Lainaa 1600e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

Haettaessa 1600e lainaa alkaa tarjonta olla suurimmillaan, ja sen parhaan ja edullisimman lainan löytäminen yksin jo hieman haastavaa. Tätä varten olemmekin keränneet tähän lainavertailuun parhaat 1600€ lainat. Katso voittajat tästä, ja hae omasi jo vaikka tänään!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 1600e heti tilille 2018

1600e pikalaina on mahdollista saada netin kautta todella nopeasti ja vielä melko helpostikkin, kunhan omaat säännölliset tulot ja olet valmis ottaaman tarpeen mukaan tarpeeksi pitkän maksuajan lainallesi.

Yleensä lainan saamisen haasteet nousevat kunnolla vasta kun puhutaan yli 2000 euron lainoista, joten siinä mielessä tämän kokoluokan lainat ovat vielä ihan mukavia ja melko leppoisia hakea.

Toisaalta 1600 euron vippi on jo sen verran suuri laina, että sitä ei kannata sokeana hakea ensimmäisestä vastaantulevasta lainapaikasta. Pienelläkin vertailulla voi nimittäin säästää melko helposti jopa satoja euroja.

Haastena voi toisilla olla sen sopivan lainan löytäminen. Onko pikavippi, pikaluotto, kulutusluotto, pankkilaina vai joustoluotto se paras vaihtoehto sinulle? Jos et vielä tiedä, lue eteenpäin!​

1600e pikavippi osamaksulla nopeasti

Suurimmat ja suosituimmat tavat hakea 1600e laina 2018 vuonna ovat pikalainat ja kulutusluotot. Myöskin kuitenkin joustoluottojen suosio on kasvanut erityisesti viimeisten 3 - 5 vuoden aikana.

Lainaa 1600e Heti Tilille

Valinta näiden väliltä kannattaakin usein tehdä tarpeen ja käyttötavan mukaan. Useimmissa tapauksissa eroa ei kuitenkaan niin kauheasti ehdi syntyä näiden muotojen välillä, mutta tietyissä tilanteissa ne toimivat parhaiten.

Pikavippi 1600e on usein paras kun tarvitset koko lainasumman kerralla käteesi, ja käytät sen myös nopeasti. Samaten tämä pätee kun arvostat lainan hakemisen helppoutta ja nopeutta, ja silloin kun laina-ajaksi sinulle riittää enimmillään 12 kuukautta.​

1600e kulutusluotto taas on parhaimmillaan kun tarvitset tämän verran lainaa esim. 2 - 5 kuukauden ajalla esimerkiksi matkalla. Luottotilin avulla voit tehdä nostoja omaan tahtiin, ja niiden jakautuessa pidemmälle ajalle voit säästää ihan kunnollisia summia luottoa ottamalla.​

Joustoluotto 1600 e voi sopia hyvin sinulle, jos rahatilanteesi heittelee kuukaudesta toiseen. Tämän avulla voit sitten maksaa lainaa takaisin nopeammin niinä kuina kun rahaa jää käteen, ja vähemmän kun menot ovat kovemmat tai rahavarat vähissä.​

Jokaisella onkin puolensa, mutta usein on aika pieniä eroja tälläisissä lainoissa tässä summassa näiden välillä käytännössä useilla. Joillekin voi kuitenkin tuoda säästöjä ja helpotusta kun valitsee itselleen sopivan muodon, jonka takia erot on hyvä huomioida.

Kulutusluotto 1600e 2018

Hait sitten kulutusluottoa tai pikaluottoa, listallamme on lainapaikkoja jotka täyttävät kummankin ehdon.

Koska emme tiedä tarkasti sinun tilannettasi, olemme listanneet halpoja 1600 € lainoja monista eri luokista ja ehdoin, ja luotamme että itse pystyt listalta löytämään sen lainan joka parhaiten sopii juuri sinulle.

Katso siis listamme sivun yläreunasta, ja hae lainaa vaikka saman tien kun sopiva pikavippi on löytynyt!