Lainaa 1900e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

Tahdotko hakea 1900e lainan heti tilillesi? Ennen kuin kuitenkaan haet lainaa, lue tämä nopea ja selkeä lainavertailu, jonka tarkoitus on auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopiva vippi tai laina vuonna 2019.

Tässä onkin lista parhaista 1900 € lainoista vuonna 2019!

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Lainaa 1900e heti tilille 2019

Mikäli aivan totta puhutaan, on melko harvinaista että haetaan 1900e pikavippi tai muu vastaava laina, sillä niin usein nämä lainat pyöristyvät satasella ylöspäin 2000 euron suuruiseksi.

Tämä ei ole vain sattumaa, sillä eräs iso muutos tapahtuu lainamarkkinoilla netissä juuri tuossa 2000€ rajakohdassa. Siitä eteenpäin alkaa tulla tarjolla monia lainapaikkoja, jotka ovat erikoistuneet isompiin lainoihin ja tuovat hieman erilaista tarjontaa markkinoille.​

Ero tarjonnassa 1900e lainoissa ja satasen suuremmissa voikin olla ajoittain isokin, jonka takia voit kurkata myös 2000e lainoja käsittelevän vertailumme ja katsoa miten ne eroavat ja kenties sopivat paremmin sinulle.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö 1900€ lainat olisi laadukkaita, sillä tarjolla on tässäkin summassa monia hyviä lainoja, niin pikalainoina kuin vaikka joustoluottoina.​

1900e pikavippi nopeasti ja halvalla

Eräs iso muutos alkaa olla esimerkiksi se, että vaikka 1900e pikalaina on tarjolla monesta paikasta, alkaa yli 2000 euron vipit olla jo todella harvinaisia ja lainat ovat lähes aina kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Lainaa 1900e Heti

Kuitenkin tässä kokoluokassa, eli 1900€ lainoissa ovat pikavipit vielä usein suositumpia kuin erilaiset tililuotot. Suurin ero niiden välillä on se, että pikalaina otetaan kerralla tilille, ja että se maksetaan takaisin usein hieman nopeammin.

Toisaalta nopea pikaluotto voi olla edullisempi kuin esim. joustoluotto, joten jos joustoa ei niin paljoa tarvii, voi olla halvempaa ottaa pikalaina kuin kulutusluotto.​

Näin suurta vippiä otettaessa puhutaan lähes tulkoon aina pikavipistä osamaksulla, eli se maksetaan takaisin osissa. Yleisimpiä laina-aikoja 1900 pikalainalle ovat pidemmät ajat, eli yleensä 12 kuukautta tai vastaava.

Kulutusluotto 1900e Edullisesti 18v

Kulutusluotoissa on mahdollista saada pidempi maksuaika, joka voi olla jopa useamman vuoden kun puhutaan tämän kokoluokan lainoista. Se tarviitko näin pitkää laina-aikaa riippuu tilanteestasi. Parasta on tietenkin mitä nopeammin pystyt maksamaan lainan takaisin, mutta usein kädet ovat aika sidotut sen suhteen miten paljon niitä lyhennyksiä voi tehdä kuukausittain.

Toisaalta jos tulosi tai menosi vaihtelevat vähääkään enemmän kuukaudesta toiseen, voi fiksuinta olla ottaa 1900e joustoluotto.

Sen ideana onkin nimittäin mahdollisuus tarjota tilaisuus maksaa lainaa eri summina eri kuukausina ilman ilmoituksia tai kalliita muutoksia. Joustoluotoissa on usein jokin asetettu minimimaksu, joka pitää joka kuukausi lyhentää. Alhaisimmillaan se voi olla vain lainan korot, mutta usein on joko tietty euromäärä (esim. 50€ kuussa), tai sitten tietty prosenttiosuus lainasta mikä on maksamatta.​

Joustoluottojen avulla onkin mahdollista saada välillä todella pieniä kuukausieriä, joka sopii monille hieman heikommat tulot omaaville. Heikkoutena niille on usein hieman korkeampi korko, joka voi tietyissä paikoissa olla todellakin korkea ja sen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Haet sitten kuitenkin 1900e pikaluottoa, lainaa tai joustoluottoa, on listallamme ja erityisesti laajemmassa lainavertailussamme varmasti lähes jokaiselle jotakin.

Katso siis lista tämän artikkelin yläpäästä, ja löydä itsellesi parhaiten sopiva halpa 1900e laina jo tänään!​