Lainaa 1300e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Mikä on se paras 1300e laina 2018? Tätä me lähdimme selvittelemään, ja tähän kirjoitukseen olemmekin listanneet parhaita löytämiämme lainoja sinulle, joka tahdot hakea lainaa 1300€ vuonna 2018.

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 1300e heti tilille 2018

Lainoja on nykyään tarjolla todella monia 1000 - 2000 euron välissä, ja tälläistä lainaa etsivä ei voikkaan ainakaan valittaa sitä, etteikö vaihtoehtoja olisi.

Ongelmaksi muodostuu enemmänkin ja useammin se, että mikä näistä lainoista olisi sitten itselle se paras? Tai ei välttämättä edes se paras, mutta ainakin parempia kuin toiset.

Tähän lainavertailuun olemmekin keränneet parhaita 1300€ lainoja, olivat ne sitten pikavippejä tai vaikka joustoluottoja. Kaikkia niitä on nimittäin tarjolla, ja valinta niiden väliltä ei aina ole ihan yksinkertainen.

Pikavippi 1300e osamaksulla heti​

Osalle voi tulla yllätyksenä, että 1300€ pikalainat ovat yhä se suosituin muoto jossa tämän suuruisia lainoja otetaan. Usein tämä johtuu kuitenkin ajatuksesta, että pikaluotto pitäisi aina maksaa takaisin nopeasti, mutta tilanne ei todellakaan ole tänäpäivänä 2018 enään tälläinen.

Tämän takia monille sopiva laina onkin hakea 1300e pikavippi pidemmällä maksuajalla, joista suosituin alkaa olla 12 kuukauden eli vuoden maksuaika.

Lainaa 1200e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Harva ottaa enään pikavippiä ilman osamaksua tässä summassa, vaan kysymys onkin enemmän kuinka monessa osassa pystyt tälläisen lainan maksamaan takaisin. Nopeammin maksamalla säästät lainan kustannuksissa, mutta selvää on myös että kovin monelle ei ole enään mahdollista maksaa vaikka 1300e joustoluottoa takaisin 2 kuukauden sisällä vaan aikaa tarvitaan enemmän.

Jos otat kulutusluottoa 1300€, voit saada maksuaikaa useammankin vuoden jos niin haluat. Mahdollista onkin saada kuukausilyhennykset todella pieniksi jos se sinua auttaa.​

1300€ kulutusluotto nopeasti

Ottamalla 1300 euron vipin tai kulutusluoton, voit saada sille enemmän maksuaikaa kuin mitä pikalaina tarjoaisi. Lisäksi mahdollisuus tulee nostaa laina osissa, joka soveltuu tilanteisiin jossa tarvitset ehkä 300 euroa nytten, ja vaikka sitten 500 euroa myöhemmin ja niin edelleen.

Joustoluotto 1300 e taas soveltuu silloin, kun tulosi vaihtelevat ja haluat maksaa lainaa eri suuruisissa osissa. Näiden luottojen avulla voitkin lyhentää lainaasi esimerkiksi 300 euroa tässä kuussa, 200 ensi kuussa ja vaikka 500 euroa sitten. Yleensä lainapaikoissa on joku minimimaksu, joka pitää joka kuukausi maksaa. Sen ylittäviltä summilta saat muutoksia kuitenkin tehdä vapaasti kuukaudesta toiseen ilman erillisiä ilmoituksia.​

Se onko 1300 euron laina paras sinulle missä muodossa onkin hyvä pohtia itse, sillä jokainen näistä on paras tietyssä tilanteessa. Koska lainasumma kuitenkin on vielä kohtuullisen pieni, ei erot ole niin merkittäviä kuin vaikka 5000e lainasta puhuttaessa.

Joskus voi kuitenkin olla tälläkin merkitystä, ja sopiva valinta voi mm. tehdä lainan takaisinmaksusta helpompaa ja mukavampaa. Pohdi siis tämäkin asia, ennen kuin haet lainaa!​