Lainaa 1400e Heti Tilille (2020) – Katso Parhaat Lainat!

  1400e laina on hieman harvinaisempi, sillä usein tämä pyöristyy samalla 1500 euron lainaksi. Kuitenkin olemme päättäneet listata parhaat 1400€ lainat 2020 vuonna tähän artikkeliin. Katso voittajat, ja hae omasi jo tänään!

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Lainaa 1400e heti tilille 2020

  Yleistyksenä voidaan sanoa, että kaikki alle 2000 euron lainat on mahdollista saada aika helposti melkein heti tilille 2020.

  Tämä käy usein helpoiten kun haet 1400 euron vippiä, mutta myös kulutusluottoa tai joustoluottoa on tänäpäivänä mahdollista saada tililleen todella nopeasti. Muodolla ei siis tässä suhteessa olekkaan pahemmin väliä, vaan enemmän vaikuttaa se mistä lainan haet.

  Kuitenkin nopeuteen on panostaneet lähes kaikki lainapaikat, jonka takia erot tässäkin ovat nykyään todella pienet. Lähes jokaisesta lainapalvelusta onkin mahdollista saada nykyään 1400e pikalaina jo alle tunnissa tilille päiväsaikaan. Yöllä joudut odottamaan kuitenkin seuraavaan aamuun jo lainsäädännöllisten seikkojen takia.​

  1400e pikavippi osamaksulla

  Vaikka 1400€ laina on jo selvästi suurempi kuin pienet suositummat vipit, haetaan sekin usein pikalainana. Se on usein se helpoin muoto ja tapa sitä hakea, ja ne edut mitä luotot tarjoavat eivät tule kovin vahvasti esiin näin pienissä lainoissa.

  Lainaa 1400e Heti Tilille

  Vaikka onkin mahdollista myös hakea 1400e kulutusluotto, ei se usein eroa käytännössä vielä kovin paljoa pikavipistä. Voit nostaa lainan osissa, se on totta, mutta jos tarkoitus ei ole nostaa koko lainasummaa noin 3 kuukauden jaksolla, ovat säästöt usein niin pienet että helpointa on vain ottaa 1400€ vippi ja nostaa koko raha kerralla tilille.​

  Valinta on kuitenkin tietenkin sinun, ja on olemassa tilanteita joissa on ihan fiksua hakea joustoluotto 1400€.

  Kulutusluotto 1400€ 2018

  1400 euron luotto voikin siis tulla järkeen jos tarkoitus on käyttää rahat noin 3 kuukauden aikana, ja tällöin voit nostella niitä osissa ja maksaa tästä sitten kuluja vain siitä osiosta lainaa minkä olet tilillesi nostanut.

  Toinen seikka milloin joustoluotto voi olla parempi on silloin kun kaipaat yli vuoden maksuaikaa. Pikaluotoissa harvoin on yli 12 kuukauden maksuaikaa, jolloin joudut menemään luottojen puolelle jos kaipaat tätä enemmän laina-aikaa.​

  Kolmas tapaus milloin erityisesti joustoluotto voi olla paras on silloin, jos tulosi tai menosi vaihtelevat enemmän kuukausien välillä. Joustoluoton avulla voit nimittäin maksaa lainaa enemmän toisina kuukausina, ja sitten vähemmän toisina. Tämän takia ne ovatkin usein ihanteellisia kun vaihtelua tuloissa tai menoissa on tavallista enemmän.

  Tämän takia 1400€ joustoluotto voikin olla ihanteellinen esimerkiksi yrittäjälle, tai vaikka komissiotyötä tekevälle, joiden tulot voivat heitellä voimakkaasti kuukaudesta toiseen. Tällöin voit maksaa enemmän hyvinä kuukausina, ja vähemmän köyhempinä.​

  Kuten ehkä selväksi onkin käynyt, jokaisella lainamuodolla on hyvät ja huonot puolensa. Katsele siis myös niitä, kun vertailet lainoja.