Pikavippi Ilman Kuluja – Mistä Ilmainen Vippi?

Kukapa ei tykkäisi mieluiten ottaa ilmaista vippiä maksullisen sijasta, varsinkin kun niitä on näin vuonna 2019 jopa tarjolla.

Seuraavassa onkin heti parhaat pikavipit ilman kuluja, joita voit hakea ilman takaajia tai vakuuksia jo minuuteissa!​

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Pikavippi ilman kuluja - Onko tässä kissa haudattuna?

Kuluton pikavippi voi kuullostaa hieman erikoiselta, sillä eihän se nyt kovin tavallista ole että varsinkaan kilpailevat yritykset antaisivat kenellekkään lainaa ilmaiseksi. Sitä on kuitenkin tarjolla, ja syykin on aika simppeli kun sen kuulee. Ne toimivat nimittäin tarjouksina, joilla yritetään houkutella uusia asiakkaita yritykseen sisälle.

pikavippi ilman kuluja

Totta nimittäin on, että nämä tarjoukset voi jokaista lainapaikkaa kohden käyttää vain kerran. Toista lainaa et tule samasta firmasta saamaan ilmaiseksi!

​Voit kuitenkin koska tahansa hakea ilmaisen pikavipin toisesta paikasta, olettaen että et ole sieltä koskaan aikaisemmin lainaa hakenut. Ja moni tekeekin näin, kun tarvitaan vain pienempää vippiä nopeasti eikä laina-ajan tarvitse olla pitkä.

Toinen seikka mitä näitä tarjouksia hieman hidastaa on niiden rajattu maksuaika. Nimittäin Suomilimiittiä lukuunottamatta on laina-aikaa näissä ilmaisissa vipeissä tavallisesta vain 30 päivän verran. Ja tämän jälkeen siis pitää maksaa koko lainasumma takaisin kerralla, tai muuten laina ei olekkaan enään ilmainen ja joudut maksamaan siitä normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.

Tämän takia kovin monella ei olekkan rahkeita ottaa mitään 1000 tai 2000 euron lainaa ilmaiseksi, mutta jos tarttet vaikka 300 - 500 euron nopeaa vippiä seuraavaan palkkapäivään saakka, niin nämä lainat ovat juuri siihen tarpeeseen todella ihanteelliset!​

Ilmainen vippi on siis ihan järkevä tuote?

Kyllä on, ja mitä parhain tiettyyn tarkoitukseen. Kunhan otat sen rajoitukset huomioon, eli 

 • Rajoitetun maksuajan (yleensä vain 30 päivää)
 • Mahdollisuuden ottaa se vain uutena asiakkaana
 • Usein hieman korkeampi ikäraja
 • Lainasumma pitää maksaa yhdessä erässä ensimmäisenä eräpäivänä, tai muuten joudut siitä maksamaan kuluja ja korkoja

Kun otat nämä huomioon jo lainaa hakiessa, ja varmistat että niiden kanssa ei tule ongelmia, niin suosittelen käyttämään nämä lainatarjoukset eduksesi, jos ne vain sopivat omaan tarpeeseesi.

Mikäli etsit suurempaa lainaa, tai tarvitset enemmän maksuaikaa, ei nämä vipit siihen sovellu. Mutta pikaiseen rahatarpeeseen jonka voit maksaa takaisin pikaisesti, käytä nämä ennen kuin haet maksullista pikalainaa!​