Risicum kokemuksia

Risicum Kokemuksia 2019

Risicum tarjoaa pikavippejä ja kulutusluottoja Suomen kansalaisille. Yritys on harvoja pikavippiyrityksiä, jotka ovat saaneet luvan käyttää täydestä suomalaisuudesta kertovaa avainlipputunnusta. Risicum Oyj on perustettu vuonna 2005. Risicum Oyj omistaa myös useita muita pikavippiyrityksiä, jotka toimivat eri nimillä ja ovat tarkoitettu erilaisiin lainan tarpeisiin. Esimerkiksi Joustoraha, OK Money, ja Laina.fi ovat Risicum Oyj:n alaisuudessa toimivia pikalainapalveluita.

Hae Risicumin laina tästä >>

Risicum Lainan hakeminen

Lainaa voi hakea Internetin välityksellä, jolloin sivustolle on mahdollista luoda myös omat tunnukset esimerkiksi eräpäivän siirtämistä varten. Tämän lisäksi lainaa voi hakea puhelimitse soittamalla tai kolmantena vaihtoehtona kätevästi tekstiviestillä. Rahat on mahdollista saada tilille kaikkina viikonpäivinä, mutta vain klo 7-23 välisenä aikana, sillä hakemukset käsitellään aina manuaalisesti.

Risicumin tarjoama nettipalvelu on hyvin käytännöllinen, ja jos satut hukkaamaan palvelussa käyttämän PIN -koodisi, saat kätevästi uudet tunnistautumalla uudelleen verkkopankkitunnuksilla.

Yhdellä henkilöllä voi olla Risicum – palvelussa vain yksi laina, eikä lainoja voi yhdistää tai muuttaa niiden ottamisen jälkeen. Voit kuitenkin ottaa samanaikaisesti pikavipin joltain muulta yritykseltä halutessasi, eikä näihin lainan ottoihin Risicumilta ottamasi laina vaikuta, eikä päinvastoin. Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että lainojen maksaminen toisilla lainoilla ei koskaan kannata, ja johtaa vain huonoon kierteeseen. Mikäli sinulla on ongelmia lainasi takaisin maksussa, kannattaa aina ottaa yhteys lainan myöntäjään ja sopia maksujärjestelyistä.

Hae Risicumin laina tästä >>

Lainaehdot

Palvelusta voivat hakea lainaa luottotietoiset, täysi-ikäiset suomalaiset ihmiset, joiden talouden hoito on ollut moitteetonta. Vakuuksia tai takaajia ei lainoille kuitenkaan vaadita. Palvelu tarjoaa pikavippejä vähintään 50€ ja enintään 1000€ summina. Risicumin lainasummat ovat porrastettu ikätaulukon mukaisesti. 18-19 -vuotiaat voivat saada lainaa enintään 250€, alle 22 –vuotiaat taas enintään 400€. Yli 23-vuotiaat voivat saada täyden tuhannen euron lainan.

Laina-aika kaikille lainoille on kaksi viikkoa tai kuukausi. Lainaerien lykkäys onnistuu enintään kahdella viikolla erikseen sopimuksen tekemällä. Laskutuksen voit valita itse – joko postitse tai sähköisesti e-mailin välityksellä. Voit myös maksaa lainan halutessasi jo ennen eräpäivää – ilman muita maksuja tai kuluja.

Yritys tarjoaa myös vastuullisesti lainan estopalvelun, jossa tietosi lähettämällä estät ettei puhelimesi kautta voida hakea ko. palvelusta pikavippejä. Koska Risicumilla on sen alaisuudessa toimivia muita yhtiöitä, koskee lainan estopalvelu myös näitä. Tiedot lähetettyäsi ko. palvelun mitkään yritykset eivät myönnä sinulle lainoja.

Korot ja kulut

Risicumin nettisivuilla on helppokäyttöinen laskuri, jossa lainasummaa muuttamalla näet heti kuukausierät, todelliset vuosikorot, sekä muut kulut. Laskurissa kerrotaan myös ko. summan vaatima ikä.

Hae Risicumin laina tästä >>

Risicum kokemuksia

Jos haluat tietää millaisia ovat Risicum kokemuksia, kannattaa lukea tämä osia.

Onneksemme voimme sanoa, että näitä kokemuksia lukiessa voi olla ihan tyytyväinen tähän palveluun. Osa pitää palvelua hieman kalliina, mutta suurin osa kokemuksista on erittäin tyytyväisiä ja ilahtuneita Risicumiin.