Pikavippi 20e – Lainaa Heti 20 Euron Vippi (2019)

20 euron vipit ovat ehdottomasti sieltä pienemmästä päästä lainoja, mutta joskus voi olla tarve näinkin pienelle lainalle.

Ongelmana vaan voi olla. että kovin moni lainapaikka ei tarjoa näin pieniä lainoja. Mutta näistä seuraavista lainapalveluista voit hakea nopeasti 20e lainan tai vastaavan vaikka heti!​

Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Ektsraluotto
  • Lainaa 10 - 2100€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

suomilimiitti
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Mistä 20 euron vippi

Kuten listan lyhyydestä näkyy, ei näin pieniä lainoja tarjota kovin monesta paikasta. Toki joitakin muitakin paikkoja on varmasti olemassa, mutta olemme halunneet listata tähän vain ne luotettavat ja parhaat jotka meistä on tällä hetkellä olemassa.

pikavippi 20e

Yleensä mitä tulee lainojen suuruuteen ja niiden rajoihin, on olemassa muutama merkkipaalu jossa osa lainapaikoista aloittaa vasta lainojen tarjoamisen. Ja valitettavasti pikalaina 20e 2018 vuonna on usein tämän rajan alapuolella.

Kuten vaikka pankit, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan isoja lainoja, ovat monesti myös netissä lainoja tarjoavat firmat erikoistuneet juuri jonkin suuruisiin lainoihin.

Yleensä minimirajana monessa paikassa on vähintään 100 euron laina, mutta toinen suosittu minimiraja on myös 500 euroa. Toisaalta osa firmoista tarjoaa lainoja vasta kun lainasummat ovat yli 1000 tai 2000 euroa, mutta nämä ovat selvästi harvinaisempia kuin nuo pienemmät rajat.

Pikavippi 20e heti tilille

Yksi hyvä keino saada hieman suurempi ja ehkä parempi lainavalikoima on katsoa mitä lainoja on tarjolla 100 euron vipeissä, joissa tarjonta kasvaa todella paljon. Koska sata euroa on kaiken kaikkiaan kuitenkin vielä niin pieni laina, ei sen kustannukset, varsinkin jos otat edullisen lainan, nouse niin koviksi oikein mitenkään.​ Pikavippi 20e on usein paljon vaikeampi löytää kuin satasen laina, joten tämä on hyvä kikka jos tarjonta ei miellytä näissä 20€ lainoissa.

Esimerkiksi nopeasti otettu helppo 100 euron vippi maksaisi pahimmilaan noin 50 euroa kustannuksia, ja tämä siis jos et pahemmin sitä kilpailuttaisi ja otat sen vuoden maksuajalla. Eroa tälläiseen 20e lainaan ei siis käytännössä vielä paljoa syntyisi.

​Voitkin siis aivan hyvin kurkata millaisia lainoja on tarjolla tuolla 100 € tasolla, mutta jos tässä listatut muutamat lainapaikat ovat sinulle ihan sopivia, niin hae kaikessa rauhassa niistä se kaipaamasi 20 euron vippi vaikka jo tänään!

Jos et ole ennen hakenut lainaa netistä, niin se on helppoa ja nopeaa, ja onnistuu keneltä tahansa. Paljon helpompaa kuin pankista hakeminen, se on varmaa!​