Pikavippi 20v (2019) – Vertailussa 20 vuotiaiden lainat!

20 vuotiaana avautuu paljon uusia mahdollisia lainapaikkoja, ja mm. monet parhaita vippimestoista mitä netissä vuonna 2019 oikein. Tämä onkin oikein hyvä merkkipaalu, ja jos etsit parasta lainaa mitä 20 vuotiaana voi saada, tässä suosituksiamme!

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

Lainasto Pikalaina
 • Lainaa 50 - 5000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Pikalaina paras lainatuote

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on tällä hetkellä paras pieni pikalaina (400 euroon asti), johon voi saada pitkän maksuajan edullisesti.

Jos kaipaat pientä vippiä 12 kk maksuajalla ja melko edullisella korolla, on Lainaston vippi ykkössuosituksemme!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Pikavippi 20 vuotiaalle - Mitä pitäisi huomata

18-vuotiaiden vippejä ja 19-vuotiaiden pikalainoja käsittelevissä kirjoituksissamme huomiomme kuinka paljon tämä ikäraja rajoittaa heidän lainansaantiaan, ja 20v ikä onkin ensimmäinen merkittävä muutos, jossa lainaa alkaa saada paljon helpommin kuin vuotta nuorempana.

Aivan kaikki pikalainat ja kulutusluotot eivät ole vielä saatavilla, mutta todella iso osa on. Arvioisin että noin 75 % lainapalveluista pitää ikärajanaan juuri 20 vuotta, ja melko harvalla se on tätä suurempi tai pienempi.

pikavippi 20v

Jotkut varsinkin isommat ja edulliset lainat vaativat kuitenkin lainaajiltaan 23 vuoden ikää, ja mm. Ferratum on nostanut ikärajansa 21 vuoteen juuri vuoden 2018 alussa. Mahdollista onkin että ikäraja hiljalleen nouseee kohti 21 vuotta, mutta vielä ainakaan yleiseen muutokseen ei ole näkynyt mitään kunnon merkkejä.​

Yleisesti voidaan sanoa että 20-vuotiaalla on käytössään lainaa netistäkin lähes jokaiseen tarkoitukseen. Ja koska nettilainat ovat vakuudettomia ja niihin ei tarvita takaajia, sopivat ne nuorille lainaajille usein paljon paremmin kuin muut mahdolliset lainat, olivat ne sitten pankkilainoja tai panttilainaamosta. Ainoana poikkeuksena voidana pitää opintolainaa, joka on ehdottomasti se paras laina kun puhutaan nuorten tarpeista. Sitäkään eivät saa kuitenkaan kuin opiskelijat, ja hekin vain rajallisesti.​

Oli lainan ikäraja 20v tai jokin muu, monet samat seikat kuitenkin on hyvä pitää mielessä ennen kuin lainaa lopullisesti hakee ja nostaa.

 • Lainan summa kannattaa pitää kohtuullisena ellei ole aivan pakkoa nostaa isompia lainoja. Mahdollista on myös hakea luottoja, joista voi tehdä nostoja sen mukaan paljonko rahaa tarvitse lopulta oikeasti.
 • Pidempi laina-aika auttaa pitämään kuukausierät pienempinä, mutta nostaa lainan kustannuksia. Sopiva aika on yleensä sellainen, jossa saat maksettua lainaa takaisin ilman stressiä siitä, että yllättävä meno voisi suistaa sinut raiteilta.
 • Jos tarvitset vain pienempää vippiä hetkeksi, kannattaa ilmaisia pikavippitarjouksia hyödyntää jos vain mahdollista.

Pikavippi 20v 2018

Tärkeintä onkin tälläisiä lainoja hakiessa huolehtia siitä, että saat ne maksettua takaisin sovitussa ajassa ja ehdoilla. Ota mielummin liian paljon marginaalia lainan maksussa, kuin luotat siihen että mitään ongelmia ei tule. 

Mitä käy esimerkiksi lainan lyhennyksien kanssa, jos autossa tulee ongelmia tai eläin pitää viedä lääkäriin? Jos joudut heti ottamaan uutta lainaa ja uuden vipin, on riski joutua ongelmiin todella paljon suurempi kuin jos selviät pienistä yllättävistä kuluista ilman ongelmia.

Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta pieni marginaali ja turvaväli on kyllä fiksua jättää!​