Lainaa 3000e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Kun haluat hakea lainaa 3000e heti tilille, voi valikoiman laajuus yllättää ja tehdä sen parhaan lainan valinnan vaikeaksi. Sen takia kolusimme lainatarjonnan lävitse, ja olemme etsineet sieltä ne parhaat 3000€ lainat vuonna 2018 ja listanneet ne tähän.

Kun siis haet halpaa ja helppoa 3000€ nopeaa lainaa, katso nämä tarjoukset!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 3000e heti tilille 2018

Kun puhutaan 3000e lainoista, on yleinen suosituksemme että ne kannattaa jo ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailutus tarkoittaa käytännössä sitä, että menet jollekin listaamistamme kilpailutuspalveluista, ja täytät heidän hakemuksensa.

He eivät kuitenkaan sinulle suoraan myönnä lainaa, vaan välittävät lainahakemuksen eteenpäin jopa yli 15 lainapaikkaan. Tämän jälkeen saat lainatarjouksia, ihan kuin jos olisit hakenut erikseen lainaa näistä paikoista yksitellen.​

Lainatarjouksia saatuasi on sinulle pari vaihtoehtoa. Voit joko...

 1. Hyväksyä lainatarjouksen, ja nostaa sen lainan itsellesi
 2. Voit yrittää neuvotella saamaasi tarjousta vielä paremmin omaa ideaasi vastaavaksi.
 3. Voit hylätä kaikki tarjoukset, ja jättää lainat kokonaan nostamatta ilman kustannuksia tai sitoumuksia.​

Kilpailutuksesta ei oikein voi tulla mitään negatiivista, vaan se on se helpoin ja kätevin tapa saada nopeasti selville, mistä tarjottaisiin parasta 3000e lainaa juuri sinulle.

Ainoa miinus onkin ehkä se, että koko prosessi voi viedä 12 - 48 tuntia, riippuen montako tarjousta odotat ennen kuin teet päätöksen. Kun kuitenkin puhutaan jopa satojen eurojen säästöistä, on tämä mielestäni lähes aina kannattavaa, ellei sitten ole oikeasti tarve saada rahoja heti tilille.

Lainaa 3000e Heti Tilille

3000e Kulutusluotto heti 2018

Iso osa tarjolla olevista 3000€ lainoista on joko kulutusluottoja tai joustoluottoja, ja 3000€ pikavippi on jo melko harvinainen näky.

Kulutusluotot soveltuvat yleisesti selvästi paremmin suurempiin lainoihin, jonka takia iso osa näistäkin lainoista on jonkinlaista tililuoton tapaan toimivaa luottoa. Sen avulla voit siis nostaa lainaa osissa, tai jättää jopa osan nostamatta jos et lopulta tarviikkaan sitä.

Luotot tarjoavatkin enemmän joustoa lainan suhteen, ja varsinkin suuremmissa lainoissa ovat myöskin usein edullisempia kuin pikalainat.​

Joustoluotto 3000€

Joustoluotot ovat nousseet taistelemaan kulutusluottojen kanssa suosiosta, ja kirineet eroa paljon viimeisten 3 - 5 vuoden aikana.

Isoin ero niiden välillä tulee siitä​, että siinä missä kulutusluottoa hakiessa sovit saman tien kuinka paljon maksat lainan lyhennystä joka kuukausi, voi tämä kuukausierä vaihdella vapaammin joustoluotoissa.

Hakiessasi 3000e joustoluoton sovitaankin että maksat vain jonkun tietyn summan kuukaudessa minimissään, ja tämä on siis maksettava kuukausittain. Summa voi olla alimmillaan vain lainan korot, ja usein on alle 100 euroa.

Saat kuitenkin koko laina-ajan maksaa lainaa takaisin myös vapaasti ilmaiseksi nopeamminkin, ja tästä ei tarvitse tehdä mitään erillistä ilmoitusta. Maksujen suhteen onkin siis todella paljon sitä nimensä mukaista joustavuutta.​

Joustoluotot ovatkin monella tapaa näppäriä, mutta niiden kanssa kannattaa olla tarkkana niitä hakiessa, sillä ehdot ja minimisummat voivat vaihdella paljonkin eri lainapaikkojen välillä. Lue siis ehdot tarkkaan, ennen kuin haet joustoluottoa.

Netistä onkin siis nykyään 2018 aika vaikea saada enään 3000e lainaa ilman luottoa, ja täten valinta täytyykin tehdä usein kulutusluoton ja joustoluoton välillä.

Usein kannattaa kuitenkin pitää silmät auki, sillä ei välttämättä ole niin suurta käytännön eroa näiden välillä monissa tilanteissa, jolloin kannattaa etsiä vain muuten ehdoiltaan ja hinnaltaan paras 3000e laina mitä on tarjolla 2018.

Katso siis listauksemme yltä, ja tutustu myös sen alta löytyvään laajempaa lainavertailuun. Uskomme että näiden avulla löydät aika helposti sen itsellesi sopivan 3000e kulutusluoton tai lainan!​