Halpa Laina

Paras Halpa Laina Nopeasti (2019) – Katso Voittaja!

Kun tahdot halpaa lainaa nopeasti, on netti yleensä se paras keino sitä saada. Kunhan siis tietää mistä sitä hakea.

Tässä onkin listaus parhaista edullisista lainoista, jotka voit hakea suoraan verkosta nopeasti ja helposti 2018! (Päivitetty maaliskuussa 2018)​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Halpa laina - Kuinka hakea

Netissä on nykyään tarjolla valtava määrä erilaisia lainapaikkoja, jonka takia voikin olla hieman hankalaa alkaa itse selvittämään, mistä voisi saada luotettavan ja edullisen lainan nopeasti ja helposti.

Me olemmekin tätä työtä tehneet sinun puolestasi, ja yrittäneet kerätä tänne sivustolle näitä parhaita lainoja erilaisiin tarkoituksiin ja sen mukaan mitä etsit. Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua löytämään se edullisin laina, ja niitä lainoja olemmekin listanneet yläpuolelle.

Koska emme kuitenkaan tiedä minkäsuuruista lainaa etsit tai millaisille ehdoilla, olemme listanneet erilaisia vaihtoehtoja jotka vastaavat monenlaista tarvetta näiden suhteen. Vaikka siis joku vippi tai laina on sijalla 5, ei se välttämättä ole huonompi kuin sijalla 3 ole vaihtoehto on riippuen tarpeestasi.

Pidä siis tämä mielessä kun tarkastelet listaa.​

Halpa Laina

Toinen osalle merkittävä asia on se, että usein ne parhaat lainat ovat myös tiukimpia sen suhteen, kenelle he sitä ovat valmiita myöntämään. Tämän takia osalle voi mm. ikäraja tai omat tulot tulla vastaan kun haetaan sitä halvinta lainaa.

Suosittelemme tällä sivustolla yleensä, että kun hinta ratkaisee, kannattaa nykyään kilpailuttaa lainansa siihen erikoistuneiden palvelujen kautta. Listaltamme mm. Lendo ja Simplia ovat tämmöisiä palveluja.

Aikaa tämä prosessi vaatii muutamasta tunnista 2 vuorokauteen enemmän, mutta varsinkin jos kaipaat suurempaa lainaa niin säästöt voivat olla merkittäviä.

Nämä palvelut siis välittävät hakemuksesi monille lainapaikoille, jolloin saat yhden hakemuksen täytöllä suoraan samalla vaivalla useita lainatarjouksia, joista voit sitten valita sen parhaan.​

Toki voit kuitenkin hakea lainaa suoraan myös listaamiltamme firmoilta, jolloin on mahdollista saada rahat nopeammin omaan kätöseensä. Ja kun valitset listalta lainapaikan, ei hinnatkaan ole korkeita vaikka et tarkemmin sen korkoa kilpailuttaisi!​