Lainaa Puhelinlaskuun (2019) – Hae Pikavippi Nyt!

Tarvitsetko pientä vippiä puhelinlaskun maksamiseen?

Onneksi puhelinlaskut yleensä ovat sen verran pieniä, että lainan ottaminen hetkellisesti ei maksa kovinkaan paljoa, ainakin jos otat jonkin seuraavista edullisista ja kätevistä vipeistä.​

Ektsraluotto
 • Lainaa 10 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 10 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen.

Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Pikavippi puhelinlaskuun

Jokaiselle yleensä osuu elämässä ainakin jossain vaiheessa vastaan tilanne, jossa rahat eivät oikein riitä laskujen maksamiseen. Onneksi ja toivottavasti useimmille tämä tilanne on vain hetkellinen, mutta kun se osuu kohdalle, voi se olla hyvinkin tukala tilanne.

Tällöin yleensä helpoin tapa korjata tämä hetkellinen rahan puute on ottaa pieni laina. Kun puhutaan puhelinlaskusta, on tämä lasku onneksi yleensä melko pieni, ellei sitten jotain yllättävää ja kallista ole jostain syystä tapahtunut.

lainaa puhelinlaskuun

Jotkut voivat varmasti hakea tälläisen pienen vipin kavereiltaan tai vanhemmiltaan, mutta osalle on helpompi hakea pieni laina netistä. Jos pystyt saamaan tämän vipin kavereilta, suosittelen sen ottamaan, mutta hätä ei ole tämän näköinen jos heistä ei nyt niin apua ole.

Nettilainat ovat onneksi aika edullisia kun puhutaan näin pienistä summista, eikä yleensä ihmisille tule ongelmia maksaa näitä pieniä vippejäkään ajoissa takaisin, kunhan nyt edes vähän siihen on varautunut.

Tietty on mahdollista joutua pulaan vaikka 20 euron vipin kanssa jos nyt oikein jättää sen hoitamatta, mutta se on kyllä paljon harvinaisempaa kuin jos kyseessä olisi vaikka useamman tuhannen euron laina.​

Näin haet lainaa puhelinlaskuun

Verkosta saat nopeasti lainaa puhelinlaskuun jos niin haluat.

Valitset vain ylläolevasta listasta sopivan kuuloisen lainapaikan (ne kaikki ovat jotakuinkin yhtä hyviä kun kyseessä on pieni pikavippi), ja täytät heidän sivuiltaan löytyvän helpon hakemuksen.

Sinun tarvitsee enään varmistaa henkilöllisyytesi pankkitunnusten avulla, ja saat lainapäätöksen monesta näistä paikoista jopa saman tien.

Yleensä voidaan sanoa, että saat rahat käyttöösi tämän kokoisissa lainoissa jo alle puolessa tunnissa, ja maksuaikaa sille voit hakea aina 30 päivästä jopa vuoteen.

Älä siis murehdi jos rahat ovat tilapäisesti lopussa. Pienen vipin saat todella helposti netistä niin halutessasi.​