Lainaa 1300e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

Mikä on se paras 1300e laina 2019? Tätä me lähdimme selvittelemään, ja tähän kirjoitukseen olemmekin listanneet parhaita löytämiämme lainoja sinulle, joka tahdot hakea lainaa 1300€ vuonna 2019.

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Lainaa 1300e heti tilille 2019

Lainoja on nykyään tarjolla todella monia 1000 - 2000 euron välissä, ja tälläistä lainaa etsivä ei voikkaan ainakaan valittaa sitä, etteikö vaihtoehtoja olisi.

Ongelmaksi muodostuu enemmänkin ja useammin se, että mikä näistä lainoista olisi sitten itselle se paras? Tai ei välttämättä edes se paras, mutta ainakin parempia kuin toiset.

Tähän lainavertailuun olemmekin keränneet parhaita 1300€ lainoja, olivat ne sitten pikavippejä tai vaikka joustoluottoja. Kaikkia niitä on nimittäin tarjolla, ja valinta niiden väliltä ei aina ole ihan yksinkertainen.

Pikavippi 1300e osamaksulla heti​

Osalle voi tulla yllätyksenä, että 1300€ pikalainat ovat yhä se suosituin muoto jossa tämän suuruisia lainoja otetaan. Usein tämä johtuu kuitenkin ajatuksesta, että pikaluotto pitäisi aina maksaa takaisin nopeasti, mutta tilanne ei todellakaan ole tänäpäivänä 2018 enään tälläinen.

Tämän takia monille sopiva laina onkin hakea 1300e pikavippi pidemmällä maksuajalla, joista suosituin alkaa olla 12 kuukauden eli vuoden maksuaika.

Lainaa 1200e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

Harva ottaa enään pikavippiä ilman osamaksua tässä summassa, vaan kysymys onkin enemmän kuinka monessa osassa pystyt tälläisen lainan maksamaan takaisin. Nopeammin maksamalla säästät lainan kustannuksissa, mutta selvää on myös että kovin monelle ei ole enään mahdollista maksaa vaikka 1300e joustoluottoa takaisin 2 kuukauden sisällä vaan aikaa tarvitaan enemmän.

Jos otat kulutusluottoa 1300€, voit saada maksuaikaa useammankin vuoden jos niin haluat. Mahdollista onkin saada kuukausilyhennykset todella pieniksi jos se sinua auttaa.​

1300€ kulutusluotto nopeasti

Ottamalla 1300 euron vipin tai kulutusluoton, voit saada sille enemmän maksuaikaa kuin mitä pikalaina tarjoaisi. Lisäksi mahdollisuus tulee nostaa laina osissa, joka soveltuu tilanteisiin jossa tarvitset ehkä 300 euroa nytten, ja vaikka sitten 500 euroa myöhemmin ja niin edelleen.

Joustoluotto 1300 e taas soveltuu silloin, kun tulosi vaihtelevat ja haluat maksaa lainaa eri suuruisissa osissa. Näiden luottojen avulla voitkin lyhentää lainaasi esimerkiksi 300 euroa tässä kuussa, 200 ensi kuussa ja vaikka 500 euroa sitten. Yleensä lainapaikoissa on joku minimimaksu, joka pitää joka kuukausi maksaa. Sen ylittäviltä summilta saat muutoksia kuitenkin tehdä vapaasti kuukaudesta toiseen ilman erillisiä ilmoituksia.​

Se onko 1300 euron laina paras sinulle missä muodossa onkin hyvä pohtia itse, sillä jokainen näistä on paras tietyssä tilanteessa. Koska lainasumma kuitenkin on vielä kohtuullisen pieni, ei erot ole niin merkittäviä kuin vaikka 5000e lainasta puhuttaessa.

Joskus voi kuitenkin olla tälläkin merkitystä, ja sopiva valinta voi mm. tehdä lainan takaisinmaksusta helpompaa ja mukavampaa. Pohdi siis tämäkin asia, ennen kuin haet lainaa!​