pikavippi puhelimella

Pikavippi Puhelimella & Tekstiviestillä (2018)

Puhelimen kautta voi nykyään hoitaa monia asioita, mm. hoitaa myös nettipankkia ja muuta rahaliikennettä.

Jos kuitenkin etsit pikavippiä jonka saisi nostettua puhelimella, huomaat nopeasti että sellaisen löytäminen ei olekaan aivan niin helppoa.​ Tai no, vanhana asiakkaana nostojen tekeminen luottotililtä voi onnistua useammastakin firmasta, mutta ongelmana on jos tahdotaan tehdä nosto uutena asiakkaana.

Yleisin ongelma miksi pikavippi puhelimella on niin vaikea tehdä on se, että monet paikat haluavat hakemuksen yhteydessä liitteenä tietoja, joita ei voi oikein kännykän kautta lisätä. Yleisesti näitä ovat mm. palkkakuitti tai muu tosite tuloistasi.

Kun etsit pikavippiä puhelimella, onkin hyvä tehdä ero sen suhteen, halutaanko vain mahdollisuus tehdä nostoja vaikka kulutusluotolta kännykän avulla, vai halutaanko hakea aivan uutta vippiä puhelimella? Toinen on paljon yleisempää, kun taas toinen on mahdollista vain yleensä vain verrkosivujen kautta, joskin mahdollista hakemus on myös täyttää kännykällä.​

Pikavippi puhelimella - nostojen tekeminen

Jos haluat vain tehdä nostoja luottotililtä kännykän tai tekstarin avulla, onnistuu tämä nykyään kiitettävän monista paikoista.

Se kuitenkin vaatii sen, että sinulla on jo avattu tämä kyseinen luottotili tämän firman kanssa. Yleisiä luotttoja ovat nykyään ainakin kulutusluotot, joustoluotot ja pikaluotot.​

Suuri osa tälläisiä luottoja tarjoavista yrityksistä antaakin mahdollisuuden tehdä luottotililtä nostoja todella helposti tekstin avulla. Yleensä se käy siten, että palveluun liittyessä ja luoton avatessasi kerrotaan sinulle oma PIN -koodi, jonka liittämällä tekstariin muiden ohjeiden kanssa tekee mahdolliseksi nostojen teon kännykällä.

Nostoja puhelimella voit tehdä ainakin seuraavissa lainapalveluissa:

Ferratum joustava
  • Lainaa 100 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla TALVIFE

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Creditstar
  • Lainaa 50 - 2000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
  • Lainaa 100 - 2000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Haasteita tuleekin enemmän sitten, jos ei olla vielä avattu luottotiliä tai pikavippiä kenenkään kanssa, mutta silti haluttaisiin lainaa puhelimella. Mitä silloin voi tehdä?

Uuden asiakkaan mahdollisuudet?

Oikeastaan kunnollinen mahdollisuus hakea lainaa puhelimella on tullut vasta aika viime aikoina. Ongelma siinä on ollut se, että lainahakemusta tehdessä on pystyttävä varmistamaan hakijan henkilöllisyys, sekä saamaan liitteenä tulotietoja ja muita mahdollisia tositteita.

Kuitenkin tuorehko palvelu nimeltä Instator on tehnyt mahdolliseksi nykyään hakea lainaa puhelimella, ja osa palveluista onkin tämän mahdollisuuden ottanut käyttöön. Tämä vaatii kuitenkin nettiyhteyden, joskin Suomessa tämä on harvoin ongelma, kiitos edullisten mobiiliverkkojen ja monesta paikasta löytyvien Wifien.

Instator on lainoittajille luotu palvelu, joka arvioi hakijan luottokelpoisuutta tämän pankkitiliotteen kautta. Näin ollen hakijan ei tarvitse erikseen liittää tiliotetta tai palkkakuittia, vaan tarkistus tapahtuu antamalla Instatorin kurkata hakijan pankkitiliotetta.

Siitä se pystyy hetkessä näkemään tulot, arvioimaan menot ja päättelemään yllättävänkin hyvin, miten luotettava hakija on kyseessä. Ja mikä parasta hakijan kannalta, lainapäätös saadaan heti, eikä tarvitse odotella kenenkään ihmisen tarkistavan ensiksi hakemuksen. Tämä on erityisen hyvä, kun haetaan lainaa yöllä.​

Koska nyt ei ole tarvetta liitteille, on mahdollista myöntää ja hakea pikavippi puhelimella, missä sitten oletkin.​ Parhaiten tämä onnistuu mielestäni nykyään Cashbuddysta, joskin muissakin paikoissa voi tämä onnistua, vaikka he eivät sitä erikseen mainostais. Tärkeintä on tällöin varmistaa, onko palvelulla Instator -systeemi käytössä. Tätä voi katsoa vertailustamme tai lukemalla arvostelujamme.

Pikavippi soittamalla tai tekstarilla ei kuitenkaan vielä ole tai todennäköisesti tulekkaan olemaan mahdollista, sillä siinä on niin suuri riski, että sen hakijan henkilöllisyys voisi olla väärä. Jos tämä olisi mahdollista, varmasti esimerkiksi varastettujen puhelimien kanssa nostettaisiin vippejä oikein urakalla. Tämän takia onkin tavallaan hyvä, että tämä ei ole mahdollista, vaan pikalainan saamiseen vaaditaan aina vähintään pankkitunnukset.​

Lisää aiheesta voi lukea artikkeleista:

https://seriffilaina.fi/pikavippi-heti/​

https://seriffilaina.fi/pikalaina-heti/

Summary
Pikavippi Puhelimella
Article Name
Pikavippi Puhelimella
Description
Etsitkö pikavippiä puhelimella? Halusit sitten tehdä nostoja tai hakea lainaa kännykällä, tämä artikkeli kertoo miten se on mahdollista ja mistä!
Author
Publisher Name
Seriffilaina.fi