Lainaa 2500e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

Kun haet 2500e lainaa, on tarjolla monenlaista ja muotoista lainaa. Mikä niistä sopii parhaiten sinulla, ja mitkä ovat ne parhaat 2500€ lainat mitä on tarjolla vuonna 2018?

Vastauksen näihin kysymyksiin ja listan parhaista lainapaikoista löydätkin tästä!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 2500e heti tilille 2018

Ensimmäinen asia mikä käy selvästi katsellessa 2500 euron lainoja on se, että on enään hyvin vaikea ellei jopa melkein mahdoton saada tämänsuuruista lainaa 18 vuotiaana.

Yleensä näihin lainoihin tarvitaan jo 20 vuoden ikä, tosin joitakin lainapaikkoja on auki myös 19-vuotiaille mistä on mahdollista saada 2500 euron vippi. Valikoima alkaakin kuitenkin olla jo todella rajattu nuoremmilla lainaajilla.

Toinen merkittävä muutos verrattuna 2000e lainoihin on se, että pikavippien tarjonta alkaa loppua kun lainasummat nousevat näin korkeiksi. Joitakin on vielä tarjolla, mutta varsinkin kun haetaan yli 3000 euron lainoja, niin ne ovat lähes aina jo kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Tarjolla on kuitenkin vielä 2500 euron lainoja monessa muodossa, ja mahdollista on hakea niin pikalainaa kuin vaikka sitä joustoluottoa. Mutta mikä näistä sitten sinun kannattaa hakea? Se riippuu tarpeestasi ja siitä miten olet ajatellut lainaa käyttää.

Pikavippi 2500e osamaksulla nopeasti

Vielä on siis mahdollista hakea 2500e pikalaina, mutta tarjonta alkaa olla todella pientä. Kuitenkin listaltamme mm. Credigo tarjoaa edelleen tälläistä lainaa kohtuullisin kustannuksia ja vuoden maksuajalla.

Haasteena alkaakin kuitenkin usein jo olla se, että 12kk maksuaika alkaa olla aika tiukka useille tämän suuruisissa lainoissa. Käytännössä se tarkoittaisi noin 300 euron lyhennyksiä lainalle joka kuukausi, joka on jo melko suuri summa rahaa.

Tämä onkin yksi syy miksi kulutusluotot alkavat olla paljon suositumpia. Niissä nimittäin voi hakea pidempiä maksuaikoja, jotka voivat olla jopa monia vuosia.​

Lainaa 2500e Heti Tilille

Kulutusluotto 2500e 2018

2500e kulutusluottoja on tarjolla paljon useammasta paikasta kuin pikaluottoja, ja ne ovatkin usein suositumpia lainoja jo tässä luokassa kuin pikalainat.

Niiden etuina vippeihin voidaan pitää mm.​

 • Mahdollisuutta nostaa laina osissa, tai jättää osa nostamatta jos sitä ei tarvittakaan.
 • Mahdollisuus saada selvästi pidempiä maksuaikoja, jotka voivat olla jopa yli 10 vuoden mittaisia (Näin pitkää ei kuitenkaan kannata hakea!)
 • Varsinkin isommissa kulutus- ja joustoluotoissa korot voivat myös olla pienemmät kuin vipeissä.

Suositeltavaa alkaakin olla katsomaan tarkemmin kulutus- ja joustoluottoja pikavippien sijaan, kun etsii parasta 2500e lainaa.

2500€ joustoluotto tilille halvalla

Joustoluotto eroaa kulutusluotosta lähinnä siten, että sitä ei tarvitse maksaa ennaltasovituissa erissä kuukaudesta toiseen samalla määrällä.

Sen sijaan lainaa hakiessa sovitaan jokin minimilyhennys, jonka verran on maksettava per kuukausi. Tätä nopeammin saa kuitenkin lainaa vapaasti maksaa myös takaisin, ja tämän ylittäviä lyhennyksiä saa tehdä ilmaiseksi ja ilman ilmoitusta.

Monessa tilanteessa 2500e joustoluotto voikin olla kivempi vaihtoehto kuin kulutusluotto, mutta varsinkin jos sitä rupeaa maksamaan todella hitaasti voi se tulla ajoittain todella kalliiksi.

Älä siis panosta vain minimimaksujen maksuun, vaan koita maksaa kuitenkin nämäkin lainat mahdollisimman nopeasti jos et halua maksaa turhan paljoa lainastasi.

Tässä olikin lyhyt opastus 2500 e lainoihin. Pidä nämä vaihtoehdot mielessä kun katselet lainavertailua ja listaamme parhaista 2500€ lainoista vuodelle 2018. Uskommet että löydät listaltamme melko helposti ja nopeasti itsellesi sopivan lainan, ja voit tällä vertailulla säästää jopa satoja euroja ainakin jos verrataan tilannetta missä ottaisit ensimmäisenä vastaan tulleen lainatarjouksen.​