Lainaa 1000e Heti Tilille (2019) – Katso Parhaat Lainat!

1000e lainat ovat eräs suosituimista lainasummista jos ei lasketa mukaan aivan pienimpiä vippejä, joka tarkoittaa myös sitä että lainavalikoima on aivan huikea. Halusit sitten 1000e pikavippiä tai vaikka joustoluottoa, sitä on kyllä tarjolla.

Haastena usein onkin löytää ne hyvät lainat sieltä keskeltä, ja tätä varten olemme tämän lainavertailun laatineet. Katso siis alta parhaat 1000€ lainat 2019, ja hae omasi nopeasti jo vaikka tänään!​

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Lainaa 1000e heti tilille 2019

Tuhannen euron vippi voidaan laskea ehkä jo hieman suuremmaksi lainaksi, mutta se ei tarkoita etteikö sitä voisi saada todella nopeasti. Hyvin mahdollista onkin saada 1000e vippi tililleen jo jopa alle puolessa tunnissa useammastakin lainapaikasta.

Kuten yllä jo mainitsemme, tälläistä lainaa on tarjolla myös monessa muodossa. Suosiotaan alkavat nostaa mm. kulutusluotto 1000e, ja pikavippien suosio alkaa ehkä hieman heikentyä. Toisaalta koska nykyään on mahdollista hakea myös pikalainaa pitkällä maksuajalla, ovat nekin usein hyviä vaihtoehtoja kun halutaan pikalainaa 1000€.​

Se kannattaako sinun sitten hakea joustoluotto 1000e vai pikaluotto riippuu tarpeestasi ja siitä miten olet ajatellut lainaa käyttää. Jos se tulee kulutukseen, voi jonkinlainen luotto josta voit sitten tehdä nostoja osissa olla hyvä ratkaisu. Tämä tapahtuu siten usein luottotilin tai tililuoton avulla.

Lainaa 1000e Heti Tilille

​Mutta jos taas sitten tarvitset 1000€ lainaa vaikka auton korjaukseen tai vastaavaan, on se ihan hyvä nostaa kerralla käteensä ja tällöin toimii hyvin tähän tarkoitukseen myöskin pikalaina tai vastaana nopea luotto.

Pikavippi 1000e osamaksulla 2018

Eräs melko suosittu tapa ottaa tälläinen tonnin laina on ottaa se pikavipillä osamaksulla. Tällöin siis maksat lainan takaisin osissa, ja näitä osia voi saada yleensä noin 3 - 12 melko helpostikkin.

Yli vuoden maksuaikaa haluavien pitää usein kääntyä kulutusluottojen puoleen, mutta 12 kk maksuaika on mahdollista saada nykyään myös pikavipeissä ja luotoissa.

Tämä on edelleen se suosituin muoto hakea lainaa 1000e 2018 vuonna, ja useimmille aivan riittävä muoto. Tämä tarkoittaa käyttännössä kuitenkin sitä, että lainaa on pystyttävä lyhentämään kuukausittain noin 100 - 200 euroa per kuukausi. Jos kaipaat tätä pienempää kuukausierää, niin silloin tarvitset myös pidemmän maksuajan.​

Kulutusluotto 1000€ Heti

Kulutusluotoilla on mahdollista joskus saada pidempiä maksuaikoja, ja niitä kannattaa myös katsella jos kaipaa useamman vuoden maksuaikaa.

Toisaalta 1000 euron kulutusluotot voivat olla muutenkin parempia, jos rahoja tarvitset nimensä mukaisesti kulutusta varten. Toisaalta jos käytät koko lainan noin 1 kuukauden sisällä, ei säästöä pahemmin heru nostamalla sitä erissä verrattuna siihen että ottaisin pikalainan.

Tämän takia harvemmin tulee kauheasti haittaa mikäli ottaa pikalaina 1000e, ja tämä osaltaan myös laskee esimerkiksi joustoluottojen suosiota.

On kuitenkin tilanteita missä tästä on iloa, jonka takia 1000€ joustoluotto voi joissakin tarkoituksissa olla se paras.

Kun siis katselet lainavertailua, älä välttämättä sulje pois näitäkään lainamuotoja. Hyvä on myös tietää ja nähdä, että myös 1000 euron joustoluoton voi nostaa kerralla tililleen, ja täten toimia sen kanssa jotakuinkin kuin jos se olisi joustoluotto tai kulutusluotto.​