Pikavippi Heti Tilille 2018

Pikavipit eli pikalainat ovat viime vuosina myös Suomeen rantautunut palvelu, jota voinee jo kutsua eräänlaiseksi ilmiöksi. Esimerkiksi vielä 2000-luvun vaihteessa lainojen hakeminen oli mahdollista vain pankilta, eikä muualta etenkään nopealla aikataululla rahaa liiennyt. Nyt on tullut tarjolle mahdollisuus pikavippeihin 2017.

Pikavippejä voidaan hakea yleensä joko puhelimitse tai Internetin kautta. Myös esimerkiksi puhelimitse soittamalla voi saada pikavipin. Pikavippien korot ovat kuitenkin yleensä hyvinkin korkeita, ja ne ovat tarkoitettu juuri enintään muutamien viikkojen pituiseen rahantarpeeseen. Uusissa pikavipeissä korot ovat yleensä kuitenkin huomattavasit kohtuullisemmat.

Parhaat pikavipit 2017

Kuka voi ottaa pikavipin?

pikavippi 2017

Pikavippifirmat määrittävät itse millaiset kriteerit heillä on pikavipin saamiseksi. Esimerkiksi moni pikavippi on haettavissa, jos olet 18-70 vuotias. Tavallisimpia rajoituksia ovat 18-22 vuoden ikä, sekä kunnossa olevat luottotiedot. Suurimpia vippejä tarjoavat saattavat vaatia myös jonkinlaisen todistuksen säännöllisistä tuloista (palkkakuitin tms). Osa yrityksistä porrastaa pikavippien antamisen ikätaulukon mukaisesti – mitä vanhempi asiakas, sen suurempi laina hänen on mahdollista saada. Monesti myös vanhojen, jo laskunsa ajoissa maksaneiden asiakkaiden on mahdollista saada suurempi laina kuin uusien asiakkaiden. Tällä tavalla myös houkutellaan lainan tarvitsijoita käyttämään samaa palvelua useampaan kertaan, ja kenties myös lainaamaan enemmän.

Vaikka pikavippejä on mahdollista saada 18 vuotiaanakin, on pikavippi 18v selvästi harvinaisempi kuin esimerkiksi 20 vuotiaille tarjotut vipit.​ Tämän takia olemmekin keränneet ne oman artikkelinsa alle, jotta olisi helppo löytää suoraan kaikki 18 vuotiaille tarjolla olevat vipit. Sama ongelma vaivaa myös jossakin määrin 19 vuotiaita.

Pikavippien tarjonta

Pikavippien tarjoajia löytyy useita kymmeniä erilaisia, ja niiden vertailu kannattaa. Suomessa pikavippejä tarjoaa niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin yritykset. Näissä ei juuri merkittäviä eroja sen suhteen, minkä maalainen pikavippien tarjoaja on.

Eniten kannattaa kiinnittää huomiota kuluihin, sekä yrityksen luotettavuuteen ja tunnettavuuteen. Mikäli yritys on lainannut useasti summia, se todennäköisesti kertoo myös siitä, että yritys on luotettava. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sivustolta löytyy esimerkiksi rekisteriseloste, lainaehdot, Y-tunnus sekä kaikki muut tarpeelliset tiedot. Nämä edellä mainitut tiedot ovat Suomen lain velvoittamia. Yritykset, joiden sivuilla ei lue yrityksen yhteystietoja tai muuta tietoa sivustosta, ovat yleensä huijaussivustoja, jotka kalastelevat tietoja tai verkkopankkitunnuksia.

Myös laki velvoittaa pikavippiyrityksiä toimimaan tietyllä tavalla ja esimerkiksi ilmoittamaan lainojen yhteydessä todellisen vuosikoron, eli sen mikä summasta koostuu kaikkien kulujen jälkeen. Näillä koroilla ja muilla kuluilla pikavippiyritykset rahoittavat toimintansa, ja niiden suuruuksissa on huomattavia eroja. Internetistä löytyy useita pikavippiyritysten ulkopuolisia laskureita, jossa voit laskea vuosikorot ja osa palveluista tarjoaa jopa suoraan sinun tarpeisiisi ja maksuaikatauluusi sopivimman pikavippiyrityksen. Yritysten omiin taulukoihin ei kannata sokeasti luottaa, sillä korot ja marginaalit muuttuvat niin tiuhaan, ettei taulukot yleensä ole ajan tasalla ja realistisia.

Hyvänä ideana on myös lukea arvosteluja ja muiden kokemuksia eri vippifirmoista, ennen kuin hakee heiltä lainaa. Senpä takia olemmekin keränneet näitä myös sivuillemme, ja niitä voit katsella sivultamme. Lisäksi jos haluat hakea vippiä yöllä, kannattaa lukea seuraavat artikkeli tarkkaan: https://seriffilaina.fi/pikavippi-24h/

Milloin pikalainaa ei kannata ottaa?

Monet ihmiset ottavat pikavippejä edelleenkin vääristä syistä. Etenkin nuoremmat ihmiset tuntuvat unohtavan lainaa ottaessaan sen takaisin maksun. Pikavipit eivät sovellu pitkäaikaiseen rahan tarpeeseen, eikä niitä kannata ottaa mikäli olet jo valmiiksi taloudellisissa vaikeuksissa. Pikavippien korot ovat suuria, eivätkä laina-ajat ole kovin pitkiä. (Katso listaus pikavipeistä pitkällä maksuajalla)

Tästä syystä pikavippi kannattaa ottaa vain jos olet täysin varma pystyväsi maksamaan sen määräajan sisällä takaisin. Paras ratkaisu on tietenkin lainata tuntemiltaan henkilöiltä niin, että pikavippejä ei tarvitsisi ottaa, ja saisit summan maksettua takaisin ilman korkoa, tai ”hyvä veli” – systeemillä pienemmällä korolla. Aina tällaista tilannetta ei kuitenkaan ole.

Velkaantuminen on pahasta

Tässä kappaleessa käymme lyhyesti lävitse velkaantumisen huonoja puolia. Ensinnäkin, jos olet jo valmiiksi velkaantunut, emme missään nimessä suosittele sinua ottamaan uutta pikavippiä. Me emme tällä sivulla kannusta ketään velkaantumaan, vaan ainoastaan tarjoamme tietoa kaikille rahantarpeessa oleville Suomen perustuslain mukaisella tavalla. Sivuston tiedot toimitetaan sellaisina kuin ne ovat ja ylläpitomme ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Emme täten myöskään vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, joiden väitetään liittyvän tai liittyvät sivustollamme julkaistuihin tietoihin tai niiden käyttöön.

Pikavippikierre

Vippikierre on hirveä tila, jossa joudut ottamaan vanhan lainan maksamiseksi uutta lainaa heti päälle. Yleensä pikavippikierre johtaa luottotietojen menettämiseen ja velkasaneeraukseen, johon ei soisi yhdenkään ihmisen joutuvan.

Lainat soveltuvat pääasiassa vain henkilöille, jotka ovat pitäneet hyvää huolta omasta taloudestaan. Voit hankkia esimerkiksi lahjan ystävättärellesi, illallisen vanhemmillesi tai rahaa äkilliseen rahapulaan vuokran maksamiseksi, mutta pienlainat eivät sovellu baari-iltojen ja hurvittelun maksamiseen.

Pikavippien historiaa

Pikavipit saapuivat Suomeen vuonna 2005. Nämä alun perin "pay day loan" nimellä tunnetut hetilainat on tavallisesti otettu noin puolessa välissä kuukautta, jolloin palkan maksuun on molempiin suuntiin mahdollisimman pitkä aika. Pikalainoilla on aina ollut kovat korot, joten tästä ennakosta on joutunut maksamaan karvaisen hinnan.

Pikalaina itsessään tunnetaan useilla nimillä kuten vippi, pikavippi, yksityislaina ja pienlaina. Kaikille yhteistä on, että nämä lainat saat heti - ja yleensä vieläpä netistä. Hyvä esimerkki erinomaisesta palvelusta on Vivus.fi pikalaina, josta ensimmäisen lainan saat ilman korkoa.

Pikavipit ovat vanhempaa tekoa kuin erilaiset luotot, jotka ovat nousseet suosiossaan nopeasti viimeisten parin vuoden aikana. Edelleen ne ovat kuitenkin se suosituin netistä nostettava lainan muoto, mutta kulutusluotot ja pikaluotot ovat kirineet vuosi vuodelta pikavippien suosiota.​