Lainaa 2000e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Kaipaatko 2000e lainaa nopeasti tilille? Et ole ainoa, jonka takia päätimmekin vertailla parhaita 2000€ lainoja vuonna 2018, ja etsiä niistä juuri ne parhaat. Halusitpa sitten pikavippiä tai joustoluottoa, ovat nämä seuraavat lainat sitä parhaimmistoa mitä tällä hetkellä on tarjolla!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

ZMarta
 • Lainaa 500 - 60000 € 
 • Ikäraja 20 v
 • Kun tahdot saada edullista lainaa tai yhdistää vanhoja lainojasi, on Zmarta helppo keino tässä onnistua

Lue lisää ja hae tästä >>

6

Zmartan kautta on mahdollista saada hyvinkin edullisia suurempia lainoja.

Palvelun avulla voit säästää paljon lainan koroissa. Saat myös tarkemmin säätä sen maksuaikaa kuin​ monissa muissa lainapaikoissa.

Zmartaa voikin suositella, jos haet yhtään suurempaa lainaa, ja tahdot saada sen edullisesti mutta helposti.​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 2000e Heti Tilille 2018

Kun tahdot lainata 2000€ nopeasti tilllesi, on netistä usein helpointa ja kätevintä sitä hakea. Lainatarjonta juuri 2000 euron kohdalla on todella laaja, sillä se kattaa sekä niitä lainapaikkoja jotka lopettavat lainan tarjoamisen yli 2000 euron lainojen kohdalla, sekä myös niitä jotka siinä vaiheessa vasta aloittavat niiden tarjonnan.

Tarjolla onkin niin pikavippi 2000e, kuin vaikka joustoluottoa tai tililuottoa. Lainamuotoja on tarjolla monenlaista, ja voisi sanoa jopa jotain jokaiseen tarpeeseen. Se onko sitten pikalaina vai kulutusluotto sinulle se paras voi olla vaikeampi sanoa, mutta tässä ajattelimme tarjota vinkkejä parhaan 2000€ vipin löytämiseen vuonna 2018.

Pikavippi 2000e osamaksulla 18v

On vaikea sanoa mikä näistä lainamuodoista on tässä lainaluokassa enään se suosituin. Tätä suuremmissa lainoissa tarjonta alkaa usein olla aika luottovoittoista, kun taas pienemmissä lainoissa taas sitten enemmän niitä pikalainoja ja vippejä.

Kun katsellaankin 2000€ lainoja, ovat ne eräänlaisessa risteyskohdassa kahden maailman välillä. Tarjolla onkin tarjouksia kummastakin puolesta, joka tekee myös tarjonnan ehkä laajimmaksi kuin se millään toisella lainasummalla on.​

Lainaa 2000e Heti Tilille

Pikavippi osamaksulla on kuitenkin eräs suosituimmista lainoista, siitä ei ole epäilystä. Pikalainojen helppous ja saamisen nopeus pätevät myös tässä kokoluokassa, joka tekee niiden hakemisesta ja saamisesta tililleen todella nopeaa ja helppoa.

Toisaalta moni ottaa mielellään myös koko 2000e lainan kerralla tililleen, eikä siinä ole aina tarvetta nostaa sitä osissa. Kun se halutaan kuitenkin nostaa paloina, on tällöin erilaiset luotot usein parempi ratkaisu.

Isoimpana miinuksena 2000e pikalainassa voidaan pitää sen maksuajan rajoittuneisuutta, joka alkaa tämän suuruisissa lainoissa jo monella näkyä. Pisimmilläänkin vippien maksuajat ovat usein vain vuoden mittaisia, joka käytännössä tarkoittaa 2000e pikaluotossa 200 euron suuruisia maksueriä per kuukausi.​

Kulutusluotto 2000e halvalla ja nopeasti

Kulutusluoton suurimpana etuna voidaan pitää 2000 € lainoissa seuraavia:

 • Sen avulla on usein mahdollista saada pidempi maksuaika kuin pikavippien kanssa.
 • Lainaa voi nostaa osissa, ja täten se soveltuu mm. matkalle tai kun et tiedä tarkalleen paljonko tulet loppupeleissä lainaa tarvitsemaan.
 • Varsinkin suuret joustoluotot voivat olla edullisempia kuin pikavipit.

Heikkouksina voidaan taas pitää usein korkeampaa ikärajaa, joskus kallimpaa hintaa varsinkin tietyissä joustoluotoisssa, sekä rahojen saamista hieman pikalainoja hitaammin.

Se onko joustoluotto, pikavippi tai vaikka tililuotto se sinulle paras lainamuoto, no sitä sinun täytyy itse pohtia tilanteesi huomioon ottavasti.

2000€ joustoluotto heti 2018

Joustoluottojen suosio on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana, ja hyvästä syystä. Niiden avulla on mahdollista saada melko uudenlaista lainaa, joka sopii hyvin elämäntilanteisiin missä tulot tai menot vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen (kuten on useilla tapana).

Joustoluotto 2000e tarjoaa mahdollisuuden maksaa lainaa eri summan kuukaudesta toiseen, ilman ilmoittelua tai lainaehtojen muutoksia.

Näissä lainoissa on vain minimimaksu, joka pitää lyhentää lainaa joka kuukausi. Pienimmillään se voi olla vain kuukauden aikana syntyneet korot, joku tietty euromäärä tai sitten tietty prosenttiosuus avoimesta lainasta.

Tämä pitää siis maksaa takaisin joka kuukausi, mutta saat vapaasti lyhentää lainaasi tätä suuremmilla summilla jos se vain on mahdollista. Ja mitä nopeammin maksat joustoluottoa takaisin, sitä edullisemmin myös lainastasi selviät.

Maksunopeudestasi riippuen voi siis kyseessä olla kallis tai halpa joustoluotto.​ Jos maksat aina vain minimin, voi laina tulla todella kalliiksi. Jos taas maksat niin hyvin kuin pystyt, voit säästää jopa satasia lainan hinnassa.

Huomaa kuitenkin että joustoluottojen ehdot vaihtelevat hyvinkin paljon ja samaten myös niiden korko eri lainapaikkojen välillä. Lue siis sen paikan ehdot tarkkaan ennen kuin haet 2000 € joustoluoton.​

Tässä siis pääpiirteissään ne vaihtoehdot kun halutaan lainaa 2000e heti 2018 vuonna. Mieti rauhassa minkälainen laina näistä sopisi sinun tarpeeseesi parhaiten, ja katso sen jälkeen ylhäältä listaa hyvistä 2000€ lainoista ja hae omasi jo vaikka tänään!

Usein tälläinen 2000e vippi on mahdollista saada tilille jo alle tunnissa, joten se on erittäin kätevää hakea verkosta​.