Lainaa Heti Tilille 24h (2019)

Yksi yleisimmistä kysymyksistä mitä esitään liittyy siihen, että mistä oikein olisi mahdollista saada lainaa heti 24h vuorokaudessa? Yleensä tällä toisin sanoen tarkoitetaan, että mistä on mahdollista hakea lainaa myös yöaikaan, kun yleensä sitä ei esimerkiksi vippipaikoista ole oikein mahdollista hakea.

Totta onkin että pikavippiä on turha yrittää etsiä yöaikaan saatavaksi, sillä sen maksamisen yöllä kieltää ihan lakikin, jonka takia näitä ei myöskään ole mahdollista saada. Ja vaikka joku nyt tarjoaisikin, niin on se sen verran epäilyttävä merkki, että en itse ainakaan uskaltaisi heiltä sitä lainaa edes hakea.

Onko lainan saaminen 24h sitten mahdotonta? Ei, mutta vaikeaa...

Tässä parhaat lainat, joita voit saada heti tilille päivällä, tai jättää hakemuksen sisään yöllä ja saada rahat käyttöösi heti aamusta!

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

Lainat yöaikaan​

Lainaa Heti Tilille 24h

Eräs lakimuutoksen joka tuli voimaan kesällä 2013 kohdista liittyi juuri lainaamiseen yöaikaan. Laki nimittäin kieltää lainojen maksamisen tileille 23 - 7 välisenä aikana, mutta ei kiellä lainan hakemista tai hakemuksen käsittelyä. Ennen tätä muutostahan oli täysin mahdollista saada vippiä tai pikalainaa vaikka aamukolmelta, mutta tämä muutos tosiaan teki lopun tälle käytännölle.​ Hakemuksia voi jättääkkin kaikkiin vippipaikkoihin koska tahansa, ja melko moni niitä käsittelee jopa yöaikaan. Kuitenkin rahat siirretään sinulle vasta aamulla klo 7.

Jos tarvitset rahaa vasta seuraavan aamuna, on tämä sinulle ihan ok. Mutta mitä jos täytyisi saada nopeasti rahaa, vaikka kello on jo liian paljon normaalien pikavippien saamiseen?​

Luottotilit voi pelastaa päivän ( tai yön)

Laki ei voinut kuitenkaan kieltää kaikkea lainatoimintaa yöaikaan varsinkin yhdestä merkittävästä syystä, nimittäin luottokorttimaksamisesta. Jos lainaaminen olisi kielletty kokonaan, eivät luottokortitkaan toimisi öisin, ja tämä olisi ollut jo niin iso ja vaikea muutos että siihen ei tuolloinen hallituskaan ollut halukas menemään.

Luottokortit toimivat siis edelleen öisin, joka auttaa osassa tilanteissa. Mutta mitä jos luottokortti ei sinua auta? No sitten on vielä yksi mahdollisuus...

Tämä luottokortit mahdollistava asetus nimittäin jätti eräänlaisen porsaanreiän, jonka oikeellisuutta ei ole vielä oikeudessa testattu. On mahdollista että tämä reikä suljetaan lähiaikoina tai sitten siihen ei tulla puuttumaan ja sen annetaan olla.​ Moni lainaaja on kuitenkin tämä kanssa edelleen varovainen, mutta ennen kuin katsomme sitä, katsotaan miten tämä porsaanreikä oikein toimii.

Se miksi luottokortit toimivat 24h on se, että luottoa saa edelleen nostaa siis yöaikaan. Tätä ei olla ilmeisesti tarkemmin määritelty, jonka takia hieman harmaalle alueella ovat jääneet erilaiset netissä suosiotaan kasvattaneet luottotilit ja tililuotot, jotka ovat ainakin osittain korvanneet perinteisiä pikavippejä ja pikalainoja.

Luottotililtä saat siis tehdä nostoja omaan tahtiin tiettyyn rajaan saakka, ja täten ne toimivat melko samallalailla kuin luottokortitkin. Tosin niillä et voi maksaa suoraan, vaan joudut eka tekemään noston tilillesi.

Melko moni vippipaikka antaa mahdollisuuden tehdä nostoja tilille luottotililtä myös yöaikaan, mutta useilla on yksi ehto. Ensimmäinen laina on oltava nostettuna päiväsaikaan, mutta sen jälkeen nostoja voi tehdä myös öisin.

En väitä olevani mitenkään lainoppinut, enkä tiedä onko tälle mitään virallista perustetta, mutta luulen että enemmän siinä on takana se varovaisuus. Jos annettaisiin mahdollisuus hakea luottotili, ja tehdä ensimmäinen nosto saman tien keskellä yötä, kiertäisikö se tätä asetettua lakia vai ei? Sitä en tiedä, eikä siitä tietääkseni ole tehty mitään virallista linjausta. Firmat ovat kuitenkin varovaisia.

Tämän takia luottotilit ovatkin siis ainoita keinoja saada rahaa öisin, mutta yleensä ei ensimmäistä nostoa. Jos omaat jo luottotilin jonnekkin, voit yleensä tehdä noston sitä kautta helposti. Tai sitten voit hakea tililuoton jo valmiiksi, jotta voit tehdä sitten nostoja jos yöllinen tarve iskee.

En epäile etteikö jostakin paikasta voisi olla mahdollista tehdä ensimmäistäkin nostoa saman tien 24/7, mutta sellaista ei ole ainakaan vielä tullut vastaan. Mikäli näin selviäisi, listaan kyseisen sivuston tähän artikkeliin.​

No siis saako lainaa heti tilille 24h?

Vastaus on siis kyllä, ja ei. Jos omaat jo luottotilin jossakin paikassa, ja olet siitä tehnyt jo ainakin yhden noston päiväsaikaan aikaisemmin, todennäköisesti saat lainaa 24h vaikka tekstarin avulla. 

Jos taat et ole tiliä vielä avannut, tai haluat pikavippiä yöllä tai muuta lainaa, on sellaisen saaminen liki mahdotonta nykyisellä lainsäädännöllä. Tällöin kannattaa koittaa pärjätä yksi yö, ja avata vaikka valmiiksi jatkoa varten listaamistamme yrityksistä jonkinlainen tililuotto. Itse tilin avaaminen ja pitäminen ei maksa mitään, vaan nostojen tekeminen. Joudut siis tekemään jonkun pienen noston saadaksesi mahdollisuuden tehdä yöllisiä nostoja, mutta jos haluat tämän mahdollisuuden, on tämä eräs ainoista keinoista mitä itse tiedän saada lainaa heti tilille 24h.

Oletko tilanteessa, jossa tarvitset lainaa heti eikä vasta myöhemmin?

Jos kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tähän olemme listanneet parhaat lainapaikat silloin, kun pitää saada lainaa nopeasti.

Jokaisesta näistä paikasta on mahdollista saada pikalaina heti, kunhan hakemuksesi hyväksytään. Hakemus käsitellään kuitenkin koneellisesti, jolloin vastaus tulee heti kun olet sen lähettänyt.

Kun haluat lainaa heti, käänny seuraavien lainasivustojen puoleen:

Onko todella mahdollista saada lainaa heti tilille ?

Yleensä kun pohditaan lainanhakemista, tulee mielikuva että se on työläs ja aikaa vievä projekti. Näin se on ennen ollutkin, ja on edelleen monesti mikäli lainaa yritetään saada pankista.

Jos kuitenkin haluat lainaa heti tilille, ei vasta huomenna, kannattaa suunnata mielummin nettiin kuin pankkiin, sillä netistä on mahdollista saada vaikka millainen pikalaina heti tilille, ja vielä melko edullisestikkin.

Riippuen tilanteestasi, on tarjolla yleensä joko 2 vaihtoehtoa. Joko teet sopimuksen luottotilin avaamisesta, jolloin voit saada jatkossa lainaa tilillesi aina kun haluat, tai sitten jos haluat rahaa vain nyt nopeasti, voit nappaa pikavippi heti tilille ja hoitaa homman sitä kautta.

Kumpi sitten on parempi vaihtoehto? Tarkastellaan sitä seuraavaksi.

Pikavippi heti tilille

Jos tarvitset lainaa nopeasti tilillesi vain kerran, on pikavippi yleensä helpompi vaihtoehto kuin luottotilin avaaminen.

pikavippi heti tilille

Pikavipin avulla homma on kerralla hoidossa, ja sen jälkeen voit sen unohtaa. Mukana ei tule mitään pidempiä sopimuksia, vaan otat pikavipin heti tilille ja sen jälkeen kun se on maksettu takaisin, sopimus on hoidettu ja voit unohtaa koko asian.

Pikavipin suurin heikkous on ehkä se, että sitä ei voi saada yöaikaan, toisin kuin luottoja.​

Lisäksi jos haluat uutta lainaa, joudut täyttämään uuden hakemuksen. Luottojen kanssa homma sujuu sillä samalla sopimuksella lähes aina, ellet sitten tahdo suurempia lainasummia kuin alunperin oli sovittu.

Yleensä kun halutaan lainaa heti tilille, parempi vaihtoehto on kääntyä kulutusluottojen ja joustoluottojen puoleen. Niiden avulla rahaa on yleensä helpompi saada nopeasti, vaikka yöllä, ja niin monta kertaa kuin halutaan.​

Kulutusluotto heti tilille

Ero kulutusluottojen ja joustoluottojen välillä on hyvin epäselvä, jonka takia puhun niistä kummastakin tässä kirjoituksessa samalla nimellä. Joskus niissä voi olla joitakin eroja, mutta nimet ovat enemmän sellaisia markkinointitermejä kuin virallisia eroavaisuuksia. Joustoluotot painottavat luoton joustavuutta, kun taas kulutusluotot sitä, että niitä voi käyttää vapaasti kulutukseen.

Kumpikin vaihtoehto on aivan loistava valinta, kun halutaan rahaa heti tilille.

Luottosopimuksen kanssa on se erittäin suuri etu, että kun se on kerran sovittu, voit yleensä käyttää samaa luottotilia saadaksesi lainaa nopeasti useamman kerran. Yhdellä sopimuksella siis pärjää todella pitkälle, toisin kuin monesti pikalainojen kanssa.

Nostaessasi rahaa luottotililtäsi, toimii se tältä osin sitten hyvin samalla tavalla kuin normaalit lainat ja vipit. Maksat takaisin tätä osaa kuukausittaisissa erissä, ja kuluja ja korkoja muodostuu tältä osalta luottoa.

Hyvä tapa miettiä tämän toimintaa on vertailemalla sitä luottokorttiin, sillä ne toimivat hyvin samalla tavalla.​

Ottamalla kulutusluotto heti tilille on mahdollista saada rahaa käyttöönsä todella nopeasti ,varsinkin sitten kun sopimus on jo kerran tehty. Silloin puhutaan rahan saamisesta jo minuuteissa.​

Mistä tietää, saako lainaa nopeasti vai kestääkö siinä?

On muutama seikka jotka vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka nopeasti lainaajat maksavat rahat sinulle. Tässä käsittelemme erityisesti tilannetta, jossa et omaa jo voimassa olevaa luottosopimusta jonkun tahon kanssa.

​Missä pankissa tilit ovat

Tärkeintä nopeuden kannalta on varmistaa, että sinulla ja lainaajalla on pankkitilit saman pankin alla.

Vaikka nykyään 2017 voi rahat siirtyä jo aika nopeasti suomalaisten pankkienkin välillä, kaikkein nopeinta tämä on aina kun siirretään rahaa saman pankin sisällä.​

Jos tilisi on siis vaikka Nordeassa, kannattaa varmistaa että lainaaja omaa myös tilin kyseisessä pankissa.

Jos käytät jotakin pientä paikallista pankkia, voi olla hyvin vaikeaa saada pikalaina heti tilille, koska siirtoon menee yleensä aikansa.​

Yleensä suuremmilla vippifirmoilla on tilit jokaisessa suositussa pankissa, mutta pienemmillä firmoilla voi pahimmillaan olla se tilanne, että heillä on vain se yksi tili mitä he käyttävät. Tällöin on hieman arpapeliä sen suhteen, onko tämä pankki se sama mitä itse käytät.

Tämän takia kun haluat lainaa heti tilille, kannattaa suosia suurempia lainafirmoja, jotta pankkiasia sujuu helposti ja nopeasti. Yleensä firmat mainostavat sitä sivuillaan, jos heillä on pankkitilit useassa pankissa.​

Käsitteleekö lainaaja hakemukset koneellisesti

pikalaina heti tilille

Monet suuremmat vippifirmat ovat siirtyneet käsittelemään lainahakemuksia koneellisesti, joka tarkoittaa sitä, että saat lainapäätöksen heti kun hakemus on jätetty. Ja mikäli vastaus on positiivinen, alkaa myös rahojen siirtoprosessi saman tien.

Yleisin tälläinen Suomessa käytössä oleva palvelu kulkee Instantor -nimellä, joten jos näet sivustolla maininnan tästä, tiedät että hakemus käsitellään heti kun sen lähetät.

Toisaalta monet suuremmat lainaajat käsittelevät manuaalisesti hakemuksetkin jo vartin sisällä, joten säästö ei tässä ole kauhean suuri, ainakaan läheskään niin suuri kuin pankkien valinnalla. Kuitenkin jos haluat lainaa heti, kaikki lasketaan ja tämä kannattaa ottaa huomioon.

Mitä kello on

Tässä on suuri ero sen suhteen, haluatko pikavippiä nopeasti vai luottoa. Näin ei tavallaan pitäisi olla, mutta lainsäädännön takia näillä on selvä ero, jota on käsitelty pikavippi 24h -käsittelevässä artikkelissa tarkemmin.

Lyhykäisyydessään tilanne on hassusti nyt sellainen, että pikavippejä ja -lainoja ei saa maksaa lainaajien tilille klo 23 - 7 välisenä aikana. Tämän takia on mahdotonta saada pikalaina heti tilille yöaikaan.

Kuitenkin luottotililtä saa tehdä nostoja myös öisin, sillä jos tämä kiellettäisiin, ei voisi esimerkiksi luottokortteja käyttää enään yöaikaan, ja tuollainen muutos on aika mahdoton toteuttaa.

Tämän takia, jos tahdot lainaa heti yöaikaan, täytyy sinun kääntyä kulutusluottojen tai joustoluottojen puoleen, ja jättää pikavipit pois.​

Ainakin nämä 3 seikkaa kannattaa tarkasti ottaa huomioon, ennen kuin hakee lainaa. Jos niiden kanssa menee vikaan, ei tule saamaan lainaa nopeast tilille vaikka mitä tekisi. Tuo pankin valinta on ehkä se suurin lainan nopeasti saamisen tuhoaja, jonka takia sen kanssa pitää olla erityisen tarkkana.

Summary
Lainaa Heti Tilille 24h
Article Name
Lainaa Heti Tilille 24h
Description
Tahdotko saada Lainaa Heti Tilille 24h? Katso miten tämä on mahdollista, ja mitkä ovat sen rajoitukset tästä...
Author