Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut 2019

Mitä enemmän uusia tulokkaita pikavippimarkkinoille tulee, sitä parempi se on aina kuluttajan kannalta.

Kilpailu asiakkaista pakottaa firmoja laskemaan hintojaan, parantamaan palveluaan ja antamaan lainoja paremmilla ehdoilla. Monesti parhaat tarjoukset ja ehdot löytyvätkin ​uusimmista pikavipeistä, sillä niiden tarjoukset ja ehdot on mitoitettu uusimpien tilanteiden mukaisesti. Vanhoissa lainoissa voi ehdotkin laahata jäljessä, jonka takia ne eivät aina ole yhtä kilpailukykyisiä kuin uudet lainat.

Tämän takia ajattelimmekin, että olisi hyvä kerätä saman listan alle kaikki uudet pikavipit 2019.​

Pidemmittä puheitta, tässä uusimmat lainat 2019 (päivitetty huhtikuussa 2019)​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

Foxyrahoitus
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Helppo tapa saada edullista lainaa

Lue lisää ja hae tästä >>


Foxyrahoituksen kautta on erittäin helppoa saada kaikkein edullisimpia suuria lainoja nopeasti ja helposti.

Foxyrahoituksen kautta kannattaakin kokeilla varsinkin suurien lainojen hakemista, ainakin jos hinnalla on itsellesi merkitystä.

Katso myös nämä vanhemmat lainat...

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Uudet lainapalvelut 2019

On monia mahdollisia syitä sille, miksi joku etsii listaa uusista pikavipeistä tai luotoista.

On monia sy​itä, miksi saatat etsiä uusia vippejä. Oli syy kuitenkin mikä tahansa, me tahdomme auttaa vertailemma kaikki uusimmat pikaluotot nopeasti ja saman sivun alla. Uudet vipit 2018 voivat olla hieman vaikea löytää omin avuin, ja olemmekin joutuneet näkemään hieman vaivaa tämän vertailun luodaksemme, joten uskomm että siitä on apua sinullekkin.

Osa ihmisistä haluaa nähdä uudet lainat nopeasti, jotta voisivat nähdä onko tarjolla uusia, kovia tarjouksia kuten korotonta pikavippiä.​ Toisaalta osa etsii uusia lainapalveluja sen takia, että heille ei enään lainata vanhoista paikoista.

Suurin ero uusien ja vanhojen vippien välillä syntyy sen suhteen, onko ne luotu ennen vai jälkeen vuoden 2013 lakimuutoksen, joka muutti pikavippialaa todella rajusti.​

uudet pikavipit 2017

Tämä laki mm. pakotti firmoja laskemaan lainojen kustannuksia ja lainojen korkoja, jonka lisäksi se toi monenlaista muuta sääntelyä alalle. Harvoin enään vuonna 2018 tapaa lainoja jotka muistuttaisivat ennen 2013 olevia vippejä, mutta jos niihin törmää (yleensä pienten firmojen sivuilla), kannatta lähteä pois ja hakea pikalainaa halvemalla muualta. (Lue lisää https://seriffilaina.fi/pikalaina-heti/)​

​Toisaalta suosiotaan kasvattavaa vertaislainaa voisi pitää eräänlaisena uutena lainana, sillä tälläisten ilmestyminen markkinoille on aika tuore juttu.

Vertaislainoissa siis lainaat muilta ihmisiltä, mutta välikätenä toimii kyseinen firma, joka hoitaaa käytännön asioista, ja mm. varmistaa että luotto tai laina tulee maksetuksi.​

Mikä lasketaan uudeksi pikalainaksi?

`Pikavippejä ja erilaisia lainoja tarjotaan ja myönnetään entistä enemmän, mutta toisaalta alalle ei ole samanlaista tunkua kuin sinne aikoinaan oli.

Tämän takia esimerkiksi jos listaisimme tällä sivulla vain uudet lainat 2018, olisi listamme hyvin lyhyt.​

Senpä takia emme ole rajoittaneet tätä listaa koskemaan vain vuotta 2017, sillä uskomme että moni joka etsii tietoa uusista pikaluotoista, hyväksyy myös tuoreet firmat, jotka voivat olla vuosilta 2016, 2015 tai jopa 2014.

Lainatarjontaa on niin paljoa, että on mahdoton uskoa, ettäkö joku olisi jo kaikki mahdolliset vippifirmat lävitse käynyt.​

Tämän takia listamme uusista lainapaikoista sisältää myös yrityksiä, jotka ovat aloittaneet toimintansa näinä parina aikaisempana vuotena.​

Vipit 2019 - Sulkulistan kiertäminen uusilla lainapaikoilla

Lähes kaikki vippifirmat pitävät yllä omaa sulkulistaansa, johon merkitään henkilöt joille lainaa ei enään myönnetä.

Sulkulistalle joutuminen ei tarkoita, ettäkö olisit menettänyt luottotietosi, eikä se vaadi luottotietojen menettämistä, jotta voisit sulkulistalle päätyä.

uusi lainapalvelu 2017

Sulkulistalle ei ole lainvoimaista määräystä, mutta koska yrityksillä on Suomessa yleensä oikeus määrittää asiakkaansa, on heillä oikeus myös sulkea heidät pois mm. maksamattomien lainojen takia.

Siinä missä maksuhäiriömerkinnän voi määrätä vain oikeuslaitos, voi sulkulistalle joutua monesta eri syystä, ja ilman oikeusprosessia. Onkin hyvä tietää, että nämä ovat aivan eri asioita.​

Osa yrittääkin kiertää jostakin paikasta saamaansa pikavippikieltoa lainaamalla vippiä uudesta lainapaikasta. Monesti tämä voi onnistua, mutta jos ongelmia on tullut jo monesta paikasta, ei tämä aina käykkään niin helposti.​

On nimittäin monia seikkoja, jonka takia lainahakemuksesi voidaan hylätä, vaikka hakisit uutta pikalainaa uudesta firmasta.​

Syy 1# Sama yritys omistaa lukuisan määrän eri pikavippisivustoja

Suomessa toimii monia pikavippifirmoja, jotka antavat lainaa monien eri nimillä kulkevien sivujen alla.

Tälle on monia syita, joista merkittävin on asiakkaiden saaminen helpommin, kohdistamalla lainoja tietynlaisille lainaajille. Firma voi tarjota toisella sivustollaan mm. lainaa matkoja varten, ja toisella kulutusluottoja. Lisäksi pitämällä yllä useampia lainasivustoja, on mahdollista saada paremmin asiakkaita mm. hakukoneiden avulla.

Mitä tämä tarkoittaa lainaajalle on se, että jos olet sulkulistalle firmalle X, ja sivustolle X, voit saada hylätyn hakemuksen myös sivulta Y, jos sen omistaa tämä samainen firma.

Tämän takia uudet lainapalvelut voivatkin olla vain saman firman uusia sivustoja, jolloin niihin pätee samat sulkulistat.​

Syy 2# Uusi lainapalvelu onkin saman konsernin yritys

Vaikka uusi pikavippi olisikin uuden yrityksen tarjoama, on mahdollista että tämä kyseinen yritys on vain osa samaa konsernia.

Monesti varsinkin suuremmat lainojen tarjoajat pitävät yllä useampaa tytäryritystä, joiden alta he lainoja tarjoavat. Tälle on monia taloudellisia syitä, joita ei ehkä tarvitse alkaa nyt tämän artikkelin alla käsittelemään.

Kuitenkin tämänkin takia on mahdollista, että sama sulkulista on käytössä useampien yritysten välillä, jolloin on mahdollista että uusimpia pikavippejä ei sinulle myönnetä.

Syy 3# Uusi lainapaikka tarjoaakin jonkun muun yrityksen lainoja

Joskus on mahdollista, että firma X tarjoaa sivuillaa toisen firman lainoja. Näin ne ovat yhteistyössä tavalla, jota on vaikea selvittää, ennen kuin lainaa hakee.

Tämän takia vaikka olisit hyvissä väleissä firman X kanssa, voi lainapäätöksesi tulle takaisin hylättynä, vaikka haet lainaa uudesta paikasta.

Näiden 3 syyn takia on mahdollista, että vaikka tarjolla olisi uusi pikavippi, ei sitä ehkä välttämättä sinulle anneta, jos olet jonkun yrityksen sulkulistalla.

Uusi pikavippi avattu 2019

Osaa voi hieman huolettaa lainata uusia pikaluottoja aivan uusista firmoista, joka on aivan ymmärrettävää. Suomessa onneksi lainsäädäntö on raha-asioissa melko tiukka, ja sen takia rahojen huijaaminen tällä tavoin on hyvin harvinaista. Itse asiassa en muista kuulleni tapauksista, joissa pikavippien avulla oltaisiin huijattu rahaa ( tavallaanhan se olisikin vaikeaa, koska ideana on antaa rahaa sinulle).

Suurin riski uusimpien pikavippien ottamisessa onkin yleensä se, että firma tekee tarkoituksella lainojen maksamisen takaisin, ja toivoo näin tienaavansa erilaisten rangaistusmaksujen kautta.

Onneksi suurin osa uusista lainapaikoista on jonkun muun ison yrityksen omistamia, jolloin tämän riski on todella pieni. Yleensä lainojen ehdot ja se miten niiden kanssa toimitaan on hyvin samanlaisia saman yrityksen tai konsernin alla, joten katsomalla miten sen muuta palvelut toimivat, saa hyvän kuvan myös uuden toiminnasta. Ehdot voivat muuttua, samaten kuin lainasummat, mutta toiminta on yleensä hyvin samanlaista.​

Paras uusi laina 2019

Lainojen vertailu kannattaa aina, eihän tätä sivustoakaan muuten olisi perustettu.

Se sitten kannattaako lainaa hakea uusista lainapalveluista vai vanhoista, siihen ei voi oikein vastata yksiselitteisesti.

Kun on uusi pikavippi avattu, tarjoavat nämä yritykset monesti jonkinlaisia tarjouksia ja edullisempia lainoja, kun ne yrittävät saada jalansijaa lainamarkkinoilla.

Tämän takia onkin hyvin mahdollista, että edullista lainaa saa parhaiten näistä uusista paikoista. Ja yleensä ilmaiset pikavipit ja muut vastaavanlaiset tarjoukset löytyvät uusina lainoina.​

Toisaalta vain koska pikalainat uudet on tarjolla, ei se tarkoita ettäkö sen omistajat tietäisivät mitä tekevät, tai että sen lainat olisivat kilpailukykyiset.

Vertailua joutuukin tekemään, ja yllättävän monesti parhaat pikavipit löytyvät vanhojen firmojen alta. Ne tietävät paremmin tärkeä finanssitiedot, jonka lisäksi niillä on paremmin käteistä tarjolla. Näiden seikkojen ansiosta ne voivat rohkeammin tarjota juuri kyseisiä korottomia lainoja, koska ne tietävät milloin ne kannattaa ja milloin ei.

Uusimmat pikavipit on tietenkin aina järkevä kurkata ennen lainan nostamista, mutta tuoreus ei takaa sitä, että tämä laina olisi juuri sinulle paras. Uusi laina 2018 vuonna ei välttämättä ole parempi kuin vanhakaan.

Uudet luotot eivät ole parempia vain sen takia, että ne ovat uusia. Se on hyvä pitää mielessä.

Summary
Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (Päivitetty Tammikuussa 2019) - Seriffilaina
Article Name
Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (Päivitetty Tammikuussa 2019) - Seriffilaina
Description
Katso listamme uusista pikavipeistä ja lainoista, sekä lista uusista lainapaikoista tästä. Mukana myös uudet pikalainat ja pikaluotot!
Author
Publisher Name
Seriffilaina