Helppo Pikavippi – Katso halvin Vippi (2018)

Kun haluat saada lainaa helposti ja nopeasti, ovat netissä tarjolla olevat pikavipit ehkä se kaikkein kätevin tapa saada rahaa tilille nopeasti.

Tässä muutamia suosituksia lainoista, jotka saat todella helposti, mutta jotka ovat myös sieltä edullisemmasta päästä!​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Helppo vai halvin pikavippi?

Yleensä ihmiset pohtivat ottaisivatko he helpon pikavipin vai sitten kuitenkin edullisemman vipin. Kuitenkaan näiden ei tarvitse olla todellakaan mitenkään poissulkevia vaihtoehtoja, sillä on olemassa tarjolla myös helppoja ja halpoja lainoja.

Tämän lisäksi myös ne ns. vaikeat vipit ovat oikeasti todella helppoja saada, tai ainakin hakea. Osaltaan on olemassa kuitenkin myös lainapaikkoja joista lainaa ei heltiä niin helpolla, mutta lainan hakeminen kyllä onnistuu nykyään helposti paikasta kuin paikasta voisi sanoa.

helppo pikavippi

Melkein kaikissa lainamestoissa on käytössä jotakuinkin samanlainen systeemi, jossa hakemus täytetää nopeasti, saadaan pian lainatarjous ja jossain vaiheessa varmistetaan henkilöllisyys verkkopankkitunnuksilla ja ehkä lähetetään jotain liitteitä lainan mukana.

Vaiheet ovat samat paikasta toiseen, mutta jonkin verran niiden järjestys voi vaihdella.

Toisaalta jos puhutaan helposta vipistä siinä mielessä että sitä myönnetään helpommin perustein, niin silloin voi joutua jonkin verran joustamaan lainan hinnasta, varsinkin jos etsii isompaa lainaa.​

Tämä sen takia, että usein lainapaikat missä on kaikkein halvimmat lainat, ovat myös kaikkein tarkimpia sen suhteen kenelle he ovat valmiita lainaa ylipäätänsä myöntämään.​ Esimerkiksi Bank Norwegian, joka on eräs halvimmista lainoista mitä on tarjolla 2018, vaatii lainaajilta 23 vuoden ikää ja käsittelee hakemukset muutenkin tarkemmin ennen kuin se antaa päätöksen verrattuna moneen muuhun rahoituslaitokseen.

Tämän takia voi olla mahdollista että joudut tekemään joitakin kompromisseja sen suhteen, että haetko helposti saatavaa pikavippiä, vai otatko jonkun vaikeamman mutta ehkä halvemman lainan.

Se kumpi on parempi vaihtoehto riippuu monesta seikasta. Yksi hyvä ratkaisu tämän ongelman ratkaisemiseksi on kilpailuttaa lainansa, jolloin saat lainatarjouksia monesta paikasta, ja voit niistä sitten valita sen parhaan itsellesi.

Tuo onkin suositeltavaa melkeinpä aina jos ei ole pakko saada lainaa heti, ja varsinkin jos tahtoo saada parhaan lainan mitä itse on mahdollista saada!​

Leave a Comment: