Pikavippi 20e – Lainaa Heti 20 Euron Vippi (2020)

  20 euron vipit ovat ehdottomasti sieltä pienemmästä päästä lainoja, mutta joskus voi olla tarve näinkin pienelle lainalle.

  Ongelmana vaan voi olla. että kovin moni lainapaikka ei tarjoa näin pieniä lainoja. Mutta näistä seuraavista lainapalveluista voit hakea nopeasti 20e lainan tai vastaavan vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Nimelliskorko 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Omalaina
  • Lainaa 100 - 60 000€ 
  • Ikäraja 18 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 5 - 20 %

  Omalainan kautta käy niin suuren kuin pienen lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  Mistä 20 euron vippi

  Kuten listan lyhyydestä näkyy, ei näin pieniä lainoja tarjota kovin monesta paikasta. Toki joitakin muitakin paikkoja on varmasti olemassa, mutta olemme halunneet listata tähän vain ne luotettavat ja parhaat jotka meistä on tällä hetkellä olemassa.

  pikavippi 20e

  Yleensä mitä tulee lainojen suuruuteen ja niiden rajoihin, on olemassa muutama merkkipaalu jossa osa lainapaikoista aloittaa vasta lainojen tarjoamisen. Ja valitettavasti pikalaina 20e 2018 vuonna on usein tämän rajan alapuolella.

  Kuten vaikka pankit, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan isoja lainoja, ovat monesti myös netissä lainoja tarjoavat firmat erikoistuneet juuri jonkin suuruisiin lainoihin.

  Yleensä minimirajana monessa paikassa on vähintään 100 euron laina, mutta toinen suosittu minimiraja on myös 500 euroa. Toisaalta osa firmoista tarjoaa lainoja vasta kun lainasummat ovat yli 1000 tai 2000 euroa, mutta nämä ovat selvästi harvinaisempia kuin nuo pienemmät rajat.

  Pikavippi 20e heti tilille

  Yksi hyvä keino saada hieman suurempi ja ehkä parempi lainavalikoima on katsoa mitä lainoja on tarjolla 100 euron vipeissä, joissa tarjonta kasvaa todella paljon. Koska sata euroa on kaiken kaikkiaan kuitenkin vielä niin pieni laina, ei sen kustannukset, varsinkin jos otat edullisen lainan, nouse niin koviksi oikein mitenkään.​ Pikavippi 20e on usein paljon vaikeampi löytää kuin satasen laina, joten tämä on hyvä kikka jos tarjonta ei miellytä näissä 20€ lainoissa.

  Esimerkiksi nopeasti otettu helppo 100 euron vippi maksaisi pahimmilaan noin 50 euroa kustannuksia, ja tämä siis jos et pahemmin sitä kilpailuttaisi ja otat sen vuoden maksuajalla. Eroa tälläiseen 20e lainaan ei siis käytännössä vielä paljoa syntyisi.

  ​Voitkin siis aivan hyvin kurkata millaisia lainoja on tarjolla tuolla 100 € tasolla, mutta jos tässä listatut muutamat lainapaikat ovat sinulle ihan sopivia, niin hae kaikessa rauhassa niistä se kaipaamasi 20 euron vippi vaikka jo tänään!

  Jos et ole ennen hakenut lainaa netistä, niin se on helppoa ja nopeaa, ja onnistuu keneltä tahansa. Paljon helpompaa kuin pankista hakeminen, se on varmaa!​