Mistä Ilmainen Pikavippi? (2019) Katso Vippivertailu!

Seriffilaina.fi esittelee Suomen parhaimmat pikavipit. Pikavippiyhtiöitä on pilvin pimein, lähes 80 kappaletta. Tästä listasta löydät kaikki rekisteröityneet pikavippipaikat. Valintaasi helpottaaksemme olemme valinneet esittelyyn vain yhtiöt, jotka tarjoavat kilpailukykyiset hinnat ja luotettavaa palvelua.

Ilmaiset Pikavipit 2018

#1   Suomilimiitti  - Ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille jopa 2000 €!

suomilimiitti

Suomilimiitillä on tämän hetken avokätisin tarjous uusille asiakkaille. He voivat saada nimittäin jopa 2000 € ilman kuluja tai korkoja jopa 60 päiväksi. Eli täysin ilmaiseksi!

Jos et ole vielä Suomilimiitin asiakas, kannattaa tämä tarjous hyödyntää ennen kuin haet lainaa muualta!​

  • Ikäraja 20 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, eli seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Suomilimiitin ilmainen ensilaina tästä >>>

#2   Vivus - 400 euron ilmainen ensilaina helposti ja näppärästi

Vivus

Vivuksen kautta on mahdollista hakea ilmaista ensilainaa 400 € asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa sille on saa 30 päivää lainan hakemisesta.

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainasi täysin ILMAN KULUJA. Vivus onkin ainoa vippipalvelu, josta voi saada lainan ilmaiseksi.

Vivuksen lainat ovat myös kohtuullisen hintaisia ja he tarjoavat myös bonuseuroja. Bonuseuroja voit saada kun suosittelet Vivusta myös ystävillesi.

Vivuksen pikavippiä voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt ja lainamäärä vaihtelee 10-400 euron välillä.

  • Ikäraja 20 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka on 30 päivää lainan hakemisesta.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Vivuksen ilmainen ensilaina tästä >>>

#3   Bluefinance - 700 € pikaluotto ilman kustannuksia uusille asiakkaille

Bluefinance

Bluefinance on hieman tuoreempi lainalaitos, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikaluottoa ilman kustannuksia ja kokonaan ilmaiseksi uusille asiakkaille.

Lainan saa nopeasti, ja vaikka firma ei ole ehkä niin tunnettu kuin edellä mainitut yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettava toimija Suomessa. Vähemmän tunnettu helmi.

  • Ikäraja 18 v
  • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka 30 päivää lainan hakemisesta.
  • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Bluefinancen ilmainen pikaluotto tästä >>>

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Pikavippi on pienlaina, jota voit hakea nopeasti tekstiviestillä. Pienlainan saa tilille muutamssa minuutissa. Pikalainalle et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Pikavippiä voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on moitteettomat luottotiedot. Lisäksi tarvitset kännykkäliittymän ja verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla pienlainan haku tehdään turvalliseksi, sillä tunnistaudut järjestelmään niiden avulla.

Vertaile pikavipit ennen kuin otat lainaa. Lainojen kustannukset eivät ole kaikilla pikavippiyhtiöillä samat. Lainan korkojen erot saattavat olla useita kymmeniä, jopa satoja euroja. Vertailemalla säästät rahaa.

Katso Vippivertailu ennen kuin lainaat!

Pikavippivertailu kannattaa! Pikavippi on pienlaina, jolla on myös lyhyt maksuaika. Keskimääräinen takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta. Pikavippiä hakiessa kannattaa huomioida lyhyt maksuaika ja selvittää onko lasku mahdollista maksaa takaisin seuraavasta palkasta. Jotta kulut olisivat mahdollisimman pienet kannattaa tehdä pikainen vertailu.

Vertailun avulla löydät edullisimman pikavipin ja saat selville eri vippien maksuajat. Huomaa, että joskus pikavipin korko saattaa olla edullinen, mutta kyseisen pikavipin on maksuaika on lyhyt, esimerkiksi viikko. Aina ei siis kannata ottaa edullisinta vippiä, jos saat kohtuuhintaisen pikavipin pidemmällä maksuajalla.

Jos et kykene maksamaan pikalainaa takaisin sovitussa ajassa, kannattaa sinun olla yhteydessä velkojaan pikimmiten. Monet pikavippiyhtiöt tarjoavat niin sanottua eräpäivän siirtoa. Eräpäivän siirto lisää hieman kustannuksia, mutta saat laskullesi lisää maksuaikaa. Jos maksuongelmia ilmenee jatkossa, kannattaa aina ensimmäisenä olla yhteydessä velkojaan, jotta saat sovittua uuden maksusuunnitelman.

Ilmainen Pikavippi

Seriffilaina on pikavippivertailu, jonka avulla halvin pikavippi, pikalaina tai vippi löytyy sekunneissa.

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, niin hakukoneemme etsii sinulle kaikki edullisimmat vakuudettomat lainat pienemmistä pikavipeistä suuriin kulutusluottoihin. Mikä parasta, vertailu on täysin ilmainen. Säästä jopa satoja euroja ja vertaile pikavipit, pikalainat ja kulutusluotot hakukoneessamme aina kun tarvitset rahaa nopeasti.

Joskus pikavippi, vippi tai muut lainat voivat aiheuttaa takaisinmaksuongelmia. Tällaisissa tilanteissa kannattaa aina ensin ottaa yhteyttä lainanantajaan ja pyrkiä sopimaan uusista pikavipin takaisinmaksuehdoista. Jos ongelmat ovat päässeet kasvamaan suuremmiksi, kannattaa hankkia maksutonta velkaneuvontaa, jota tarjoavat esimerkiksi seurakunnat, Takuu-säätiö ja kunnat.

Jokaisella paikkakunnalla on oma velkaneuvontansa, joista saa tietoa Kuluttajaviraston sivuilta. Kuluttajaviraston sivuilta löytyy myös tietoa velkajärjestelyistä pahimpiin ongelmiin pikavippien, kulutusluottojen tai muiden lainojen kanssa ajautuneille. Suosittelemme myös lämpimästi Marttojen rahankäyttöopasta, jonka avulla oma talous pysyy helpommin hallinnassa.

Maksuongelmiin ja velkoihin löytyy aina ratkaisu. Näistä sivustoista on apua, kun sinulla on maksuongelmia, tarvitset apua talouden hoitoon ja järkevään rahankäyttöön.