Vippi.fi

  Vippi.fi Kokemuksia 2017

  Vippi.fi on suomalainen pikavippejä tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 2006. Yritys toimii myös Ruotsissa, mutta eri nimellä. Vippi.fi – palvelu on kasvanut tasaisesti heti sen rantauduttua markkinoille, mikä on taannut sille hyvän paikan pikavippiyritysten keskuudessa.

  Vippi.fi on yksi Suomen suosituimmista pikavippipalveluista, joka tituleeraa itseään myös Suomen halvimmaksi vippipalveluksi. Se on täysin suomalainen ja tarjoaa paljon erilaisia toimintoja asiakkaiden tilauksen helpottamiseksi, sekä kattavat lainasummat. Vippi.fi tarjoaa asiakkailleen mm. ilmaisen asiakaspalvelupuhelimen, sekä täysin ilmaisen lainahakemuksen – hakemus on siis ilmainen, vaikka lainaa ei hyväksyttäisikään.

  Hae oma vippisi tästä >>

  Vippi.fi – palvelun asiakaspalvelu toimii niin Internetin välityksellä sen tarjoamassa sovelluksessa, jossa voi tehdä mm. lainahakemuksia ja hakea lainapäätöstä.

  Yritys on jo lainannut pikavippejä yli 150 000 kertaa Suomessa. Vippi.fi kertoo kuitenkin vastuullisesti minkälaiseen rahantarpeeseen pikavippi soveltuu ja missä vaiheessa niitä ei kannata ottaa. Tämä kielii vastuullisesta yrityksestä, ja tätä he myös mainostavat yhtenä vahvuuksistaan. Vippi.fi tarjoaa myös mahdollisuuden asettaa itselleen lainakiellon lähettämällä tiedot tiettyyn osoitteeseen.

  Vippi fi kokemuksia

  Lainan hakeminen

  Vippi.fi tarjoaa hyvin laajat mahdollisuudet lainan hakemiseen. Vippi.fi tarjoaa laajat mahdollisuudet lainojen hakemiseen ja saamiseen. Tämän palvelun kautta voit hakea lainaa joko tyypillisimmillä tavoilla – soittamalla tai tekstiviestillä. Vaihtoehtoina on myös puhelimeen ladattava pikavippisovellus nimeltään Vipperi. Vippi.fi kuuluu harvoihin yrityksiin jotka tarjoavat puhelinsovelluksen kautta haettavia lainoja. Vipperi vaatii toimiakseen puhelimen Internet – yhteyden. Tämän lisäksi lainaa voi hakea verkkohakemuksella rekisteröitymällä palveluun. Palveluun rekisteröitymällä voit myös seurailla lainojesi erääntymisiä, sekä maksusuunnitelmaa ja summia.

  Hae oma vippisi tästä >>

  Lainaehdot

  Palvelu tarjoaa pikavippejä vähintään 50€ ja enintään 1000€ summina. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada lainaa Vippi.fi – palvelusta 50€-400€, ja vanhan, laskunsa ajallaan maksaneen taas aina 50€:sta 1000€:oon. Laina-aika pikavipeille on 14-60 vuorokautta, eli tämä palvelu, kuten monet muutkaan Internetin pikalainapalvelut eivät sovi pitkäaikaiseen rahan tarpeeseen. Lainojen saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Hakijan on oltava kuitenkin luonnollisesti myös täysi – ikäinen ja luottotiedoiltaan moitteeton Suomen kansalainen. Kullakin henkilöllä saa olla palvelussa kerrallaan vain yksi pikavippi – lainoja ei voi yhdistää tai muuttaa niiden vahvistamisen jälkeen.

  Korot ja kulut

  Vippi.fi – palvelussa kerrotaan hyvin ja selkeästi lainojen todelliset takaisin maksusummat. Myös todellisen vuosikoron pystyt laskemaan kätevästi laskurilla tai lukea periaatteet erillisen kaavakkeen avulla haluamallasi summalla. Mikäli laina maksetaan nopeammin, yritys tarjoaa lainan edullisemmilla kuluilla. Tämä koskee kaikkien lainojen puolitettua maksuaikaa. Maksuaikojen seurailu onnistuu yrityksen tarjoamassa Internet-palvelussa.

  Hae oma vippisi tästä >>

  Vippi.fi kokemuksia

  Vippi.fi on ollut toiminassa jo vuodesta 2006 asti, ja sen käyttäjäkunta on laaja. Vippi fi kokemuksia etsivät löytävät pääsääntöisesti enimmäkseen positiivisia kokemuksia tästä firmasta.

  Leave a Comment: