Luottojen Yhdistäminen (2019) – Missä se onnistuu helpoiten ja halviten?

Yhä useampi on kiinnostunut yhdistämään aikaisempia luottoja, sillä tällä tavoin on usein mahdollista saada niin korkoja pienemmäksi ja pienentää omaa vaivaa kun ei tarvitse maksaa useampia laskuja joka kuukausi eri paikkoihin.

Vuonna 2018 luottojen yhdistäminen käy usein helpoiten lainojen kilpailutuspalvelujen kautta, jolloin on myös mahdollista valita se edullisin tarjous. Näistä palveluista voimma suositella erityisesti seuraavia, kun tahdotaan yhdistää vanhoja lainoja.

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Luottojen yhdistäminen käytännössä

Luottojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä siis sitä, että sovit jonkun toisen osapuolen kanssa, että hän maksaa vanhat luottosi pois, jonka jälkeen korvaat tämän "uuden lainan" sitten hänelle sovitulla tavalla jatkossa.

Tällä tavalla on mahdollista yhdistää todella montakin erilaista, eri suuruista ja eri maksuajan omaavaa lainaa yhden uuden alle, ja samalla sopia sille ehtoja uusiksi. Usein on mahdollista myös hakea uutta lainaa tämän päälle jos niin haluaa. Pakko ei kuitenkaan ole.​

Tämä toimenpide on periaatteessa mahdollista tehdä vaikka kenen tahansa kanssa kuten lainojen yhdistämis -artikkelissa kerroimme, mutta tietyillä tavoilla se käy nykyään helpommin kuin toisaalta.

Helpon ja viisain tapa yhdistää vanhoja lainoja on nykyään erilaista lainojen kilpailutuspalvelujen kautta. Ne toimivat siten, että täytät tuttuun tapaa lainahakemuksen, mutta sen sijaan että se menisi firmalle itselleen, välittävät nämä palvelut hakemukseksi jopa 15 - 20 eri rahoituslaitokseen.

luottojen yhdistäminen

Monissa näissä palveluissa on nykyään myös rastitettava kohta, jossa voit kertoa haluavasi yhdistää luottoja. Kun tätä klikkaat, kerrot sen jälkeen vanhoista lainoistasi tiedot, sekä myös millaisia ehtoja haluaisit uudelle lainallesi.

Tämän jälkeen saat tarjouksia usein jo tuntien sisällä lukuisia, mutta kaikkien pitäisi olla saapunut viimeistään 48 tunnin sisällä. Tämän jälkeen voit sitten valita näistä sen parhaan, ja varsinkin isompien luottojen kohdalla säästää jopa satoja tai tuhansia euroja lainan kustannuksessa. Voit myös koska tahansa hyväksyä aikaisemminkin jos hyvä tarjous tulee sähköpostiisi, tai jättää kaikki käyttämättä ilman ongelmia.

Tämä onkin mielestäni se paras keino yhdistää vanhat luotot vuonna 2018!​

Jos kuitenkin tahtoisit hakea suoraan lainojen yhdistämistä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Bank Norwegiania.

He ovat ehkä hiukan tiukempia lainan antamisen suhteen kuin toiset netissä toimivat lainapaikat, mutta tarjoavat usein paljonkin parempaa korkoa varsinkin suuremmille lainoille.

Heiltä löytyy myös oma kohta, jonka kautta voit helposti hakea mahdollisuutta yhdistää luottosi hakemuksen yhteydessä ilman että asiasta pitäisi alkaa sopia erikseen sähköpostilla.

Käytät kumpaa tahansa näistä vaihtoehdoista, niin joka tapauksessa saat kuitenkin yleensä selvästi lainan kokonaiskustannuksia alas ja monesti myös kuukausieriä pienemmäksi.

Lykkyä tykö yhdistämisen kanssa. Toivottavasti saat etsimäsi tai paremman tarjouksen!​