Lainaa Pienellä Kuukausierällä (2019) – Kurkkaa Vertailu!

Netissä on tarjolla monenlaisia lainoja, joista suosiotaan ovat nostaneet erityisesti lainat pienillä kuukausierillä. Ennen näitä oli todella vaikea saada, mutta nykyään näitäkin on tarjolla monesta paikasta ja monenlaisissa summissa.

Tässä muutamat parhaat lainapalvelut, kun haet tämäntyylistä lainaa​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Miten saada lainaa pienellä kuukausierällä

Se mikä mahtaa olla hakemasi lainan tai vipin kuukausierä riippuu erityisesti 3 seikasta:

 1. Kuinka suuresta lainasta on kyse​
 2. Kuinka pitkä sen maksuaika on
 3. Miten iso korko siinä on tai kuinka kallis laina se on yleisesti

Kuukausierää voikin ajatella hyvin ajatuksella, että se on se määrä joka syntyy kun lasketaan kuinka paljon lainaa otetaan ja mikä sen kokonaissumma on kun lisätään kustannukset, jaettuna montako kuukautta sen takaisinmaksamiseen on käytössä.

Näin ollen kun oletetaan että muutenkin haet mielummin halpaa lainaa kuin kallista, niin on periaatteessa täten 2 tapaa vaikuttaa lainan kuukausierien suuruuteen: Joko lainaamalla vähemmän rahaa, tai pidentämällä sen maksuaikaa.​

Lainaa pienellä kuukausierällä

Olen kuitenkin huomannut, että usein kun ihmiset, minä lukien, harkitsee lainan ottamista, on heillä yleensä tiedossa jo joku tarkoitus mitä varten sitä otetaan. Tämän takia yleensä ei ole kauhean paljon joustoa lainasummissa alaspäin, joten yleensä helpoin ja joskus jopa ainoa tapa saada lainasta joka kuukausi maksettavaa erää pienemmäksi, on hankkia sille enemmän maksuaikaa.​

Lainaa pitkällä maksuajalla

Mikä sitten on pitkä maksuaika on melko henkilökohtainen tulkinta.

Toisillle 2 kuukautta voi olla pitkä maksuaika, kun toisille pitää olla useampi vuosi. Usein tämä riippuu niin lainan muodosta kuin suuruudesta. Oletuksena ihmisillä on yleensä, että pikavippi maksetaan takaisin nopeammin, ja laina joka on suurempi voidaan maksaa takaisin hitaammin.

Usein se meneekin näin, mutta kun tiedät mistä hakea lainaa (esim. ylläolevan listan paikoista), voit monissa paikoissa saada hyvin pieniäkin vippejä todella pitkillä maksuajoilla jos niin haluat.​

Ja usein koska netin kautta haettavissa lainoissa lainasummat ovat pienemmät (usein puhutaan alle 2000 euron lainoista), niin maksuajan ei tarvitse olla mikään tuhottoman pitkä että kuukausierän saisi alhaiseksi.

Sen sijaan että etsitkin jotain määrittelemätöntä pitkää maksuaikaa, kannattaa sinun arvioida kuinka pienen kuukausierän tahdot lainallesi, ja lähteä sitä kautta pohtimaan riittävää aikataulua sen maksuun.

Osa ihmisistä maksaa takaisin mieluiten 300 euroa kuussa, kun taas toisille 50 euroa on maksimi. Tämä vaikuttaa tietenkin myös lainasummaan, sillä jos otat todella isoja lainoja, voi 50€ kuussa pahimmilaan varsinkin huonoista lainamestoista tulla jo kustannuksia joka kuukausi.

Suosittelenkin siis katsomaan listalta löytyviä paikkoja, ja vaikka kilpailuttaa lainasi Lendon kautta, jolloin voit pyytää tarjouksia juuri sellaisella aikataululla kuin itse haluat. Arvioi mikä on sopiva kuukausierä, ja sen mukaan pystyt arvioimaan myös aikataulun!​