Lainaa ilman pankkitunnuksia (2019) – Onko mahdollista?

Nykyään suurella osalla suomalaisista löytyy kotoa tai käden ulottovilta jo omat pankkitunnukset, ja niiden käyttöä vaaditaankin jo niin monessa asiassa, että elämä ilman niitä alkaa olla jo aika hankalaa.

Joillakin kuitenkin tälläisiä verkkopankkitunnuksia ei syystä tai toisesta vielä ole, ja tämä tuottaa myös todella paljon vaikeuksia jos haluaa hakea lainaa netistä, oli se sitten pieni vippi tai suurempi laina.

Onko sitten mahdollista saada lainaa ilman pankkitunnuksia vielä vuonna 2019? Valitettavasti tilanne vaikuttaa siltä, että se ei oikein onnistu enään mistään. Esimerkiksi nämä suositut ja laadukkaat lainapaikat vaativat aina pankkitunnusten käyttöä ja tämä vaatimus koskee muitakin lainapaikkoja yleisesti.

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

Pikavippi pankkitunnuksilla vai ilman?​

lainaa ilman pankkitunnuksia - Hae Pikavippi

Suomessa on digitalisaation myötä vahvasti erityisesti 5 viimeisen vuoden aikana tullut vahvasti käyttöön sellainen tunnistautumispalvelu kuin TUPAS: TUPAS antaa mahdollisuuden eri tahoille varmistaa ihmisen henkilöllisyyden pankkitunnusten avulla, ja onkin ainoita virallisia ja hyväksyttyjä tapoja tämä tehdä ilman fyysistä näkemistä tai tositteiden lähettämistä.

Lisäksi koska nettilainoissa nopeudella ja helppoudella on niin suuri merkitys, vaativat lähes tulkoon kaikki lainapalvelun tänäpäivänä asiakkailtaan mahdollisuutta varmistaa henkilöllisyytensä lainaa hakiessaan digitaalisesti, eli juuri TUPAS:sen avulla. Ja tähän tarvitaan siis juuri nuo pankkitunnukset, ja vielä omalla nimellä.

Yleensä tämä ei ole ongelma, sillä lähes kaikilla suomalaisilla nämä nykyään jo ovat. Mutta aina löytyy myös niítäkin jotka eivät syystä tai toisesta voi niitä käyttää, mutta jotka kuitenkin kaipaisivat pientä pikalainaa elämäänsä. Ja he kysyvätkin sitten helposti, että onko mahdollista saada pikavippi ilman pankkitunnuksia vai ei? Ja vastaus on nykyään aika vahva ei.

Olen yrittänyt katsoa paikkoja josta tämä onnistuisi, mutta ne muutamatkin jotka hyväksyivät vielä tekstiviestihakemuksia tai liiteiden lähettämisestä postitse ovat tämän jo lopettaneet. TUPAS palvelu on niin iso osa suomalaista yhteiskuntaa nykyään, että muiden tapojen käyttämine on selvästi monissa paikoissa loppunut jo kokonaan.​

Jos siis etsit vippiä ilman pankkitunnuksia, joudumme valitettavasit kertomaan että se ei tänäpäivänä enään onnistua. Aikoinaan pikavippien tullessa Suomeen se oli hyvin tavallista, mutta varmasti osittain kiitos TUPAS-palvelun, on tämä käytäntö näemmä loppunut jo kokonaan suomalaisilla vippimarkkinoilla.

Jos joku kuitenkin on tälläisen paikan vielä löytänyt, tai tietää mistä voisi saada lainaa ilman pankkitunnuksia, niin kertokaa siitä ihmeessä meille alle olevan kommenttikentän avulla!

Tarkistamme kaikki vihjeet, ja lisäämme mahdolliset löydöt tähän artikkeliin jos niitä vain on olemassa.