Vippi Vuoden Maksuajalla (2019) – Pikavippi 12kk

Pikavippejä on tarjolla nykyään myös 12 kk maksuajalla, ja monet parhaista pienistä vipeistä tarjoavatkin juuri vuoden maksuaikaa.

Tässä parhaat vipit vuoden maksuajalla vuonna 2019:​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

Pikavippi 12kk maksuajalla

Pikavippien ajatellaan monesti vieläkin olevan sellaisia todella nopeasti takaisin maksettavia lainoja, ja vaikka näin onkin tilanne osassa tarjolla olevista vipeistä, ei se todellakaan ole enään ainoa vippien muotoa.

Nykyään on tarjolla myös pidempiaikaisia vippejä, ja niihin voi hakea maksuaikaa useammastakin paikasta jopa 12 kuukauden verran. Ja mahdollista on joistakin paikoista saada pientäkin pikalainaa jopa yli vuoden maksuajalla. Toinen suosittu maksuaikataulu pienissä lainoissa on myös 6 kuukautta.

Tämä on ihan hyvä uudistus, mutta toisaalta kaikille ei ole tarvetta saada pienelle laina mitään kauhean pitkää takaisinmaksuaikaa. Kun mietitään että suosituimmat netistä haettavat pikaluotot ovat 100 ja 200 euron suuruiset, niin ei näihin kovin monesti edes kannata ottaa yli 6 kuukauden maksuaikaa jos nyt ei ole ihan pakko.​

vippi vuoden maksuajalla

Mutta aina on hyvä että on tarjolla vaihtoehtoja, ja kun puhutaan hieman suuremmista pikavipeistä, niin kyllä vuoden maksuaika on monesti ihan paikallaan. Se missä se raja menee kullakin on sitten itsensä päätettävissä, ja riippuu omasta maksukyvystä.

Mitä pidemmän maksuajan lainalle otat, sitä pienemmällä kuukausierällä sitä myös saat. Tämä tekee sen maksamisesta helpompaa, mutta kääntöpuolena sitten lainasta tulee kalliimpi.

Tämä onkin sellaista tasapainoilua, missä se ihannekohta riippuu omasta tarpeestasi. Jos haluat saada kuukausierän pieneksi, mutta tarvitset hieman suurempaa lainaa, niin on välttämätöntä yleensä nostaa ja pidentää sen maksuaikaa. Toinen vaihtoehto on laskea lainan kustannuksia, mutta tätä ei yleensä saa niin helposti muuteltua kuin haluaisi.​

Vippi vuoden maksuajalla vai ei?

Kannattaako sitten hakea vippi vuoden maksuajalla vai ei? 

No se riippuu tarpeestasi kuten jo mainittua. Yleisesti voitaisiin sanoa, että jos haet tälläistä lainaa, kannattaa olla erityisen tarkkana sen kustannuksien suhteen.

Vaikka tavallaan onkin turhaa ottaa ehkä ihan pienimpiä pikavippejä vuoden maksuajalla, niin toisaalta niiden hinta euroina mitattuna ei nouse niin paljoa vaikka aikaa olisi enemmän kuin suurissa vipeissä.

Ei ole siis yksiselitteistä vaihtoehtoa tähän kysymykseen. Suosittelemmekin ajattelemaan asiaa siltä kantilta, että arvioit kuinka paljon pystyt lainaa lyhentämään kuukautta kohden, ja yrität saada kuukausierän suunnilleen tälle tasolle. Tämän kautta saat hyvin arvioitua sitten, paljonko aikaa tarvitset lainan maksamiseen.

Jätä kuitenkin turvamarginaali, etteivät yllättävät tapahtumat ja pienet menot aiheuta turhia ongelmia ja stressiä!​