Pikavippi 200e – Lainaa Heti 200 Euron Vippi (2019)

200 euron vipit ovat heti 100 euron lainojen jälkeen yleensä se suosituin lainasumma mitä netistä haetaan, joka tarkoittaa myös sitä että valikoimaa kyllä löytyy.

Me halusimme kuitenkin selvittää mitkä ovat ne parhaat 200 € lainat, ja lopputulemana voimme suositella erityisesti seuraavia lainapaikkoja.​

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Pikavippi 200e 2019 Heti

Valikoima 200 euron vipeissä on jo siis melko laaja, mutta osa näistä lainoista on selkeästi parempia kuin toiset. Se mikä on sinulle juuri se paras laina riippuu monista seikoista, mutta yleisesti sanoisin että jokin listallamme olevista paikoista on todennäköisesti ainakin yksi parhaista.

Mutta se mikä juuri näistä listatuista on sinulle paras riippuu mm. kuinka paljon maksuaikaa tahdot, tahdotko tililuottoa tai suoran pikavipin tai minkä ikäinen olet.

Kuitenkin tämänkokoiset lainat ovat vielä siitä mukavat, että usein jos nyt ei ihan väärin valitse, niin hintaerot ja muut ehdotkin eivät kovin paljoa heittele hyvin vaihtoehtoja välillä kun puhutaan pikalaina 200e lainoista.

Pikavippi 200

Esimerkiksi voidaan puhua ehkä että maksat jonkun 100 euroa kuluja pahimmilaan, ja tämä silloin jos otat maksuajaksi koko vuoden eli 12kk. Jos taat maksat nopeammin tai otat kuluttoman pikavipin, voit saada tälläisen 200e lainan todella edullisestikkin.​

Kun tahdot lainaa 200€

Olet siis tehnyt viisaan valinnan kun olet tullut lukemaan tätä lainavertailua, mutta sanoisin kuitenkin että kauhean tarkka vertailu on näin pienissä lainoissa yleensä isompi ajanhukka kuin mitä siitä voidaan saada etua.

Toiset lainapalvelut ovat parempia kuin toiset, mutta erot ovat vielä melko pienet. Senpä takia suosittelenkin valitsemaan listaltamme itseä parhaiten miellyttävän lainapaikan, ja laittamaan hakemus menemään vaikka heti jos haluat saada lainaa nopeasti.​ Pikavippi 200e onkin onneksi todella nopea ja usein helppo hakea, ja sen voi saada käyttöönsä jo minuuteissa.

Olet tietenkin myös tervetullut lukemaan sivustomme muita artikkeleja, joissa käsitellään sopivan lainan valintaan eri tilanteissa.​ Ne eivät ehkä koske aivan vippi 200e lainoja vuonna 2018, mutta voivat antaa muunlaisia vinkkejä.

Esimerkiksi jos tahdot pitkän maksuajan, tai saada ilmaisen vipin, voivat kyseiset artikkelit auttaa niiden kanssa. Ja vastaavanlaisia kirjoituksia löytyy myös monista muista tarpeista, joita löydät helpoiten hakukoneen avulla. Sen löydät sivuston oikeasta reunasta aivan yläkulmasta.​