Lainaa Netistä Helposti (2019) – Katso Parhaat Nettilainat

Etsitkö lainaa ja haluat hakea sen kätevästi verkosta ilmaisella hakemuksella? Meiltä löydät lainaa netistä joka lähtöön, aina alkaen 400 eurosta jopa 30 000 euroon asti. Jokainen alapuolella mainittua yhtiö myöntää lainaa nettihakemuksella ilman mitään lisäkuluja ja homma hoituu erittäin nopeasti. Lue lisää ja tutustu lainatarjontaamme!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Muut Hyvät Nettilainat

lainaa netistä helposti

Credit24

Credit24:n kautta lainaaminen on edullista ja helppoa. Voit hakea lainaa yhtiön sivuilta vain 5 minuutissa jos olet vähintään 19-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Credit24:n kautta voit hakea 250-3000 euron joustolimiittiä 1-24 kuukauden joustavalla maksuaikataululla, jonka saat siis valita itse, riippuen hieman minkä suuruista lainaa olet hakemassa. Kuukausittainen vähimmäislyhennys on vain 30 euroa eli Credit24 on erittäin kuluttajaystävällinen luotonmyöntäjä. Yhtiön hinnat ovat selvästi edullisemmasta päästä ja muutenkin palvelu on erittäin toimivaa ja nopeaa. Suosittelemme Credit24:ää lämpimästi kenelle tahansa lainan tarpeessa olevalle! Hae lainaa ilmaisella nettihakemuksella alapuolella olevan painikkeen kautta.

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa lainaa huokeaan hintaan aina 400-3000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja rahojen toimitus tilille tapahtuu nopeasti ja lainapäätöksen saat heti. Ostosraha onkin yksi tämän hetken nopeimmista kulutusluoton toimittajista eli se soveltuu erityisen hyvin akuuttiin rahan tarpeeseen. Lainaaminen onnistuu helposti ilmaiseksi verkon kautta tehdyllä hakemuksella, jonka täyttämiseen ei kulu montaakaan minuuttia. Ostosraha on jo pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä ja sen taustalla toimii erittäin luotettava OPR-Vakuus, joka on myöntänyt pikalainoja niiden ilmestymisestä asti. Ostosraha on erinomainen lainafirma ja sen kautta Hae Ostosrahan lainaa nettihakemuksella heti tilille jo tänään!

Hae Ostosrahalta tästä

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa erittäin laajan lainavalikoiman aina alkaen 500 eurosta jopa 30 000 euroon asti. Laina-ajan voit valita 1-12 vuoden väliltä eli yhtiön lainavalikoima on kaikista laajin kun vertailee yksityisiä luottoyhtiöitä keskenään. Homma toimii siten, että täytät lainahakemuksen, jonka jälkeen saat Freedom Rahoitukselta useita eri lainatarjouksia. Voit tutkia näitä rauhassa ja valita sitten niistä parhaimman mahdollisen. Tässä sinua auttaa ilman mitään kuluja tarvittaessa oma henkilökohtainen lainaneuvoja, jonka kanssa voit keskustella kaikista lainaan liittyvistä asioista eli ensikertalaiselle tämä on varsinkin erinomainen lisä. Tutustu lisää Freedom Rahoitukseen ja pistä vakuudeton pikalaina tilaukseen ilmaisella nettihakemuksella jo tänään!

Mistä löytyy kaikista halvimmat kulutusluotot? Hae kulutusluottoa ilmaiseksi verkosta

nettilainat

Vielä joitakin vuosia sitten pankeista sai aina lähes poikkeuksetta halvimman kulutusluoton, joka johtui suurimmaksi osaksi siitä, että yksityisiä luottoyhtiöitä ei juurikaan ollut olemassa. Nyt niiden yleistyttyä lainaaminen on muuttunut entistä halvemmaksi juuri nimenomaan yksityisen kautta ja pankkien suosio onkin lähtenyt loivaan laskuun jo jokunen vuosi sitten. Kulutusluoton hakeminen on monta kertaa helpompaa yksityiseltä, joka houkuttelee entistä enemmän lainaajia ottamaan luoton juurikin yksityisen yhtiön kautta. Miksi lähteä pankkiin asti kun vaikkapa 1000 euron lainan voi saada haettua 10-15 minuutissa kotoa käsin omalta läppäriltä ja hinta voi hyvinkin olla jopa halvempi kuin pankista lainatessa.

Pankkien hinnoittelu menee monesti niin, että kulutusluoton todellinen vuosikorko on hyvinkin matala, mutta lainan avaus- ja tilinhoitomaksut taas tuovat lainalle reippaasti lisähintaa, joka tekeekin lainasta itse asiassa paljon kalliimman. Yksityiset yhtiöt myöntävät usein lainoja ilman ylimääräisiä kuluja ja ilman avausmaksuja, vaikka toki osa näitä pyytääkin. Korot ovat monissa yksityisten yhtiöiden kulutusluotoissa maltillisemmat kuin pankissa eli kun otat lainaa, on syytä aina vertailla sekä pankit että myös yksityiset lainapaikat. Yhteenvetona kuitenkin tämä: saat lainaa netistä helposti kaikista helpoiten ja yleensä jopa halvempaan hintaan kuin pankista eli suosittelemme siirtymään verkkolainaamiseen ihmeelliseen maailmaan!