Vippi Heti Tilille – Hae Nopea Vippi!

Kun haluat halvimman lainan, lainavertailun kautta pääset lähimmäksi parasta vaihtoehtoa

Vippivertailu kannattaa aina. Ilman pikalainavertailua on täysin mahdotonta tietää onko valitsemasi vippi kallis vaiko edullinen.

Pikavippivertailuja on useita ja eri tasoisia. Me olemme keränneet täysin puolueettomasti tiedot suoraan vippi-sivustoilta, ja olemme yrittäneet löytää parhaimmat, edullisimmat ja luotettavimmat.

Tässä onkin mielestämme parhaat vipit vuonna 2018:

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Voinko saada vipin heti tilille?

Uusia vippejä tulee kuitenkin jatkuvasti ja päivitämmekin sivua mahdollisimman usein, jos löydämme uusia potentiaalisia vippipaikkoja.

vippi heti

Tämä sivusto tarjoaa erittäin kattavan vippi-/lainavertailun sekä muuta tietota vipeistä. Käyttäjät voivat jopa itse arvostella käyttämiään vippiyrityksiä. Sivusto on muutenkin selkeä ja yksi laadukkaimmista vippisivustoista.

Pikavippien hinnoissa on huomattaviakin eroja kuten pikalaina vertailu osoittaa. Kun ottaa huomioon laina-ajan, tekstiviestikulut, perintäkulut sekä tietysti korkokustannukset, voit säästää huomattaviakin summia valitessasi itsellesi parhaimman pikalainan. Ja jos otat vippejä useamminkin kuin kerran, säästöistä tulee tietysti kasaan vielä isompi summa, joten kannattaa harkita ja valita tarkkaan mistä vipin otat!

Laina-aikaa valitessa kannattaa muistaa, että mitä lyhyemmäksi ajaksi vipin otat, sitä pienemmäksi korko muodostuu. Jos ottaa esimerkiksi vippivertailu 200 euroa eli vaikkapa Risicumin 200 euron lainan – jos otat 30 päivän laina-ajan, maksat 49€ korkoa, mutta jos otat vain 14 päivän takaisinmaksuajan, niin maksat vain 38€ korkoja.

Joten pelkästään yhdessä lainassa voi säästää helposti paljonkin, jos ottaa lyhyemmän laina-ajan. Tässä tapauksessa säästö olisi siis 11 euroa. Joten aina vippiä lainatessa, kannattaa miettiä, koska sen pystyy maksamaan takaisin ja valita lyhin mahdollinen laina-aika!Tekstiviestikuluissakin on huomattavia eroja.

Toiset pikalaina-tarjoajat, myöntävät lainan ilman minkäänlaisia tekstiviestikuluja, kun taas toiset saattavat laskuttaa yhdestä viestistä jopa 5 euroa. Näitä lainantarjoajia kannattaakin suosialla karttaa, ja valita esimerkiksi tämän sivun listasta joku luotettava yritys, eikä tekstiviesteillä rahastava hämäräperäinen firma.

Lue lisää siitä miten saat vipin ilman puhelinta tai mistä ottaa vippi pankkitunnuksilla. Molemmat artikkelit löytyvät Pikalaina tietoa sivultamme.

Nopea vippi vai pidempi maksuaika?

Myös se kannattaa ottaa huomioon, että yksi suurempi laina tulee aina halvemmaksi, kuin useita pieniä pikalainoja. Näin ollen laske tarkkaan, kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitset ja ota kerralla koko tarpeesi kattava vippi tai vaikka sitten suurempi kulutusluotto, jotta välttyisit siltä tilanteelta, että olet jo lainan (tai lainoja) ottanut, mutta taas tarvitsee ottaa uusi. Yhdellä suuremmalla lainalla on yleensä paremmat takaisinmaksuehdot – niin ajassa kuin rahassa mitattuna. Toisin sanoen, suuremman lainan korot ovat suhteessa paljon pienemmät, kuin pienen vipin.

Lopuksi vielä varoituksen sana vipeistä ja vertailuista. Vaikkakin parhaimmillaan pikalaina on päivän (tai vaikka kuukauden) pelastus ja oiva hätävara moniin eri tilanteisiin, voi vipeistä koitua kuitenkin pahimmillaan paljonkin harmia ja näin muuttua pahimmaksi painajaiseksi. Mieti siis aina tarkkaan ennenkö vippiä otat, onko sinulla todellinen tarve rahalle ja/tai pystytkö varmasti maksaan lainan ajoissa takaisin, ilman, että taloutesi kärsii siitä jatkossa. Nykyään yhä yleistyvässä määrin varsinkin nuoret velkaantuvat ja joutuvat ongelmiin vippien helppouden takia ja saattavat yrittää ottaa myös pikalainaa ilman luottotietoja.

Luottotiedot menevät ja velkaa jää paljon maksettavaksi – ja näin ollen koko elämä menee kertaheitolla uusiksi ja pahimmassa tapauksessa myös ihmissuhteet ja mielenterveys kärsivät. Älä siis ikinä ota lainaa yli tarpeidesi tai yli maksukykysi – vaan ota vippiä silloin kun se sinun elämäntilanteeseesi oikeasti sopii! Hyviä lainaamisia kaikille, olkoon pikalainat kanssanne!