Pikavippi 19v – Mistä Lainaa 19 vuotiaalle (2020)

  pikavippi 19v

  Vielä reilut 5 vuotta tälläisiä katselmuksia ei olisi ikinä tarvinnut tehdä, sillä tuolloin lähes kaikki lainapaikat antoivat aina vippiä tai lainaa kaikille vähintään 18 vuotiaille lainanhakijoille.

  Nykyään tilanne on kuitenkin hyvin erilainen, ja jos pitäisi sanoa mikä on se tavallisin ikäraja mitä tulee lainan haussa netistä vastaan, olisi se ehdottomasti 20 vuotta. Tämän takia monesti 19 vuotiaat ovatkin hieman heikomassa asemassa lainoja etsittäessä, sillä heille on tarjolla huomattavasti vähemmän pikavippejä tai kulutusluottoja kuin vuotta vanhemille.​

  Parhaat Pikavipit 19 vuotiaille

  Todella harvalla firmalla ikärajana on juuri 19 vuotta, vaan yleensä raja on joko 18v tai 20v. Tämän takia yleensä parhaat tarjoukset 19v vipeistä löytyvätkin paikoista, jotka tarjoavat lainaa kaikille täysi-ikäisille. Markkinoilla on kuitenkin myös muutama taho, joka ovat ikärajaksi asettaneet juuri 19v, joten heidätkin on hyvä tarkistaa tätä vertailua tehdessä.

  Tässä onkin listaus firmoista, jotka tarjoavat pikavippiä 19-vuotiaille.​

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Onko 19 vuotiaalle lainaamisessa tai sitten 20 vuotiaalle lainaamisessa sitten merkittävä ero?

  Tämä on ihan mielenkiintoinen kysymys, sillä jokin syy siihen täytyy olla, miksi niin moni firma tarjoaa luottoa vain yli 20 vuotiaille. Mahdollista on että ikäraja on nostettu tähän koska se on tasaluku, mutta yleensä rahoituslaitokset toimivat enemmän datan ja järjen pohjalta, kuin tasalukujen ja helppojen muutoksien.

  Suurin syy miksi 18 vuotiaille ei vippejä tai lainoja netissä oikein tarjota on se, että lainoille on nykyään laitettu korkokatto ihan lain puolesta. Lain mukaan alle 2000 euron lainojen korko ei saa olla enemmän kuin 50 % vuodessa.

  Pikavippi 19v 2020

  Tämä voi kuullostaa isolta korolta, mutta siltikin riski että nuorempi asiakas on niin suuri, että tälläkään korolla ei ilmeisesti kannata antaa pikalaina 19 vuotiaille tai tätä nuoremmille.​

  Mutta siltikin sitä tekee muutamat tahot, että ei se voi täysin turhaa tai mahdotonta ollakkaan. Mistä tämä ero yritysten välillä sitten johtuu, sitä on näin ulkopuolisena mahdotonta sanoa.​

  Nyt vuonna 2018 tilanne onkin se, että pikavippi 19v tarjoaa noin 5 - 7 eri firmaa, joista osa on selvästi parempia tarjouksia kuin toiset. Tämän takia koimme että oli tärkeää luoda tämä pikavippivertailu, jotta 19-vuotiaat voisivat vertailla tarjoalla olevia lainoja helposti ja nopeasti.​

  Kulutusluotto 19v

  Mikä on sitten tilanne kulutusluottojen kanssa 19 vuotiaille? Valitettavasti aika kehno, joskaan ei toivoton.

  Suurin osa 19 vuotiaille tarjottavista lainoista on pikalainoja (https://seriffilaina.fi/pikalaina-heti/), sillä vielä harvempi firma on valmis tarjoamaan nuorille lainaajille suurempia kulutusluottoja. Pikalainat ja vipit ovat selkeämpiä, mutta moni ottaisi mielummin kulutusluoton koska niissä on enemmän joustavuutta ja monissa tilanteissa ne tulevat myös halvemmaksi kuin perinteiset pikavipit.​

  Iloksemme voimme kuitenkin kertoa, että kun tietää mistä hakee, on 19v mahdollista saada pikavippiä, pikalainaa, kulutusluottoa ja jopa joustoluottoa. Kaikkea on siis mahdollista saada, joskaan valikoima ei ole niin laaja kuin vuoden kuluttua vuosi vanhempana. HInnat ja korot ovat myös yleensä hieman korkeampia, joskin vaaditut korot vaihtelevat todella paljon eri lainaajien välillä.​

  Kuitenkin jos haluat lainaa netistä, on sitä täysin mahdollista saada myös joustoluotto 19 vuotiaana. Tämä ikä ei ole mikään este!

  Suurien lainojen saanti on kuitenkin vaikeaa, jo ihan normaalin 19-vuotiaan tulotason kannalta. Yli 2000 euron lainat ovatkin todella harvinaisia näin nuorille, joskin niiden saaminen helpottuu jostain syystä jo kummasti kun ikää tulee täyteen se maaginen 20v.

  Pienien pikavippien saanti onnistuu kuitenkin melko helposti myös nuorilta, joten jos kaipaat pikavippiä, voit sen kyllä saada netistä, kunhan luottotietosi ovat kunnossa ja saat rahaa lainan takaisinmaksuun jostakin.​

  Summary
  Pikavippi 19v - Lainaa 19 vuotiaalle
  Article Name
  Pikavippi 19v - Lainaa 19 vuotiaalle
  Description
  Mistä saada pikavippi 19v, ja lainaako monet paikat ylipäätänsä 19 vuotiaille? Lue lista paikoista ja vertailumme tästä >>
  Author
  Publisher Name
  Seriffilaina