Lainaa Pienellä Kuukausierällä (2020) – Kurkkaa Vertailu!

  Netissä on tarjolla monenlaisia lainoja, joista suosiotaan ovat nostaneet erityisesti lainat pienillä kuukausierillä. Ennen näitä oli todella vaikea saada, mutta nykyään näitäkin on tarjolla monesta paikasta ja monenlaisissa summissa.

  Tässä muutamat parhaat lainapalvelut, kun haet tämäntyylistä lainaa​

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Miten saada lainaa pienellä kuukausierällä

  Se mikä mahtaa olla hakemasi lainan tai vipin kuukausierä riippuu erityisesti 3 seikasta:

  1. Kuinka suuresta lainasta on kyse​
  2. Kuinka pitkä sen maksuaika on
  3. Miten iso korko siinä on tai kuinka kallis laina se on yleisesti

  Kuukausierää voikin ajatella hyvin ajatuksella, että se on se määrä joka syntyy kun lasketaan kuinka paljon lainaa otetaan ja mikä sen kokonaissumma on kun lisätään kustannukset, jaettuna montako kuukautta sen takaisinmaksamiseen on käytössä.

  Näin ollen kun oletetaan että muutenkin haet mielummin halpaa lainaa kuin kallista, niin on periaatteessa täten 2 tapaa vaikuttaa lainan kuukausierien suuruuteen: Joko lainaamalla vähemmän rahaa, tai pidentämällä sen maksuaikaa.​

  Lainaa pienellä kuukausierällä

  Olen kuitenkin huomannut, että usein kun ihmiset, minä lukien, harkitsee lainan ottamista, on heillä yleensä tiedossa jo joku tarkoitus mitä varten sitä otetaan. Tämän takia yleensä ei ole kauhean paljon joustoa lainasummissa alaspäin, joten yleensä helpoin ja joskus jopa ainoa tapa saada lainasta joka kuukausi maksettavaa erää pienemmäksi, on hankkia sille enemmän maksuaikaa.​

  Lainaa pitkällä maksuajalla

  Mikä sitten on pitkä maksuaika on melko henkilökohtainen tulkinta.

  Toisillle 2 kuukautta voi olla pitkä maksuaika, kun toisille pitää olla useampi vuosi. Usein tämä riippuu niin lainan muodosta kuin suuruudesta. Oletuksena ihmisillä on yleensä, että pikavippi maksetaan takaisin nopeammin, ja laina joka on suurempi voidaan maksaa takaisin hitaammin.

  Usein se meneekin näin, mutta kun tiedät mistä hakea lainaa (esim. ylläolevan listan paikoista), voit monissa paikoissa saada hyvin pieniäkin vippejä todella pitkillä maksuajoilla jos niin haluat.​

  Ja usein koska netin kautta haettavissa lainoissa lainasummat ovat pienemmät (usein puhutaan alle 2000 euron lainoista), niin maksuajan ei tarvitse olla mikään tuhottoman pitkä että kuukausierän saisi alhaiseksi.

  Sen sijaan että etsitkin jotain määrittelemätöntä pitkää maksuaikaa, kannattaa sinun arvioida kuinka pienen kuukausierän tahdot lainallesi, ja lähteä sitä kautta pohtimaan riittävää aikataulua sen maksuun.

  Osa ihmisistä maksaa takaisin mieluiten 300 euroa kuussa, kun taas toisille 50 euroa on maksimi. Tämä vaikuttaa tietenkin myös lainasummaan, sillä jos otat todella isoja lainoja, voi 50€ kuussa pahimmilaan varsinkin huonoista lainamestoista tulla jo kustannuksia joka kuukausi.

  Suosittelenkin siis katsomaan listalta löytyviä paikkoja, ja vaikka kilpailuttaa lainasi Lendon kautta, jolloin voit pyytää tarjouksia juuri sellaisella aikataululla kuin itse haluat. Arvioi mikä on sopiva kuukausierä, ja sen mukaan pystyt arvioimaan myös aikataulun!​