Pikavippi 400e – Lainaa Heti 400 Euron Vippi (2020)

  400 euroa on joko mielipiteen mukaan jo suurempi pikavippi tai sitten pienempi laina. Pikavippien puolelta se on monien mielestä isohko laina, mutta verrattuna moniin luottoihin ja lainoihin on se vielä melko pieni.

  Vertailemalla lainoja alkaa jo tämän kokoluokan lainoissa kuitenkin tehdä merkittäviäkin säästöjä, ja vertailu kannattaa. Tähän olemme koonneet parhaita 400 euron lainoja vuonna 2020.

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Nimelliskorko 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Omalaina
  • Lainaa 100 - 60 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 5 - 20 %

  Omalainan kautta käy niin suuren kuin pienen lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  400 euron vippi pitkällä maksuajalla

  400 euron lainat alkavat olla jo sitä kokoluokkaa, että monet ottavat niille mielummin hieman enemmän maksuaikaa, ja tälläisiä lainoja onkin tarjolla jo useampia.

  Takaisinmaksuajan suhteen vaihtelua piisaakin enemmän kuin melkein muiden kokoisten lainojen suhteen, sillä 400 euroa on hieman sellainen väliinputoaja summa. Se on iso jos mietitään vielä pieniä vippejä (jotka maksetaan takaisin nopeasti); mutta pienempi kuin monet kulutusluotot ja joustoluotot joita aletaan usein tarjota vain 500 euron kohdalla.

  Tarjolla onkin monenlaista maksuaikaa, aina 30 päivästä parhaimmillaan pariin vuoteen. Yleensä liikutaan kuitenkin 3 - 12 kuukauden välillä.

  Jos mietitään 12kk maksuaikaa, niin kuukausierät ovat yleensä siellä 50 euron paikkeilla. 6 kuukauden maksuajalla taas ne voivat nousta melkein sataan euroon, jääden kuitenkin yleensä hieman alle.

  Pikavippi 400 €

  Maksuaika kannattaakin arvioida sen mukaan, kuinka nopeasti koet pystyväsi maksamaan lainaa takaisin. Liian pitkä aika tekee lainasta kalliimman, kun taas liian lyhyt voi aiheuttaa ongelmia ja vaikeuksia sen takaisinmaksussa.

  Sopivassa ajassa maksat lainaa takaisin reippaaseen tahtiin, mutta ilman stressiä pienistä lisäkuluista joita elämässä tuppaa aina ilmaantumaan.​

  Lainaa 400 euroa heti tilille

  400 euroa on kuitenkin siinä mielessä vielä pieni ja kiva summa, että se on mahdollista saada tilillesi jo todella nopeasti. Mahdollista onkin muutamasta paikasta mahdollista saada melkein saman tien tai heti pikalaina tililleen.

  Lisäksi hakemukset täyttää helposti, eikä lainojen suhteen olla vielä niin tiukkoja kun aletaan olemaan suurissa lainoissa useammin. Lainaston kautta voit hakea jopa 400 euron lainaa ilman liitteitä ja vakuuksia kellon ympäri jos niin haluat.​

  Monella tapaa siis vaikka kyseessä alkaa olla jo isompi pikaluotto, on siinä monia etuja mitä yleisesti on pienemissä lainoissa. Vakuuksia ei netissä tarvita, eikä takaajia kysellä. Rahat voi saada heti tilileen ja lainapäätöksenkin myös heti kun hakemuksen jättää.

  Lisäksi laina on melko helppo useimmille vielä maksaa takaisin, ja ongelmia ei usein synny näiden lainojen kanssa. Tietty on mahdollista että niin käy, mutta kun jaksaa varmistaa että rahat löytyy eräpäivänä, ja varautuu lainan maksuun aikaisemmin kuin viikkoa ennen eräpäivää, on suurella osalle suomalaisista mahdollista sujuvasti maksaa tämän kokoiset lainat takaisin.​