lainaa heti tilille

Lainaa Heti Tilille

Oletko tilanteessa, jossa tarvitset lainaa heti eikä vasta myöhemmin?

Jos kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tähän olemme listanneet parhaat lainapaikat silloin, kun pitää saada lainaa nopeasti.

Jokaisesta näistä paikasta on mahdollista saada pikalaina heti, kunhan hakemuksesi hyväksytään. Hakemus käsitellään kuitenkin koneellisesti, jolloin vastaus tulee heti kun olet sen lähettänyt.

Kun haluat lainaa heti, käänny seuraavien lainasivustojen puoleen:

Onko todella mahdollista saada lainaa heti tilille ?

Yleensä kun pohditaan lainanhakemista, tulee mielikuva että se on työläs ja aikaa vievä projekti. Näin se on ennen ollutkin, ja on edelleen monesti mikäli lainaa yritetään saada pankista.

Jos kuitenkin haluat lainaa heti tilille, ei vasta huomenna, kannattaa suunnata mielummin nettiin kuin pankkiin, sillä netistä on mahdollista saada vaikka millainen pikalaina heti tilille, ja vielä melko edullisestikkin.

Riippuen tilanteestasi, on tarjolla yleensä joko 2 vaihtoehtoa. Joko teet sopimuksen luottotilin avaamisesta, jolloin voit saada jatkossa lainaa tilillesi aina kun haluat, tai sitten jos haluat rahaa vain nyt nopeasti, voit nappaa pikavippi heti tilille ja hoitaa homman sitä kautta.

Kumpi sitten on parempi vaihtoehto? Tarkastellaan sitä seuraavaksi.

Pikavippi heti tilille

Jos tarvitset lainaa nopeasti tilillesi vain kerran, on pikavippi yleensä helpompi vaihtoehto kuin luottotilin avaaminen.

pikavippi heti tilille

Pikavipin avulla homma on kerralla hoidossa, ja sen jälkeen voit sen unohtaa. Mukana ei tule mitään pidempiä sopimuksia, vaan otat pikavipin heti tilille ja sen jälkeen kun se on maksettu takaisin, sopimus on hoidettu ja voit unohtaa koko asian.

Pikavipin suurin heikkous on ehkä se, että sitä ei voi saada yöaikaan, toisin kuin luottoja.​

Lisäksi jos haluat uutta lainaa, joudut täyttämään uuden hakemuksen. Luottojen kanssa homma sujuu sillä samalla sopimuksella lähes aina, ellet sitten tahdo suurempia lainasummia kuin alunperin oli sovittu.

Yleensä kun halutaan lainaa heti tilille, parempi vaihtoehto on kääntyä kulutusluottojen ja joustoluottojen puoleen. Niiden avulla rahaa on yleensä helpompi saada nopeasti, vaikka yöllä, ja niin monta kertaa kuin halutaan.​

Kulutusluotto heti tilille

Ero kulutusluottojen ja joustoluottojen välillä on hyvin epäselvä, jonka takia puhun niistä kummastakin tässä kirjoituksessa samalla nimellä. Joskus niissä voi olla joitakin eroja, mutta nimet ovat enemmän sellaisia markkinointitermejä kuin virallisia eroavaisuuksia. Joustoluotot painottavat luoton joustavuutta, kun taas kulutusluotot sitä, että niitä voi käyttää vapaasti kulutukseen.

Kumpikin vaihtoehto on aivan loistava valinta, kun halutaan rahaa heti tilille.

Luottosopimuksen kanssa on se erittäin suuri etu, että kun se on kerran sovittu, voit yleensä käyttää samaa luottotilia saadaksesi lainaa nopeasti useamman kerran. Yhdellä sopimuksella siis pärjää todella pitkälle, toisin kuin monesti pikalainojen kanssa.

Nostaessasi rahaa luottotililtäsi, toimii se tältä osin sitten hyvin samalla tavalla kuin normaalit lainat ja vipit. Maksat takaisin tätä osaa kuukausittaisissa erissä, ja kuluja ja korkoja muodostuu tältä osalta luottoa.

Hyvä tapa miettiä tämän toimintaa on vertailemalla sitä luottokorttiin, sillä ne toimivat hyvin samalla tavalla.​

Ottamalla kulutusluotto heti tilille on mahdollista saada rahaa käyttöönsä todella nopeasti ,varsinkin sitten kun sopimus on jo kerran tehty. Silloin puhutaan rahan saamisesta jo minuuteissa.​

Mistä tietää, saako lainaa nopeasti vai kestääkö siinä?

On muutama seikka jotka vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka nopeasti lainaajat maksavat rahat sinulle. Tässä käsittelemme erityisesti tilannetta, jossa et omaa jo voimassa olevaa luottosopimusta jonkun tahon kanssa.

​Missä pankissa tilit ovat

Tärkeintä nopeuden kannalta on varmistaa, että sinulla ja lainaajalla on pankkitilit saman pankin alla.

Vaikka nykyään 2017 voi rahat siirtyä jo aika nopeasti suomalaisten pankkienkin välillä, kaikkein nopeinta tämä on aina kun siirretään rahaa saman pankin sisällä.​

Jos tilisi on siis vaikka Nordeassa, kannattaa varmistaa että lainaaja omaa myös tilin kyseisessä pankissa.

Jos käytät jotakin pientä paikallista pankkia, voi olla hyvin vaikeaa saada pikalaina heti tilille, koska siirtoon menee yleensä aikansa.​

Yleensä suuremmilla vippifirmoilla on tilit jokaisessa suositussa pankissa, mutta pienemmillä firmoilla voi pahimmillaan olla se tilanne, että heillä on vain se yksi tili mitä he käyttävät. Tällöin on hieman arpapeliä sen suhteen, onko tämä pankki se sama mitä itse käytät.

Tämän takia kun haluat lainaa heti tilille, kannattaa suosia suurempia lainafirmoja, jotta pankkiasia sujuu helposti ja nopeasti. Yleensä firmat mainostavat sitä sivuillaan, jos heillä on pankkitilit useassa pankissa.​

Käsitteleekö lainaaja hakemukset koneellisesti

pikalaina heti tilille

Monet suuremmat vippifirmat ovat siirtyneet käsittelemään lainahakemuksia koneellisesti, joka tarkoittaa sitä, että saat lainapäätöksen heti kun hakemus on jätetty. Ja mikäli vastaus on positiivinen, alkaa myös rahojen siirtoprosessi saman tien.

Yleisin tälläinen Suomessa käytössä oleva palvelu kulkee Instantor -nimellä, joten jos näet sivustolla maininnan tästä, tiedät että hakemus käsitellään heti kun sen lähetät.

Toisaalta monet suuremmat lainaajat käsittelevät manuaalisesti hakemuksetkin jo vartin sisällä, joten säästö ei tässä ole kauhean suuri, ainakaan läheskään niin suuri kuin pankkien valinnalla. Kuitenkin jos haluat lainaa heti, kaikki lasketaan ja tämä kannattaa ottaa huomioon.

Mitä kello on

Tässä on suuri ero sen suhteen, haluatko pikavippiä nopeasti vai luottoa. Näin ei tavallaan pitäisi olla, mutta lainsäädännön takia näillä on selvä ero, jota on käsitelty pikavippi 24h -käsittelevässä artikkelissa tarkemmin.

Lyhykäisyydessään tilanne on hassusti nyt sellainen, että pikavippejä ja -lainoja ei saa maksaa lainaajien tilille klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämän takia on mahdotonta saada pikalaina heti tilille yöaikaan.

Kuitenkin luottotililtä saa tehdä nostoja myös öisin, sillä jos tämä kiellettäisiin, ei voisi esimerkiksi luottokortteja käyttää enään yöaikaan, ja tuollainen muutos on aika mahdoton toteuttaa.

Tämän takia, jos tahdot lainaa heti yöaikaan, täytyy sinun kääntyä kulutusluottojen tai joustoluottojen puoleen, ja jättää pikavipit pois.​

Ainakin nämä 3 seikkaa kannattaa tarkasti ottaa huomioon, ennen kuin hakee lainaa. Jos niiden kanssa menee vikaan, ei tule saamaan lainaa nopeast tilille vaikka mitä tekisi. Tuo pankin valinta on ehkä se suurin lainan nopeasti saamisen tuhoaja, jonka takia sen kanssa pitää olla erityisen tarkkana.

Leave a Comment: