Lainaa 1400e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

1400e laina on hieman harvinaisempi, sillä usein tämä pyöristyy samalla 1500 euron lainaksi. Kuitenkin olemme päättäneet listata parhaat 1400€ lainat 2018 vuonna tähän artikkeliin. Katso voittajat, ja hae omasi jo tänään!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

4

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 1400e heti tilille 2018

Yleistyksenä voidaan sanoa, että kaikki alle 2000 euron lainat on mahdollista saada aika helposti melkein heti tilille 2018.

Tämä käy usein helpoiten kun haet 1400 euron vippiä, mutta myös kulutusluottoa tai joustoluottoa on tänäpäivänä mahdollista saada tililleen todella nopeasti. Muodolla ei siis tässä suhteessa olekkaan pahemmin väliä, vaan enemmän vaikuttaa se mistä lainan haet.

Kuitenkin nopeuteen on panostaneet lähes kaikki lainapaikat, jonka takia erot tässäkin ovat nykyään todella pienet. Lähes jokaisesta lainapalvelusta onkin mahdollista saada nykyään 1400e pikalaina jo alle tunnissa tilille päiväsaikaan. Yöllä joudut odottamaan kuitenkin seuraavaan aamuun jo lainsäädännöllisten seikkojen takia.​

1400e pikavippi osamaksulla

Vaikka 1400€ laina on jo selvästi suurempi kuin pienet suositummat vipit, haetaan sekin usein pikalainana. Se on usein se helpoin muoto ja tapa sitä hakea, ja ne edut mitä luotot tarjoavat eivät tule kovin vahvasti esiin näin pienissä lainoissa.

Lainaa 1400e Heti Tilille

Vaikka onkin mahdollista myös hakea 1400e kulutusluotto, ei se usein eroa käytännössä vielä kovin paljoa pikavipistä. Voit nostaa lainan osissa, se on totta, mutta jos tarkoitus ei ole nostaa koko lainasummaa noin 3 kuukauden jaksolla, ovat säästöt usein niin pienet että helpointa on vain ottaa 1400€ vippi ja nostaa koko raha kerralla tilille.​

Valinta on kuitenkin tietenkin sinun, ja on olemassa tilanteita joissa on ihan fiksua hakea joustoluotto 1400€.

Kulutusluotto 1400€ 2018

1400 euron luotto voikin siis tulla järkeen jos tarkoitus on käyttää rahat noin 3 kuukauden aikana, ja tällöin voit nostella niitä osissa ja maksaa tästä sitten kuluja vain siitä osiosta lainaa minkä olet tilillesi nostanut.

Toinen seikka milloin joustoluotto voi olla parempi on silloin kun kaipaat yli vuoden maksuaikaa. Pikaluotoissa harvoin on yli 12 kuukauden maksuaikaa, jolloin joudut menemään luottojen puolelle jos kaipaat tätä enemmän laina-aikaa.​

Kolmas tapaus milloin erityisesti joustoluotto voi olla paras on silloin, jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmän kuukausien välillä. Joustoluoton avulla voit nimittäin maksaa lainaa enemmän toisina kuukausina, ja sitten vähemmän toisina. Tämän takia ne ovatkin usein ihanteellisia kun vaihtelua tuloissa tai menoissa on tavallista enemmän.

Tämän takia 1400€ joustoluotto voikin olla ihanteellinen esimerkiksi yrittäjälle, tai vaikka komissiotyötä tekevälle, joiden tulot voivat heitellä voimakkaasti kuukaudesta toiseen. Tällöin voit maksaa enemmän hyvinä kuukausina, ja vähemmän köyhempinä.​

Kuten ehkä selväksi onkin käynyt, jokaisella lainamuodolla on hyvät ja huonot puolensa. Katsele siis myös niitä, kun vertailet lainoja.