PIkavippi fi kokemuksia

Pikavippi.fi Kokemuksia 2019

Pikavippi.fi–sivusto tarjoaa pikavippejä suomalaisille täysi-ikäisille ihmisille. Yritys on täysin suomalainen ja suomalaisten omistama. Pikavippi.fi – yritys toimii OPR-vakuus -yrityksen alaisena, joten palvelun luotettavuus on taattu.

Sivustolla kerrotaan myös vastuullisen yrityksen tavoin millaisiin tilanteisiin pikavipit sopivat, ja missä vaiheessa niitä ei kannata ottaa. Sivustolla valistetaan myös maksamatta jättämisen seurauksista. Asiakaspalvelua Pikavippi.fi hoitaa sekä sähköpostitse että arkisin puhelimen välityksellä.

Hae oma pikavippisi tästä >>

Lainan hakeminen

Pikavippiä voit hakea tältä tarjoajalta joko tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan ilman lisäkuluja. Lainaa hakevan uuden asiakkaan on tunnistauduttava palveluun verkkopankkitunnuksilla. Vanha asiakas voi kirjautua sisälle käyttäen matkapuhelinnumeroaan ja itse luomaansa PIN-koodia. Puhelimitse pikavippiä hakiessa numeron kuitenkin tulee olla julkinen. Prepaid –liittymät ja salaiset numerot estävät puhelimitse pikavipin hakemisen, sillä hakijan henkilöllisyyttä ei voi varmistaa. Tästä johtuen näiden henkilöiden on tehtävä hakemukset Internetin kautta.

Lainaehdot

Pikavippi.fi tarjoaa 50-1000€ pikavippejä. Laina-aika on 7vrk-6kk, eli skaala on melko laaja ja maksuaikataulu sovittavissa. Kuitenkin lainojen takaisin maksaminen riippuu lainasumman suuruudesta. Alle 300€ lainat maksetaan aina kertasuorituksena 7vrk – 2kk ajalla. Yli 300€ lainat voidaan maksaa kuukausierissä, jolloin laina-aika voi olla pisimmillään edellä mainitun 6kk. Pikavippi.fi ei vaadi vakuuksia tai takaajia lainan hakemiselle, mutta hakijan on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotias. Lainataulukko on myös ikäporrastettu, joka tarkoittaa että yli 300€ pikavippejä myönnetään vain yli 21-vuotiaille lainan hakijoille.

Hae oma pikavippisi tästä >>

Korot ja kulut

Myös Pikavippi.fi on ottanut käyttöönsä käytännön, jossa nopean lainan maksaja saa aina korot ja kulut edullisemmin verrattuna normaalikorkoon vastaavana aikana. Todelliset vuosikorot ovat muiden pikavippien tapaan melko suuria, esimerkiksi kuuden kuukauden ajalla todellinen vuosikorko lainalle on yli 200%. Tämän vuoksi kannattaa miettiä myös pankista haettavan joustoluoton ja pikavipin välillä

Mikäli olet Pikavippi.fi :n asiakas, voit seurata ja tarkastella laskuja, sekä tehdä uuden lainahakemuksen sivuston kautta OPR-Online – palvelussa. Sieltä voit mm. muuttaa vähäisesti maksuaikatauluja, sekä jättää yhteydenottopyynnön tai tarkistaa lainasummasi ja sen seuraavat erät, sekä jo kirjautuneet maksetut erät. Aina ennen kuin hyväksyt pikavippihakemuksen, kannattaa tarkistaa todellinen vuosikorko, maksettavat summat ja erät sekä lainasummasi suuruus. Tarkkuutta kannattaa kiinnittää myös siihen, millä tavoin lasku on luvattu toimittaa, esimerkiksi Pikavippi.fi lähettää laskun aina kotiin – sähköisiä laskuja ei ole käytettävissä, vaikka voit maksaa toki verkkopalvelun kautta jo voimassa olevat pikavippisi.

Pikavippi.fi kokemuksia

Pikavippi.fi on eräs Suomen tunnetuimmista pikavippifirmoista, ja kokemukset sen käyttäjille ovat keskimäärin positiiviset.

Hae oma pikavippisi tästä >>