Lainaa Pienellä Korolla (2019) – Katso Edullisin Laina!

Edullisin laina löytyy nyt helposti. Seriffilaina.fi -pikalainavertailu on kattava ja helppokäyttöinen pikalainojen kustannusvertailu, jonka avulla pikalainat on helppo laittaa järjestykseen haluamiesi kriteerien perusteella. Vertailu on täysin ilmainen ja sen avulla on helppo säästää jopa satoja euroja, kun löydät aina edullisimman ja omiin tarpeisiisi sopivan pikalainan.

Tässä parhaita lainoja pienellä korolla joko pidempään käyttöön tai pikaiseksi vipiksi!​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2019!

ZMarta
 • Lainaa 500 - 60000 € 
 • Ikäraja 20 v
 • Kun tahdot saada edullista lainaa tai yhdistää vanhoja lainojasi, on Zmarta helppo keino tässä onnistua

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Zmartan kautta on mahdollista saada hyvinkin edullisia suurempia lainoja.

Palvelun avulla voit säästää paljon lainan koroissa. Saat myös tarkemmin säätä sen maksuaikaa kuin​ monissa muissa lainapaikoissa.

Zmartaa voikin suositella, jos haet yhtään suurempaa lainaa, ja tahdot saada sen edullisesti mutta helposti.​

Mistä lainaa pienellä korolla?

Pikalainalla tarkoitetaan pienehköä vakuudetonta lainaa, jota on helppo hakea tekstiviestillä tai verkkohakemuksella kunkin lainanantajan kotisivulta löytyvien ohjeiden mukaan. Pikalaina on kätevä tapa saada rahaa nopeasti tilille äkillisessä rahantarpeessa. Pitkäaikaisiksi lainoiksi pikalainat eivät sovellu, eikä niitä tulisi koskaan ottaa aiemmin otettujen lainojen takaisinmaksamiseen.

Mikäli joudut pikalainojen kanssa ongelmiin, kannattaa ensin neuvotella pikalainan myöntäneen yrityksen kanssa uusista maksuehdoista. Jos joudut tästä huolimatta pikalainojen tai muiden lainojen takia velkakierteeseen, ota yhteyttä esimerkiksi oman kuntasi velkaneuvontaan ennen kuin ongelmat kasvavat liian suuriksi.

Vippi vertailun avulla löydät edullisimmat lainat

Kun tarvitset pikaisesti lainaa ilman vakuuksia, on pikavippi mainio ratkaisu. Vippi on pienlainaa, jota voit hakea yksinkertaisesti tekstiviestillä ja saat rahat käyttöösi muutamassa minuutissa. Pikavippi on toimiva vaihtoehto silloin, kun sinulle tulee yllättäviä kuluja ja tarvitset rahaa samantien.

Vippiä on helppo hakea

Vipin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Hakuprosessi kestää vain muutamia minuutteja. Voit hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia.

1. Vertaa pikavipit hakukoneella. Pääset hakukoneeseen ylläolevan painikkeen kautta tai täältä. Valitse haluamasi hakukriteerit (lainasumma, ikä, laina-aika) ja paina “Hae edullisin pikavippi”.

2. Hakutuloksiin ilmestyy korkeintaan kymmenen edullisinta pikavippiä. Voit järjestellä hakutuloksia eri kriteerien mukaan.

3. Hae lainaa klikkaamalla valitsemaasi lainantarjoajaa.

Kuka pikavippiä voi hakea?

lainaa pienellä korolla

Pikavippiä voi hakea täysi-ikäiset Suomessa asuvat Suomen kansalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan aina ennen hakemuksen hyväksymistä. Lisäksi hakijalla tulee olla omiin nimiin rekisteröity puhelinliittymä, sähköposti ja verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnukset takaavat turvallisen rekisteröinnin järjestelmään, kun haet lainaa ensimmäisen kerran.

Pikavippiä voi hakea samalta luotonantajalta uudelleen, kun edellinen vippi on maksettu takaisin.

Lainaa arkipäivän kuluihin

Pikalainaa voi hakea 20-1000 euron välillä. Suurempia lainoja kutsutaan usein kulutusluotoiksi. Jotkut vippiyhtiöt myöntävät myös kulutusluottoja. Hakukoneellamme voit hakea lainoja 20-2000 euron välillä.

Vippien takaisinmaksuaika on lyhyt sillä lainasummatkin ovat pieniä. Yleensä takaisinmaksuajaksi voi valita 7-90 päivän maksuajan. Laskut voi maksaa 1-3 erässä.

Useat hakevat pikalainaa arkipäivän kuluihin. Hajonnut kodinkone, lastenhoitokulut tai ruokaostokset loppukuulle saatetaan rahoittaa pikavipeillä. Vippi sopii loistavasti kattamaan kuluja kun äkillinen rahantarve yllättää tai kun rahat eivät riitäkään seuraavan palkkapäivään asti. Pikavippiä ei kuitenkaan kannata ottaa vain “huvin vuoksi” sillä korkokustannukset ovat tällaisessa lainamuodossa suuret.

Pikavipit TOP 5

1. Credit24

Credit24 on luotettava ja turvallinen vippipalvelu, joka tarjoaa helpon ja mutkattoman ratkaisun arkipäivän kuluihin. Pikavippien lisäksi he myöntävät myös kulutusluottoa 300-3000 euroa
10-24kk laina-ajalla ja Expresslainaa 300-1500 euroa 4-9kk laina-ajalla.

Lainasummat: 50-1500 euroa
Laina-ajat: 7-90 vrk
Ikäraja: 19 vuotta

2. Everyday

Everydayn laina on edullinen ja kätevä tapa rahoittaa pienempiä menoja. Everydayn pikavippi toimii samalla periaattella kuin luottokortti. Voit hakea 200 euron lainan ja nostaa sen esimerkiksi kolmessa erässä; 50 euroa, 100 euroa ja 50 euroa. Tässä kuussa tehdyt nostot maksat takaisin seuraavassa kuussa.

Lainasummat: 50-1000 euroa
Laina-ajat: keskimäärin 45 päivää, maksuerät 1-3 erässä
Ikäraja: 18 vuotta

3. Vivus

Vivus on markkinoiden ainoa vippipalvelu, joka tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja. Myös jatkossa lainan ottaminen kannattaa, sillä se tarjoaa markkinoiden edullisimpia lainoja ja lainan hakeminen on turvallista.

Lainasummat: uudet asiakkaat 10-400 euroa, nykyiset asiakkaat 10-600 euroa
Laina-ajat: 1-30 vrk
Ikäraja: 21 vuotta

4. OK Money

OK Money on suomalainen vippipalvelu, joka myöntää kuukaudessa tuhansia turvallisia pikavippejä. Se on myös valittu Suomen parhaaksi pikavipiksi vuosina 2010 ja 2011. Tutkimuksen teetti Taloustukimus.

Lainasummat: 50-1000 euroa
Laina-ajat: 14-90 vrk
Ikäraja: 18 vuotta

5. Risicum

Risicum on suosittu pikavippipalvelu, jonka lainaa ovat hakeneet jo 200 000 suomalaista. Lainaa voi hakea seuraavasti: 18–19-vuotiaana voit saada lainaa 50–250€, 20–22-vuotiaana voit saada lainaa 50–400€ ja yli 23-vuotiaana voit saada lainaa 50–1000€.

Lainasummat: 50-1000 euroa
Laina-ajat: 14-90 vrk
Ikäraja: 18 vuotta

Pikavipin takaisinmaksu ja korot

Pikavippi on suhteellisen pieni laina, joten sen takaisinmaksuajatkin ovat lyhyet. Yleensä vippi maksetaan takaisin 1-2 kuukauden sisällä lainan myöntämisestä. Saat kotiisi laskun, jossa on sovittu eräpäivä.

Pikavippien korot ovat korkeat ja tämä on hyvä tiedostaa kun haet lainaa. Muutaman sadan euron lainaan saattaa tulla korkokuluja 25-50 euroa pikavippipalvelusta ja laina-ajasta riippuen. Mitä nopeammin maksat vipin takaisin sitä vähemmän maksat korkokuluja.

Pikavippien kohdalla puhutaan myös todellisesta vuosikorosta. Vippiyhtiöiden tulee aina ilmoittaa vipin todellinen vuosikorko kuluttajalle. Vuosikorot 200 euron vipissä 30 vuorokauden maksuajalla vaihtelevat 200-300 % välillä, kun vertailuun on otettu mukaan edullisimmat vippipalvelut. Kannattaa kuitenkin muistaa, että moni maksaa lainan takaisin kuukauden sisällä. Silloin kannattaa huomioida kustannus joka siltä ajalta syntyy. Toki todellinen vuosikorko antaa hyvän mielikuvan siitä kuinka korkeat korot pikavipeillä on mutta kun olet valmis maksamaan lainan takaisin seuraavasta palkastasi ei korkokustannukset ole kohtuuttomat siihen nähden että saat lainan helposti ja nopeasti käyttöösi.

Jos jostain syystä huomaat että et pysty maksamaan lainaasi takaisin ole heti yhteydessä velkojaan ja pyri sopimaan uudesta maksusuunnitelmasta. Jotkut pikavippiyhtiöt tarjoavat myös niin sanottua eräpäivän siirtoa. Eräpäivän siirto lisää korkokustannuksia, joten kannattaa neuvotella velkojan kanssa mikä olisi sinulle paras ratkaisu.