Yksityisyyden Suoja

Tietosuoja

Asiakkaiden tietosuoja on meille tärkeää. Suojataksemme yksityisyyttäsi paremmin me tarjoamme tämän ilmoituksen, joka selittää online-käytäntömme ja mahdollisuutesi tehdä valintoja siitä mitä tietoja sinusta kerätään ja mihin niitä käytetään. Jotta tämä ilmoitus olisi helppo löytää, se on saatavilla kotisivullamme ja kaikissa kohdissa, joissa pyydämme henkilökohtaisia ​​tietoja.

Henkilötietojen kerääminen

Kun vierailet osoitteessa Seriffilaina.fi, IP-osoitteen avulla voit käyttää sivustoa, päivämäärä ja käyttöaika tallennataan. Tämä tieto käytetään vain suuntauksien analysoimiseen, sivuston hallinnoimiseen, käyttäjän toimintojen seuraamiseen, ja paljon demograafista tietoa, sisäiseen käyttöön. Tärkeintä on, että IP-osoitetta ei liitetä eikä voida yhdistää henkilökohtaisiin tietoihin.

Linkit kolmansien osapuolten sivustot

Olemme sisällyttäneet linkit tähän sivustoon, jotta voit käyttää niitä ja että voimme viitata niihin. Emme ole vastuussa näiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että näiden sivustojen tietosuojakäytännöt saattavat poiketa omistamme.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Tämän selvityksen sisältö voi muuttua milloin vain.

Jos sinulla on kysyttävää sivuston [email protected] tietosuojakäytännöistä, voit ottaa yhteyttä meihin.