Pikavippi Heti Tilille 2020

Pikavipit eli pikalainat ovat viime vuosina myös Suomeen rantautunut palvelu, jota voinee jo kutsua eräänlaiseksi ilmiöksi. Esimerkiksi vielä 2000-luvun vaihteessa lainojen hakeminen oli mahdollista vain pankilta, eikä muualta etenkään nopealla aikataululla rahaa liiennyt. Nyt on tullut tarjolle mahdollisuus hakea lainaa nopeammin netistä 2020.

It can be administered intravenously, orally, or as an inhaled drug that dissolves in the stomach or the lungs and can. After six weeks, 76% of the subjects in the treatment group achieved a 75% improvement in acne compared with only ciprofloxacin dexamethasone price mercilessly 33% in the control group (p=0.0002). The herbal product works best on all type of diabetics including both adults and children.

Ivermectin dosage for cattle is given in the table which was obtained based on the reported dosage for cattle. These generic versions can be used to treat heart Coconut Creek buy xenical amazon failure, high. Prednisone can be used if you have rheumatoid arthritis, rheumatoid.

With all the perks of the pill, there are just two things that you are unlikely to find. For more information on how to avoid and Gangānagar resolve problems related to content items on the site, please refer to our content standards. If this is an emergency, please call your local police or fire department.

Pikavippejä voidaan hakea yleensä joko puhelimitse tai Internetin kautta. Myös esimerkiksi puhelimitse soittamalla voi saada pikavipin. Pikavippien korot ovat kuitenkin yleensä hyvinkin korkeita, ja ne ovat tarkoitettu juuri enintään muutamien viikkojen pituiseen rahantarpeeseen. Uusissa pikavipeissä korot ovat yleensä kuitenkin huomattavasit kohtuullisemmat ja laina-ajat voivat olla pidemmät.

Tässä listaus tämän hetken parhaista pikavipeistä (päivitetty huhtikuussa 2020)

Parhaat Pikavipit 2020

Creditstar
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 500 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
 • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

sortter
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

FreedomRahoitus sivukuva
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Maksuaika 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
 • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

Ferratum joustava
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 22 v
 • Nimelliskorko 10 - 20 %
 • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Kuka voi ottaa pikavipin?

pikavippi 2017

Pikavippifirmat määrittävät itse millaiset kriteerit heillä on pikavipin saamiseksi. Esimerkiksi moni pikavippi on haettavissa, jos olet 18-70 vuotias. Tavallisimpia rajoituksia ovat 18-22 vuoden ikä, sekä kunnossa olevat luottotiedot. Suurimpia vippejä tarjoavat saattavat vaatia myös jonkinlaisen todistuksen säännöllisistä tuloista (palkkakuitin tms). Osa yrityksistä porrastaa pikavippien antamisen ikätaulukon mukaisesti – mitä vanhempi asiakas, sen suurempi laina hänen on mahdollista saada. Monesti myös vanhojen, jo laskunsa ajoissa maksaneiden asiakkaiden on mahdollista saada suurempi laina kuin uusien asiakkaiden. Tällä tavalla myös houkutellaan lainan tarvitsijoita käyttämään samaa palvelua useampaan kertaan, ja kenties myös lainaamaan enemmän.

Vaikka pikavippejä on mahdollista saada 18 vuotiaanakin, on pikavippi 18v selvästi harvinaisempi kuin esimerkiksi 20 vuotiaille tarjotut vipit.​ Tämän takia olemmekin keränneet ne oman artikkelinsa alle, jotta olisi helppo löytää suoraan kaikki 18 vuotiaille tarjolla olevat vipit. Sama ongelma vaivaa myös jossakin määrin 19 vuotiaita.

Pikavippien tarjonta

Pikavippien tarjoajia löytyy useita kymmeniä erilaisia, ja niiden vertailu kannattaa. Suomessa pikavippejä tarjoaa niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin yritykset. Näissä ei juuri merkittäviä eroja sen suhteen, minkä maalainen pikavippien tarjoaja on.

Eniten kannattaa kiinnittää huomiota kuluihin, sekä yrityksen luotettavuuteen ja tunnettavuuteen. Mikäli yritys on lainannut useasti summia, se todennäköisesti kertoo myös siitä, että yritys on luotettava. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sivustolta löytyy esimerkiksi rekisteriseloste, lainaehdot, Y-tunnus sekä kaikki muut tarpeelliset tiedot. Nämä edellä mainitut tiedot ovat Suomen lain velvoittamia. Yritykset, joiden sivuilla ei lue yrityksen yhteystietoja tai muuta tietoa sivustosta, ovat yleensä huijaussivustoja, jotka kalastelevat tietoja tai verkkopankkitunnuksia.

Myös laki velvoittaa pikavippiyrityksiä toimimaan tietyllä tavalla ja esimerkiksi ilmoittamaan lainojen yhteydessä todellisen vuosikoron, eli sen mikä summasta koostuu kaikkien kulujen jälkeen. Näillä koroilla ja muilla kuluilla pikavippiyritykset rahoittavat toimintansa, ja niiden suuruuksissa on huomattavia eroja. Internetistä löytyy useita pikavippiyritysten ulkopuolisia laskureita, jossa voit laskea vuosikorot ja osa palveluista tarjoaa jopa suoraan sinun tarpeisiisi ja maksuaikatauluusi sopivimman pikavippiyrityksen. Yritysten omiin taulukoihin ei kannata sokeasti luottaa, sillä korot ja marginaalit muuttuvat niin tiuhaan, ettei taulukot yleensä ole ajan tasalla ja realistisia.

Hyvänä ideana on myös lukea arvosteluja ja muiden kokemuksia eri vippifirmoista, ennen kuin hakee heiltä lainaa. Senpä takia olemmekin keränneet näitä myös sivuillemme, ja niitä voit katsella sivultamme. Lisäksi jos haluat hakea vippiä yöllä, kannattaa lukea tämä teksti tarkkaan.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Tätä listausta tehdessä pienen ongelman muodosti se, että aina ei voida tietää, mitä tarkoitetaan pitkällä maksuajalla. Toisen pitkä maksuaika voi toisestia olla lyhyt, ja taas se mikä toisesta on aivan liian lyhyt, voi toiselle olla aivan sopiva.

pikavippi pitkällä maksuajalla

Koska listaus käsittelee pikavippejä, olemme tehneet jaon sen mukaan, onko maksuaikaa yli 6 kuukautta vai sen alle. Usein pikavipit pitää maksaa takaisin jo alle kuukaudessa tai viimeistään 2 kuukauden sisällä, joten 6 kk maksuaikaa voidaan mielestämme pitää jo aika pitkänä.

Kuitenkin hyödyntämällä esimerkiksi kulutusluottoja, tai ottamalla suurempia luottoja (https://seriffilaina.fi/pikaluotto/), on joskus tavallistakin, että maksuaikaa on vuosi tai tätä enemmän.​ Luotot toimivatkin eri tavalla kuin pikavipit, jonka takia niiden maksuaikataulutkaan eivät ole aivan suoraan vertailukelpoisia.

Tämän takia olemme rajaksi asettaneet tähän pikavipit 6 kk maksuajalla tai enemmän.​

Pitkän maksuajan vipit ?

Optimaalisen maksuaikataulun laatiminen ei ole mikään helppo prosessi, jos siis halutaan oikeasti minimoida lainankustannukset ja korot. Tosiasiassa suurelle osalle tämä on aivan turhaa, vaan se sopiva maksuaika kannattaa arvioida mielummin suunnilleen sinne päin, ja mieluusti varovaisuutta käyttäen.

Sopivan maksuajan valinta on tasapainoilua kahden ääripään välillä, joilla kummallakin on omat ongelmansa.​

 • Liian lyhyt maksuaika johtaa ongelmiin saada kuukausieriä maksettua takaisin, joka taas voi pahimmillaan johtaa myöhästymismaksuihin ja lainan uudelleensovitteluun. Tämä on kaikkein suurin ja pahin ongelma.
 • Liian pitkä maksuaika taas nostaa lainan kustannuksia enemmän kuin olisi tarpeellista. Tämän ongelman suuruus riippuu paljon siitä, kuinka kallis pikavippi on, ja kuinka suuri on lainasumma. Varsinaista vaaraa tästä ei kuitenkaan ole.

Liian lyhyt maksuaika on siis huomattavasti vaarallisempi tila kuin liian pitkä. Tämän takia onkin viisasta varata aikaa maksaa vippi takaisin, ja parhaiten tämä onnistuu kun otetaan pikavippi pitkällä maksuajalla.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Se kannattaako hakea lainaa vai luottoa pitkällä maksuajalla riippuu erityisesti halutusta lainasummasta. Yleensä luottojen avulla on paljon helpompi löytää tarjontaa, jota saa myös runsaammalla takaisinmaksuajalla. Toisaalta moni arvostaa vippien yksinkertaisuutta ja helppoutta, jonka takia näitä etsitäänkin niin paljon.

Samaten helppous riippuu myös lainasumman suuruudesta. Jos etsitään suurta lainaa pitkällä maksuajalla, on se huomattavasti helpompaa kuin jos etsitään pikkuista vippiä pitkällä maksuajalla.​

Muutenkin jos lainasumma on pieni, kannattaa se yrittää yleensä maksaa melko nopeasti takaisin, jos se on vain mahdollista. Tietenkin jos lainataan yli 300 euroa tai enemmän, monesti kuukausierät voivat monille nousta liian korkeiksi parin kuukauden maksuajalla, jollon on ymmärrettävä että sitä pidempää aikaa maksaa vippi takaisin etsitään.​ Kuitenkin, mitä nopeammin saat laina maksettua takaisin, sitä halvemmaksi se sinulle tulee.

Lisäksi jos haluat hyödyntää monia tarjolla olevia korottomia pikavippejä, täytyy ne maksaa takaisin lähes aina jo 30 päivän sisällä. Kyky maksaa laina takaisin nopeasti onkin siis erittäin hyvä, mutta ymmärrämme että se ei aina ole mahdollista, jolloin tarvitaan edullinen laina pitkällä maksuajalla.​

Toivommekin että tästä vertailusta oli apua, ja sen avulla olet jo löytänyt sopivan firman, josta voi hakea etsimäsi pikavipp pitkällä maksuajalla. Nämä listatut lainapaikat ovat mielestämme parhaita tällä hetkellä 2017, joten ottamalla lainasi jostakin näistä, et takulla mene vikaan. Ja jos haluat katsella vielä muita paikkoja, voit katsoa listauksen vaikka kaikista uusista pikavipeistä linkin takaa.

Milloin pikalainaa ei kannata ottaa?

Monet ihmiset ottavat pikavippejä edelleenkin vääristä syistä. Etenkin nuoremmat ihmiset tuntuvat unohtavan lainaa ottaessaan sen takaisin maksun. Pikavipit eivät sovellu pitkäaikaiseen rahan tarpeeseen, eikä niitä kannata ottaa mikäli olet jo valmiiksi taloudellisissa vaikeuksissa. Pikavippien korot ovat suuria, eivätkä laina-ajat ole kovin pitkiä. (Katso listaus pikavipeistä pitkällä maksuajalla)

Tästä syystä pikavippi kannattaa ottaa vain jos olet täysin varma pystyväsi maksamaan sen määräajan sisällä takaisin. Paras ratkaisu on tietenkin lainata tuntemiltaan henkilöiltä niin, että pikavippejä ei tarvitsisi ottaa, ja saisit summan maksettua takaisin ilman korkoa, tai ”hyvä veli” – systeemillä pienemmällä korolla. Aina tällaista tilannetta ei kuitenkaan ole.

Velkaantuminen on pahasta

Tässä kappaleessa käymme lyhyesti lävitse velkaantumisen huonoja puolia. Ensinnäkin, jos olet jo valmiiksi velkaantunut, emme missään nimessä suosittele sinua ottamaan uutta pikavippiä. Me emme tällä sivulla kannusta ketään velkaantumaan, vaan ainoastaan tarjoamme tietoa kaikille rahantarpeessa oleville Suomen perustuslain mukaisella tavalla. Sivuston tiedot toimitetaan sellaisina kuin ne ovat ja ylläpitomme ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Emme täten myöskään vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, joiden väitetään liittyvän tai liittyvät sivustollamme julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön.

Pikavippikierre

Vippikierre on hirveä tila, jossa joudut ottamaan vanhan lainan maksamiseksi uutta lainaa heti päälle. Yleensä pikavippikierre johtaa luottotietojen menettämiseen ja velkasaneeraukseen, johon ei soisi yhdenkään ihmisen joutuvan.

Lainat soveltuvat pääasiassa vain henkilöille, jotka ovat pitäneet hyvää huolta omasta taloudestaan. Voit hankkia esimerkiksi lahjan ystävättärellesi, illallisen vanhemmillesi tai rahaa äkilliseen rahapulaan vuokran maksamiseksi, mutta pienlainat eivät sovellu baari-iltojen ja hurvittelun maksamiseen.

Pikavippien historiaa

Pikavipit saapuivat Suomeen vuonna 2005. Nämä alun perin "pay day loan" nimellä tunnetut hetilainat on tavallisesti otettu noin puolessa välissä kuukautta, jolloin palkan maksuun on molempiin suuntiin mahdollisimman pitkä aika. Pikalainoilla on aina ollut kovat korot, joten tästä ennakosta on joutunut maksamaan karvaisen hinnan.

Ilmainen Pikavippi

Pikalaina itsessään tunnetaan useilla nimillä kuten vippi, pikavippi, yksityislaina ja pienlaina. Kaikille yhteistä on, että nämä lainat saat heti - ja yleensä vieläpä netistä. Hyvä esimerkki erinomaisesta palvelusta on Vivus.fi pikalaina, josta ensimmäisen lainan saat ilman korkoa.

Pikavipit ovat vanhempaa tekoa kuin erilaiset luotot, jotka ovat nousseet suosiossaan nopeasti viimeisten parin vuoden aikana. Edelleen ne ovat kuitenkin se suosituin netistä nostettava lainan muoto, mutta kulutusluotot ja pikaluotot ovat kirineet vuosi vuodelta pikavippien suosiota.​

Pikavippi on lainaa, jota voit hakea kätevästi tekstiviestillä. Kyseessä on vakuudeton laina, jota voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Pikavippiä myönnetään useimmiten 10-1000 euroa 14-90 vuorokauden maksuajalla. Kyseessä on siis suhteellisen lyhytaikainen laina, sillä lainasummatkin ovat pieniä. Pikavippejä myöntävät kyseisiin lainoihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Tällä hetkellä pikavippiyhtiöitä on noin sata kappaletta. Ajantasaisen lukumäärän voi tarkistaa täältä.

Yleisimpiä haettuja lainasummia ovat 100 - 500 euron vipit, joista olemme laatineet seuraavat vertailut:​

Aluksi kannattaa kartoittaa, mitkä ovat parhaimmat pikavippejä myöntävät rahoitusyhtiöt. Ehdottomia kriteerejä ovat korkokustannukset ja rahoitusyhtiön luotettavuus. Jotta löytäisit edullisimman pikavipin luotettavalta ja vakavaraiselta lainantarjoajalta, kannattaa ensin tehdä pikavippivertailu. Voit tehdä vertailun sivustollamme. Mukana on 20 luotettavaa ja edullista lainantarjoajaa, jotka myöntävät pikavippejä ja kulutusluottoa 20-2000 euron välillä.

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavippiä voi hakea viikon jokaisena päivänä ja sitä myönnetään klo 7-23 välisenä aikana. Ensimmäisellä kerralla hakijan tulee rekisteröityä palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Jokaisen rahoitusyhtiön omilla sivuilla on tarkat ja selkeät ohjeet pikavippihakemuksen tekemiseen. Rekisteröitymisen jälkeen hakija saa oman henkilökohtaisen koodin, jota voi jatkossa käyttää tekstiviestihakemuksissa, kun hakee lainaa uudemman kerran.

Hakemus käsitellään muutamassa minuutissa. Kun hakijan luottotiedot ja muut tiedot on tarkistettu saa hän vahvistuksen lainan myöntämisestä, joka tulee vielä vahvistaa hakijan puolelta. Hakemuksessa tulee lainasumman lisäksi sopia laina-aika ja lainaerien määrä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen pikavippi siirtyy tilille samantien.

Milloin pikavippi kannattaa ottaa?

Pikavippi on hyvin suosittu lainamuoto ja sopii mainiosti väliaikaisen, mutta lyhytkestoisen huonon taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Tällaisia tilanteita syntyy yleensä ennalta-arvaamattomasti ja niihin ei ole mahdollista saada pankkilainaa. Pikavipillä voi kattaa 50-1000 euron menot.

Pikavipillä voi hoitaa esimerkiksi rikkoutuneen pesukoneen korjauskustannukset, maksaa uuden kodinkoneen, ruokaostokset tai lasten lääkärikäynnit. Etenkin tilanteet, jotka eivät voi odottaa palkkapäivään asti on kätevä kattaa pikavipeillä.

Lyhytaikaisen lainan korkokustannukset ovat suuret, joten edullisinta on maksaa vippi takaisin heti seuraavasta palkasta. Pikavippiä ei kannata ottaa turhaan, esimerkiksi ostoksiin jotka eivät ole täysin välttämättömät tai jotka voivat odottaa seuraavaan kertaa kun saat taas rahaa.

Vaikka pikavippihakemukseen ei tarvitse ilmoittaa taloudellista tilannetta, ei pikavippi sovi niin hyvin henkilölle, jolla ei ole säännöllisiä riittäviä tuloja. Ennen pikavipin ottamista kannattaa esimerkiksi kartoittaa mahdollisuus saada luottokortti tai lainaa läheisiltä.

Pikavipin takaisinmaksu

Pikavipeillä on suhteellisen lyhyt maksuaika. Yleensä maksuajan voi itse päättää. Jotkut vippiyhtiöt antavat mahdollisuuden valita maksuajan päivän tarkkuudella, jotkut antavat vamiit vaihtoehdot, esim. 7 vrk, 14 vrk, 30 vrk ja 60 vrk. Mitä pidemmän maksuajan valitset sitä enemmän maksat korkokuluja. Nykyään 2018 maksuaikaa pikavipille voi kuitenkin tietyista lainapaikoista saada jopa 12 kuukautta.

Lasku lähetetän kotiisi ja siinä on sopimanne eräpäivä. Monet pikavippiyhtiöt tarjoavat niin sanottua eräpäivän siirtoa. Tätä voit hyödyntää silloin, jos et kykene maksamaan laskua alkuperäisenä eräpäivänä. Eräpäivän siirto lisää kustannuksia ja ei siksi välttämättä ole taloudellisesti kannattava, mutta tietenkin hyvä vaihtoehto jos kyseessä on todellinen maksuvaikeus.

Pikavippien takaisinmaksuongelmat

Pikavippien aiheuttamasta velkakierteestä ja takaisinmaksuongelmista puhutaan paljon ja nyt pikavipeille on asetettu korkokatto, joka hillitsisi korkokulujen määrää huomattavasti. Kyseessä on kuitenkin suhteellisen pieni laina verrattuna esimerkiksi asuntolainaan, joten takaisinmaksun ei pitäisi aiheuttaa ongelmia tai velkakierrettä.

Pikavippi aiheuttaa maksuvaikeuksia silloin, kun se otetaan vaikka tiedossa on, että takaisinmaksukyky on heikko. Näissä tapauksissa helposti päädytään maksamaan vippi vipillä, joka aiheuttaa pienimuotoisen velkakierteen. Jossain vaiheessa laskuja on auki monelle eri rahoitusyhtiölle ja kaikkien laksujen maksaminen on mahdotonta. Pikavippi ei ole tarkoitettu henkilöille, joiden raha-asiat ovat jo valmiiksi huonossa tilassa.

Pidempiaikaisiin maksuongelmiin voi aina hakea apua, mutta jos maksuvaikeudet johtuvat välinpitämättömästä rahankäytöstä, avun saaminen on valitettavasti vaikeampaa. Jos olet kuitenkin pyrkinyt tekemään kaikkesi tilanteen selvittämiseksi ja et ole ottanut uusia lainoja, voit hakea apua velkaongelmiin ulkopuolisilta tahoilta. Aivan aluksi kannattaa tehdä kaksi seuraavaa asiaa:

1. Kartoita tilanteesi, mitä laskuja on maksamatta, mitkä laskut ovat hoidettava ensisijaisesti ja paljon sinulle jää rahaa laskujen maksuun kaikkien muiden pakollisten kulujen jälkeen (kuten vuokra, ruoka ja muut laskut).

2. Ole yhteydessä velkojaan/velkojiin ja pyri sopimaan uusi takaisinmaksusuunnitelma.

Voit saada apua myös Takuu-Säätiön sivuilta. Takuu-Säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka auttaa taloudellisiin kriisitilanteisiin joutuneita ihmisiä. Takuu-Säätiö myöntää myös takauksia järjestelyluottoihin, jos velkaongelma on ratkaistavissa yhdellä uudella lainalla. Monet velkaongelmaiset ovat saaneet apua Takuu-Säätiön takauksesta.

Takaus myönnetään ennalta arvaamattomasta syystä velkakriisiin joutuneille ihmisille, joiden tilanne on vakiintunut, eli velkakierteeseen johtaneet syyt ovat hallinnassa ja heillä on vakituiset tulot, jolla pystyvät lyhentämään lainaa säännöllisesti.

Vaikka apua on tarjolla, kannattaa aina itse olla aktiivinen ja pyrkiä selvittämään velkaongelmat mahdollisimman hyvin itse. Avun saaminen saattaa joskus kestää ja esimerkiksi Takuu-Säätiön takaus ei tule automaattisesti kaikille vain juuri tarkkojen kriteerien perusteella lähdetään selvittämään tilannetta. Aluksi kannattaa soittaa maksuttomaan valtakunnalliseen velkalinjaan, jossa voit selvittää tilannettasi.

Ovatko pikavipit ylipäätänsä luotettavia?

Vaikka pikavippejä on tarjottu suomalaisille jo yli vuosikymmenen ajan, on niiden maine vielä aika heikolla tolalla, eikä olekkaan mikään ihme miksi osa ihmisistä ei ole vielä kovin vakuuttunetia siitä, että ne olisivat ollenkaan luotettavia.

Nykyään 2019 tilanne on kuitenkin paljon parempi kuin se oli vielä 5:kin vuotta sitten. Nykyään kaikkien lainanantajien pitää rekisteröidä itsensä rekisteriin, ja mm. koroille on asetettu tiettyjä rajoituksia.

luotettava pikavippi

Näiden ja muidenkin seikkojen takia ala onkin ehkä luotettavimmilla tolallaan mitä se on koskaan ollut. Oikeita huijauksia ei enään ole havaittu pitkään aikaan varsinkaan suurimpien l ainapaikkojen kohdalla, kunhan pysyt näissä ja luotettavissa lainapaikoissa ei sen suhteen ole ongelmaa.

Mikäli lainapaikkaa ei kuitenkaan löytyisi rekisteristä, olisi se hyvä syy pysyä kaukana siitä. Onneksi tämä on nykyään todella harvinaista, ja itselleni mm. ei ole tälläisiä lainamestoja vielä tullut vastaan.​

Kun lukee netin keskustelupalstoilta asioita pikalainojen luotettavuudesta, on suurin osa negatiivisista kommenteista nykyään siitä syystä, että ei olla selvitetty tarpeeksi hyvin millaiseen lainaan ollaan suostuttu.

Vaikka monet lainapaikat ovat luotettavia, ovat toiset niistä selvästi edullisempia kuin toiset. Jos nostaa kallista lainaa, ja sitten yllättyy kuinka vaikea sitä on maksaa takaisin ajoissa, ei ongelma ole luotettavuus vaan lainan kalleus.

Senpä takia kannattaakin lukea lainaehdot tarkkaan läpi ennen kuin nostaa lainan. Ennen lainan nostoa voi vielä vaikuttaa ehtoihin hakemalla muualta, mutta kun lainaa on jo tilille nostettu, on melko mahdoton yrittää sitä sopia uudestaan (rllei sitten yhdistä lainoja).​

Luotettavuuden suhteen ei kuitenkaan siis nykyään ole oikeastaan ongelmia, kunhan nyt ei ihan hämäriltä sivuilta, jota varmasti on jossain olemassa, lainaa ota.​ Suosittelemmekin pysymään suomalaisten suosimilla ja rekisteröidyillä lainapaikoilla, ja jättämään epäilyttävät lainatarjoukset käyttämättä.

Lainaa voi nykyään hakea niin monesta eri paikasta, että jos joku asia epäilyttää tai jää epäselväksi, on usein parempi vain hakea sitä muualta sen sijaan että jää asiaa liiaksi pohtimaan. Vaihtoehtoja vippien osalta on, joten miksi epäröidä kun ei ole pakko?​

Helppo vai halvin pikavippi?

Yleensä ihmiset pohtivat ottaisivatko he helpon pikavipin vai sitten kuitenkin edullisemman vipin. Kuitenkaan näiden ei tarvitse olla todellakaan mitenkään poissulkevia vaihtoehtoja, sillä on olemassa tarjolla myös helppoja ja halpoja lainoja.

Tämän lisäksi myös ne ns. vaikeat vipit ovat oikeasti todella helppoja saada, tai ainakin hakea. Osaltaan on olemassa kuitenkin myös lainapaikkoja joista lainaa ei heltiä niin helpolla, mutta lainan hakeminen kyllä onnistuu nykyään helposti paikasta kuin paikasta voisi sanoa.

helppo pikavippi

Melkein kaikissa lainamestoissa on käytössä jotakuinkin samanlainen systeemi, jossa hakemus täytetää nopeasti, saadaan pian lainatarjous ja jossain vaiheessa varmistetaan henkilöllisyys verkkopankkitunnuksilla ja ehkä lähetetään jotain liitteitä lainan mukana.

Vaiheet ovat samat paikasta toiseen, mutta jonkin verran niiden järjestys voi vaihdella.

Toisaalta jos puhutaan helposta vipistä siinä mielessä että sitä myönnetään helpommin perustein, niin silloin voi joutua jonkin verran joustamaan lainan hinnasta, varsinkin jos etsii isompaa lainaa.​

Tämä sen takia, että usein lainapaikat missä on kaikkein halvimmat lainat, ovat myös kaikkein tarkimpia sen suhteen kenelle he ovat valmiita lainaa ylipäätänsä myöntämään.​ Esimerkiksi Bank Norwegian, joka on eräs halvimmista lainoista mitä on tarjolla 2018, vaatii lainaajilta 23 vuoden ikää ja käsittelee hakemukset muutenkin tarkemmin ennen kuin se antaa päätöksen verrattuna moneen muuhun rahoituslaitokseen.

Tämän takia voi olla mahdollista että joudut tekemään joitakin kompromisseja sen suhteen, että haetko helposti saatavaa pikavippiä, vai otatko jonkun vaikeamman mutta ehkä halvemman lainan.

Se kumpi on parempi vaihtoehto riippuu monesta seikasta. Yksi hyvä ratkaisu tämän ongelman ratkaisemiseksi on kilpailuttaa lainansa, jolloin saat lainatarjouksia monesta paikasta, ja voit niistä sitten valita sen parhaan itsellesi.

Tuo onkin suositeltavaa melkeinpä aina jos ei ole pakko saada lainaa heti, ja varsinkin jos tahtoo saada parhaan lainan mitä itse on mahdollista saada!​

Pikalaina 24/7

Etsitkö pikavippiä, jota saisi ympäri vuorokauden? Meillä on sinulle sekä hyviä, että huonoja uutisia.

Huono uutinen on se, ettäpikavippejä ei voi saada yön aikana käyttöönsä. Hyvä uutinen kuitenkin on, että toisenlaista lainaa on täysin mahdollista saada myös yöllä, nimittäin jousto- ja kulutusluottoja.

Mutta myös pikavippiä voi aivan hyvin hakea 24/7, ja yöllä jätettyjen hakemusten osalta rahat siirretään tilillesi heti aamulla klo 7:00

Pikavippi 24h - mikä on tilanne​ 2019?

Ehkä olet tietoinen siitä, että vuonna 2013 lainsäädäntöä kiristettiin monilla tavoin pikavippimarkkinoilla. Eräs näistä kielloista oli, ettäpikalainoja tai vippejä ei saa maksaa ulos klo 23 - 7 välisenä aikana. Mielenkiintoisesti lainaa saa kyllä hakea 24h vuorokaudessa, mutta rahat saa sitten maksaa ulos vasta aamulla, mikäli hakemus on jätetty yön aikana.

Lakimuutokset takana oli ilmeisesti ajatus estää humalassa tai hätäisesti yöllä otetut vipit. Vaikka harva pikavippejä oikeasti otti baarissa juomien ostamiseen yöllä, eli tälläinen kuva vahvasti ihmisten ja päättäjien mielikuvissa. Vaikka suurin osa pikavipeistä otetaan yllättävien menojen kattamiseen, jostakin syystä yleinen ajatus oli, että vippejä otettiin baarissa, kun rahat ei enään riittänyt juomien ostamiseen. Ja tätä varten varmaankin tämä aikarajoitus myös lain mukana lisättiin.

Lakimuutos toi kuitenkin mukanaan myös muutoksia, jotka muuttivat pikavippialaa selvästi eri suuntaan...

Luottoa 24 tuntia päivässä​

Kun lainsäädäntö iski kovaa pikavippeihin, alkoi moni firma tarjoa erilaisia luottoja pikavippien sijasta. Luottojen ja vippien suurin ero on siinä, että luotoissa sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla,vaan sitä voi käyttää luottotililtä siihen tahtiin kuin haluaa. Se toimiikin siis hyvin samalla tavalla kuin luottokortit.

Nopeasti tarjolla alkoi ollakulutusluottoja,pikaluottoja (https://seriffilaina.fi/pikaluotto/) ja muunlaisia luottoja.​

Ja vaikka erot luottojen ja pikalainojen välillä voivatkin olla melko pienet lainaajan kannalta, koskevat niitä kuitenkin hyvin erilaiset lait ja säädökset. Eräs merkittävä on mm. se, että luottoa saa maksaa tilille 24h päivässä. Ilman tätä, ei voisi esimerkiksi käyttää luottokorttia yön aikana.​

Tämän takia, vaikka onkin mahdotonta saada pikavippi 24h, voi luottoja ottaa ja nostaa yöllä aivan vapaasti. Parhaiten tähän soveltuvat luotot ovat jo mainittu kulutusluotto ja uudempi tulokas joustoluotto.​

Luotot toimivat muuten samalla tavalla kuin lainat, mutta niissä haet ensin tietynsuuruista luottotiliä, ja sen jälkeen vasta pyydät sitten sieltä sen verran rahaa kuin kulloinkin haluat. Kulut ja korot menevät vain nostamastasi summasta, ei siis koko luottomäärästä.

Mikäli siis ets​it pikavippiä, jota voit saada 24h päivässä, täytyy sinun sanoa hyvästit pikavipeille, ja ottaa itsellesi jonkinlainen luotto.

Suosittelemme seuraavia luottotarjouksia, kun etsit pikavippiä 24h. Näitä luottoja voit nostaa myös yöllä, niin halutessasi.​

Pikalainaa 18 Vuotiaalle

Tiedämme kuinka vaikea voi olla löytää pikavippiä 18 vuotiaalle!

Pikavippejä on netti täynnä, mutta nykyään vuonna 2019 moni firma vaatii lainaajilta vähintään 20 vuoden ikää. Tämä tekee 18 vuotiaiden lainanhaun todella turhauttavaksi, kun niin moni paikka ei heille suostu lainaamaan.

Tämän takia olemmekin listanneet tähän kaikki parhaat löytämämme vippifirmat, jotka tarjoavat lainaa 18 vuotiaille, ilman selittelyjä tai kummastelua.​

Pikavippi 18 vuotiaalle

Kun pikavipit aikoinaan tulivat Suomeen, tarjottiin niitä aina 18 vuotta tai sitä vanhemmilla täysi-ikäisille suomalaisille. Ajat ovat selvästi kuitenkin muuttuneet, ja nykyään pikavippi 18v on tarjolla vain muutamasta paikasta.

pikavippi 18v heti tilille

Suurin selittävä tekijä tälle muutokselle oli vuoden 2013 lakimuutos, jonka takia moni firma älysi, että 18 vuotiaille lainan tarjoaminen ei ole enään kannattavaa. Riski siihen, että 18-vuotias lainaaja ei lainaansa enään takaisin maksa on huomattavasti suurempi, kun verrataan vaikka 20 vuotiaaseen. Ikäero on pieni, mutta selvästi analyyseissä on näkynyt, että riskit ovat suuremmat.

Pikavippi 18v ei olekkaan siis enään ihan helppo löytää, mutta onneksi muutamat firmat näitä lainoja vielä tarjoavat. Valitettavasti nämä 18-vuotiaiden pikalainat eivät ole yleensä niin edullisia kuin vanhemmille tarjottavat. Keskimäärin se meneekin siten, että mitä korkeampi on vaadittu ikäraja, sitä halvempaa lainaa on tarjolla.​ Samaten kaikki korottomat pikavipit vaativat tällä hetkellä yli 18-vuoden ikää. Lisäksi pitkien maksuaikojen löytäminen on hyvin vaikeaa.

​Tarviiko 18 vuotiaat lainaa?

Pikavipit ovat aina herättäneet keskustelua, ja eniten se on aina vastustusta saanut, kun on tarjottu lainaa 18v lainaajille. Moni onkin sitä mieltä, että 18 vuotiaat eivät tarvitsisi lainoja, ja heille niitä ei pitäisi ollenkaan myöntää. Tavallaan tätä tukee monet tutkimukset, jotka ovat osoittaneet ihmisten aivojen kehittyvän voimakkaasti aina 25 vuoden ikää saakka. Tämän takia osa ajatteleekin, että nuorten aivot eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet, jotta voisivat arvioida pikavippien riskejä tarkasti.

Riski sille että laina jää maksamatta onkin sitä suurempi, mitä nuorempi lainaaja on kyseessä, keskimäärin.​ Kuitenkin jokainen tietää 18-vuotiaita, jotka ovat todella kypsiä ja harkittuja, ja sitten heitä jotka ovat hieman... villimpiä ja impulsiivisempia. Samaten olemassa on monia kolmekymppisiä, joiden kannattaisi pikaluotoista pysyä kaukana.

Ja sitten kun miettii miten monella muulla tavalla 18-vuotiaat ovat vastuullisia, ja joutuvat mm. armeijaan aseet kädessä, tuntuisi rajulta kieltää heiltä pikavipit kokonaan. Ja onneksi ainakaan vielä näin ei ole käynyt.

Osa ihmisistä on esittänyt kysymyksen sen suhteen, että tarviiko oikeasti 18 vuotiaat lainaa? Ja vastaus on kyllä, sillä kaikille ei ole sukulaisia tai vanhempia, jotka voisivat auttaa.

Ihmisen täyttäessä 18v, on hänellä moni uusia kustannuksia ja muutoksia elämässään, johon usein tarvitaan rahaa nopeastikkin. Tässä onkin esimerkin omaisesti muutamia 18 vuotiaita koskettavia rahareikiä, johon kulutusluottoja tai muita lainoja voidaan tarvita.​

Ajokortti / Autokoulu

Vaikka ajokortti ei olekkaan niin tärkeä enään monissa kaupungeissa kuin se aikoinaan on ollut, haaveilee moni nuori yhä ajokortin hankkimisesta.

Ongelmana on kuitenkin se, että autokouluista on tullut älyttömän kalliita, ja ajokortin suorittaminen voi kustantaa jopa 1500 euroa, ja alle tuhannella eurolla sitä on lähes mahdoton tehdä.

Osa tästä summasta monelta varmasti löytyy, mutta pienellä vipillä on mahdollista saada suoritettua kortti nopeasti taskuun, ja sen avulla sitten mennä paremmin töihin tienaamaan rahat takaisin.​

Ensimmäinen auto

Kun ajokortti on taskussa, tarvitaan vielä auto jolla ajaa. Monet voivat lainailla vanhempiensa autoja, mikäli asuvat vielä kotona, mutta usein on kiva kun on oma kärry jolla voi ajella.

Ensimmäinen auto ostetaan lähes aina käytettynä, eikä sen hankintaan voi oikein saada autolainaa. Tämän takia erilaiset pikalainat voivat auttaa 18 vuotiasta ostamaan ensimmäisen autonsa.

Omileen muutto​

lainaa 18v

Moni 18 vuotias asuu vielä vanhempiensa kanssa, mutta monella on edessään myös muutto omaan asuntoon, ainakin jos opiskelukaupunki on eri kuin nykyinen.

Asunnon vuokrauksessa ja kalustamisessa on monia kustannuksia, jotka olisi hyvä saada maksettua heti. Voi sitten maksaa lainaa takaisin sieltä sisustetusta asunnosta, sen sijaan että eläisi pari kuukautta tyhjyyden keskellä.

Nämä ovat vain muutamia suuria muutoksia, jonka takia voi olla tärkeää saada lainaa 18v. Tämän ikäisenä on monia muutoksia edessä, johon sitä rahaa tarvitaan, jolloin vippien olemassa olo on hyvä asia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettäkö niitä kannattaisi ottaa varomattomasti. Pikavippi 18v on väärissä käsissä vaarallinen ongelma, joten sen käyttöä kannattaa ensin harkita vakaasti.​

Pikavippi 18v heti tilille

Ongelmaksi 18-vuotiaiden kannalta lainansaannin tekee myös se, että heille ei oikein mistään muualta anneta lainaa. Heillä ei yleensä ole niin vakaita tuloja, tai osoituksia säästöistä tai muista vakuuksista, jonka takia lainan saaminen on todella vaikeaa esimerkiksi pankista. Samaten panttaaminenkin harvoin onnistuu, sillä pantattavaa omaisuutta ei yleensä ole kauheasti kerääntynyt nurkkiin.

Netistä vipin hakeminen on myöskin nopein tapa saada rahaa käyttöönsä. Pikavippi 18v heti tilille on mahdollista vain netin kautta haettaessa, ja hitaimmillaankin rahat saa tililleen noin 2 tunnissa. Mistään muualta ei oikein voi 18-vuotias nuori lainaa saada, ellei sitten lainata sukulaisilta tai vanhemmiltaan.

Jos siis etsit pikavippiä 18 vuotiaalle, katso yllä oleva listauksemme ja lähetä lainahakemus menemään. Voit saada rahaa heti tilille, ja ilman mitään vakuuksia tai takaajia. Kaikki käy helposti, ja vippi tulee nopeasti.​

Miten Vippivertailu toimii

Vippivertailullamme olemme halunneet tehdä mahdollisimman helpoksi sinulle löytää juuri itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Helpointa olisi tietenkin kaikille, jos voisimme suoraan sanoa mikä laina tai pikavippi olisi sinulle se paras. Mutta koska jokaisella on hieman omanlainen tilanteensa, niin yleistä ohjetta on mahdoton antaa näin ilman henkilökohtaista keskustelua.

Tähän vaikuttaa niin paljon mm. se, paljonko lainaa tarvitset, kuinka nopeasti ja missä erissä pystyt sitä maksamaan takaisin, sekä minkälaiseen käyttöön se tulee.​

Olemme parhaamme mukaan keränneet sivustolle artikkeleja jotka ovat antaneet suosituksia eri lainoista, luotoista ja vipeistä erilaisiin tilanteisiin. Suosittelemmekin siis kurkkaamaan vaikka hakua käyttäen tai artikkelejamme selaten, josko meiltä löytyisi juuri tai ainakin melkein sinun tilanteeseesi sopiva kirjoitus.​

vippivertailu

Kuinka valita sopiva laina?

Koska emme voi suoraan sanoa sinulle, että hei, otappa tämä laina, tää on sulle paras, niin joudumme vain antamaan suosituksia ja neuvoja siihen, miten pystyt itse päättelemään sinulle parhaan lainan.

Yleensä valinta aloitetaan miettimällä sopiva lainasumma, eli paljon lainaa oikeasti tarvitset. Tämän jälkeen pohdintaan kannattaa ottaa erityisesti se, kuinka nopeasti pystyt sen maksamaan takasin. Jos kaipaat pieniä kuukausieriä, joudut ottamaan pidemmän maksuajan, jolloin lainan hinta myös samalla nousee.​

Kun nämä ovat tiedossa, kannattaa vertailla lainapaikkoja, ja keskittyä katselemaan muita ehtoja sekä lainojen hintoja. Olemme nostaneet esille tällä sivulla paikkoja jotka ovat sieltä edullisemmasta päästä, ja joissa yleensä on muutenkin hyvät ehdot. Voi kuitenkin olla tilanteita jolloin tarvitset hieman poikkeavaa lainaa, jolloin suosituksemme eivät aina osu oikeaan.

kaikki lainat

Silloin kannattaakin katsella läpi tuota listaa kaikista lainoista, ja sitä kautta selvittää mikä niistä olisi itselle paras. Esimerkiksi ikärajan takia suosituksemme ei sovi sinulle, tai ehkä tarvitset mahdollisuuden pitää enemmän maksuvapaita kuukausia.

Toivomme että suosituksemme osuvat kohdalleen, mutta jos näin ei käy, niin yritämme neuvoa sinua sopivan vipin löytämisessä. Ja tätä varten olemme myös tämän vippivertailun luoneet!​

Enter your text here...