Paras Pieni Laina (2020) – Katso Voittaja!

  Netti on parhaita paikkoja hakea pientä lainaa, sillä mistä muualtakaan kuin tutuilta tai kavereilta voisit hakea helposti jopa 20 - 500 euron nopeaa vippiä reilusti alle puolessa tunnissa?

  Se mikä on pieni laina vaihtelee tietenkin ihmisestä toiseen, jonka takia olemme listanneet mielestämme parhaat pienet vipit ja lainat vuonna 2020 tähän listalle:

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Miten valita pieni vippi

  Pieni Laina

  Pieni vippi tai pikalaina voi tietenkin vaihdella henkilön määritelmän mukaan, mutta tässä artikkelissa oletamme että puhutaan noin 20 - 400 euron pienistä lainoista, joita haetaan yleensä melko pikaiseen tarpeeseen.

  Se hyvä puoli tälläisissä pienissä pikalainoissa on, että niiden kustannukset eivät nouse kovin korkeaksi ellei nyt hae ihan vääristä paikoista tai ihan tuhottoman pitkällä maksuajalla.​

  Joo, joku 200 euron laina ei kerrytä korkoa kovin paljoa esim. vielä 6 kk maksuajalla, mutta kyllähän sitä hintaa alkaa syntyä jos se otetaan vaikka 3 vuoden maksuajalla. Onneksi näihin lainoihin ei pitäisi oikein kenenkään tarvita mitään hirmuista maksuaikaa, vaan ne pitäisi kyllä lähes jokaisen pystyä maksamaan takaisin jo melko nopeasti.​

  Tämän takia valintakriteereinä on useammin helppous ja nopeus, koska pieniä vippejä voi saada tililleen tosi nopeasti tietyistä paikoista. Tämän takia tämä seikka tuli myös tärkeäksi listaamme laatiessa.

  Toinen mikä kannattaa pitää mielessä, jos maksuajaksi riittää noin 30 päivää on se, että tälläisiä pieniä lainoja voi saada muutamasta paikasta jopa täysin ilmaiseksi juuri 30 päivän ajaksi. Nämä tarjoukset ovat käytössä vain uusille asiakkaille, mutta jos tämä aikataulu muuten sopii sinulle, kannattaa nämä tarjoukset ehdottomasti käyttää hyväkseen jos vain mahdollista.​

  Pieni pikalaina vai pikavippi?

  Pieniä lainoja voidaan kutsua usein monilla nimillä, joista yleisimpiä ovat pikavippi, pikalaina ja pikaluotto. Hyvä on kuitenkin tietää, että käytännössä varsinkin pienissä lainasummissa nämä tarkoittavat usein täysin samanlaista lainaa, eikä niiden välillä oikein ole eroja missään paikassa nykyään.

  Mahdollista olisi myös saada pieni luotto, mutta sen edut usein tulevat vasta esille kunnolla kun puhutaan suuremmista lainoista. Tämän takia erilaiset vipit dominoivat kun haetaan näitä pieniä lainoja.

  Mutta lainan nimellä ei siis oikeastaan ole väliä kun näitä lainoja vertaillaan. Suosittelemme valitsemaan parhaiten itsellesi sopivan lainapalvelun listaltamme, ja laittamaan hakemuksen menemään vaikka saman tien, jos tahdot saada pienen vipin nopeasti tilillesi.

  Jos laitat hakemuksen menemään nyt, ja kello ei ole vielä ylittänyt 22, saat rahat tiliilesi ja käyttöösi yleensä jo reilusti alle puolessa tunnissa. Etkä tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia!​

  Pienen lainan edut

  Yksi hyvä asia mikä tässä voisi heti alkuun tarkentaa on, että vaikka kaikilla on varmasti jonkinlainen käsitys siitä mikä on oikeasti pieni vippi, niin tämä artikkeli on keskittynyt yleisesti alle 500 euron lainoihin.

  Osalle tämä pikkuinen pikalaina voi tarkoittaa 50 euroa, kun taas toisille 300 euroa. Onneksi lainapaikat tässä luokassa ovat kuitenkin aika samassa järjestyksessä, jonka takia uskon että vertailumme tulokset pätevät aika hyvin hait sitten kumpaa tahansa näistä vaihtoehdoista.​

  Alle sadan euron lainoissa on kuitenkin se heikko puoli, että kovin moni paikka ei niitä tarjoa ollenkaan. Usein nimittäin pienin tarjolla oleva laina on 100€, jonka takia pienempiä voi olla vaikea löytää. Ei kuitenkaan mahdotonta, kuten listaltamme näet.​

  Nämä pienet pikaluotot ovat keskimäärin suosituimpia lainoja mitä netistä vieläkin haetaan, suosituimpien lainasummien ollessa 100 ja 200 euroa.

  Syykin on helppo ymmärtää, sillä näiden saaminen verkosta käy helpommin kuin oikein mitään muuta kautta. Hakemuksen saat täytettyä todella nopeasti ja helposti, ja rahat saat tilillesi usein jo reilusti alle tunnissa.

  Pieni Pikavippi

  Lisäksi koska kyseessä on pieni laina, niin lainan kustannukset eivät nouse kovin korkeiksi vaikka se olisikin hieman kalliimman puoleinen pikavippi tai -laina. Tietenkin vertailu kannattaa aina, mutta säästöt eri vaihtoehtojen välillä jäävät aika pieniksi (ellei nyt ihan täysin väärästä paikasta onnistu kallista lainaa hakemaan).

  Toisaalta nämä summat sopivat myös nettilainojen pikaiseen luonteeseen muutenkin. Kun lainasummat jäävät alhaisiksi, ei tarvetta ole saada niin pitkää maksuaikaakaan.​

  Monella tapaa pikkuiset vipit tuovatkin nettilainojen parhaita puolia esille, ja toisaalta jättävät niitä huonompia piiloon ja pois kuvioista:​

  • Lyhyt takaisinmaksuaika ei haittaa, kun summat ovat pieniä
  • Pikkuisia pikalainoja on helpompi myöntää ja voidaan antaa pienemmällä tositteiden tarkastelulla kuin isoja lainoja.
  • Niitä on myös helpompi siirtää nopeasti tilillesi
  • Niiden kustannukset eivät nouse helposti kovin korkeiksi varsinkaan vain muutaman kuukauden maksuajalla.

  Onko siis mikään ihme, miksi pienet pikavipit ovat vieläkin suosituimpia netistä haettavia lainoja? Ei meidän mielestämme!

  Vertailu on aina fiksua, mutta turhaa aikaa ei siihen kannata tuhlata. Erot ovat loppujen lopuksi niin pienet, että valitsemmalla jonkin lainapaikan listaltamme et takulla mene harhaan!​