Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut 2020

  Mitä enemmän uusia tulokkaita pikavippimarkkinoille tulee, sitä parempi se on aina kuluttajan kannalta.

  Kilpailu asiakkaista pakottaa firmoja laskemaan hintojaan, parantamaan palveluaan ja antamaan lainoja paremmilla ehdoilla. Monesti parhaat tarjoukset ja ehdot löytyvätkin ​uusimmista pikavipeistä, sillä niiden tarjoukset ja ehdot on mitoitettu uusimpien tilanteiden mukaisesti. Vanhoissa lainoissa voi ehdotkin laahata jäljessä, jonka takia ne eivät aina ole yhtä kilpailukykyisiä kuin uudet lainat.

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Uudet lainapalvelut 2020

  On monia mahdollisia syitä sille, miksi joku etsii listaa uusista pikavipeistä tai luotoista.

  On monia sy​itä, miksi saatat etsiä uusia vippejä. Oli syy kuitenkin mikä tahansa, me tahdomme auttaa vertailemalla kaikki uusimmat pikaluotot nopeasti ja saman sivun alla. Uudet vipit 2019 voivat olla hieman vaikea löytää omin avuin, ja olemmekin joutuneet näkemään hieman vaivaa tämän vertailun luodaksemme, joten uskomme että siitä on apua sinullekkin.

  Osa ihmisistä haluaa nähdä nämä lainat nopeasti, jotta voisivat nähdä onko tarjolla kovia tarjouksia kuten korotonta pikavippiä. Toisaalta osa etsii uusia lainapalveluja sen takia, että heille ei enään lainata vanhoista paikoista.

  Suurin ero uusien ja vanhojen vippien välillä syntyy sen suhteen, onko ne luotu ennen vai jälkeen vuoden 2013 ja syyskuun 2019 lakimuutoksen, jotka muutti pikavippialaa todella rajusti.

  uudet pikavipit 2017

  Tämä laki mm. pakotti firmoja laskemaan lainojen kustannuksia ja lainojen korkoja, jonka lisäksi se toi monenlaista muuta sääntelyä alalle. Harvoin enään vuonna 2019 tapaa lainoja jotka muistuttaisivat ennen 2013 olevia vippejä, mutta jos niihin törmää (yleensä pienten firmojen sivuilla), kannatta lähteä pois ja hakea pikalainaa halvemalla muualta. (Lue lisää https://seriffilaina.fi/pikalaina-heti/)​

  Toisaalta suosiotaan kasvattavaa vertaislainaa voisi pitää eräänlaisena uudempana tuotteena, sillä tälläisten ilmestyminen markkinoille on aika tuore juttu.

  Vertaislainoissa siis lainaat muilta ihmisiltä, mutta välikätenä toimii kyseinen firma, joka hoitaaa käytännön asioista, ja mm. varmistaa että luotto tai laina tulee maksetuksi.​

  Mikä lasketaan uudeksi pikalainaksi?

  `Pikavippejä ja erilaisia lainoja tarjotaan ja myönnetään entistä enemmän, mutta toisaalta alalle ei ole samanlaista tunkua kuin sinne aikoinaan oli.

  Tämän takia esimerkiksi jos listaisimme tällä sivulla vain uudet lainat 2019, olisi listamme hyvin lyhyt.​

  Senpä takia emme ole rajoittaneet tätä listaa koskemaan vain vuotta 2019, sillä uskomme että moni joka etsii tietoa uusista pikaluotoista, hyväksyy myös tuoreet firmat, jotka voivat olla vuosilta 2018, 2017 tai jopa 2016.

  Lainatarjontaa on niin paljoa, että on mahdoton uskoa, ettäkö joku olisi jo kaikki mahdolliset vippifirmat lävitse käynyt.​

  Tämän takia listamme sisältää myös yrityksiä, jotka ovat aloittaneet toimintansa näinä parina aikaisempana vuotena.

  Vipit 2019 - Sulkulistan kiertäminen uusilla lainapaikoilla

  Lähes kaikki vippifirmat pitävät yllä omaa sulkulistaansa, johon merkitään henkilöt joille lainaa ei enään myönnetä.

  Sulkulistalle joutuminen ei tarkoita, ettäkö olisit menettänyt luottotietosi, eikä se vaadi luottotietojen menettämistä, jotta voisit sulkulistalle päätyä.

  uusi lainapalvelu 2017

  Sulkulistalle ei ole lainvoimaista määräystä, mutta koska yrityksillä on Suomessa yleensä oikeus määrittää asiakkaansa, on heillä oikeus myös sulkea heidät pois mm. maksamattomien lainojen takia.

  Siinä missä maksuhäiriömerkinnän voi määrätä vain oikeuslaitos, voi sulkulistalle joutua monesta eri syystä, ja ilman oikeusprosessia. Onkin hyvä tietää, että nämä ovat aivan eri asioita.​

  Osa yrittääkin kiertää jostakin paikasta saamaansa pikavippikieltoa lainaamalla vippiä uudesta lainapaikasta. Monesti tämä voi onnistua, mutta jos ongelmia on tullut jo monesta paikasta, ei tämä aina käykkään niin helposti.​

  On nimittäin monia seikkoja, jonka takia lainahakemuksesi voidaan hylätä, vaikka hakisit pikalainaa uudesta firmasta.

  Syy 1# Sama yritys omistaa lukuisan määrän eri pikavippisivustoja

  Suomessa toimii monia pikavippifirmoja, jotka antavat lainaa monien eri nimillä kulkevien sivujen alla.

  Tälle on monia syita, joista merkittävin on asiakkaiden saaminen helpommin, kohdistamalla lainoja tietynlaisille lainaajille. Firma voi tarjota toisella sivustollaan mm. lainaa matkoja varten, ja toisella kulutusluottoja. Lisäksi pitämällä yllä useampia lainasivustoja, on mahdollista saada paremmin asiakkaita mm. hakukoneiden avulla.

  Mitä tämä tarkoittaa lainaajalle on se, että jos olet sulkulistalle firmalle X, ja sivustolle X, voit saada hylätyn hakemuksen myös sivulta Y, jos sen omistaa tämä samainen firma.

  Tämän takia uudet lainapalvelut voivatkin olla vain saman firman uusia sivustoja, jolloin niihin pätee samat sulkulistat.​

  Syy 2# Lainapalvelu onkin saman konsernin yritys

  Vaikka pikavippi olisikin uuden yrityksen tarjoama, on mahdollista että tämä kyseinen yritys on vain osa samaa konsernia.

  Monesti varsinkin suuremmat lainojen tarjoajat pitävät yllä useampaa tytäryritystä, joiden alta he lainoja tarjoavat. Tälle on monia taloudellisia syitä, joita ei ehkä tarvitse alkaa nyt tämän artikkelin alla käsittelemään.

  Kuitenkin tämänkin takia on mahdollista, että sama sulkulista on käytössä useampien yritysten välillä, jolloin on mahdollista että näitä lainoja ei sinulle myönnetä.

  Syy 3# Uusi lainapaikka tarjoaakin jonkun muun yrityksen lainoja

  Joskus on mahdollista, että firma X tarjoaa sivuillaa toisen firman lainoja. Näin ne ovat yhteistyössä tavalla, jota on vaikea selvittää, ennen kuin lainaa hakee.

  Tämän takia vaikka olisit hyvissä väleissä firman X kanssa, voi lainapäätöksesi tulle takaisin hylättynä, vaikka haet lainaa uudesta paikasta.

  Näiden 3 syyn takia on mahdollista, että vaikka tarjolla olisi tuoreempi laina, ei sitä ehkä välttämättä sinulle anneta, jos olet jonkun yrityksen sulkulistalla.

  Uusi pikavippi avattu 2019

  Osaa voi hieman huolettaa lainata uusia pikaluottoja aivan uusista firmoista, joka on aivan ymmärrettävää. Suomessa onneksi lainsäädäntö on raha-asioissa melko tiukka, ja sen takia rahojen huijaaminen tällä tavoin on hyvin harvinaista. Itse asiassa en muista kuulleni tapauksista, joissa pikavippien avulla oltaisiin huijattu rahaa ( tavallaanhan se olisikin vaikeaa, koska ideana on antaa rahaa sinulle).

  Suurin riski näiden ottamisessa onkin yleensä se, että firma tekee tarkoituksella lainojen maksamisen takaisin, ja toivoo näin tienaavansa erilaisten rangaistusmaksujen kautta.

  Onneksi suurin osa tuoreemmista lainapaikoista on jonkun muun ison yrityksen omistamia, jolloin tämän riski on todella pieni. Yleensä lainojen ehdot ja se miten niiden kanssa toimitaan on hyvin samanlaisia saman yrityksen tai konsernin alla, joten katsomalla miten sen muuta palvelut toimivat, saa hyvän kuvan myös uuden toiminnasta. Ehdot voivat muuttua, samaten kuin lainasummat, mutta toiminta on yleensä hyvin samanlaista.

  Paras uusi laina 2019

  Lainojen vertailu kannattaa aina, eihän tätä sivustoakaan muuten olisi perustettu.

  Se sitten kannattaako lainaa hakea uusista lainapalveluista vai vanhoista, siihen ei voi oikein vastata yksiselitteisesti.

  Kun on uusi pikavippi avattu, tarjoavat nämä yritykset monesti jonkinlaisia tarjouksia ja edullisempia lainoja, kun ne yrittävät saada jalansijaa lainamarkkinoilla.

  Tämän takia onkin hyvin mahdollista, että edullista lainaa saa parhaiten näistä paikoista. Ja yleensä ilmaiset pikavipit ja muut vastaavanlaiset tarjoukset löytyvät näistä firmoista tai sitten niistä kaikkein vanhimmista lainapaikoista.

  Toisaalta vain koska pikalainat on tarjolla, ei se tarkoita ettäkö sen omistajat tietäisivät mitä tekevät, tai että sen lainat olisivat kilpailukykyiset.

  Vertailua joutuukin tekemään, ja yllättävän monesti parhaat pikavipit löytyvät vanhojen firmojen alta. Ne tietävät paremmin tärkeä finanssitiedot, jonka lisäksi niillä on paremmin käteistä tarjolla. Näiden seikkojen ansiosta ne voivat rohkeammin tarjota juuri kyseisiä korottomia lainoja, koska ne tietävät milloin ne kannattaa ja milloin ei.

  Uusimmat pikavipit on tietenkin aina järkevä kurkata ennen lainan nostamista, mutta tuoreus ei takaa sitä, että tämä laina olisi juuri sinulle paras. Täysin tuore laina vuonna ei välttämättä ole parempi kuin vanhakaan.

  Summary
  Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (Päivitetty Marraskuussa 2020) - Seriffilaina
  Article Name
  Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (Päivitetty Marraskuussa 2020) - Seriffilaina
  Description
  Katso listamme uusista pikavipeistä ja lainoista, sekä lista uusista lainapaikoista tästä. Mukana myös uudet pikalainat ja pikaluotot!
  Author
  Publisher Name
  Seriffilaina