Vippi Vuoden Maksuajalla (2018) – Pikavippi 12kk

Pikavippejä on tarjolla nykyään myös 12 kk maksuajalla, ja monet parhaista pienistä vipeistä tarjoavatkin juuri vuoden maksuaikaa.

Tässä parhaat vipit vuoden maksuajalla vuonna 2018:​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

4

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista 12 kuukauden tai pidemmällä maksuajalla.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Pikavippi 12kk maksuajalla

Pikavippien ajatellaan monesti vieläkin olevan sellaisia todella nopeasti takaisin maksettavia lainoja, ja vaikka näin onkin tilanne osassa tarjolla olevista vipeistä, ei se todellakaan ole enään ainoa vippien muotoa.

Nykyään on tarjolla myös pidempiaikaisia vippejä, ja niihin voi hakea maksuaikaa useammastakin paikasta jopa 12 kuukauden verran. Ja mahdollista on joistakin paikoista saada pientäkin pikalainaa jopa yli vuoden maksuajalla. Toinen suosittu maksuaikataulu pienissä lainoissa on myös 6 kuukautta.

Tämä on ihan hyvä uudistus, mutta toisaalta kaikille ei ole tarvetta saada pienelle laina mitään kauhean pitkää takaisinmaksuaikaa. Kun mietitään että suosituimmat netistä haettavat pikaluotot ovat 100 ja 200 euron suuruiset, niin ei näihin kovin monesti edes kannata ottaa yli 6 kuukauden maksuaikaa jos nyt ei ole ihan pakko.​

vippi vuoden maksuajalla

Mutta aina on hyvä että on tarjolla vaihtoehtoja, ja kun puhutaan hieman suuremmista pikavipeistä, niin kyllä vuoden maksuaika on monesti ihan paikallaan. Se missä se raja menee kullakin on sitten itsensä päätettävissä, ja riippuu omasta maksukyvystä.

Mitä pidemmän maksuajan lainalle otat, sitä pienemmällä kuukausierällä sitä myös saat. Tämä tekee sen maksamisesta helpompaa, mutta kääntöpuolena sitten lainasta tulee kalliimpi.

Tämä onkin sellaista tasapainoilua, missä se ihannekohta riippuu omasta tarpeestasi. Jos haluat saada kuukausierän pieneksi, mutta tarvitset hieman suurempaa lainaa, niin on välttämätöntä yleensä nostaa ja pidentää sen maksuaikaa. Toinen vaihtoehto on laskea lainan kustannuksia, mutta tätä ei yleensä saa niin helposti muuteltua kuin haluaisi.​

Vippi vuoden maksuajalla vai ei?

Kannattaako sitten hakea vippi vuoden maksuajalla vai ei? 

No se riippuu tarpeestasi kuten jo mainittua. Yleisesti voitaisiin sanoa, että jos haet tälläistä lainaa, kannattaa olla erityisen tarkkana sen kustannuksien suhteen.

Vaikka tavallaan onkin turhaa ottaa ehkä ihan pienimpiä pikavippejä vuoden maksuajalla, niin toisaalta niiden hinta euroina mitattuna ei nouse niin paljoa vaikka aikaa olisi enemmän kuin suurissa vipeissä.

Ei ole siis yksiselitteistä vaihtoehtoa tähän kysymykseen. Suosittelemmekin ajattelemaan asiaa siltä kantilta, että arvioit kuinka paljon pystyt lainaa lyhentämään kuukautta kohden, ja yrität saada kuukausierän suunnilleen tälle tasolle. Tämän kautta saat hyvin arvioitua sitten, paljonko aikaa tarvitset lainan maksamiseen.

Jätä kuitenkin turvamarginaali, etteivät yllättävät tapahtumat ja pienet menot aiheuta turhia ongelmia ja stressiä!​