Vippi.fi

Vippi.fi Kokemuksia (2019)

Vippi.fi on suomalainen pikavippejä tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 2006. Yritys toimii myös Ruotsissa, mutta eri nimellä. Vippi.fi – palvelu on kasvanut tasaisesti heti sen rantauduttua markkinoille, mikä on taannut sille hyvän paikan pikavippiyritysten keskuudessa.

Vippi.fi on yksi Suomen suosituimmista pikavippipalveluista, joka tituleeraa itseään myös Suomen halvimmaksi vippipalveluksi. Se on täysin suomalainen ja tarjoaa paljon erilaisia toimintoja asiakkaiden tilauksen helpottamiseksi, sekä kattavat lainasummat. Vippi.fi tarjoaa asiakkailleen mm. ilmaisen asiakaspalvelupuhelimen, sekä täysin ilmaisen lainahakemuksen – hakemus on siis ilmainen, vaikka lainaa ei hyväksyttäisikään.

Hae oma vippisi tästä >>

Vippi.fi – palvelun asiakaspalvelu toimii niin Internetin välityksellä sen tarjoamassa sovelluksessa, jossa voi tehdä mm. lainahakemuksia ja hakea lainapäätöstä.

Yritys on jo lainannut pikavippejä yli 150 000 kertaa Suomessa. Vippi.fi kertoo kuitenkin vastuullisesti minkälaiseen rahantarpeeseen pikavippi soveltuu ja missä vaiheessa niitä ei kannata ottaa. Tämä kielii vastuullisesta yrityksestä, ja tätä he myös mainostavat yhtenä vahvuuksistaan. Vippi.fi tarjoaa myös mahdollisuuden asettaa itselleen lainakiellon lähettämällä tiedot tiettyyn osoitteeseen.

Vippi fi kokemuksia

Lainan hakeminen

Vippi.fi tarjoaa hyvin laajat mahdollisuudet lainan hakemiseen. Vippi.fi tarjoaa laajat mahdollisuudet lainojen hakemiseen ja saamiseen. Tämän palvelun kautta voit hakea lainaa joko tyypillisimmillä tavoilla – soittamalla tai tekstiviestillä. Vaihtoehtoina on myös puhelimeen ladattava pikavippisovellus nimeltään Vipperi. Vippi.fi kuuluu harvoihin yrityksiin jotka tarjoavat puhelinsovelluksen kautta haettavia lainoja. Vipperi vaatii toimiakseen puhelimen Internet – yhteyden. Tämän lisäksi lainaa voi hakea verkkohakemuksella rekisteröitymällä palveluun. Palveluun rekisteröitymällä voit myös seurailla lainojesi erääntymisiä, sekä maksusuunnitelmaa ja summia.

Hae oma vippisi tästä >>

Lainaehdot

Palvelu tarjoaa pikavippejä vähintään 50€ ja enintään 1000€ summina. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada lainaa Vippi.fi – palvelusta 50€-400€, ja vanhan, laskunsa ajallaan maksaneen taas aina 50€:sta 1000€:oon.

Laina-aika pikavipeille on 14-60 vuorokautta, eli tämä palvelu, kuten monet muutkaan Internetin pikalainapalvelut eivät sovi pitkäaikaiseen rahan tarpeeseen. Lainojen saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Hakijan on oltava kuitenkin luonnollisesti myös täysi – ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton Suomen kansalainen.

Kullakin henkilöllä saa olla palvelussa kerrallaan vain yksi pikavippi – lainoja ei voi yhdistää tai muuttaa niiden vahvistamisen jälkeen.

Korot ja kulut

Vippi.fi – palvelussa kerrotaan hyvin ja selkeästi lainojen todelliset takaisin maksusummat. Myös todellisen vuosikoron pystyt laskemaan kätevästi laskurilla tai lukea periaatteet erillisen kaavakkeen avulla haluamallasi summalla. Mikäli laina maksetaan nopeammin, yritys tarjoaa lainan edullisemmilla kuluilla. Tämä koskee kaikkien lainojen puolitettua maksuaikaa. Maksuaikojen seurailu onnistuu yrityksen tarjoamassa Internet-palvelussa.

Hae oma vippisi tästä >>

Vippi.fi kokemuksia

Vippi.fi on ollut toiminassa jo vuodesta 2006 asti, ja sen käyttäjäkunta on laaja. Vippi fi kokemuksia etsivät löytävät pääsääntöisesti enimmäkseen positiivisia kokemuksia tästä firmasta.

Muita samanlaisia lainoja

Jos etsit vastaavanlaisia vippejä tai tililuottoja, voimme suositella erityisesti seuraavia:

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.