Lainaa Pienellä Korolla (2020)

  Edullisin laina löytyy nyt helposti. Seriffilaina.fi -pikalainavertailu on kattava ja helppokäyttöinen pikalainojen kustannusvertailu, jonka avulla pikalainat on helppo laittaa järjestykseen haluamiesi kriteerien perusteella. 

  Tässä parhaita lainoja pienellä korolla joko pidempään käyttöön tai pikaiseksi vipiksi!​

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Mistä lainaa pienellä korolla?

  Pikalainalla tarkoitetaan pienehköä vakuudetonta lainaa, jota on helppo hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella kunkin lainanantajan kotisivulta löytyvien ohjeiden mukaan. Pikalaina on kätevä tapa saada rahaa nopeasti tilille äkillisessä rahantarpeessa. Pitkäaikaisiksi lainoiksi pikalainat eivät sovellu, eikä niitä tulisi koskaan ottaa aiemmin otettujen lainojen takaisinmaksamiseen.

  lainaa pienellä korolla

  Pikavippien ja muidenkin lainojen koroissa voi kuitenkin olla eroja. Riippuen aika pitkälti siitä millaiset muut ehdot lainassasi on, voi näiden vaikutus olla suurempi tai pienempi.

  Jossakin määrin tilanne on onneksi helpottunut nykyisin, sillä lain mukaan lainasta ei saisi enään periä yli 20 % vuotuista korkoa. Tämä ei kuitenkaan ota huomioon sallimusta siitä, että muita kuluja saa edelleen laskuttaa 150 euroa vuotta kohden. Todellinen vuosikorko saattaa siis lainassa tämän takia ylittää joskus 20 prosentin rajan reilustikkin.​

  Pikalainoissa usein korko on se ainokainen kustannus mikä lainasta syntyy, ja tämän takia niissä kokonaishinta voi jäädä pienemmäksi. Isoimpien lainojen kanssa taas kulutusluotoissa lainan korko voi laskea alle lain asettaman minimin, ja tämän takia nämä voivat olla edullisempia lainoja suuressa tarpeessa.

  Halvan lainan löytäminen riippuukin aika paljon siitä, mikä on se laina mitä haluat. Suuren ja pienen lainan välillä valikoimassa on eroja, ja tämä koskee myös esimerkiksi jos tahdot lainaa pitkällä maksuajalla edullisesti.​

  Halvat Nettilainat Ja Niiden Tilanne​

  Lainoissa korko on siis aika tarkkaan rajattuna nykyisin, ja tämän takia voisi luulla että pikavippi pienellä korolla olisi helppo löytää. Tämä ei kuitenkaan todellakaan pidä aina paikkansa, sillä koska tämä asetettu raja on niin alhainen, on moni firma lopettanut vippien tarjoamisen. Lisäksi myös vippeihin on tullut tilanteita, joissa on keksitty keinoja laskutta lainasta lisäkuluja.

  Muun muassa Limiitti on muuttanut lainaansa siten, että jos tahtoo saada lainaa heti tilille, niin pitää maksaa hieman ekstraa. Muutoin joudut odottamaan lainan saamista jopa seuraavaan päivään saakka.​

  Luotoissa taas varsinkin pienien lainojen kanssa joutuu olemaan tarkkana sen kanssa, että katsoo kuinka lainan hinta syntyy. Voi nimittäin tulla isoja eroja jo ihan sen suhteen, että missä vaihessa lainan elinkaarta kustannus tulee.

  TIetyissä luotoissa voi olla iso nostokulu, joka osuu kohdalle heti kun rahaa nostaa tilille. Toisaalta taas luotto pienellä korolla saattaa muiden kulujen takia tehdä kalliin laskun vaikka lainan maksaisi takaisin nopeasti. Lainojen korot ja muut kulut pitää yleisesti esittää vuositasolla, jonka takia nopeammalla maksuajalla joutuu usein itse laskemaan että mikä on lainan kulu.​

  Tavallaan tämä laskutapa jossa oletetaan että haetaan edullista lainaa vuoden maksuajalla ei välttämättä kerrokkaan sitä totuutta lainan hinnasta joka olisi kiva kuulla, jos esimerkiksi maksuaikaa on vain 6 kuukautta tai 3 kuukautta. Mitä kauempana laina-aika onkin vuodesta, sitä tarkemmin kannattaa hinta itse tarkistaa kun hakee halpaa lainaa verkosta.​

  Halpakorkoiset Lainat 2020

  Lainojen korot ovat tulleet alemmaksi vuodesta toiseen. Osa syynä tähän on se, että pikavippien sallittuja korkoja on lain puolesta alettu tarkemmin säädellä. Toinen suuri syy tähän on kuitenkin myöskin se, että kilpailu lainoista on kasvanut ja monet lainojen kilpailutuspalvelut ovat tehneet edullisten lainojen löytämisestä helpompaa.

  Suurin lainan korko mikä laki sallii tätä kirjoittaessa on 20 % per vuosi. Tämä ei ihan koko totuutta kuitenkaan kerro, sillä lisäksi on sallittua kerätä enintään 150 euroa muita lainanhoitokuluja vuotta kohden. Tämä jälkimmäinen erä vaikuttaa eri tavalla pieneen ja suureen lainaan, joskin suurin vaikutus usein näkyy juuri alle 1000e lainoissa.

  Yksi vaikutus mikä muutokset on myös tullut on se, että ero kalliin vipin ja edullisen lainan välillä on kutistunut paljon. Hintaerot ovat samalla pienentyneet, jonka takia kalliita virheitä on myöskin vaikeampi tehdä. Tietyltä tavalta katsottuna tämä helpottaakin lainan valintaa vähentämällä riskiä virheiden tekemisen suhteen.

  Halvat Vakuudettomat Lainat

  Kuitenkin tämä kohtalaisen uusi tulokas kuin lainojen kilpailuttaminen on tehnyt pienikorkoisten lainojen löytämisestä ehkäpä helpompaa kuin mikään toinen muutos. Tällöin sinun ei tarvitse itse niin tarkasti ensinnäkin löytää lainapaikkaa mistä olisi mahdollista saada lainaa pienellä korolla, ja sen jälkeen vielä tehdä alustava hakemus sen suhteen.

  Melkeinn jokainen joka on hakenut näitä suurempia lainoja verkosta on ehkä huomannut, että on joskus vaikea saada sitä alinta korkoa mitä on teoriassa mahdollista saada. Mutta samalla voidaan joskus ihmetellä, että miksi tämä lainapaikka pyytää minulta näin suurta korkoa lainasta?

  Jokaisella lainamestalla on hieman erilaiset kriteerit joiden mukaan he lainan riskiä arvioivat. Tämän seurauksena sama hakija voi saada erilaisia tarjouksia eri paikoista. Aikaisemmin kuitenkin useamman hakemuksen täyttäminen oli aika työlästä, ja useimmat eivät sitä alkaneet tehdä.

  Kipailutuksen avulla voi kuitenkin yhden hakemuksen täytöllä välittää sitä moniin eri paikkoihin. Tämä on iso etu jos koet lainan saamisen vaikeaksi, sillä tätä kautta on helpompi kokeilla onneaan useasta paikasta kerralla. Samaten se myöskin auttaa valitsemaan halvan lainan, sillä saat useita lainatarjouksia, ja mikä parasta, ne myös kertovat millä korolla lainaa sinulle annettaisiin.

  Näiden seikkojen vuoksi kilpailuttaminen on nykymaailmassa kaikkein helpoin ja suositelluin tapa hankia pikavippi pienellä korolla, tai sitten ihan melkein mikä laina tahansa.