Pikavippi Puhelimella & Tekstiviestillä (2019)

  Niin lainan kuin pikavipin hakeminen verkosta käy nykyisin puhelimella kohtalaisen helposti. Kuitenkin erityisesti seuraavia lainapalveluja voi suositella kun tahdot hakea laadukasta lainaa puhelimella helposti:

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Nimelliskorko 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Omalaina
  • Lainaa 100 - 60 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 5 - 20 %

  Omalainan kautta käy niin suuren kuin pienen lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  lendokuva
  • Lainaa 500 - 60 000€ 
  • Nimelliskorko 8 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
  • Ikäraja 20 v
  • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

  Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

  Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

  Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

  Credit24 lainat
  • Lainaa 100 - 4 000€ 
  • Ikäraja 19 v
  • Maksuaika 1 - 36 kuukautta
  • Nimelliskorko max 20 %
  • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoa

  Credit24 tarjoaa melko edullista luottoa monessa eri koossa nopeasti tilillesi.

  Hakemuksen täytön jälkeen saat kuulla lainapäätöksen heti ja rahat siirretään klo 7 - 23 välisenä aikana tilillesi heti päätöksen jälkeen.

  Helppoa lainaa, jossa kaiken päälle vielä ilmainen ensimmäinen kuukausi.​

  Puhelimen kautta voi nykyään hoitaa monia asioita, mm. hoitaa myös nettipankkia ja muuta rahaliikennettä.

  Jos kuitenkin etsit pikavippiä jonka saisi nostettua puhelimella, huomaat nopeasti että sellaisen löytäminen ei olekaan aivan niin helppoa. Tai no, vanhana asiakkaana nostojen tekeminen luottotililtä voi onnistua useammastakin firmasta, mutta ongelmana on jos tahdotaan tehdä nosto uutena asiakkaana.

  Yleisin ongelma miksi pikavippi puhelimella on niin vaikea tehdä on se, että monet paikat haluavat hakemuksen yhteydessä liitteenä tietoja, joita ei voi oikein kännykän kautta lisätä. Yleisesti näitä ovat mm. palkkakuitti tai muu tosite tuloistasi.

  pikavippi puhelimella

  Kun etsit pikavippiä puhelimella, onkin hyvä tehdä ero sen suhteen, halutaanko vain mahdollisuus tehdä nostoja vaikka kulutusluotolta kännykän avulla, vai halutaanko hakea aivan uutta vippiä puhelimella? Toinen on paljon yleisempää, kun taas toinen on mahdollista vain yleensä vain verrkosivujen kautta, joskin mahdollista hakemus on myös täyttää kännykällä.

  Pikavippi puhelimella - nostojen tekeminen

  Jos haluat vain tehdä nostoja luottotililtä kännykän tai tekstarin avulla, onnistuu tämä nykyään kiitettävän monista paikoista.

  Se kuitenkin vaatii sen, että sinulla on jo avattu tämä kyseinen luottotili tämän firman kanssa. Yleisiä luotttoja ovat nykyään ainakin kulutusluotot, joustoluotot ja pikaluotot.

  Suuri osa tälläisiä luottoja tarjoavista yrityksistä antaakin mahdollisuuden tehdä luottotililtä nostoja todella helposti tekstin avulla. Yleensä se käy siten, että palveluun liittyessä ja luoton avatessasi kerrotaan sinulle oma PIN -koodi, jonka liittämällä tekstariin muiden ohjeiden kanssa tekee mahdolliseksi nostojen teon kännykällä.

  Nostoja puhelimella voit tehdä ainakin seuraavissa lainapalveluissa:

  Haasteita tuleekin enemmän sitten, jos ei olla vielä avattu luottotiliä tai pikavippiä kenenkään kanssa, mutta silti haluttaisiin lainaa puhelimella. Mitä silloin voi tehdä?

  Uuden asiakkaan mahdollisuudet?

  Oikeastaan kunnollinen mahdollisuus hakea lainaa puhelimella on tullut vasta aika viime aikoina. Ongelma siinä on ollut se, että lainahakemusta tehdessä on pystyttävä varmistamaan hakijan henkilöllisyys, sekä saamaan liitteenä tulotietoja ja muita mahdollisia tositteita.

  Kuitenkin tuorehko palvelu nimeltä Instator on tehnyt mahdolliseksi nykyään hakea lainaa puhelimella, ja osa palveluista onkin tämän mahdollisuuden ottanut käyttöön. Tämä vaatii kuitenkin nettiyhteyden, joskin Suomessa tämä on harvoin ongelma, kiitos edullisten mobiiliverkkojen ja monesta paikasta löytyvien Wifien.

  Instator on lainoittajille luotu palvelu, joka arvioi hakijan luottokelpoisuutta tämän pankkitiliotteen kautta. Näin ollen hakijan ei tarvitse erikseen liittää tiliotetta tai palkkakuittia, vaan tarkistus tapahtuu antamalla Instatorin kurkata hakijan pankkitiliotetta.

  Siitä se pystyy hetkessä näkemään tulot, arvioimaan menot ja päättelemään yllättävänkin hyvin, miten luotettava hakija on kyseessä. Ja mikä parasta hakijan kannalta, lainapäätös saadaan heti, eikä tarvitse odotella kenenkään ihmisen tarkistavan ensiksi hakemuksen. Tämä on erityisen hyvä, kun haetaan lainaa yöllä.​

  Koska nyt ei ole tarvetta liitteille, on mahdollista myöntää ja hakea pikavippi puhelimella, missä sitten oletkin.​ Parhaiten tämä onnistuu mielestäni nykyään Cashbuddysta, joskin muissakin paikoissa voi tämä onnistua, vaikka he eivät sitä erikseen mainostais. Tärkeintä on tällöin varmistaa, onko palvelulla Instator -systeemi käytössä. Tätä voi katsoa vertailustamme tai lukemalla arvostelujamme.

  Pikavippi soittamalla tai tekstarilla ei kuitenkaan vielä ole tai todennäköisesti tulekkaan olemaan mahdollista, sillä siinä on niin suuri riski, että sen hakijan henkilöllisyys voisi olla väärä. Jos tämä olisi mahdollista, varmasti esimerkiksi varastettujen puhelimien kanssa nostettaisiin vippejä oikein urakalla. Tämän takia onkin tavallaan hyvä, että tämä ei ole mahdollista, vaan pikalainan saamiseen vaaditaan aina vähintään pankkitunnukset.​

  Lisää aiheesta voi lukea artikkeleista:

  https://seriffilaina.fi/pikavippi-heti/​

  https://seriffilaina.fi/pikalaina-heti/

  Summary
  Pikavippi Puhelimella
  Article Name
  Pikavippi Puhelimella
  Description
  Etsitkö pikavippiä puhelimella? Halusit sitten tehdä nostoja tai hakea lainaa kännykällä, tämä artikkeli kertoo miten se on mahdollista ja mistä!
  Author
  Publisher Name
  Seriffilaina.fi