Mistä Lainapäätös Heti? (2019) – Hae Nopea Laina!

Nykyään on useammastakin paikasta mahdollista saada ainakin alustava lainapäätös heti, jolloin tiedät saman tien tuletko lainaa saamaan vai pitääkö sitä etsiä muualta.

Lisäksi tämä nopeuttaa lainan saamista, ja rahat voivatkin olla tililläsi jo vartissa tälläisten palvelun kautta.

Tässä lista parhaista lainapaikoista, jotka antavat lainapäätöksen heti!​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Tarviiko saada lainapäätös heti?

Se annetaanko lainapäätös heti vai myöhemmin riippuu siitä, käsitteleekö lainapalvelu hakemuksiaan automaattisesti tietokoneen kautta, vai joutuuko joku henkilö katsomaan sen lävitse itse.

lainapäätös heti

Nykyään on yleistynyt sellainen palvelu kuin Instator, joka koneellisesti tarkastelee tiliotteesi, ja tekee sen perusteella arvion sen suhteen, kannattaa firman antaa sinulle lainaa. Ja useimmat nykyään hyväksyvät nämä ehdotukset suoraan, jonka ansiosta he voivat tarjota sinulle myös lainapäätöksen saman tien.

Mutta onko tämä oikeasti tarpeellista? Useimmissa tapauksissa ei.

Nimittäin suuri osa firmoista käsittelee saapuvia hakemuksiakin käsin jo vartin sisällä, ja jos hakemus jätetään yöllä, ei rahoja saada kuitenkaan maksaa tilille kuin seuraavanana aamuna aikaisintaan. Tällöin hakemus on jo käsitelty, ja eroa ei olekkaan syntynyt ollenkaan.

Eli nopeuden kannalta tämä päätöksen saanti heti tai myöhemmin ei ole niin iso asia. Mutta on kuitenkin olemassa toinen merkittävä syy miksi sen suosio on kasvussa.​

Miksi ehkä kuitenkin tahdot saada sen heti

nopea laina

Nopeuden takia ei siis ehkä kannata kauheasti ainakaan käyttää aikaa automaattisten päätöksen metsästämiseen, mutta on toinen syy miksi osa niitä haluaa.

Nimittäin varsinkin hieman heikommista lähtökohdista lainaa hakeville on iso etu, jos saa tietää saman tien että saako sitä lainaa vai eikö. Tällöin voi joko hakea sitä suoraan muualta, tai luottaa saavansa rahat kohta käyttöönsä.

Ei tarvitse odotella, ja saada sen jälkeen sitten vain hylkäävä päätös. Ja jos rahoilla on oikeasti kiire, on tämä tekijä vieläkin isompi.

Jos siis epäilet hieman että tuletko vippiä tai nopeaa lainaa saamaan, niin paikoista josta saat päätöksen heti saat samalla selville myös heti, että miten on tilanne. Tämän takia ne ovatkin hyviä paikkoja hakea vippiä, vaikka nopeudessa ei paljoa säästäkkään.​