Lainaa Heti Ilman Vakuuksia (2019) – Vertailussa Vakuudettomat Lainat

Jos haluat saada lainaa heti ilman vakuuksia, on netti paras paikka sitä hakea. Nettilainat ovat lähes aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. Lisäksi saat ne todella nopeasti tilillesi.

Tässä parhaat vakuudettomat lainat netissä vuonna 2018​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla TAMMI18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

4

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

7

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, on siinä monia etuja vakuudellisiin lainoihin verrattuna, joista yksi merkittivä on sen nopeus.

Aina kun aletaan tarjota vakuuksia lainan ehtona, hidastaa se myös vipin saamista reilusti. Tämä on seurausta siitä, kun lainanantajan joutuu ensiksi tarkastamaan vakuuden, päättelemään sen arvon ja arvioimaan onko se oikeasti sopiva vakuus.

Varsinkin kun usein tämä voi vaatia fyysistä näyttöä, on selvää että aikaa tähän palaa usein useampi päivä. Ja kaiken lisäksi tämä vaatii tietenkin myös enemmän vaivaa.

Selvää onkin että lainaa saa nopeammin ilman vakuuksia kuin niiden kanssa, joka osittain myös selittää sen, miksi netissä tarjottavat lainat ja vipit ovat lähes aina vakuudettomia. Takaajia niihin ei myöskään pyydetä, joskin jotkut paikat kyllä haluavat yhteishakijan lainalle, kun aletaan hakea yli 10000 euron lainoja. Tämän suuruiset lainat ovat kuitenkin jo selvästi harvinaisempia, jonka takia takaajiakaan ei nettilainoissa oikeastaan siis vaadita yleisesti.​

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Kun vakuudet jätetään pois kuvioista, onkin mahdollista saada nykyään 2018 lainaa melkein heti tilille. Se nimittäin onnistuu useammastakin paikasta, mm. monista yllälistaamistamme lainapaikoista.

lainaa heti ilman vakuuksia

Monet niistä tarjoavat lainapäätöksen heti, ja lisäksi mikäli se on myönteinen, saat rahat tilillesi usein jo 30 minuutin sisällä.​

Halusit sitten vain nopeaa lainaa, tai hakea pientä vippiä todella helposti mihin tahansa käyttöön, on verkon kautta sitä paljon helpompi hakea kuin vaikka panttilainaamosta tai pankin kautta.

Vakuudettomat lainat vai ei

Osa ihmisistä pohtii sitten, että onko järkeä hakea vakuudettomia lainoja, varsinkin jos vakuuksia oikeasti löytyisi.

On aika tavallista että varsinkin kun puhutaan pienemmistä luotoista tai lainoista, että haetaan ja otetaan vakuudeton laina vaikka vakuuksia ehkä olisikin.​

Iso syy tälle on tuo yllä mainitsemamme nopeus ja helppous, sillä vaikka vakuuksia kotoa tai muualta löytyisi, ei ole aina ihan helppoa tai nopeaa saada se toinen osapuoli yhtä vakuuttuneeksi niiden arvosta.

Toinen asia on se, että usein tavaroilla ja asioilla on suurempi arvo itselle käytössä kuin vakuutena. Esimerkiksi yleisesti omistetut elektroniikat ja autot ovat arvokkaita kotona käytössä, mutta myyntiarvoa niillä ei välttämättä ole kauhean paljoa. Ja kun ottaa huomioon että vaikka esineen arvo olisi 100 €, ei sen arvo vakuutena ole koskaan täyttä summaa vaan yleensä joku 70 - 80 % tästä arvosta.

Tämä tekee vakuuksilla kikkailun vaikeaksi, ellei sitten halua laittaa autoaan tai venettään pantiksi, jotka ovat usein yleisimpiä vakuuksia mitä lainoissa käytetään asunnon lisäksi asuntolainaa hakiessa.​

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Nykyään on käytännössä mahdoton saada lainaa ilman pankkitunnuksia, mutta onneksi melkein jokaisella suomalaisella nämä ovat nykyään jo käytössä.

Kun ne kuitenkin ovat käytössä, ei lainan hakeminen netistä ole koskaan ollut helpompaa ja nopeampaa. Voit nimittäin niiden avulla hoitaa kaikki henkilöllisyyden varmistamisasiat helposti ja nopeasti, ja saada pientä vippiä tai suurta joustoluottoa ilman lomakkeiden lähettämistä postitse tai henkilöllisyyden varmistamista muulla tavalla kuten kännykällä.

Netistä vipin hakeminen käykin nykyään todella helposti pankkitunnuksilla, ja se ei ole koskaan ollut helpompaa. Tämä varmasti selittää osittain sen, miksi verkkolainoja haetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin!​