Paras Pikavippi 18v (2019)

Tiedämme kuinka vaikea voi olla löytää pikavippiä 18 vuotiaalle!

Pikavippejä on netti täynnä, mutta nykyään vuonna 2018 moni firma vaatii lainaajilta vähintään 20 vuoden ikää. Tämä tekee 18 vuotiaiden lainanhaun todella turhauttavaksi, kun niin moni paikka ei heille suostu lainaamaan.

Tämän takia olemmekin listanneet tähän kaikki parhaat löytämämme vippifirmat, jotka tarjoavat lainaa 18 vuotiaille, ilman selittelyjä tai kummastelua.​ 

Lainasto Pikalaina
 • Lainaa 50 - 5000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Pikalaina paras lainatuote

Lue lisää ja hae tästä


Lainastolla on tällä hetkellä paras pieni pikalaina (400 euroon asti), johon voi saada pitkän maksuajan edullisesti.

Jos kaipaat pientä vippiä 12 kk maksuajalla ja melko edullisella korolla, on Lainaston vippi ykkössuosituksemme!

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

Pikavippi 18 vuotiaalle

Kun pikavipit aikoinaan tulivat Suomeen, tarjottiin niitä aina 18 vuotta tai sitä vanhemmilla täysi-ikäisille suomalaisille. Ajat ovat selvästi kuitenkin muuttuneet, ja nykyään pikavippi 18v on tarjolla vain muutamasta paikasta. 

pikavippi 18v heti tilille

Suurin selittävä tekijä tälle muutokselle oli vuoden 2013 lakimuutos, jonka takia moni firma älysi, että 18 vuotiaille lainan tarjoaminen ei ole enään kannattavaa. Riski siihen, että 18-vuotias lainaaja ei lainaansa enään takaisin maksa on huomattavasti suurempi, kun verrataan vaikka 20 vuotiaaseen. Ikäero on pieni, mutta selvästi analyyseissä on näkynyt, että riskit ovat suuremmat.

Pikavippi 18v ei olekkaan siis enään ihan helppo löytää, mutta onneksi muutamat firmat näitä lainoja vielä tarjoavat. Valitettavasti nämä 18-vuotiaiden pikalainat eivät ole yleensä niin edullisia kuin vanhemmille tarjottavat. Keskimäärin se meneekin siten, että mitä korkeampi on vaadittu ikäraja, sitä halvempaa lainaa on tarjolla.​ Samaten kaikki korottomat pikavipit vaativat tällä hetkellä yli 18-vuoden ikää. Lisäksi pitkien maksuaikojen löytäminen on hyvin vaikeaa.

​Tarviiko 18 vuotiaat lainaa?

Pikavipit ovat aina herättäneet keskustelua, ja eniten se on aina vastustusta saanut, kun on tarjottu lainaa 18v lainaajille. Moni onkin sitä mieltä, että 18 vuotiaat eivät tarvitsisi lainoja, ja heille niitä ei pitäisi ollenkaan myöntää. Tavallaan tätä tukee monet tutkimukset, jotka ovat osoittaneet ihmisten aivojen kehittyvän voimakkaasti aina 25 vuoden ikää saakka. Tämän takia osa ajatteleekin, että nuorten aivot eivät ole vielä tarpeeksi kehittyneet, jotta voisivat arvioida pikavippien riskejä tarkasti.

Riski sille että laina jää maksamatta onkin sitä suurempi, mitä nuorempi lainaaja on kyseessä, keskimäärin.​ Kuitenkin jokainen tietää 18-vuotiaita, jotka ovat todella kypsiä ja harkittuja, ja sitten heitä jotka ovat hieman... villimpiä ja impulsiivisempia. Samaten olemassa on monia kolmekymppisiä, joiden kannattaisi pikaluotoista pysyä kaukana.

Ja sitten kun miettii miten monella muulla tavalla 18-vuotiaat ovat vastuullisia, ja joutuvat mm. armeijaan aseet kädessä, tuntuisi rajulta kieltää heiltä pikavipit kokonaan. Ja onneksi ainakaan vielä näin ei ole käynyt.

Osa ihmisistä on esittänyt kysymyksen sen suhteen, että tarviiko oikeasti 18 vuotiaat lainaa? Ja vastaus on kyllä, sillä kaikille ei ole sukulaisia tai vanhempia, jotka voisivat auttaa.

Ihmisen täyttäessä 18v, on hänellä moni uusia kustannuksia ja muutoksia elämässään, johon usein tarvitaan rahaa nopeastikkin. Tässä onkin esimerkin omaisesti muutamia 18 vuotiaita koskettavia rahareikiä, johon kulutusluottoja tai muita lainoja voidaan tarvita.​

Ajokortti / Autokoulu

Vaikka ajokortti ei olekkaan niin tärkeä enään monissa kaupungeissa kuin se aikoinaan on ollut, haaveilee moni nuori yhä ajokortin hankkimisesta.

Ongelmana on kuitenkin se, että autokouluista on tullut älyttömän kalliita, ja ajokortin suorittaminen voi kustantaa jopa 1500 euroa, ja alle tuhannella eurolla sitä on lähes mahdoton tehdä.

Osa tästä summasta monelta varmasti löytyy, mutta pienellä vipillä on mahdollista saada suoritettua kortti nopeasti taskuun, ja sen avulla sitten mennä paremmin töihin tienaamaan rahat takaisin.​

Ensimmäinen auto

Kun ajokortti on taskussa, tarvitaan vielä auto jolla ajaa. Monet voivat lainailla vanhempiensa autoja, mikäli asuvat vielä kotona, mutta usein on kiva kun on oma kärry jolla voi ajella.

Ensimmäinen auto ostetaan lähes aina käytettynä, eikä sen hankintaan voi oikein saada autolainaa. Tämän takia erilaiset pikalainat voivat auttaa 18 vuotiasta ostamaan ensimmäisen autonsa.

Omileen muutto​

lainaa 18v

Moni 18 vuotias asuu vielä vanhempiensa kanssa, mutta monella on edessään myös muutto omaan asuntoon, ainakin jos opiskelukaupunki on eri kuin nykyinen.

Asunnon vuokrauksessa ja kalustamisessa on monia kustannuksia, jotka olisi hyvä saada maksettua heti. Voi sitten maksaa lainaa takaisin sieltä sisustetusta asunnosta, sen sijaan että eläisi pari kuukautta tyhjyyden keskellä.

Nämä ovat vain muutamia suuria muutoksia, jonka takia voi olla tärkeää saada lainaa 18v. Tämän ikäisenä on monia muutoksia edessä, johon sitä rahaa tarvitaan, jolloin vippien olemassa olo on hyvä asia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettäkö niitä kannattaisi ottaa varomattomasti. Pikavippi 18v on väärissä käsissä vaarallinen ongelma, joten sen käyttöä kannattaa ensin harkita vakaasti.​

Pikavippi 18v heti tilille

Ongelmaksi 18-vuotiaiden kannalta lainansaannin tekee myös se, että heille ei oikein mistään muualta anneta lainaa. Heillä ei yleensä ole niin vakaita tuloja, tai osoituksia säästöistä tai muista vakuuksista, jonka takia lainan saaminen on todella vaikeaa esimerkiksi pankista. Samaten panttaaminenkin harvoin onnistuu, sillä pantattavaa omaisuutta ei yleensä ole kauheasti kerääntynyt nurkkiin.

Netistä vipin hakeminen on myöskin nopein tapa saada rahaa käyttöönsä. Pikavippi 18v heti tilille on mahdollista vain netin kautta haettaessa, ja hitaimmillaankin rahat saa tililleen noin 2 tunnissa. Mistään muualta ei oikein voi 18-vuotias nuori lainaa saada, ellei sitten lainata sukulaisilta tai vanhemmiltaan.

Jos siis etsit pikavippiä 18 vuotiaalle, katso yllä oleva listauksemme ja lähetä lainahakemus menemään. Voit saada rahaa heti tilille, ja ilman mitään vakuuksia tai takaajia. Kaikki käy helposti, ja vippi tulee nopeasti.​