Lainaa 1900e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Tahdotko hakea 1900e lainan heti tilillesi? Ennen kuin kuitenkaan haet lainaa, lue tämä nopea ja selkeä lainavertailu, jonka tarkoitus on auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopiva vippi tai laina vuonna 2018.

Tässä onkin lista parhaista 1900 € lainoista vuonna 2018!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 1900e heti tilille 2018

Mikäli aivan totta puhutaan, on melko harvinaista että haetaan 1900e pikavippi tai muu vastaava laina, sillä niin usein nämä lainat pyöristyvät satasella ylöspäin 2000 euron suuruiseksi.

Tämä ei ole vain sattumaa, sillä eräs iso muutos tapahtuu lainamarkkinoilla netissä juuri tuossa 2000€ rajakohdassa. Siitä eteenpäin alkaa tulla tarjolla monia lainapaikkoja, jotka ovat erikoistuneet isompiin lainoihin ja tuovat hieman erilaista tarjontaa markkinoille.​

Ero tarjonnassa 1900e lainoissa ja satasen suuremmissa voikin olla ajoittain isokin, jonka takia voit kurkata myös 2000e lainoja käsittelevän vertailumme ja katsoa miten ne eroavat ja kenties sopivat paremmin sinulle.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö 1900€ lainat olisi laadukkaita, sillä tarjolla on tässäkin summassa monia hyviä lainoja, niin pikalainoina kuin vaikka joustoluottoina.​

1900e pikavippi nopeasti ja halvalla

Eräs iso muutos alkaa olla esimerkiksi se, että vaikka 1900e pikalaina on tarjolla monesta paikasta, alkaa yli 2000 euron vipit olla jo todella harvinaisia ja lainat ovat lähes aina kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Lainaa 1900e Heti

Kuitenkin tässä kokoluokassa, eli 1900€ lainoissa ovat pikavipit vielä usein suositumpia kuin erilaiset tililuotot. Suurin ero niiden välillä on se, että pikalaina otetaan kerralla tilille, ja että se maksetaan takaisin usein hieman nopeammin.

Toisaalta nopea pikaluotto voi olla edullisempi kuin esim. joustoluotto, joten jos joustoa ei niin paljoa tarvii, voi olla halvempaa ottaa pikalaina kuin kulutusluotto.​

Näin suurta vippiä otettaessa puhutaan lähes tulkoon aina pikavipistä osamaksulla, eli se maksetaan takaisin osissa. Yleisimpiä laina-aikoja 1900 pikalainalle ovat pidemmät ajat, eli yleensä 12 kuukautta tai vastaava.

Kulutusluotto 1900e Edullisesti 18v

Kulutusluotoissa on mahdollista saada pidempi maksuaika, joka voi olla jopa useamman vuoden kun puhutaan tämän kokoluokan lainoista. Se tarviitko näin pitkää laina-aikaa riippuu tilanteestasi. Parasta on tietenkin mitä nopeammin pystyt maksamaan lainan takaisin, mutta usein kädet ovat aika sidotut sen suhteen miten paljon niitä lyhennyksiä voi tehdä kuukausittain.

Toisaalta jos tulosi tai menosi vaihtelevat vähääkään enemmän kuukaudesta toiseen, voi fiksuinta olla ottaa 1900e joustoluotto.

Sen ideana onkin nimittäin mahdollisuus tarjota tilaisuus maksaa lainaa eri summina eri kuukausina ilman ilmoituksia tai kalliita muutoksia. Joustoluotoissa on usein jokin asetettu minimimaksu, joka pitää joka kuukausi lyhentää. Alhaisimmillaan se voi olla vain lainan korot, mutta usein on joko tietty euromäärä (esim. 50€ kuussa), tai sitten tietty prosenttiosuus lainasta mikä on maksamatta.​

Joustoluottojen avulla onkin mahdollista saada välillä todella pieniä kuukausieriä, joka sopii monille hieman heikommat tulot omaaville. Heikkoutena niille on usein hieman korkeampi korko, joka voi tietyissä paikoissa olla todellakin korkea ja sen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Haet sitten kuitenkin 1900e pikaluottoa, lainaa tai joustoluottoa, on listallamme ja erityisesti laajemmassa lainavertailussamme varmasti lähes jokaiselle jotakin.

Katso siis lista tämän artikkelin yläpäästä, ja löydä itsellesi parhaiten sopiva halpa 1900e laina jo tänään!​