koroton pikavippi

Koroton Pikavippi 2017


Koroton vippi voi kuullostaa valheelta. Ei ilmaista luonasta, joten voiko meillä olla korotonta pikavippiä?

Vastaus on kuitenkin kyllä, sillä tälläisiä vippejä ilman mitään korkoa tai edes muita kustannuksa on tänäpäivänä tarjolla, ja tuntuu että niitä on tullut markkinoille vain kasvavassa määrin. Tätä kirjoittaessa vuonna ​2017 tarjoaa 5 eri vippifirmaa ensimmäistä pikavippiä ilman korkoa uusille asiakkaille.

Kyllä, vain uusille asiakkaille. Tämä on se kikka, miksi näitä lainoja ylipäätänsä tarjotaan. Niiden tarkoituksena on houkutella uusia lainaajia ja asiakkaita ovesta sisään. Ne ovat samanlainen myynninedistämiskikka kuin vaikkapa ruokakauppojen superalet, jotka koskevat jotakin yhtä tuotetta. Lainaajat ovat nimittäin havainneet, että kun joku on heiltä yhden lainan ottanut ja maksanut takaisin, on todennäköisyys että hän ottaa seuraavan lainansa tältä samalta firmalta todella suuri.

Ideana on siis houkutella uusia lainaajia asiakkaiksi tarjoamalla ensimmäistä pikavippiä korottomana, ja luottaa että sen jälkeen kun he tarvitsevat joskus enemmän rahaa, palaavat he samaan firmaan lainaamaan seuraavankin lainansa. Ja tällä kertaa sitä ei saa enään ilmaiseksi vaan siitä pitää maksaa ne normaalit kulut.

Mutta mitä jos korotonta pikavippiä on mahdollista saada monesta paikasta?​

Se kuinka toimiva tämä taktiikka on jatkossa jää nähtäväksi. Tähän asti se on ollut ilmeisesti hyvinkin toimiva, sillä uudet firmat ovat alkaneet näitä ensilainoja ilmaiseksi tarjota. Ongelmaksi jatkossa voi kuitenkin tulla se, että mitä jos näitä ilmaisia vippejä on mahdollista saada todella monesta paikasta, eikö ihmisen kannattaisi ottaa näitä ilmaisia lainoja toinen toisen perään?

koroton pikavippi

Esimerkiksi jo nyt on mahdollista saada 5 ilmaista lainaa, kun hakee aina lainansa eripaikasta käyttäen hyväkseen tätä ensilainaajan tarjousta. Jos ei ole melkoinen vippien suurkuluttaja, tarkoittaa tämä yleensä ainakin parin vuoden ajanjaksoa, ennen kuin kaikki 5 tarjousta on käytetty. Ja mitä käy sitten, jos vieläkin useammat paikat alkavat näitä lainoja tarjota?

Voi olla että tämä tarjous loppuu melkein kokonaan jo lähitulevaisuudessa.​ Se on hyvä keino houkutella asiakkaita, mutta menettää tehoaan nopeasti jos monet kilpailijoista sitä käyttävät. Tämän takia nämä tarjoukset kannattaakin hyödyntää nopeasti, ennen kuin niistä mahdollisti jo lähiaikoina aletaan luopua.

​En osaa varmasti sanoa, tuleeko näin käymään, mutta riski sen suhteen on mielestäni olemassa. Mitä useampi firma tarjoaa korotonta pikavippiä, sitä huonompi diili se heidän kannaltaan on, sillä lainaajat voivat helposti hakea seuraavan lainan ilmaiseksi muualta, eikä ottaa sitä samalta firmalta normaaliin hintaan.

Ongelmaksi voikin muodostua näiden lainojen yleisyys. On tietenkin mahdollista, että uusia tarjoajia ei tule enään lisää, jolloin nämä nykyiset tarjoukset voivat olla voimassa vielä pitkään. Mahdollista kuitenkin on myös se, että firmat huomaavat että nämä ilmaislainatarjoukset eivät ole niin kannattavia, jolloin niistä luovutaan hyvinkin nopeasti.

Se käykö näin vielä tämän vuoden puolella jaa nähtäväksi, mutta tilaisuus saattaa olla ohi jo hyvinkin nopeasti, jonka takia näissä lainoissa kannattaa pitää kiirettä. Jos et ole ylläolevia tarjouksia vielä hyödyntänyt, kannattaa se tehdä nyt eikä sitten myöhemmin. Kuka tietää, saako tälläisiä korottomia pikavippejä enään kohta?​

Leave a Comment: