Kaikki Pikavipit Suomessa (2020) – Kaikki Vipit ja Luotot Listattuna!

  Meitä on pyydetty listaamaan samalle sivulle kaikki pikavipit mitä Suomessa on tarjolla, joten tässäpä on lista ainakin lähes kaikista vipeistä, lainoista ja luotoista mitä on tarjolla Suomessa vuonna 2020.

  Ennen sitä kuitenkin haluamme nostaa esille joitakin suosikkejamme. Näiden jälkeen löydät kuitenkin sitten kattavan listan joka parhaamme mukaan sisältää ainakin jotakuinkin kaikki vipit mitä Suomessa on nykyään 2020 tarjolla.

  Creditstar
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • ​Luottotilin avaus nyt 0 €
  • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille.

  Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

  Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 500 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevää pikalainaa niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa
  • ​Maksuaikaa tarjolla pienellekkin lainalle monta kuukautta

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden nostot ilman nostokuluja.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  sortter
  • Lainaa 500 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

  ​Sortterin kautta käy niin suuren kuin pienemmän lainan hakeminen helposti. 

  Lainan hinta määritellään hakijan mukaan, mutta usein kysessä on edullisempaa lainaa kuin mitä monesta muusta paikasta on mahdollista saada.

  Hae lainaa ilman vakuuksia vaikka heti, ja liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.​

  FreedomRahoitus sivukuva
  • Lainaa 1000 - 60 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Maksuaika 1 - 15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,9 - 20 %
  • Kilpailuttaa lainallesi yli 25 lainapalvelua!

  Freedom Rahoitus on yksi vanhimmista lainojen kilpailutuspalveluista, jonka suurimpana etuna voidaan pitää sitä että se kilpailuttaa lainasi suuremmassa määrässä lainaajia kuin melkein mikään muu palvelu.

  Hae lainatarjous ilmaiseksi ja ilman sitoutumista linkin takaa vaikka heti!​

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 22 v
  • Nimelliskorko 10 - 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta ​2020.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Kaikki pikavipit 2020

  Yllä oleva lista ei ole aivan täydellinen lista kaikista vipeistä ja luotoista, mutta sisältää arviomme mukaan ainakin noin 80 % tarjolla olevista lainoista, mitä on tarjolla verkon kautta vuonna 2018.

  Mukana ei ole erityisesti joitakin pienempiä vippipaikkoja, ja osaltaan siinä voi olla puutoksia myös mitä tulee joihinkin harvinaisiin lainoihin. Se ei myöskään sisällä pankkilainoja, sillä niiden ehdot ja tiedot vaihtelevat niin paljon riippuen tilanteestasi ja suhteestasi pankkiisi.​

  Kaikki vipit ja luotot

  kaikki pikavipit suomessa

  Lista antaa kuitenkin kattavan kuvan ja helposti vertailtavat pika-analyysin siitä, mitä oikein on lainaajille tarjolla tänä vuonna.

  Osalle on ehkä hieman turhaa katsella tälläistä laajaa listaa, mutta osa on toivonut että olisi mahdollista saada näkyviin yhdelle listalle kaikki pikavipit mitä Suomessa on tarjolla. Kuitenkin sivustollamme olemme keskittyneet enemmän etsimään ne parhaat pikavipit, ei katsomaan kaikkea mitä on tarjolla.

  Erilaisia kulutusluottoja ja pikalainoja on nimittäin tarjolla varmasti lähemmäs sata erilaista nykyään, mutta osa niistä on selvästi parempia kuin toiset. Ja me olemme täällä Seriffilainassa halunneet löytää ne parhaat, ja ne jotka kannattaa lainata eri tilanteissa.​

  Useimmille suosittelemmekin tarkastelemaan mielummin artikkeleitamme, jossa etsimme enemmän niitä parhaita lainoja. Erot nimittäin eri pikavippipaikkojen välillä voivat olla melko suuria ja hurjiakin!​

  Parhaat pikavippipaikat

  Parhaita pikalainoja voit katsella vaikka tuolta artikkeleista, ja lisää on sivustomme täynnä ja lisää tulee kokoajan.

  Koska kuitenkin se paras pikavippipaikka riippuu hieman omasta tarpeestasi, kuten myös omasta tilanteestasi, on hyvin vaikea antaa suosituksia ilman että tuntee toista ja hänen tilannettaan.

  Tämän takia olemmekin erikoistuneet ja panostaneet luomaan artikkeleja, jotka etsivät niitä parhaita lainoja erilaisissa melko tavallisissa tilanteissa. Esimerkiksi ikärajat asettavat omat rajoitteet, samaten se tarvitaanko pidempi maksuaika vai halutaanko mielummin ottaa edullinen laina vain hetkeksi.​

  Oli tarpeesi mikä tahansa, tarkoituksenamme on tämän vuoden aikana tulla parhaaksi lähteeksi kaikkeen tietoon mikä liittyy pikaluottoihin ja kaikkiin netissä tarjottaviin lainoihin.

  Jos jo tiedät mikä on tilanteesi, niin suosittelemme joko selaamaan läpi artikkeleitamme, tai käyttämään oikeasta reunasta ylhäältä löytyvää hakukonetta.

  Toivottavasti löydät itsellesi sopivan lainan, ja saat siitä apua mihink ikinä tarvitsetkaan rahaa. Se on tavoitteemme sivulla, ja teemme parhaamme että siinä onnistumme!​