Pikavippi 20v (2020) – Vertailussa 20 vuotiaiden lainat!

  20 vuotiaana avautuu paljon uusia mahdollisia lainapaikkoja, ja mm. monet parhaita vippimestoista mitä netissä vuonna 2019 oikein. Tämä onkin oikein hyvä merkkipaalu, ja jos etsit parasta lainaa mitä 20 vuotiaana voi saada, tässä suosituksiamme!

  Omalaina
  • Lainaa 100 - 60 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 5 - 20 %

  Omalainan kautta käy niin suuren kuin pienen lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Qred yrityslaina
  • Lainaa 1000 - 100 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 18 kuukautta
  • Yrityskohtainen kuukausikulu
  • Suomessa rekisteröidyille yrityksille

  Qred:in idea on yksinkertaisesti antaa sinulle mahdollisuus hakea yrityslainaa jotakuinkin yhtä helposti kuin pikalainaa netistä.

  Se on todella helppo tapa hakea yrityslainaa ehdoilla, joista saat sopia. Lisäksi maksuajan ja hinnan kanssa käyt neuvotteluja ennen kuin nostat lainaa.

  Jos tahdot selkeästi hinnoiteltua lainaa yritykselle, kannattaa pyytää lainatarjous ilmaiseksi Qrediltä. Tarjouksen saat yleensä jo tunnissa.

  Pikavippi 20 vuotiaalle - Mitä pitäisi huomata

  18-vuotiaiden vippejä ja 19-vuotiaiden pikalainoja käsittelevissä kirjoituksissamme huomiomme kuinka paljon tämä ikäraja rajoittaa heidän lainansaantiaan, ja 20v ikä onkin ensimmäinen merkittävä muutos, jossa lainaa alkaa saada paljon helpommin kuin vuotta nuorempana.

  Aivan kaikki pikalainat ja kulutusluotot eivät ole vielä saatavilla, mutta todella iso osa on. Arvioisin että noin 75 % lainapalveluista pitää ikärajanaan juuri 20 vuotta, ja melko harvalla se on tätä suurempi tai pienempi.

  pikavippi 20v

  Jotkut varsinkin isommat ja edulliset lainat vaativat kuitenkin lainaajiltaan 23 vuoden ikää, ja mm. Ferratum on nostanut ikärajansa 21 vuoteen juuri vuoden 2018 alussa. Mahdollista onkin että ikäraja hiljalleen nouseee kohti 21 vuotta, mutta vielä ainakaan yleiseen muutokseen ei ole näkynyt mitään kunnon merkkejä.​

  Yleisesti voidaan sanoa että 20-vuotiaalla on käytössään lainaa netistäkin lähes jokaiseen tarkoitukseen. Ja koska nettilainat ovat vakuudettomia ja niihin ei tarvita takaajia, sopivat ne nuorille lainaajille usein paljon paremmin kuin muut mahdolliset lainat, olivat ne sitten pankkilainoja tai panttilainaamosta. Ainoana poikkeuksena voidana pitää opintolainaa, joka on ehdottomasti se paras laina kun puhutaan nuorten tarpeista. Sitäkään eivät saa kuitenkaan kuin opiskelijat, ja hekin vain rajallisesti.​

  Oli lainan ikäraja 20v tai jokin muu, monet samat seikat kuitenkin on hyvä pitää mielessä ennen kuin lainaa lopullisesti hakee ja nostaa.

  • Lainan summa kannattaa pitää kohtuullisena ellei ole aivan pakkoa nostaa isompia lainoja. Mahdollista on myös hakea luottoja, joista voi tehdä nostoja sen mukaan paljonko rahaa tarvitse lopulta oikeasti.
  • Pidempi laina-aika auttaa pitämään kuukausierät pienempinä, mutta nostaa lainan kustannuksia. Sopiva aika on yleensä sellainen, jossa saat maksettua lainaa takaisin ilman stressiä siitä, että yllättävä meno voisi suistaa sinut raiteilta.
  • Jos tarvitset vain pienempää vippiä hetkeksi, kannattaa ilmaisia pikavippitarjouksia hyödyntää jos vain mahdollista.

  Lainaa 20v 2019

  Tärkeintä onkin tälläisiä lainoja hakiessa huolehtia siitä, että saat ne maksettua takaisin sovitussa ajassa ja ehdoilla. Ota mielummin liian paljon marginaalia lainan maksussa, kuin luotat siihen että mitään ongelmia ei tule. 

  Mitä käy esimerkiksi lainan lyhennyksien kanssa, jos autossa tulee ongelmia tai eläin pitää viedä lääkäriin? Jos joudut heti ottamaan uutta lainaa ja uuden vipin, on riski joutua ongelmiin todella paljon suurempi kuin jos selviät pienistä yllättävistä kuluista ilman ongelmia.

  Kaikkeen ei tietenkään voi varautua, mutta pieni marginaali ja turvaväli on kyllä fiksua jättää!​