Koroton Laina – Lainaa Ilman Korkoa (2020)

  Koroton laina kuullostaa ihan älyttömältä. Miksi firmat antaisivat lainaa, jos ei eivät saisi siitä korvauksena korkoa ja muita tuottoja?

  Korottomia lainoja voidaan pitää kuitenkin eräänlaisena sisäänheittotuotteina, jonka tarkoitus on tuoda uusia asiakkaita lainapaikan alle. Tavallaan ne siis toimivat kuin halvat lihatarjoukset ruokakaupoissa. Ne eivät ehkä tuota voittoa sellaisenaan, mutta pitkällä tähtäimellä ne auttavat uusien asiakkaiden hankinnassa.

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Nimelliskorko 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  Koroton laina - Mikä on niiden idea?

  Vaikka korottomat lainat voivat kuullostaa mahdottomalta tai jopa huijaukselta, ovat ne kuitenkin juuri sitä mitä niiden nimi sanoo. Nämä korottomat vipit on luotu houkuttelemaan uusia lainaajia, sillä pikavippien markkinat ovat tällä hetkellä äärimmäisen kovan kilpailun alla.

  Lainaa voikin hakea lainaa monesta eri paikasta, jolloin yritysten pitää panostaa siihen, että ne erottautuisivat kilpailijoistaan. Ja muutamat firmat ovat ottaneet tähän tarkoitukseen ilmaiset lainat mukaan tarjontaan.​ Niissä on kuitenkin muutamat ehdot ja jutut, jotka pitää tietää ennen lainan hakemista.

  • Tärkeintä ottaessa lainaa ilman korkoa on varmistaa se, että se tulee maksetuksi sovitussa ajassa takaisin. Jos maksut myöhästyvät, joutuu maksamaan kaikki normaalit kustannukset ja korot koko ajalta!
  • Korottomat lainat tarvitsevat yleensä ainakin 20 vuoden iän, jonka takia 18 vuotiaat eivät niitä yleensä saa.
  • Näiden lainojen maksuajat ovat yleensä lyhyet, ja ne pitää maksaa monesti jo 30 päivän sisällä takaisin, ja pisin maksuaikakin on 59 päivän luokkaa.
  • Nämä tarjoukset koskevat vain ensimmäistä lainaansa kyseisestä paikasta ottavia, eivät siis jo vanhoja asiakkaita

  Vaikka laina ilman korkoa voikin houkuttaa, ei niitä kannata ottaa ryntäämällä, vaan varmistaa kaikki ylläolevat seikat ennen lainan ottoa. Jos lainaa ei maksa nopeasti takaisin, voi siitä tulla kovin kalliskin laina.

  Kuinka suuri laina ilman korkoa ?

  Ymmärrettävää on, että yritykset eivät tarjoa kaikkein suurimpia lainojaan ja kulutusluottojaan täysin ilman korkoa. Ja koska nämä pitää maksaa takaisin yleensä jo kuukauden sisällä, ei ole oikein mahdollistakaan monille ottaa mitään kauhean suuria lainoja tälläisellä maksuaikataululla tai pienellä kuukausierällä.

  Tämän takia yleensä ilmaisten lainojen suuruudet ovat siellä 100 - 300 euron tasolla, vaikkakin joskus tarjolla on ilmaista lainaa jopa 1000 euroon saakka.​ Kuitenkin, kuinka moni voi tuosta vain maksaa 1000 euron lainan takaisin jo kuukauden sisällä? Todella harva. Tämän takia näiden lainojen summat ovat yleensä huomattavasti pienempiä kuin lainojen, joissa maksuajat ovat vuosien tasolla.

  laina ilman korkoa

  Tämän takia nämä tarjoukset eivät yleensä ole aivan niin hurjia kuin nimestä voisi aluksi päätellä. Ehdot ovat tiukat, ja varsinkin tuon nopean takaisinmaksun takia on vaikea näistä tarjouksista hirveästi hyötyä. Kuitenkin kun tarvitset pari sataa euroa nopeasti, ja voit maksaa sen takaisin myös nopeasti, kannattaa nämä korottomat lainat ehdottomasti hyödyntää, sillä onhan se nyt selvää säästöä vähällä vaivalla.

  Ja jos oikein tahdot säästää, voit ottaa näitä lainoja ilman korkoa monesta eri paikasta, jolloin säästöä voi jo alkaa kertyä ihan kunnolla!​

  Koroton ensilaina

  Kyseessä on tosiaan siis koroton ensilaina, eli se on tarkoitettu vain ensimmäistä kertaa lainaa ottaville. Jos olet joskus jo kyseisestä firmasta lainaa ottanut, ei kannata enään yrittää ottaa ilmaista lainaa salaa, vaan hakemuksesi hylätään nopeasti ja voit pahimmilaan saada porttikiellon myös vanhalla tunnuksellasi.

  Koska lainaa ilman korkoa tarjoaa kuitenkin 2019 niin moni eri paikka, todennäköisesti et ole näistä kaikista ottanut jo pikaluottoa.​ Olemme tähän listaukseen ottaneet vain firmoja, jotka ovat olleet luotettavia ja turvallisia. Yleensä korottoman luoton tarjoaminen on myös hauskasti samalla merkki firmasta, jolla menee hyvin, sillä tämä vaatii rahaa ja varoja, sekä kykyä odottaa sijoituksen tuottamista pidemmällä ajalla.

  Tämän takia monet pienet firmat eivät näitä tarjoakkaan, vaan niitä saa vain suosituista ja menestyneistä vippifirmoista.​

  Lainaa 0 Korolla 2019

  Sen takia voitkin näitä tarjouksia hyödyntää luottavaisin mielin, nauttia ilmaisesta lainasta ja kuluttomista ja korottomista lainoista jo tänään. Vertailu kannattaa, niinhän sitä aina sanotaan!

  Koroton vippi voi kuullostaa valheelta. Ei ilmaista luonasta, joten voiko meillä olla korotonta pikavippiä?

  Vastaus on kuitenkin kyllä, sillä tälläisiä vippejä ilman mitään korkoa tai edes muita kustannuksa on tänäpäivänä tarjolla, ja tuntuu että niitä on tullut markkinoille vain kasvavassa määrin. Tätä kirjoittaessa vuonna ​2019 tarjoaa muutama eri vippifirmaa ensimmäistä pikavippiä ilman korkoa uusille asiakkaille.

  Kyllä, vain uusille asiakkaille. Tämä on se kikka, miksi näitä lainoja ylipäätänsä tarjotaan. Niiden tarkoituksena on houkutella uusia lainaajia ja asiakkaita ovesta sisään. Ne ovat samanlainen myynninedistämiskikka kuin vaikkapa ruokakauppojen superalet, jotka koskevat jotakin yhtä tuotetta. Lainaajat ovat nimittäin havainneet, että kun joku on heiltä yhden lainan ottanut ja maksanut takaisin, on todennäköisyys että hän ottaa seuraavan lainansa tältä samalta firmalta todella suuri.

  Ideana on siis houkutella uusia lainaajia asiakkaiksi tarjoamalla ensimmäistä pikavippiä korottomana, ja luottaa että sen jälkeen kun he tarvitsevat joskus enemmän rahaa, palaavat he samaan firmaan lainaamaan seuraavankin lainansa. Ja tällä kertaa sitä ei saa enään ilmaiseksi vaan siitä pitää maksaa ne normaalit kulut.

  Mutta mitä jos korotonta pikavippiä on mahdollista saada monesta paikasta?​

  Se kuinka toimiva tämä taktiikka on jatkossa jää nähtäväksi. Tähän asti se on ollut ilmeisesti hyvinkin toimiva, sillä uudet firmat ovat alkaneet näitä ensilainoja ilmaiseksi tarjota. Ongelmaksi jatkossa voi kuitenkin tulla se, että mitä jos näitä ilmaisia vippejä on mahdollista saada todella monesta paikasta, eikö ihmisen kannattaisi ottaa näitä ilmaisia lainoja toinen toisen perään?

  koroton pikavippi

  Esimerkiksi jo nyt on mahdollista saada 5 ilmaista lainaa, kun hakee aina lainansa eripaikasta käyttäen hyväkseen tätä ensilainaajan tarjousta. Jos ei ole melkoinen vippien suurkuluttaja, tarkoittaa tämä yleensä ainakin parin vuoden ajanjaksoa, ennen kuin kaikki 5 tarjousta on käytetty. Ja mitä käy sitten, jos vieläkin useammat paikat alkavat näitä lainoja tarjota?

  Voi olla että tämä tarjous loppuu melkein kokonaan jo lähitulevaisuudessa.​ Se on hyvä keino houkutella asiakkaita, mutta menettää tehoaan nopeasti jos monet kilpailijoista sitä käyttävät. Tämän takia nämä tarjoukset kannattaakin hyödyntää nopeasti, ennen kuin niistä mahdollisti jo lähiaikoina aletaan luopua.

  ​En osaa varmasti sanoa, tuleeko näin käymään, mutta riski sen suhteen on mielestäni olemassa. Mitä useampi firma tarjoaa korotonta pikavippiä, sitä huonompi diili se heidän kannaltaan on, sillä lainaajat voivat helposti hakea seuraavan lainan ilmaiseksi muualta, eikä ottaa sitä samalta firmalta normaaliin hintaan.

  Ongelmaksi voikin muodostua näiden lainojen yleisyys. On tietenkin mahdollista, että uusia tarjoajia ei tule enään lisää, jolloin nämä nykyiset tarjoukset voivat olla voimassa vielä pitkään. Mahdollista kuitenkin on myös se, että firmat huomaavat että nämä ilmaislainatarjoukset eivät ole niin kannattavia, jolloin niistä luovutaan hyvinkin nopeasti.

  Pikavippi ilman kuluja - Onko tässä kissa haudattuna?

  Kuluton pikavippi voi kuullostaa hieman erikoiselta, sillä eihän se nyt kovin tavallista ole että varsinkaan kilpailevat yritykset antaisivat kenellekkään lainaa ilmaiseksi. Sitä on kuitenkin tarjolla, ja syykin on aika simppeli kun sen kuulee. Ne toimivat nimittäin tarjouksina, joilla yritetään houkutella uusia asiakkaita yritykseen sisälle.

  pikavippi ilman kuluja

  Totta nimittäin on, että nämä tarjoukset voi jokaista lainapaikkaa kohden käyttää vain kerran. Toista lainaa et tule samasta firmasta saamaan ilmaiseksi!

  ​Voit kuitenkin koska tahansa hakea ilmaisen pikavipin toisesta paikasta, olettaen että et ole sieltä koskaan aikaisemmin lainaa hakenut. Ja moni tekeekin näin, kun tarvitaan vain pienempää vippiä nopeasti eikä laina-ajan tarvitse olla pitkä.

  Toinen seikka mitä näitä tarjouksia hieman hidastaa on niiden rajattu maksuaika. Nimittäin Suomilimiittiä lukuunottamatta on laina-aikaa näissä ilmaisissa vipeissä tavallisesta vain 30 päivän verran. Ja tämän jälkeen siis pitää maksaa koko lainasumma takaisin kerralla, tai muuten laina ei olekkaan enään ilmainen ja joudut maksamaan siitä normaalin hinnaston mukaiset kustannukset.

  Tämän takia kovin monella ei olekkan rahkeita ottaa mitään 1000 tai 2000 euron lainaa ilmaiseksi, mutta jos tarttet vaikka 300 - 500 euron nopeaa vippiä seuraavaan palkkapäivään saakka, niin nämä lainat ovat juuri siihen tarpeeseen todella ihanteelliset!​

  Ilmainen vippi on siis ihan järkevä tuote?

  Kyllä on, ja mitä parhain tiettyyn tarkoitukseen. Kunhan otat sen rajoitukset huomioon, eli

  • Rajoitetun maksuajan (yleensä vain 30 päivää)
  • Mahdollisuuden ottaa se vain uutena asiakkaana
  • Usein hieman korkeampi ikäraja
  • Lainasumma pitää maksaa yhdessä erässä ensimmäisenä eräpäivänä, tai muuten joudut siitä maksamaan kuluja ja korkoja

  Kun otat nämä huomioon jo lainaa hakiessa, ja varmistat että niiden kanssa ei tule ongelmia, niin suosittelen käyttämään nämä lainatarjoukset eduksesi, jos ne vain sopivat omaan tarpeeseesi.

  Mikäli etsit suurempaa lainaa, tai tarvitset enemmän maksuaikaa, ei nämä vipit siihen sovellu. Mutta pikaiseen rahatarpeeseen jonka voit maksaa takaisin pikaisesti, käytä nämä ennen kuin haet maksullista pikalainaa!​