lainaa24.fi

  Lainaa24.fi Kokemuksia & Arvostelu 2020

  Lainaa24.fi Lyhyesti

  Lainaa24.fi on eräs monista netissä toimivista lainojen kilpailuttajista, joiden kautta on mahdollista kerralla yhdellä hakemuksella saada lainatarjouksia lukuisista eri rahoituslaitoksista.

  Se onkin helppo tapa vertailla ja katsoa millaista lainaa juuri sinun olisi mahdollista saada omilla tiedoillasi. Kaikki lainat ovat yleensä hieman yksilöllisiä sen suhteen, kuka niitä on hakemassa, joten tämä on paras keino saada selville omalle kohdalle annettavat lainat todella nopeasti.

  Lainaa24.fi avulla voit kilpailuttaa hakemasi lainan nopeasti, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis hylätä kaikki saamasi tarjoukset jos niin haluat ilman mitään ongelmia tai säätöä.​

  Kilpailuta lainasti ilmaiseksi tästä >>

  Lainaa24 laina - mitä on tarjolla?

  Koska Lainaa24.fi ei itse toimi lainaajana, riippuu saatujen lainojen ehdot ja kulut siitä, kenen tarjouksen lopulta sitten hyväksyt.

  Palvelun kautta on kuitenkin mahdollista kilpailuttaa lainat 500 eurosta jopa 50000 euroon. Lainoja tarjotaan myös kulutusluottoina ja muina luottoina, joten vertailussa on mukana muitakin kuin vain perinteisiä pikalainoja.​

  Lainalleen voi palvelun kautta hakea 1 - 15 vuotta maksuaikaa.

  Huomio kuitenkin, että aina et tule saamaan tarjouksia haluamillasi ehdoilla, vaan niitä voidaan tarjota lainaajien omilla ehdoilla. Voit tällöin joko hyväksyä tarjotut ehdot, tai jättää tarjouksia käyttämättä.

  Yleensä kun laitat hakemuksen, saat heti muutaman tarjouksen. Voit hyväksyä nämä suoraan, jolloin saat rahat nopeasti käyttöön, tai sitten voit odotella että muutkin lainaajat ehtivät sinulle tarjouksen tehdä.

  Yleensä odottelemalle hetken on mahdollista saada parempia tarjouksia, mutta aina näin ei ole.

  Verrattuna siihen että lainaa hakisi suoraan joltakin pankilta tai rahoituslaitokselta, on tämä kilpailutus hieman hitaampi prosessi. Jos rahaa pitääkin saada todella nopeasti, kannattaa hakea laina suoraan joltakin lainaajalta.

  Lainaa24.fi palvelun kautta kilpailutus tapahtuu kuitenkin yleensä hyvinkin nopeasti, joten muutamaa päivää pidempää siihen ei aikaa kulu, ja monesti koko homman voi vetää läpi jo päivässä tai kahdessa.​

  Tässä palvelussa on mahdollista myös hakea samalla kertaa lainojen yhdistämistä, joka on näppärä keino yhdistää jo muualta tulleet lainat yhden firman alle.

  Tällä tavalla on helpompi pysyä lainoista kärryllä, kun tarvitsee maksaa vain yhdelle firmalle. Lisäksi yhdistämällä saadaan yleensä lainojen kustannukset pienemmäksi, joten jos sinulta löytyy jo lainoja muualle, kannattaa yrittää saada ne samalla yhdistettyä Lainaa24.fi kautta.​

  Kilpailuta lainasti ilmaiseksi tästä >>

  lainaa24 kokemuksia

  Yleensä lainoja on mahdollista maksaa nopeammin kuin on suunniteltu, tai vaikka kerralla pois. Tarkista tämä kuitenkin aina lainatarjouksen saadessasi.

  Lainan kulut ja korot

  Se kuinka suuret korot ja kustannukset lainaasi tulee Lainaa24.fi palvelun kautta haettaessa riippuu paljon, ja monesti tekijästä.

  Mahdollinen todellinen vuosikorko lainalle vaihtelee yleisesti väliltä 4,5 - 51 %, joten eroa on todella paljon.

  Lainaa24.fi sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla voit saada arvion mahdollisista kustannuksista ja maksuehdoista eri summilla ja maksuajoilla, mutta omat ehtosi voivat näistä poiketa melko reilustikkin.​

  Saamaasi korkoon vaikuttaa erityisesti maksukykysi, sekä millaista lainaa haluat ja millaisella maksuajalla.

  Onneksi itse lainojen vertailutus ei maksa mitään, eikä se myös sido sinua mihinkään, joten sinulla ei ole mitään riskiä vaikka saamasi tarjoukset sattuisivat olemaan huonoja.​

  Keskimäärin kuitenkin lainojen vertailuttamisella saadaan yleensä halvempia lainoja kuin saataisiin hakemalla suoraan pikavippiä tai luottoa.​

  Kilpailuta lainasti ilmaiseksi tästä >>

  Kuinka hakea Lainaa24.fi:stä kulutusluotto?

  Itse lainahakemuksen täyttö toimii lähes samalla tavalla Lainaa24.fi palvelussa kuin jos hakisit lainaa suoraan rahoittajilta.

  Valitset vain Lainaa24.fi osoitteesta haluamasi lainasumman, toivomasi maksuajan ja täyttelevt samanlaiset tiedot itsestäsi kuin yleisesti haettaessa lainaa netistä.

  Lähetettyäsi hakemuksen saat nopeasti lainatarjouksia sähköpostiin, joissa on sitten myös ohje kuinka voit hyväksyä tarjouksen jos se miellyttää sinua.

  Sen jälkeen hoidatkin sitten asiat kyseisen lainaajan kanssa, ja kommunikointi ja ehdot tapahtuvat heidän kanssaan keskustelemalla.​

  Mikä on lainan ikäraja?

  Lainaa24.fi palvelun käyttö vaatii 20 vuoden ikärajaa.

  Jos olet vielä alle 20, katso listaus nuorille tarjottavista lainoista tästä.​

  Hae lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

  Lainaa24.fi kautta on mahdollista hakea lainoja täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Kuitenkin yli 10000 euron summaa haettaessa tarvitaan takaaja tai yhteishakija lähes kaikilta.

  Antamalla yhteishakijan tätä pienempiinkin lainoihin, on mahdollista saada joko enemmän lainaa, tai lainaa edullisemmin tai paremmilla ehdoilla.

  Jos siis takaaja kuitenkin löytyy, kannattaa se mainita vertailua tehdessä. Mikään pakko sellaista ei kuitenkaan ole ilmoittaa, vaan palvelu toimii myös hyvin ilman takaajia tai vakuuksia.​

  Kilpailuta lainasti ilmaiseksi tästä >>

  Lainaa ilman luottotietoja?

  Kaikki vertailussa mukana olevat rahoittajat tarkistavat ekana hakijoiden luottotiedot, jonka takai henkilöillä joilla nämä ovat puutteliset karsiutuvat heti pois.

  Samantyylisiä lainoja

  Netissä on jo muutamia samantyylisä lainojen vertailuttajia, jotka enimmäkseen toimivat hyvin samalla tavalla.

  Yleensä ne vertailuttavat lainat samojen rahoituslaitoksien kesken, joten yleensä on turhaa vertailuttaa lainaa useampien sivujen kautta.

  Muita vaihtoehtoja ovat kuitenkin mm.​

  • Haenyt.fi

  Lainaa24.fi kokemuksia

  Lainaa24.fi on hieman vähemmän tunnettu lainojen vertailuttaja, jonka takia kokemuksia siitä ei kovin hyvin löydy.

  Kuitenkin koska palvelu toimii vain välikätenä, auttaen lainojen vertailussa, ei hakija oikeastaan ole siihen kontaktissa muuten kuin hakemusta jättäessään.

  Tämän takia tärkeämpää on yleisesti lukea kokemuksia itse siitä lainaajan firmasta, kuin siitä millaisia ovat Lainaa24.fi kokemukset.​

  Kilpailuta lainasti ilmaiseksi tästä >>

  Lainaa24.fi Yhteystiedot & Asiakaspalvelu

  Osoite: Kalevantie 7 C 33100 Tampere

  Puhelin 09 2311 3680 (ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

  Sähköposti [email protected]


  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Lainaa24.fi Lainavertailu
  Author Rating
  51star1star1star1star1star