Koroton Laina – Lainaa Ilman Korkoa (2019)

Koroton laina kuullostaa ihan älyttömältä. Miksi firmat antaisivat lainaa, jos ei eivät saisi siitä korvauksena korkoa ja muita tuottoja?

Korottomia lainoja voidaan pitää kuitenkin eräänlaisena sisäänheittotuotteina, jonka tarkoitus on tuoda uusia asiakkaita lainapaikan alle. Tavallaan ne siis toimivat kuin halvat lihatarjoukset ruokakaupoissa. Ne eivät ehkä tuota voittoa sellaisenaan, mutta pitkällä tähtäimellä ne auttavat uusien asiakkaiden hankinnassa.

Ektsraluotto
 • Lainaa 50 - 2100€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustava tililuotto kohtuulliseen hintaan ja 30 päivän korottomalla maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ekstraluoton kautta voit avata oman luottotilin, ja nostaa sieltä rahaa vapaaseen tahtiin aina 2100 euroon saakka.

Luottotilin avaaminen ja säilyttäminen ei maksa mitään, jonka lisäksi ensimmäinen noston 30 päivän ajan täysin ilman korkoa.​

Lainalle voit saada laina-aikaa 1 - 101 kuukautta. Joustoluoton tapaan sinun pitää lyhentää lainaasi vain 10 % avoimesta lainasta per kuukausi, joka on myös eräs markkinoiden pienimmistä minimilyhennyksistä.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 5 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

Koroton laina - Mikä on niiden idea?

Vaikka korottomat lainat voivat kuullostaa mahdottomalta tai jopa huijaukselta, ovat ne kuitenkin juuri sitä mitä niiden nimi sanoo. Nämä korottomat vipit on luotu houkuttelemaan uusia lainaajia, sillä pikavippien markkinat ovat tällä hetkellä äärimmäisen kovan kilpailun alla.

Lainaa voikin hakea lainaa monesta eri paikasta, jolloin yritysten pitää panostaa siihen, että ne erottautuisivat kilpailijoistaan. Ja muutamat firmat ovat ottaneet tähän tarkoitukseen ilmaiset lainat mukaan tarjontaan.​ Niissä on kuitenkin muutamat ehdot ja jutut, jotka pitää tietää ennen lainan hakemista.

 • Tärkeintä ottaessa lainaa ilman korkoa on varmistaa se, että se tulee maksetuksi sovitussa ajassa takaisin. Jos maksut myöhästyvät, joutuu maksamaan kaikki normaalit kustannukset ja korot koko ajalta!
 • Korottomat lainat tarvitsevat yleensä ainakin 20 vuoden iän, jonka takia 18 vuotiaat eivät niitä yleensä saa.
 • Näiden lainojen maksuajat ovat yleensä lyhyet, ja ne pitää maksaa monesti jo 30 päivän sisällä takaisin, ja pisin maksuaikakin on 59 päivän luokkaa.
 • Nämä tarjoukset koskevat vain ensimmäistä lainaansa kyseisestä paikasta ottavia, eivät siis jo vanhoja asiakkaita

Vaikka laina ilman korkoa voikin houkuttaa, ei niitä kannata ottaa ryntäämällä, vaan varmistaa kaikki ylläolevat seikat ennen lainan ottoa. Jos lainaa ei maksa nopeasti takaisin, voi siitä tulla kovin kalliskin laina.

Kuinka suuri laina ilman korkoa ?

Ymmärrettävää on, että yritykset eivät tarjoa kaikkein suurimpia lainojaan ja kulutusluottojaan täysin ilman korkoa. Ja koska nämä pitää maksaa takaisin yleensä jo kuukauden sisällä, ei ole oikein mahdollistakaan monille ottaa mitään kauhean suuria lainoja tälläisellä maksuaikataululla tai pienellä kuukausierällä.

Tämän takia yleensä ilmaisten lainojen suuruudet ovat siellä 100 - 300 euron tasolla, vaikkakin joskus tarjolla on ilmaista lainaa jopa 1000 euroon saakka.​ Kuitenkin, kuinka moni voi tuosta vain maksaa 1000 euron lainan takaisin jo kuukauden sisällä? Todella harva. Tämän takia näiden lainojen summat ovat yleensä huomattavasti pienempiä kuin lainojen, joissa maksuajat ovat vuosien tasolla.

laina ilman korkoa

Tämän takia nämä tarjoukset eivät yleensä ole aivan niin hurjia kuin nimestä voisi aluksi päätellä. Ehdot ovat tiukat, ja varsinkin tuon nopean takaisinmaksun takia on vaikea näistä tarjouksista hirveästi hyötyä. Kuitenkin kun tarvitset pari sataa euroa nopeasti, ja voit maksaa sen takaisin myös nopeasti, kannattaa nämä korottomat lainat ehdottomasti hyödyntää, sillä onhan se nyt selvää säästöä vähällä vaivalla.

Ja jos oikein tahdot säästää, voit ottaa näitä lainoja ilman korkoa monesta eri paikasta, jolloin säästöä voi jo alkaa kertyä ihan kunnolla!​

Koroton ensilaina

Kyseessä on tosiaan siis koroton ensilaina, eli se on tarkoitettu vain ensimmäistä kertaa lainaa ottaville. Jos olet joskus jo kyseisestä firmasta lainaa ottanut, ei kannata enään yrittää ottaa ilmaista lainaa salaa, vaan hakemuksesi hylätään nopeasti ja voit pahimmilaan saada porttikiellon myös vanhalla tunnuksellasi.

Koska lainaa ilman korkoa tarjoaa kuitenkin 2019 niin moni eri paikka, todennäköisesti et ole näistä kaikista ottanut jo pikaluottoa.​ Olemme tähän listaukseen ottaneet vain firmoja, jotka ovat olleet luotettavia ja turvallisia. Yleensä korottoman luoton tarjoaminen on myös hauskasti samalla merkki firmasta, jolla menee hyvin, sillä tämä vaatii rahaa ja varoja, sekä kykyä odottaa sijoituksen tuottamista pidemmällä ajalla.

Tämän takia monet pienet firmat eivät näitä tarjoakkaan, vaan niitä saa vain suosituista ja menestyneistä vippifirmoista.​

Sen takia voitkin näitä tarjouksia hyödyntää luottavaisin mielin, nauttia ilmaisesta lainasta ja kuluttomista ja korottomista lainoista jo tänään. Vertailu kannattaa, niinhän sitä aina sanotaan!