Lainaa 1000e Heti Tilille (2018) – Katso Parhaat Lainat!

1000e lainat ovat eräs suosituimista lainasummista jos ei lasketa mukaan aivan pienimpiä vippejä, joka tarkoittaa myös sitä että lainavalikoima on aivan huikea. Halusit sitten 1000e pikavippiä tai vaikka joustoluottoa, sitä on kyllä tarjolla.

Haastena usein onkin löytää ne hyvät lainat sieltä keskeltä, ja tätä varten olemme tämän lainavertailun laatineet. Katso siis alta parhaat 1000€ lainat 2018, ja hae omasi nopeasti jo vaikka tänään!​

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

limiitti.fi
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Joustava tililuotto melko edulliseen hintaan ja hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, jolta voit sitten tehdä nostoja sitä mukaan kun rahaa tarvitset.

Nostoja voit tehdä 24/7 vaikka tekstarilla, ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Uusille asiakkaille kampanjana tarjolla ensimmäinen nosto 1000€ asti ilman nostokuluja.

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Lainaa 1000e heti tilille 2018

Tuhannen euron vippi voidaan laskea ehkä jo hieman suuremmaksi lainaksi, mutta se ei tarkoita etteikö sitä voisi saada todella nopeasti. Hyvin mahdollista onkin saada 1000e vippi tililleen jo jopa alle puolessa tunnissa useammastakin lainapaikasta.

Kuten yllä jo mainitsemme, tälläistä lainaa on tarjolla myös monessa muodossa. Suosiotaan alkavat nostaa mm. kulutusluotto 1000e, ja pikavippien suosio alkaa ehkä hieman heikentyä. Toisaalta koska nykyään on mahdollista hakea myös pikalainaa pitkällä maksuajalla, ovat nekin usein hyviä vaihtoehtoja kun halutaan pikalainaa 1000€.​

Se kannattaako sinun sitten hakea joustoluotto 1000e vai pikaluotto riippuu tarpeestasi ja siitä miten olet ajatellut lainaa käyttää. Jos se tulee kulutukseen, voi jonkinlainen luotto josta voit sitten tehdä nostoja osissa olla hyvä ratkaisu. Tämä tapahtuu siten usein luottotilin tai tililuoton avulla.

Lainaa 1000e Heti Tilille

​Mutta jos taas sitten tarvitset 1000€ lainaa vaikka auton korjaukseen tai vastaavaan, on se ihan hyvä nostaa kerralla käteensä ja tällöin toimii hyvin tähän tarkoitukseen myöskin pikalaina tai vastaana nopea luotto.

Pikavippi 1000e osamaksulla 2018

Eräs melko suosittu tapa ottaa tälläinen tonnin laina on ottaa se pikavipillä osamaksulla. Tällöin siis maksat lainan takaisin osissa, ja näitä osia voi saada yleensä noin 3 - 12 melko helpostikkin.

Yli vuoden maksuaikaa haluavien pitää usein kääntyä kulutusluottojen puoleen, mutta 12 kk maksuaika on mahdollista saada nykyään myös pikavipeissä ja luotoissa.

Tämä on edelleen se suosituin muoto hakea lainaa 1000e 2018 vuonna, ja useimmille aivan riittävä muoto. Tämä tarkoittaa käyttännössä kuitenkin sitä, että lainaa on pystyttävä lyhentämään kuukausittain noin 100 - 200 euroa per kuukausi. Jos kaipaat tätä pienempää kuukausierää, niin silloin tarvitset myös pidemmän maksuajan.​

Kulutusluotto 1000€ Heti

Kulutusluotoilla on mahdollista joskus saada pidempiä maksuaikoja, ja niitä kannattaa myös katsella jos kaipaa useamman vuoden maksuaikaa.

Toisaalta 1000 euron kulutusluotot voivat olla muutenkin parempia, jos rahoja tarvitset nimensä mukaisesti kulutusta varten. Toisaalta jos käytät koko lainan noin 1 kuukauden sisällä, ei säästöä pahemmin heru nostamalla sitä erissä verrattuna siihen että ottaisin pikalainan.

Tämän takia harvemmin tulee kauheasti haittaa mikäli ottaa pikalaina 1000e, ja tämä osaltaan myös laskee esimerkiksi joustoluottojen suosiota.

On kuitenkin tilanteita missä tästä on iloa, jonka takia 1000€ joustoluotto voi joissakin tarkoituksissa olla se paras.

Kun siis katselet lainavertailua, älä välttämättä sulje pois näitäkään lainamuotoja. Hyvä on myös tietää ja nähdä, että myös 1000 euron joustoluoton voi nostaa kerralla tililleen, ja täten toimia sen kanssa jotakuinkin kuin jos se olisi joustoluotto tai kulutusluotto.​