Pikavippi 50e – Lainaa Heti 50 Euron Vippi (2020)

  50 euron vippiä voi olla hieman haastavaa saada netistä, sillä useimmissa paikoissa pienin mahdollinen laina mitä on mahdollista saada on 100 euroa.

  Kuitenkin muutamista paikoista voit hakea myös helposti ja edullisesti pienen 50 euron vipin, ja tässä meidän suosikkimme vuonna 2020.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kuukausierä minimissään vain 50€ / kk

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Tarjolla myös pikalainaa 500€ saakka yksinkertaisella takaisinmaksulla ja ehdoilla.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  Omalaina
  • Lainaa 100 - 60 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 5 - 20 %

  Omalainan kautta käy niin suuren kuin pienen lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  Pikavippi 50 € suoraan netistä

  Ylimalkain pikavippejä ja muita netissä tarjottavia lainoja pidetään vieläkin 2020 vaihtoehtoina usein vain silloin, kuin halutaan ottaa pienempi laina nopeasti. Kuitenkin nykyään on tarjolla yhä suurempia ja suurempia lainoja verkossakin, eikä sieltä haeta enään vain pieniä vippejä kuten ehkä joskus.

  Osittain tästä muutoksesta kohti suurempia ja isompia lainoja kertoo myös se, että 50 euron lainaa ei saa läheskään niin monesti lainapalvelusta enään kuin aikoinaan sai. Moni on nostanut minimisumman 100 euroon, ja joissakin paikoissa vaaditaan nykyään jopa yli 500 tai tuhannen euron lainasummia ennen kuin he ovat kiinnostuneita.​

  Onneksi kuitenkin tämä ei tarkoita etteikö olisi tarjolla hyviä vaihtoehtoja myös sinulle, joka haluat lainata 50 euroa nopeasti ja helposti. Lisäksi huomionarvoista on myös se, että koska tämä on vielä niin pikkuinen lainasumma, ei korot ja kulut nouse korkeiksi useimmissa tapauksissa vaikka ei saisikaan sitä kaikkein halvinta lainaa.​

  Tietenkin eroja löytyy, ja jos nyt ihan sieltä kalleimmasta lainamestasta tälläisen vipin ottaisi, niin voisihan siinä varsinkin pitkällä maksuajalla jo kuluja tulla ihan riittävästi. Mutta jos valitset jonkun listaamistamme laadukkaista ja hyvistä 50 euron pikalainoista, niin et tule todellakaan menemään harhaan.​

  Hakisinko 50e lainan

  50 euron lainan saat netistä tosi helposti, eikä sen kanssa kannata kauheasti jahkailla jos sellaista tarvitsee.

  Pikavippi 50 € – Lainaa Heti 50 Euron Vippi

  Hakeminen käy todella helposti verkkohakemusten ja verkkopankkitunnusten avulla, ja koko hommaan ei pitäisi mennä varttia pidempään.

  Mikäli siis on tarvetta tälläiselle lainalle, valitse jokin suosittelemistamme lainamestoista ja laita hakemus menemään. Rahat ovat tililläsi usein jo reilusti alle tunnissa!​