Lainaa ilman pankkitunnuksia (2018) – Onko mahdollista?

Nykyään suurella osalla suomalaisista löytyy kotoa tai käden ulottovilta jo omat pankkitunnukset, ja niiden käyttöä vaaditaankin jo niin monessa asiassa, että elämä ilman niitä alkaa olla jo aika hankalaa.

Joillakin kuitenkin tälläisiä verkkopankkitunnuksia ei syystä tai toisesta vielä ole, ja tämä tuottaa myös todella paljon vaikeuksia jos haluaa hakea lainaa netistä, oli se sitten pieni vippi tai suurempi laina.

Onko sitten mahdollista saada lainaa ilman pankkitunnuksia vielä vuonna 2018? Valitettavasti tilanne vaikuttaa siltä, että se ei oikein onnistu enään mistään.

Katso kuitenkin tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Pikavippi pankkitunnuksilla vai ilman?​

lainaa ilman pankkitunnuksia - Hae Pikavippi

Suomessa on digitalisaation myötä vahvasti erityisesti 5 viimeisen vuoden aikana tullut vahvasti käyttöön sellainen tunnistautumispalvelu kuin TUPAS: TUPAS antaa mahdollisuuden eri tahoille varmistaa ihmisen henkilöllisyyden pankkitunnusten avulla, ja onkin ainoita virallisia ja hyväksyttyjä tapoja tämä tehdä ilman fyysistä näkemistä tai tositteiden lähettämistä.

Lisäksi koska nettilainoissa nopeudella ja helppoudella on niin suuri merkitys, vaativat lähes tulkoon kaikki lainapalvelun tänäpäivänä asiakkailtaan mahdollisuutta varmistaa henkilöllisyytensä lainaa hakiessaan digitaalisesti, eli juuri TUPAS:sen avulla. Ja tähän tarvitaan siis juuri nuo pankkitunnukset, ja vielä omalla nimellä.

Yleensä tämä ei ole ongelma, sillä lähes kaikilla suomalaisilla nämä nykyään jo ovat. Mutta aina löytyy myös niítäkin jotka eivät syystä tai toisesta voi niitä käyttää, mutta jotka kuitenkin kaipaisivat pientä pikalainaa elämäänsä. Ja he kysyvätkin sitten helposti, että onko mahdollista saada pikavippi ilman pankkitunnuksia vai ei? Ja vastaus on nykyään aika vahva ei.

Olen yrittänyt katsoa paikkoja josta tämä onnistuisi, mutta ne muutamatkin jotka hyväksyivät vielä tekstiviestihakemuksia tai liiteiden lähettämisestä postitse ovat tämän jo lopettaneet. TUPAS palvelu on niin iso osa suomalaista yhteiskuntaa nykyään, että muiden tapojen käyttämine on selvästi monissa paikoissa loppunut jo kokonaan.​

Jos siis etsit vippiä ilman pankkitunnuksia, joudumme valitettavasit kertomaan että se ei tänäpäivänä enään onnistua. Aikoinaan pikavippien tullessa Suomeen se oli hyvin tavallista, mutta varmasti osittain kiitos TUPAS-palvelun, on tämä käytäntö näemmä loppunut jo kokonaan suomalaisilla vippimarkkinoilla.

Jos joku kuitenkin on tälläisen paikan vielä löytänyt, tai tietää mistä voisi saada lainaa ilman pankkitunnuksia, niin kertokaa siitä ihmeessä meille alle olevan kommenttikentän avulla!

Tarkistamme kaikki vihjeet, ja lisäämme mahdolliset löydöt tähän artikkeliin jos niitä vain on olemassa.