Pikaluotto Heti 50 – 5000 € (2020) – Katso Vertailu!

Mikäli etsit pikaluottoa, joka ei maksa liikaa tai jossa on sinulle sopivat ehdot, olet tullut oikeaan paikkaan.

It is not known whether or not this drug will work for other people. The drug was bought in Bergisch Gladbach levitra 10 mg kaufen the usa, which made me decide to stay in the uk. The treatment is the key to getting the best results.

Doxycycline is a drug used to treat bacterial infections such as the ones listed above. There are a few different reasons why hair loss can occur, making it easy to get flixonase cost lost in the shuffle. To make sure you have a safe and effective treatment, you will want to schedule an appointment to have your levels monitored for the first weeks or for several months.

The drug (tetracycline) in the two formulations may be identical or distinct drugs. If you experience these Meudon side effects while taking tamoxifen, it’s a good idea to stop taking it immediately. It is used to treat a range of sexual dysfunctions.

Tämä on sivustomme pikaluottovertailu, joka on päivitetty vuonna 2020. Koska erilaisia pikaluottoja tarjoavia yrityksiä on netti täynnä, tiedämme että pikaluottojen vertailu ei ole aina ihan helppoa. Tämän takia olemme tehneet sen puolestasi, ja listanneet alle vain parhaat pikaluotot 2020.

Tahdoitpa sitten 100 euroa tai vaikka 5000 euroa, seuraavat firmat ovat hyvä valinta lainanhakemiseen. Jokainen niistä tarjoaa lainaa tilillesi jo tunnissa tai kahdessa.​

Parhaat Pikaluotot 2020

Creditstar
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 500 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
 • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

sortter
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

FreedomRahoitus sivukuva
 • Lainaa 1000 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Maksuaika 1 - 15 vuotta
 • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
 • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

Ferratum joustava
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 22 v
 • Nimelliskorko 10 - 20 %
 • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Mitä oikein ovat pikaluotot?

Pikaluotto on yhteisnimitys, joka kattaa niin pikavipit, pikalainat kuin yksityislainat. Pikaluottokulttuuri on rantautunut Suomeen kunnolla vasta 2000– luvulla ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Pikaluottoja tarjoavia yrityksiä on Suomessa jo useita kymmeniä ja uusia tulee tasaisin ajoin.

Pikaluotot toimivatkin yleensä hyvin samallatavalla kuin pikavipit, ja joskus eroa ei ole oikein yhtään.

halpa luotto

Kummassakin tapauksessa menet jonkun lainaa tarjoavat yrityksen sivuille, täytät heidän lyhyen lainahakemuksensa, ja kun hakemus on hyväksytty, tulee rahat tilillesi yleensä jo vartin sisällä. Hakemuksetkin käsitellään yleensä viimeistään tunnin sisällä, joten pikaluotot ovatkin nimensä mukaisesti todella nopea keino saada rahaa kun on kova kiire.

Kuten jo nimistä voi aistia, suurin ero pikalainan ja pikaluoton välillä on tuo sanan toinen osa, eli laina vai luotto.​

Usein puhekielessä voidaan puhua lainoista, luotosta ja vipeistä sekaisin keskenään, mutta rahoitusmaailmassa niillä on aivan omat merkityksensä. Suurin ero onkin lainan ja luoton välillä.

Luotto tarkoittaa sitä, että sinulle myönnetään rahaa luottona johonkin su​mmaan asti. Tämä on siis eri asia, kuin että sinulle annettaisiin lainaa saman verran. Mikäkö se ero sitten on?

Yleisimmin ihmiset kuulevat sanan luotto, kun puhutaan luottokorteista, ja ne vastaavatkin hyvin sitä, miten luotot eroavat lainoista.​

Kun hankit luottokortin, myöntää sen antaja sinulle luottotilin johonkin summaan saakka. Tämä ei kuitenkaan tietenkään pakota sinua käyttämään tuota koko summaa, tai ottamaan sitä heti käyttöösi.

Entä sitten jos haet lainaa, pankista tai netistä? Tällöin koko haettu summa laitetaan saman tien tilillesi, ja se on tavallaan pakko ottaa käyttöön heti.

Luotto siis tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus, mutta ei pakkoa, käyttää tai nostaa toisen rahaa tiettyyn summaan saakka. Lainassa taas samantien tehdään sopimus ja rahansiirto, jolloin kaikki lainatut rahat tulevat käyttöösi heti.​

No miksi sitten ei ottaisi kerralla sitä koko rahasummaa?`Mitäs haittaa siitä sitten olisi?

No se merkittävin on lainan kustannus ja korot. Tämä sen takia, että joudut maksamaan näitä lainan kustannuksia koko siltä summalta, jonka olet käyttöösi saanut.

Esimerkiksi jos nostat 300 euroa lainaa, joudut maksamaan kuluja koko tästä summasta, vaikka sitä et heti käyttäisikään.​ Mutta jos kyseessä olisikin luotto, voisit nostaa käyttöösi vaikka vain 100 euroa, ja pitää loput säästössä varalla. Tällöin maksaisit vain 100 eurosta korkoja ja muita kustannuksia.

Pikaluotoissa voi kuitenkin olla se huono puoli, että kun teet noston, saatetaan sinulta laskuttaa erikseen nostokuluja. Monissa suosittelemissamme firmoissa ensimmäinen nosto on ilmainen, mutta seuraavista joutuu maksaa. Tämä voi olla tietty prosentti nostetusta summasta, tai jokin kiinteä summa. Yleensä tämän takia ei kannatakkaan tehdä aivan pieni nostoja, sillä ne nostavat kustannuksia liian nopeasti.​

Tämä ei kuitenkaan päde aina pikaluottojen kanssa, ja monesti tätä termiä käytetään sekaisin vippien kanssa. Tällöin koko luottosumma laitetaan tilillesi kerralla.

Mutta toisaalta pikaluotot voivat toimia kuin muutkin luotot, mutta lyhyemmällä maksuajalla. Ja tälläisiä pikaluottoja me olemme keränneet tähän vertailuun enimmäkseen.​

Paras pikaluotto 2018

Pikaluotto käy nopeaan rahantarpeeseen, mikäli on täysi varmuus, että sen saa maksettua viimeistään eräpäivänä takaisin.

Pikaluotot eivät sovi pidempiaikaiseen rahan tarpeeseen tai jatkuvista talousongelmista kärsiville. Suuriin luottoihin nähden, pikalainojen korkeammat kulut ja korot yleensä vain vaikeuttavat tilannetta entisestään. Useimmat pikaluottoyritykset varoittavatkin, että lainoja ei kannata ottaa, mikäli taloudellinen tilanne on muutenkin epävakainen. Edullisin pikaluotto onkin usein kalliimpi kuin kulutusluotto, joskin laina on myöskin toisaalta pienempi.

Eräs ongelma pikalainojen kanssa voikin syntyä sen takia, että niitä on niin paljon helpompi saada ja hakea netistä, kuin perinteisten lainojen esimerkiksi pankista.

Mistä halvin pikaluotto 2018?

pikaluotto 2017

Pikaluottoyritykset itse määrittävät omat kriteerinsä lainojen saamiseen. Useimmiten kriteereinä ovat kunnossa olevat luottotiedot, sekä mahdolliset ikärajoitukset. Tämän lisäksi suurempia lainoja hakiessa yleensä vaaditaan jonkinlainen takuu / todistus siitä, että lainaa hakevalla henkilöllä on säännölliset kuukausitulot.

Yhtenä lain määrittämänä kriteerinä kaikille lainoille toimii täysi-ikäisyys. Moni yritys on myös porrastanut lainan saamisen ikätaulukon mukaisesti niin, että mitä vanhempi hakija, sen suurempi lainan tämän on mahdollista saada. Toisilla yrityksillä on myös ikäraja, jonka täytettyään lainaa ei voi enää hakea. Yleensä tämä raja on 75 vuotta.

Mistä pikaluotto nopeasti?

Pikaluottoja myönnetään useilla eri tavoilla, ja niiden saaminen riippuu yrityksen käytännöstä. Tavallisimpia tapoja ovat kuitenkin tekstiviestitilaus, puhelimitse soittamalla tilaaminen tai nettihakemuksen täyttäminen. Nettihakemukset löytyvät yritysten kotisivuilla. Myös muita vaihtoehtoja pikalainojen saamiseksi on, esimerkiksi muutama yritys tarjoaa erilaisia kännykkäsovelluksia lainojen hakemiseen. Huolehdi, että tiedät kaikki lainan korot ja kulut ennen tilaamista.

Jos kuitenkin haluat saada pikaluotto heti tilille 24h, niin nopeiten hakeminen käy aina netin kautta pankkitunnusten avulla.​

Mitä kannattaa huomioida kun hakee pikaluottoa netistä

Pikaluottoa ottaessa kannattaa ehdottomasti verrata korkoja ja kuluja. Helpoiten saat vertailtua edullisimpia lainan tarjoajia vertaamalla todellisia vuosikorkoja, jotka laki velvoittaa ilmoittamaan aina lainan yhteydessä. Tämä summa on luettava selkeästi myös ennen lainahakemuksen jättämistä. Ei kannata luottaa yrityksiin, jonka sivuilta näitä tietoja ei löydä.

Kannattaa myös tarkistaa mahdolliset laskutuskulut ja muut maksut, sekä sen, minkä summan todellisuudessa maksat takaisin ja millä aikavälillä. Näissä summissa on jopa useiden satojen prosenttien eroja eri yritysten kesken. Halpa pikaluotto onkin onneksi tälläisten vertailujen avulla mahdollista löytää melko nopeasti.

Internetistä voit löytää myös erilaisia vippivertailukoneita, joilla voit vertailla haluamiasi pikavippejä keskenään, tai kone laskee sinulle suoraan mikä yritys tarjoaa juuri nyt sinulle parhaimmat pikavipit. Yksittäisiin taulukoihin lainantarjoajan kotisivuilla ei kannata luottaa, sillä marginaalit vaihtelevat yleensä niin paljon ja usein, ettei tilastot yleensä ole ajankohtaisia. Huomaathan myös pitää puolesi lainojen hakemisessa – korkoja tai kuluja ei ole laillista suurentaa tai muuttaa ilman erillistä ilmoitusta tai sopimusta lainantarjoajan taholta.

Tärkeintä on tietysti myös miettiä, onko sinun mahdollista todellisuudessa maksaa lainaamasi summa takaisin. Maksamatta jättäminen johtaa luottotietojen menetykseen ja erilaisiin seuraamuksiin siitä eteenpäin. Mikäli sinulla on ongelmia lainan maksussa, otathan aina yhteyttä luoton myöntäjään asioiden sopimiseksi.

Tässä 4 vinkkiä, jotka kannattaa lukea ennen kuin haet pikaluottoa.

 • Älä ota pikaluottoa harkitsemattomasti: Pikaluoton nimi voi joskus hämätä, jolloin sitä kohdellaan heikommalla varovaisuudella kuin muita lainoja. Tämä voi olla iso virhe, sillä väärin perustein ja maksukyvyin otettu luotto voi aiheuttaa aivan samanlaisia ongelmia kuin pankkilainat tai pikavipit. Tämän takia kannattakin varmistaa ennen luoton nostamista, että on varma siihen, että pystyy sen myös takaisin maksamaan sovitussa ajassa. Jos ei tästä ole aivan varma, kannattaa joko jättää luotto nostamatta, tai sopia pikaluotto pidemmällä maksuajalla, jolloin kuukausierät ovat pienemmät. 
 • Varmista onko kyseessä oikea luotto vai laina eri nimellä: Se miten kalliiksi ja miten tätä luottoa tai lainaa kannattaa käyttää riippuu paljon siitä, toimiiko tämä kyseinen ottamasi pikaluotto kuin laina vai halpa luotto. Jos kyseessä on oikea luotto, ei sen hakeminen ole niin suuri asia, sillä itse luoton saaminen ei maksa mitään, vain sitten kun nostat sitä rahaa käyttöösi. Jos kyseessä taas on laina, olet vastuussa koko lainasummasta heti kuin hakemus on hyväksytty, ja koko rahasumma on siirretty pankkitilillesi.
 • Mieti paljonko lainaa oikeasti tarvitset: Mikäli kyseessä on pikaluotto, yleensä ei ole mitään haittaa ottaa kerralla hieman ylimääräistäkin, kunhan se ei aja sinua nostamaan rahaa jota et voi maksaa takaisin. Jos pikaluotto taas toimii kuin laina, ei kannata nostaa enempää rahaa kuin tarvii vaikkapa varuilta, sillä pikaluottojen kustannukset voivat helposti nosta korkeiksi kun luottosumma nousee. Mieti siis, paljonko rahaa oikeasti tarvitset.
 • Käytä hyväksesi ilmaisia pikaluottoja: Muutamat yritykset tarjoavat tällä hetkellä uusille asiakkaille ilmaista pikaluottoa ensimmäisenä lainana. Nämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mutta tällöin on erityisen tärkeää, että on varma siitä, että pystyy maksamaan tämän luoton ajoissa takaisin. Myöhässä maksetusta luotosta veloitetaan nimittäin normaalikustannus.
 • Saatuasi pikaluoton, kerää rahaa heti sen maksuun: Viisasta on alkaa heti säästää hieman rahaa syrjään pikaluoton erien maksuun, jotta ei tule sitten hätä kun se lasku tulee. Jos mahdollista, on myös viisasta lyhentää luottoa enemmän kuin mininiveloitus on, sillä näin voi säästää paljonkin rahaa luoton kustannuksissa.

Hyvä idea on myös lukea hieman arvosteluja ennen kuin hakee lainaa, ja sen takia olemmekin kirjoittaneet sivuillemme myös tarkempia arvioita eri pikaluottopalveluista. Ne löytyvät alta.

Mitkä asiat vaikuttavat pikaluoton saantiin?

Se paljonko luottoa sinulle myönnetään, millaisella aikataululla sitä voit saada, ja paljonko se maksaa, riippuu monesti asiasta. Näistä yleensä merkittävimpiä ovat seuraavat seikat:

Luottotiedot​

Luottotietojen menetys ja maksuhäiriömerkinnät ovat se yleisin asia, jonka takia pikaluottoa ei sinulle myönnetä. Lähes kaikki lainaajat vaativat lainaajilta moitteettomia luottotietoja, jotta lainaa voisi ylipäätänsä saada eikä yleensä ole mahdollista saada pikaluottoa ilman luottotietoja tai luottotiedottomille.

Maksuhäiriömerkinnöistä ja luottotietojen menetyksestä kärsii yhä kasvava määrä suomalaisia. Tavallaan tämä esto on kuitenkin hyvä asia, sillä se estää kyseisiä ihmisiä ajamasta tilannettaan enään pahempaan tilaan, ottamalla lisää lainoja ja luottoja.​

Hakijan ikä

Keskimäärin mitä vanhempi hakija on, sitä edullisemmin hän voi luottoa saada.

Yleisesti tämä ei tietenkään kaikkiin päde, sillä on 18-vuotiaita joilla on paremmat edellytykset saada lainaa kuin joillakin 35-vuotiailla.

Lainaaminen toimii kuitenkin pitkälti tilastojen valossa, jotka kertovat että 18v lainaajat jättävät lainansa maksamatta, tai ovat niiden kanssa ongelmissa huomattavasti yleisemmin kuin tätä vanhemmat.

Tämän seurauksena monet firmat eivät tarjoakkaan luottoja 18 vuotiaille, vaan vaativat yleensä ainakin 20 vuoden ikää. Pikaluotto 18v on kuitenkin joistakin firmoista mahdollista saada, mutta varaudu tällöin maksamaan enemmän kuin muista paikoista.​

Omat tulosi ja maksukyky

Tuloillasi ja maksukyvylläsi on iso vaikutus, kun katsotaan paljonko luottoa sinulle voidaan myöntää. Nuorikin sen ymmärtää, että mitä enemmän tienaat rahaa, sitä paremmin pystyt suurempia lainan maksueriä myös takaisin maksamaan. Tätä voi tietenkin kompensoida ottamalla pidemmän maksuajan, jolloin myös kuukausierät jäävät pienemmäksi. Tai siis, kunhan seuraava asia on kohdillaan eli...

Omat menosi ja edelliset velat​

Kovat tulot eivät paljoa auta, jos kaikki rahasi menevät jo menoihin ja edellisten velkojen maksamiseen. Tämän takia lainafirmat pyytävätkin myös tietoja jo omistamistasi lainoista, sekä muista arkimenoista.

Jos omaat jo paljon velkoja eri firmoille, voi olla viisampaa yhdistää nämä eri lainat yhden lainan alle, jolloin saat yleensä paremmat ehdot ja maksuaikasuunnitelman.

Helpoiten tämä onnistuu erilaisten lainavertailujen kautta, jossa toinen firma lupaa maksaa kaikki velkasi pois, ja sen jälkeen velkoo nämä samat summat sinulta paremmin ehdoin. Tätä kannattaa harkita, jos velkoja ja luottoja on kertynyt jo monesta eri paikasta.​

Säästöt, vakuudet ja takaajat​

pikaluotto heti

Vaikka edelliset seikat ,eli tulot ja menot eivät olisikaan aivan optimaaliset, voi parempaa pikalainaa saada, jos pystyy osoittamaan omaavansa säästöjä tai antamaan vakuuksia lainan varalle. Näiden avulla voi osoittaa omaavansa paremman maksukyvyn, kuin voisi suoraan tuloista päätellä.

Lisäksi eri takaajat ovat todella voimakkaita lainaa hakiessa. Monesti varsinkin kulutusluottojen kohdalla on silleen, että jos halutaan lainata yli 10000 euroa, tarvitaan aina lainalle takaaja. Kuitenkin tätäkin pienemmissä lainoissa takaajan avulla voi saada enemmän lainaa, tai lainaa pienemmällä korolla.

Ymmärrettävästi monet kääntyvät lainaamaan netistä juuri sen takia, että he eivät halua vaivata muita pyytämällä heitä takaajiksi. Jos takaajia kuitenkin jo löytyy, kannattaa niistä mainita myös pikaluottoja hakiessa.​ Kuitenkin varsinkin pienemmissä summissa on usein melko helppoa saada vakuudeton pikaluotto heti jos niin haluaa.

Miten paljon luottoa voi saada?

Pikaluotot ovat yleensä kulutusluottojen pikkuveljiä, joiden lainasummat eivät nouse aivan niin korkeiksi kuin noiden muiden luottojen. Syykin on selvä, sillä kun laina pitää maksaa pikaisesti takaisin, ei sen summa voi olla niin suuri kuin luotolla pitkällä maksuajalla.

Jotkut pikaluotot ovat kuitenkin pikaisempia kuin toiset, ja näin ollen pikaluottojenkin luottomäärät voivat ajoittain nousta moniin tuhansiin euroihin. Yleensä kuitenkin hyvin harvoin puhutaan enään pikaluotoista, jos lainataan yli 2000 €.​ Tällöin nimenä on usein kulutusluotto tai joustoluotto.

Minimisummat mitä luottoa yleensä tarjotaan ovat noin 50 euroa, joskus hieman enemmänkin. Tälläisiä hyvin pieniä pikalainoja on hyvin helppo saada, ja niiden saamiseksi ei tarvitsekkaan esittää paljon maksukykyä.

Jos puhutaan kuitenkin yli 1000 euron pikaluotoista, on jo tärkeää pystyä osoittamaan, että tälläisen hieman suuremmankin lainan pystyy maksamaan takaisin kohtuullisessa ajassa. Tällöin kannattaa olla selviä todisteita siitä, että tälläinen rahamäärä on mahdollista saada. Yleisimpiä todisteita ovat mm. palkkakuitit tai yrittäjän tulot.

Miksi ottaa helppo pikaluotto verkosta?​

Tietenkin pikaluoton käyttätarkoitus riippuu myös paljon sen summasta. Mitä enemmän lainaa otetaan, sitä laajemmin sitä voidaan myös käyttää. Yleensä jos kuitenkin rahaa hankitaan kulutukseen, haetaan kulutusluottoa pikaluottojen sijaan. Pikaluottojen yleisin käyttötarkoitus onkin yllättävät menot, jotka osuvat kohdalle yllättäen, ja joita säästöt eivät riitä heti kattamaan.

Tässä mm. joitakin yleisiä pikaluottojen käyttötarkoituksia.

Harrastuksien aloittaminen

Monesti uuden harrastuksen aloittaminen vaatii jonkinlaista alkusijoittamista erilaisiin välineisiin tai muihin harrastusmaksuihin.

Yleisesti tämä tuo erityisesti ongelmia, kun oma lapsi haluaa aloittaa jonkun urheiluharrasteen, ja hänelle pitäisi pikaisesti hankkia siihen tarvittavat varusteet. Monissa lajeissa nämä voivat nimittäin maksaa jopa yli tuhat euroa! Lisäksi kun varsinkin monissa joukkoelajeissa on korkeat liiitymismaksut, ei ole mikään harvinainen tilanne että lapsiperheessä tarvitaan tähän rahaa ja nopeasti, kun lapsi siihen innostuu.

Tällöin moni vanhempi hakee mielummin lainaa netistä, kun sanoo lapselle ei. Tähän tarkoitukseen sopii myös mainiosta pikaluotto.​

Auto ja sen kunnossapito​

Pikaluottoja käytetään todella harvoin itse auton ostoon, sillä siihen on paremmat lainat kuten autolaina. Periaatteessa on kuitenkin mahdollista ostaa esimerkiksi edullinen käytetty auto tälläisen luoton avulla, jos niin haluaa.

Yleensä kuitenkin pikaluottoja käytetään silloin, kun autossa tulee yllättäen ongelmia. Mitä vanhempi auto on kyseessä, sitä kalliimmaksi myös yllättävät ongelmat voivat tulla. Jos jos auto on hieno ja moderni, voi sen korjaaminen myöskin olla välillä yllättävänkin kallista.

Auto on monille aika välttämätön liikkumiseen, jonka takia sitä ei usein voi jättää rikkinäisenä pihaan. Esimerkiksi töihin pääsemiseen voi pääkaupunkiseudun ulkopuolella monesti tarvita autoa, jolloin se on pakko korjauttaa heti, ei sitten kun seuraava palkka tilille kilahtaa.

Ja kun tiedät tarvittavan rahasumman, on pikaluotot toimiva vaihtoehto nopean rahoituksen saamiseen, jotta pääse takaisin töihin ja liikkeelle.​

Kaikki muutkin yllättävät menot ja laskut

Pikaluottojen voidaankin sanoa olevan parhaimmilaan juuri silloin, kun on joku tiedossa oleva yllättävä meno, johon tarvitaan joku tiedossa oleva rahamäärä nopeasti. Tällöin rahaa voi lainaa nopeasti netistä, ja saada se käyttöönsä jo alle tunnissakin.

Näin nopeasti ei rahaa saa oikein mitään muuta tietä!

Yllättävät laskut voivat olla vaikka mitä, aina autolaskuista, puhelinlaskuun ja  lääkärilaskuihin.​ Yhteistä niille on kuitenkin se, että ne tulevat yllättäen aivan puun takaa, ja säästöt eivät kata niitä ainakaan kokonaan.

Jos tulosi eivät riitä tavallisten arkimenojen kattamiseen, ei tätä vajetta kannata alkaa paikata pikaluotoilla, vaan miettiä mielummin, miten tämän budjetin saisi tasapainoon. Jos aletaan tavallisia arkimenoja kattaa pikavipeillä, päädytään helposti siihen pahimpaan tilanteeseen, eli pikavippikierteeseen.

Älä siis ota pikalainaa tavallisten menojen kattamiseen, vaan silloin tarvitset muita apuja.​