nopsalaina kokemuksia 2017

Nopsalaina Kokemuksia 2019

Nopsalaina tarjoaa muita vippipalveluita keskimääräisesti suurempia lainoja. Täten sinulla tulee olla jatkuvat kuukausitulot hakeaksesi Nopsalainaa! Lainahakemuksen voit tehdä kätevästi netissä.

Nopsalaina tarjoaa myös erikoisuutena mahdollisuuden hakea lainaa suoraan konttorista, joka mahdollistaa esimerkiksi lainasta, lainehdoista yms. keskustelun ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Hae oma lainasi tästä >>

Nopsalainan hakeminen

Nopsalainasta lainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainan voi hakea joko Nopsalainan Internet-sivuilta tai suoraan konttorista, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Kun hakemus on täytetty tarvittavine liitteineen (tiliotteet 3kk ajalta sekä palkkakuitti), Nopsalainan asiantuntija ottaa yhteyttä lainan hakijaan keskustellakseen hakemuksesta ja sen mahdollisesta hyväksymisestä. Suoranaiseen pikavippien ottamiseen tämä yritys ei siis sovellu, sillä lainahakemukset käsitellään aina manuaalisesti.

Yritys myös kertoo vastuullisesti lainojen ottamisesta, sekä siitä millaisille ihmisille lainat soveltuvat, ja missä tilanteessa lainaa ei kannata ottaa, vaan lainan ottaminen johtaa suurempiin ongelmiin. Näistä asioista kertominen kielii myös vastuullisesta yrityksestä.

Hae oma lainasi tästä >>

Lainaehdot

Nopsalaina tarjoaa suurempia lainoja kuin normaalit pikavippipalvelut. Lainojen suuruus on 500-6000€. Myös laina-aika on pidempi, nimittäin lainaa voi maksaa takaisin 6-60 kuukauden aikavälillä. Nopsalaina sopii siis parhaiten suurempaan lainan tarpeeseen pidemmällä maksuaikataululla.

Nopsalainan lainasummat ovat useiden muiden pikavippiyritysten tapaan porrastettu ikätaulukon mukaisesti. Alle 22 vuotiaan korkein mahdollinen haettava lainasumma on 500 euroa ja 22-26 vuotiaan 3500 euroa. Yli 26-vuotiaat voivat hakea lainasummaa jopa 6000€ asti. Yritys tarjoaa myös yli 6000€:n lainoja (enintään 10 000€), mutta niihin yritys vaatii luonnollisesti takaajan tai / ja vakuudet hakijasta riippuen. Näitä lainoja hakiessasi sinun tulee käydä yrityksen konttorissa.

Nopsalaina vaatii lainan hakijalta luonnollisesti enemmän kuin pienempiä lainoja tarjoavat yritykset. Lainan hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, ja yli 1000€ lainan hakijoilla on oltava todistus säännöllisistä tuloista, esimerkiksi palkkatodistus tai joku muu
erillinen tulotodistus.

Korot ja kulut

Nopsalainan sivustolta näkee palveluhinnaston, jossa kerrotaan tyypillisimpien tapahtumien hinnat. Eräpäivän siirtäminen on kuitenkin maksutonta, ja vuodessa voi saada yhden ilmaisen lainatodistuksen. Nopsalainan kotisivuilta löytyy kätevä lainalaskuri, johon voit syöttää haluamasi tiedot, ja näet kätevästi lainasi kuukausierät ja laina-ajan. Tiedot ovat kuitenkin vain suuntaa-antavia, ja todellinen tarjous saattaa vaihtua hakemuksen tehtyäsi. Kannattaa siis tarkistaa aina tiedot ja kuukausierät ennen hakemuksen hyväksymistä.

Hae oma lainasi tästä >>

Nopsalaina kokemuksia

Nopsalaina kokemuksia lukiessa huomaa, että ne ovat yleisesti positiivisia ja kaikki tuntuu pelaavan niin kuin on sovittu.