Pikavippi Heti Tilille 2018

Pikavipit eli pikalainat ovat viime vuosina myös Suomeen rantautunut palvelu, jota voinee jo kutsua eräänlaiseksi ilmiöksi. Esimerkiksi vielä 2000-luvun vaihteessa lainojen hakeminen oli mahdollista vain pankilta, eikä muualta etenkään nopealla aikataululla rahaa liiennyt. Nyt on tullut tarjolle mahdollisuus hakea lainaa nopeammin netistä 2018.

Pikavippejä voidaan hakea yleensä joko puhelimitse tai Internetin kautta. Myös esimerkiksi puhelimitse soittamalla voi saada pikavipin. Pikavippien korot ovat kuitenkin yleensä hyvinkin korkeita, ja ne ovat tarkoitettu juuri enintään muutamien viikkojen pituiseen rahantarpeeseen. Uusissa pikavipeissä korot ovat yleensä kuitenkin huomattavasit kohtuullisemmat ja laina-ajat voivat olla pidemmät.

Tässä listaus tämän hetken parhaista pikavipeistä (päivitetty helmikuussa 2018)​

Parhaat Pikavipit 2018 (Top 9)

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Lainasto Pikalaina
 • Lainaa 50 - 5000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Pikalaina paras lainatuote

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on tällä hetkellä paras pieni pikalaina (400 euroon asti), johon voi saada pitkän maksuajan edullisesti.

Jos kaipaat pientä vippiä 12 kk maksuajalla ja melko edullisella korolla, on Lainaston vippi ykkössuosituksemme!

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö löytynyt mitä etsit? Katso lista kaikista tarjolla olevista vipeistä alla

Kuka voi ottaa pikavipin?

pikavippi 2017

Pikavippifirmat määrittävät itse millaiset kriteerit heillä on pikavipin saamiseksi. Esimerkiksi moni pikavippi on haettavissa, jos olet 18-70 vuotias. Tavallisimpia rajoituksia ovat 18-22 vuoden ikä, sekä kunnossa olevat luottotiedot. Suurimpia vippejä tarjoavat saattavat vaatia myös jonkinlaisen todistuksen säännöllisistä tuloista (palkkakuitin tms). Osa yrityksistä porrastaa pikavippien antamisen ikätaulukon mukaisesti – mitä vanhempi asiakas, sen suurempi laina hänen on mahdollista saada. Monesti myös vanhojen, jo laskunsa ajoissa maksaneiden asiakkaiden on mahdollista saada suurempi laina kuin uusien asiakkaiden. Tällä tavalla myös houkutellaan lainan tarvitsijoita käyttämään samaa palvelua useampaan kertaan, ja kenties myös lainaamaan enemmän.

Vaikka pikavippejä on mahdollista saada 18 vuotiaanakin, on pikavippi 18v selvästi harvinaisempi kuin esimerkiksi 20 vuotiaille tarjotut vipit.​ Tämän takia olemmekin keränneet ne oman artikkelinsa alle, jotta olisi helppo löytää suoraan kaikki 18 vuotiaille tarjolla olevat vipit. Sama ongelma vaivaa myös jossakin määrin 19 vuotiaita.

Pikavippien tarjonta

Pikavippien tarjoajia löytyy useita kymmeniä erilaisia, ja niiden vertailu kannattaa. Suomessa pikavippejä tarjoaa niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin yritykset. Näissä ei juuri merkittäviä eroja sen suhteen, minkä maalainen pikavippien tarjoaja on.

Eniten kannattaa kiinnittää huomiota kuluihin, sekä yrityksen luotettavuuteen ja tunnettavuuteen. Mikäli yritys on lainannut useasti summia, se todennäköisesti kertoo myös siitä, että yritys on luotettava. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sivustolta löytyy esimerkiksi rekisteriseloste, lainaehdot, Y-tunnus sekä kaikki muut tarpeelliset tiedot. Nämä edellä mainitut tiedot ovat Suomen lain velvoittamia. Yritykset, joiden sivuilla ei lue yrityksen yhteystietoja tai muuta tietoa sivustosta, ovat yleensä huijaussivustoja, jotka kalastelevat tietoja tai verkkopankkitunnuksia.

Myös laki velvoittaa pikavippiyrityksiä toimimaan tietyllä tavalla ja esimerkiksi ilmoittamaan lainojen yhteydessä todellisen vuosikoron, eli sen mikä summasta koostuu kaikkien kulujen jälkeen. Näillä koroilla ja muilla kuluilla pikavippiyritykset rahoittavat toimintansa, ja niiden suuruuksissa on huomattavia eroja. Internetistä löytyy useita pikavippiyritysten ulkopuolisia laskureita, jossa voit laskea vuosikorot ja osa palveluista tarjoaa jopa suoraan sinun tarpeisiisi ja maksuaikatauluusi sopivimman pikavippiyrityksen. Yritysten omiin taulukoihin ei kannata sokeasti luottaa, sillä korot ja marginaalit muuttuvat niin tiuhaan, ettei taulukot yleensä ole ajan tasalla ja realistisia.

Hyvänä ideana on myös lukea arvosteluja ja muiden kokemuksia eri vippifirmoista, ennen kuin hakee heiltä lainaa. Senpä takia olemmekin keränneet näitä myös sivuillemme, ja niitä voit katsella sivultamme. Lisäksi jos haluat hakea vippiä yöllä, kannattaa lukea seuraavat artikkeli tarkkaan: https://seriffilaina.fi/pikavippi-24h/

Milloin pikalainaa ei kannata ottaa?

Monet ihmiset ottavat pikavippejä edelleenkin vääristä syistä. Etenkin nuoremmat ihmiset tuntuvat unohtavan lainaa ottaessaan sen takaisin maksun. Pikavipit eivät sovellu pitkäaikaiseen rahan tarpeeseen, eikä niitä kannata ottaa mikäli olet jo valmiiksi taloudellisissa vaikeuksissa. Pikavippien korot ovat suuria, eivätkä laina-ajat ole kovin pitkiä. (Katso listaus pikavipeistä pitkällä maksuajalla)

Tästä syystä pikavippi kannattaa ottaa vain jos olet täysin varma pystyväsi maksamaan sen määräajan sisällä takaisin. Paras ratkaisu on tietenkin lainata tuntemiltaan henkilöiltä niin, että pikavippejä ei tarvitsisi ottaa, ja saisit summan maksettua takaisin ilman korkoa, tai ”hyvä veli” – systeemillä pienemmällä korolla. Aina tällaista tilannetta ei kuitenkaan ole.

Velkaantuminen on pahasta

Tässä kappaleessa käymme lyhyesti lävitse velkaantumisen huonoja puolia. Ensinnäkin, jos olet jo valmiiksi velkaantunut, emme missään nimessä suosittele sinua ottamaan uutta pikavippiä. Me emme tällä sivulla kannusta ketään velkaantumaan, vaan ainoastaan tarjoamme tietoa kaikille rahantarpeessa oleville Suomen perustuslain mukaisella tavalla. Sivuston tiedot toimitetaan sellaisina kuin ne ovat ja ylläpitomme ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Emme täten myöskään vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, joiden väitetään liittyvän tai liittyvät sivustollamme julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön.

Pikavippikierre

Vippikierre on hirveä tila, jossa joudut ottamaan vanhan lainan maksamiseksi uutta lainaa heti päälle. Yleensä pikavippikierre johtaa luottotietojen menettämiseen ja velkasaneeraukseen, johon ei soisi yhdenkään ihmisen joutuvan.

Lainat soveltuvat pääasiassa vain henkilöille, jotka ovat pitäneet hyvää huolta omasta taloudestaan. Voit hankkia esimerkiksi lahjan ystävättärellesi, illallisen vanhemmillesi tai rahaa äkilliseen rahapulaan vuokran maksamiseksi, mutta pienlainat eivät sovellu baari-iltojen ja hurvittelun maksamiseen.

Pikavippien historiaa

Pikavipit saapuivat Suomeen vuonna 2005. Nämä alun perin "pay day loan" nimellä tunnetut hetilainat on tavallisesti otettu noin puolessa välissä kuukautta, jolloin palkan maksuun on molempiin suuntiin mahdollisimman pitkä aika. Pikalainoilla on aina ollut kovat korot, joten tästä ennakosta on joutunut maksamaan karvaisen hinnan.

Ilmainen Pikavippi

Pikalaina itsessään tunnetaan useilla nimillä kuten vippi, pikavippi, yksityislaina ja pienlaina. Kaikille yhteistä on, että nämä lainat saat heti - ja yleensä vieläpä netistä. Hyvä esimerkki erinomaisesta palvelusta on Vivus.fi pikalaina, josta ensimmäisen lainan saat ilman korkoa.

Pikavipit ovat vanhempaa tekoa kuin erilaiset luotot, jotka ovat nousseet suosiossaan nopeasti viimeisten parin vuoden aikana. Edelleen ne ovat kuitenkin se suosituin netistä nostettava lainan muoto, mutta kulutusluotot ja pikaluotot ovat kirineet vuosi vuodelta pikavippien suosiota.​

Pikavippi on lainaa, jota voit hakea kätevästi tekstiviestillä. Kyseessä on vakuudeton laina, jota voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Pikavippiä myönnetään 10-1000 euroa 14-90 vuorokauden maksuajalla. Kyseessä on siis suhteellisen lyhytaikainen laina, sillä lainasummatkin ovat pieniä. Pikavippejä myöntävät kyseisiin lainoihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Tällä hetkellä pikavippiyhtiöitä on 84 kappaletta. Ajantasaisen lukumäärän voi tarkistaa täältä.

Aluksi kannattaa kartoittaa, mitkä ovat parhaimmat pikavippejä myöntävät rahoitusyhtiöt. Ehdottomia kriteerejä ovat korkokustannukset ja rahoitusyhtiön luotettavuus. Jotta löytäisit edullisimman pikavipin luotettavalta ja vakavaraiselta lainantarjoajalta, kannattaa ensin tehdä pikavippivertailu. Voit tehdä vertailun sivustollamme. Mukana on 20 luotettavaa ja edullista lainantarjoajaa, jotka myöntävät pikavippejä ja kulutusluottoa 20-2000 euron välillä.

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavippiä voi hakea viikon jokaisena päivänä ja sitä myönnetään klo 7-23 välisenä aikana. Ensimmäisellä kerralla hakijan tulee rekisteröityä palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Jokaisen rahoitusyhtiön omilla sivuilla on tarkat ja selkeät ohjeet pikavippihakemuksen tekemiseen. Rekisteröitymisen jälkeen hakija saa oman henkilökohtaisen koodin, jota voi jatkossa käyttää tekstiviestihakemuksissa, kun hakee lainaa uudemman kerran.

Hakemus käsitellään muutamassa minuutissa. Kun hakijan luottotiedot ja muut tiedot on tarkistettu saa hän vahvistuksen lainan myöntämisestä, joka tulee vielä vahvistaa hakijan puolelta. Hakemuksessa tulee lainasumman lisäksi sopia laina-aika ja lainaerien määrä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen pikavippi siirtyy tilille samantien.

Milloin pikavippi kannattaa ottaa?

Pikavippi on hyvin suosittu lainamuoto ja sopii mainiosti väliaikaisen, mutta lyhytkestoisen huonon taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Tällaisia tilanteita syntyy yleensä ennalta-arvaamattomasti ja niihin ei ole mahdollista saada pankkilainaa. Pikavipillä voi kattaa 50-1000 euron menot.

Pikavipillä voi hoitaa esimerkiksi rikkoutuneen pesukoneen korjauskustannukset, maksaa uuden kodinkoneen, ruokaostokset tai lasten lääkärikäynnit. Etenkin tilanteet, jotka eivät voi odottaa palkkapäivään asti on kätevä kattaa pikavipeillä.

Lyhytaikaisen lainan korkokustannukset ovat suuret, joten edullisinta on maksaa vippi takaisin heti seuraavasta palkasta. Pikavippiä ei kannata ottaa turhaan, esimerkiksi ostoksiin jotka eivät ole täysin välttämättömät tai jotka voivat odottaa seuraavaan kertaa kun saat taas rahaa.

Vaikka pikavippihakemukseen ei tarvitse ilmoittaa taloudellista tilannetta, ei pikavippi sovi henkilölle, jolla ei ole säännöllisiä riittäviä tuloja. Ennen pikavipin ottamista kannattaa esimerkiksi kartoittaa mahdollisuus saada luottokortti tai lainaa läheisiltä.

Pikavipin takaisinmaksu

Pikavipeillä on suhteellisen lyhyt maksuaika. Yleensä maksuajan voi itse päättää. Jotkut vippiyhtiöt antavat mahdollisuuden valita maksuajan päivän tarkkuudella, jotkut antavat vamiit vaihtoehdot, esim. 7 vrk, 14 vrk, 30 vrk ja 60 vrk. Mitä pidemmän maksuajan valitset sitä enemmän maksat korkokuluja.

Lasku lähetetän kotiisi ja siinä on sopimanne eräpäivä. Monet pikavippiyhtiöt tarjoavat niin sanottua eräpäivän siirtoa. Tätä voit hyödyntää silloin, jos et kykene maksamaan laskua alkuperäisenä eräpäivänä. Eräpäivän siirto lisää kustannuksia ja ei siksi välttämättä ole taloudellisesti kannattava, mutta tietenkin hyvä vaihtoehto jos kyseessä on todellinen maksuvaikeus.

Pikavippien takaisinmaksuongelmat

Pikavippien aiheuttamasta velkakierteestä ja takaisinmaksuongelmista puhutaan paljon ja nyt pikavipeille on asetettu korkokatto, joka hillitsisi korkokulujen määrää huomattavasti. Kyseessä on kuitenkin suhteellisen pieni laina verrattuna esimerkiksi asuntolainaan, joten takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa ongelmia tai velkakierrettä.

Pikavippi aiheuttaa maksuvaikeuksia silloin, kun se otetaan vaikka tiedossa on, että takaisinmaksukyky on heikko. Näissä tapauksissa helposti päädytään maksamaan vippi vipillä, joka aiheuttaa pienimuotoisen velkakierteen. Jossain vaiheessa laskuja on auki monelle eri rahoitusyhtiölle ja kaikkien laksujen maksaminen on mahdotonta. Pikavippi ei ole tarkoitettu henkilöille, joiden raha-asiat ovat jo valmiiksi huonossa tilassa.

Pidempiaikaisiin maksuongelmiin voi aina hakea apua, mutta jos maksuvaikeudet johtuvat välinpitämättömästä rahankäytöstä, avun saaminen on valitettavasti vaikeampaa. Jos olet kuitenkin pyrkinyt tekemään kaikkesi tilanteen selvittämiseksi ja et ole ottanut uusia lainoja, voit hakea apua velkaongelmiin ulkopuolisilta tahoilta. Aivan aluksi kannattaa tehdä kaksi seuraavaa asiaa:

1.Kartoita tilanteesi, mitä laskuja on maksamatta, mitkä laskut ovat hoidettava ensisijaisesti ja paljon sinulle jää rahaa laskujen maksuun kaikkien muiden pakollisten kulujen jälkeen (kuten vuokra, ruoka ja muut laskut).


2.Ole yhteydessä velkojaan/velkojiin ja pyri sopimaan uusi takaisinmaksusuunnitelma.

Voit saada apua myös Takuu-Säätiön sivuilta. Takuu-Säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka auttaa taloudellisiin kriisitilanteisiin joutuneita ihmisiä. Takuu-Säätiö myöntää myös takauksia järjestelyluottoihin, jos velkaongelma on ratkaistavissa yhdellä uudella lainalla. Monet velkaongelmaiset ovat saaneet apua Takuu-Säätiön takauksesta. Takaus myönnetään ennalta arvaamattomasta syystä velkakriisiin joutuneille ihmisille, joiden tilanne on vakiintunut, eli velkakierteeseen johtaneet syyt ovat hallinnassa ja heillä on vakituiset tulot, jolla pystyvät lyhentämään lainaa säännöllisesti.

Vaikka apua on tarjolla, kannattaa aina itse olla aktiivinen ja pyrkiä selvittämään velkaongelmat mahdollisimman hyvin itse. Avun saaminen saattaa joskus kestää ja esimerkiksi Takuu-Säätiön takaus ei tule automaattisesti kaikille vain juuri tarkkojen kriteerien perusteella lähdetään selvittämään tilannetta. Aluksi kannattaa soittaa maksuttomaan valtakunnalliseen velkalinjaan, jossa voit selvittää tilannettasi.