käyttöluotto

Paras Käyttöluotto / Käyttölaina (2019)

Käyttöluottojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana, kun ihmiset ovat siirtyneet yhä vahvemmin erilaisista vipeistä ja pikalainoista erilaisiin luottoihin. Luotot tarjoavat paljon enemmän joustoa, ja voivat monesti laskea lainan kustannuksia reilusti, varsinkin kun laina-aika on pitkä, tai lainattu summa on suurempi.

Tämän takia olemmekin ottaneet käyttöluotot vertailuun myös Seriffilainan sivuilla. Tarkoituksenamme on auttaa sinua löytämään se tämän hetken paras käyttöluotto, oli tilanteesi sitten mikä tahansa. Koska emme voi suositella kaikkiin tilanteisiin sopivaa käyttöluottoa, olemme jakaneet suosituksemme perustuen muutamiin yleisiin tilanteisiin. Jos nämä eivät kuitenkaan koske sinua, suosittelemme lämpimästi valitsemaan vain listan ykkösen, jolloin et ainakaan voi mennä pahasti metsään. ​

Ferratum joustava
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Paras Käyttöluotto Pienille Lainoille

Käyttöluotot ovat yleensä suunniteltu enemmän suuremmille luotoille. Kuitenkin joistakin paikoista on mahdollista saada luottoa myös pienemmissä summissa. Aina näitä luottoja ei nimitetä käyttöluotoiksi, vaan ne voivat olla kulutusluottoja tai pikaluottoja. Toiminnaltaan ne kuitenkin ovat yleensä samanlaisia kuin käyttöluoto.

Hyvä on myös muistaa, että on myös mahdollista hakea luottoa suuremmmissakin summissa, vaikka ei tarvitsisi kuin hieman luottoa. Luotolla maksat kuitenkin aina vain sen mukaan, kuinka paljon rahaa olet itsellesi nostanut, ei siis sen mukaan kuinka paljon sinulle on myönnetty luottoa.​

Seuraavat paikat ovat parhaita käyttöluoton lähteitä pienemmille lainoille.

Paras Käyttöluotto Pienille Lainoille

Kun lainasummat kasvavat, alkaa kustannusten vertailu olla erityisen tärkeää. Tämän takia tähän vertailuun käyttöluotoista suuremmille summille olemme nostaneet erityisesti yrityksiä, joiden kustannukset ovat alhaiset. Tärkeää on kuitenkin myös lainojen maksuajat, ja se kuinka joustavasti tätä aikaa voi oman halunsa mukaan muokata.

Nämä seuraavat luotot ovat parhaita hieman suuremmille summille.​

Paras Käyttöluotto 18v

Nuorilla on usein vaikeuksia saada niin paljon erilaisia lainaratkaisuja ja luottoja. Kuitenkin myös 18 vuotiaiden on mahdollsita saada käyttöluottoa muutamasta paikasta, tosin esimerkiksi pikalainoja on 18 vuotiaana huomattavasti helpompi saada.

Mikä tarkalleen ottaen on käyttöluotto?

Osalle voi olla vielä epäselvää, mitä oikein tarkoitetaan kun puhutaan käyttöluotosta. Käyttöluotot ovat terminä jo vähän epäselvät, kuten ovat monet muutkin netin vippipalveluissa vilisevät termit.

käyttöluotto

Yleensä kun puhutaan käyttöluotosta, tarkoitetaan luottoa joka on tarkoitettu käyttöön. Eli toisin sanoen, luottoa jonka käyttötarkoitusta ei ole rajattu, ja sitä voi hyvin käyttää arkikäyttöön tai vaikka matkailuun. Kuitenkin tämä termi on hyvin yleispätevä, ja samanlaisista luotoista käytetään monesti myös nimeä kulutusluotto. Ja jos tälläisen luoton maksuaika on lyhyt, käytetään myös termiä pikaluotto.

Suurin ero tuleekin, kun vertaillaan lainoja ja luottoja. Vipit ja pikavipit kuuluvat tässä tilanteessa tuonne lainojen -luokkaan.

Lainat vs Luotot

Lainoilla ja luotoilla on selvä ero, josta täytyy olla tietoinen ennen kuin hakee lainaa tai luottoa.

 • Laina tarkoittaa sitä, että koko rahasumma halutaan nostaa kerralla. Lainaan kuuluu siis vain yksi transaktio, jossa lainasumma tulee kerralla tilille.
 • Luotto tarkoittaa sitä, että henkilöllä on oikeus nostaa lainaa luottorajaan asti haluamallaan tavalla (jota voidaan tietenkin sopimuksella rajata). Kustannuksia maksetaan kuitenkin lainan tavoin vain siitä rahasta, joka on tilille käyttöön asti päätynyt.

Luotto ja laina toimivat siis eri tavalla. Luotot sopivat parhaiten, kun ei tiedetä tarkalleen, paljonko rahaa tarvitaan. Tämän takia ne ovatkin suosittuja juuri kulutukseen ja matkoihin käytettävinä.

Lainat taas toimivat erityisen hyvin, kun niitä käytetään johonkin suurempaan hankintaan, jonka hinta on selvillä. Tämän takia meillä on mm. asuntolaina ja autolaina, eikä niitä tarjota luottona.​

Käyttöluotto onkin erinomainen väline, kun haluat edullista luottoa kulutukseen. Se ei juuri eroa kulutusluotosta muuten kuin nimensä puolesta, jonka takia molempia kannattaa yleensä vertailla keskenään.

Ja jos taas laina on kuitenkin se parempi vaihtoehto, kannattaa katselu aloittaa korottomista pikavipeistä, joita voi saada muutamasta eri firmasta. Niiden avulla on mahdollista saada ensimmäiset lainat jopa täysin ilman kustannuksia ta korkoja.​