Lainaa Nopeasti – Mistä Lainaa Helposti?

Seriffilaina sivusto kertoo puolueettomasti erilaisista lainoista ja yrityksistä jotka myöntävät lainaa nopeasti.

Sivuiltamme löydät nopeasti juuri sinulle sopivan lainapaikan, olipa tarpeesi 50 euron pienlaina tai 30 000 euron kulutusluotto, olemme varmoja, että sivumme pystyy auttamaan sinua oikean lainan löytämiseksi.

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Oletko joutunut tilanteeseen jossa tarvitset lainaa nopeasti?

Tuttu tilanne meille kaikille, vaikka kuinka yrittää pitää taloutensa hallinnassa, joskus pääsee kuitenkin tulemaan tilanne jossa tarvitsee lainaa nopeasti. Tilanteissa jolloin tarvitset lainaa nopeasti, voimme suositella seuraavia edullisia ja nopeita lainoja melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Esittelemme tällä sivulla puolueettomasti paikkoja, joista voi saadaa pienen tai hieman suuremmankin lainan nopeasti. Annamme myös vinkkejä sekä neuvoja joista on hyötyä kun olet päättänyt hakea lainaa.

Emme kehoita ketään ottamaan lainaa, vaan haluamme kannustaa vastuulliseen lainaamiseen, jos siis epäröit kykyäsi maksaa laina takaisin, on parempi olla hakematta sitä. Löydät eri lainantarjoajat myönnettävien lainasummien mukaan sivun yläpalkista. Voit hakea lainaa heti ja yleensä saat lainan nopeasti tilillesi.

Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja löydä sinulle sopivin ja edullisin laina helposti ja nopeasti.

lainaa nopeasti

Muuttuuko laki? Jäävätkö pikavipit historiaan? Mistä voin saada lainaa nopeasti kun lakimuutos on tullut voimaan?

Mahdollinen lakimuutos jossa pikavipit todennäköisesti kielletään sulkee pois monta lainapaikkaa, lainanhakeminen tulee todennäköisesti vaikeammaksi.

Lakiehdotuksen toteutuessa alle 2000 euron lainojen myöntäminen tulee lainanmyöntäjälle kannattamattomaksi, tämä johtaa taas siihen ettäjos haluaa ottaa lainaa, on otettava vähintään tuo 2000 euron laina, sillä pienempiä lainoja ei ole markkinoilla.

Sivustomme seuraa tilannetta ja kertoo uusista tuulista lainamarkkinoilla, vaikka osa lainapaikoista jää pois, me pidämme silti esittelyssäne lainapaikat ja lainatuotteet jotka jäävät markkinoille.

Pienlainoja koskeva lakimuutos on vaikuttanut siten että useat pikavippiyhtiöt ovat laittanee pillit pussiin ja lopettanut toimintansa.

Osa pienlainoja myöntävistä ahoitusyhtiöistä on puolestaan uudistunut ja uudistaneet kaikki lainatuotteensa uuden lain mukaisiksi.

Uudet lainatuotteet ovat kuluttajan kannalta ihan tervetulleita, korot ovat matalampia ja lainat myönnetään hieman suurempana luottona jota voi itse nostaa silloin kun on tarvetta.

Uusina lainatuotteina Laina.fi palvelussa on käyttölaina niminen nimensä mukainen käyttölaina, lainaa saat jopa 2000 euroa ja voit itse päättää noston suuruuden.

Euroloanin uusi lainatuote on luottotili joka on käytössäsi ympärivuorokauden, voit siis halutessasi nostaa luottoa käyttääsi vaikka keskellä yötä.

Lue lisää uusista lainatuotteista tästä.

Mitä sitten ovat tilanteet joissa on välttämätöntä saada lainaa heti? Tekemämme kyselyn mukaan tällaisia tilanteita ovat olleet mm: - Kodinkoneen hajoaminen. - Auton huolto / korjaaminen. - Auton hankinta. - Lomamatka. - Remontti. - Asunnon ostaminen. Lainaa hakiessa kannattaa verrata lainantarjoajia keskenään, näin löydät sen lainan joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeeseen. Muista kuitenkin että laina on aina laina, suunnittele lainasumma ja laina-aika sen mukaan että takaisinmaksusta ei tule ongelmaa.