Lainaa ilman korkoa – Katso Paras Ilmainen laina (2019)

Lainaa ilman korkoa– millaista lainaa on tarjolla ?

Mennään suoraan asiaan, tässä on lista parhaista ilmaisista lainoista mitä on tarjolla vuonna 2018! (Päivitetty helmikuussa 2018)

#1   Suomilimiitti  - Ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille jopa 2000 €!

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken avokätisin tarjous uusille asiakkaille. He voivat saada nimittäin jopa 2000 € ilman kuluja tai korkoja jopa 60 päiväksi. Eli täysin ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, kannattaa tämä tarjous hyödyntää ennen kuin haet lainaa muualta!​

  • Ikäraja 20 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, eli seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Suomilimiitin ilmainen ensilaina tästä >>>

Ferratum joustava
  • Lainaa 100 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla TALVIFE

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

#3   Bluefinance - 700 € pikaluotto ilman kustannuksia uusille asiakkaille

Bluefinance

Bluefinance on hieman tuoreempi lainalaitos, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikaluottoa ilman kustannuksia ja kokonaan ilmaiseksi uusille asiakkaille.

Lainan saa nopeasti, ja vaikka firma ei ole ehkä niin tunnettu kuin edellä mainitut yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettava toimija Suomessa. Vähemmän tunnettu helmi.

  • Ikäraja 18 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka 30 päivää lainan hakemisesta.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Bluefinancen ilmainen pikaluotto tästä >>>

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa heti – älä ota lainaa maksaaksesi edellisiä lainoja!

Jos sinulla on ennestään maksuvaikeuksia tai meinaat ottaa lainan maksaaksesi edellisen lainaeräsi takaisin emme suosittele että otat lisää velkaa!

Pikalaina on yleensä 50:stä eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin asti myönnettävä vakuudeton laina ja sen myöntämiseen sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja tietenkin takaisinmaksukykysi tulee olla kunnossa. Lainat ja luotot ovat tarkoitettu henkilöille joiden on mahdollista hoitaa pikalaina mahdollisimman jouhevasti pois joten suosittelemme että jos raha-asiasi ovat retuperällä, pyrit korjaamaan tilanteen jollain muulla tavalla.

lainaa ilman korkoa

Jos velkojen liiallinen kertyminen on sinulle ongelma, tulee sinun välittömästi puuttua asiaan tai tilanteesi voi nopeasti luisua käsistäsi ja luottotietosi voivat tahriintua. Jos pikalainan tai muun luottovelan jättää maksamatta, voi nopeasti saada itselleen maksuhäiriöstä johtuvan merkinnän joka merkitään Suomen Asiakastieto osakeyhtiön luottorekistereihin. Jos sinulla on maksuhäiriö, voi elämäsi vaikeutua monella tavalla. Pankit eivät välttämättä myönnä sinulle lainaa, et voi tilata osamaksulla tuotteita etkä välttämättä saa edes matkapuhelin liittymää…mutta jos asiasi ovat kunnossa, älä silti ota lainaa heti vaan lue myös seuraava…

Punnitse siis oman taloutesi tilanne aina ennenkuin otat lainaa heti ilman vakuuksia.

Tämän aasinsillan kautta pääsemmekin aiheeseen joka on puhuttanut suuresti lähiaikoina: Pikavipit ja velkaantuminen. Pikalainaa on syytetty siitä että Paljon Suomen Kansalaisia on yhtäkkiä velkaantumassa. Kuitenkin tutkimukset kertovat että vipit ja lainat jotka otetaan lainaa heti myöntävistä pikavippi yrityksistä ovat syypäänä edellä mainittuun. Yhteenlaskettu Suomen asuntokuntien velkamäärä on n.107 Miljardia euroa.

Arvaa paljonko pikalainojen määrä on tuosta summasta? se on ainoastaan 70 miljoonan luokkaa! Ja kaikki muut luotot joita saa tavallisista pankeista on erittäin paljon suuremmassa roolissa kuin pikalainat. Pikavippien osuus kun on kaikista kulutus -ynnä muissa pankin myöntämistä luotoissa yhteensä VAIN PUOLI PROSENTTIA! Lainaa heti -tarjoavat firmat siis eivät välttämättä ole kaiken pahan alku ja juuri!

Jos joku haluaa etsiä pikalainoista syyllistä suomalaisten velkakuormiin, on syytä muistaa että pikalainat näyttelevät kokonaisuuden kannalta vain hyvin pientä osaa. Kuitenkin täytyy muistaa että pikavippien kaltaiset lainat ja luotot ovat Suomessa kohtalaisen tuore ilmiö ja kaikkea uutta pyritään aina vieroksumaan ennen kuin se hyväksytään. Kuitenkin ihmiset tarvitsevat joskus lainaa heti ja tämä parantaa pikalainojen mainetta kun asiakkaiden myönteiset kokemukset puhuvat puolestaan.

Huolestuttavaa on myöskin se että suuri osa kansanedustajistamme haluaa tiedustelujen mukaan joko kieltää pikalainan kokonaan tai asettaa lainaa heti myöntäville pikalainatoimijoille sekä pikavippiehtoihin paljon nykyistä enemmän rajoituksia. Tällä hetkellä näyttää että syksy 2012 on eräässä roolissa uusien lakiehdotusten suhteen ja silloin voi olla että pikalainayritykset joutuvat ahtaalle. Toivomme että valtaatekevät näkevät sitä ennen kokonaisuuden ja laskevat yhteen kuinka olematon pikavipin rooli on velkaantumisessa.
Sitä ennen kuluttajien on mahdollista saada lainaa heti tilille pikavippiyritysten kautta. Toivottavasti myös hamassa tulevaisuudessakin.

Lainaa heti – Mistä ilmainen laina

Tämän sivuston pääasiallinen tarkoitus on esitellä jatkossa vippifirmoja joista on helppoa ja nopeaa hakea vakuudeton laina. Pyrimme päivittämään sivustoamme mahdollisimman useasti jotta myös uudet pikavipit pääsevät kuluttajien tietoisuuteen. Myöhemmin näillä nettisivuilla siis listausta joilla selviää parhaat ja edulliset pikalainat moneen tarpeeseen.

Toivotamme sinut Tervetuloa Seriffilainan -nettisivuille! Täältä tulet myöhemmin löytämään edullisimmat paikat joista löydät vipit ja lainat varmasti kaikkiin arjen tarpeisiisi tai äkillisiin kuluihin. Useimmat lainayritykset antavat lainaa heti eri käytännöillä. Nykyisin helpoin tapa on ottaa pikavippi ilman puhelinta verkkopankkitunnuksilla jolloin tarvitset ainoastaan nettiliittymän ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.