Pikavippi 20v (2018) – Vertailussa 20 vuotiaiden lainat!

20 vuotiaana avautuu paljon uusia mahdollisia lainapaikkoja, ja mm. monet parhaita vippimestoista mitä netissä vuonna 2018 oikein. Tämä onkin oikein hyvä merkkipaalu, ja jos etsit parasta lainaa mitä 20 vuotiaana voi saada, tässä suosituksiamme!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

4

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Enemmän 20-vuotiaille tarjolla olevia lainoja voit katsella myös tämän hakukoneen avulla

Pikavippi 20 vuotiaalle - Mitä pitäisi huomata

18-vuotiaden vippejä ja 19-vuotiaiden pikalainoja käsittelevissä kirjoituksissamme huomiomme kuinka paljon tämä ikäraja rajoittaa heidän lainansaantiaan, ja 20v ikä onkin ensimmäinen merkittävä muutos, jossa lainaa alkaa saada paljon helpommin kuin vuotta nuorempana.

Aivan kaikki pikalainat ja kulutusluotot eivät ole vielä saatavilla, mutta todella iso osa on. Arvioisin että noin 75 % lainapalveluista pitää ikärajanaan juuri 20 vuotta, ja melko harvalla se on tätä suurempi tai pienempi.

pikavippi 20v

Jotkut varsinkin isommat ja edulliset lainat vaativat kuitenkin lainaajiltaan 23 vuoden ikää, ja mm. Ferratum on nostanut ikärajansa 21 vuoteen juuri vuoden 2018 alussa. Mahdollista onkin että ikäraja hiljalleen nouseee kohti 21 vuotta, mutta vielä ainakaan yleiseen muutokseen ei ole näkynyt mitään kunnon merkkejä.​

Yleisesti voidaan sanoa että 20-vuotiaalla on käytössään lainaa netistäkin lähes jokaiseen tarkoitukseen. Ja koska nettilainat ovat vakuudettomia ja niihin ei tarvita takaajia, sopivat ne nuorille lainaajille usein paljon paremmin kuin muut mahdolliset lainat, olivat ne sitten pankkilainoja tai panttilainaamosta. Ainoana poikkeuksena voidana pitää opintolainaa, joka on ehdottomasti se paras laina kun puhutaan nuorten tarpeista. Sitäkään eivät saa kuitenkaan kuin opiskelijat, ja hekin vain rajallisesti.​

Oli lainan ikäraja 20v tai jokin muu, monet samat seikat kuitenkin on hyvä pitää mielessä ennen kuin lainaa lopullisesti hakee ja nostaa.

 • Lainan summa kannattaa pitää kohtuullisena ellei ole aivan pakkoa nostaa isompia lainoja. Mahdollista on myös hakea luottoja, joista voi tehdä nostoja sen mukaan paljonko rahaa tarvitse lopulta oikeasti.
 • Pidempi laina-aika auttaa pitämään kuukausierät pienempinä, mutta nostaa lainan kustannuksia. Sopiva aika on yleensä sellainen, jossa saat maksettua lainaa takaisin ilman stressiä siitä, että yllättävä meno voisi suistaa sinut raiteilta.
 • Jos tarvitset vain pienempää vippiä hetkeksi, kannattaa ilmaisia pikavippitarjouksia hyödyntää jos vain mahdollista.

Pikavippi 20v 2018

Tärkeintä onkin tälläisiä lainoja hakiessa huolehtia siitä, että saat ne maksettua takaisin sovitussa ajassa ja ehdoilla. Ota mielummin liian paljon marginaalia lainan maksussa, kuin luotat siihen että mitään ongelmia ei tule. 

Mitä käy esimerkiksi lainan lyhennyksien kanssa, jos autossa tulee ongelmia tai eläin pitää viedä lääkäriin? Jos joudut heti ottamaan uutta lainaa ja uuden vipin, on riski joutua ongelmiin todella paljon suurempi kuin jos selviät pienistä yllättävistä kuluista ilman ongelmia.

Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta pieni marginaali ja turvaväli on kyllä fiksua jättää!​