Halvin Laina Ilman Vakuuksia (2018) – Katso Lista!

Mietitkö mistä voi saada halvin laina ilman vakuuksia vuonna 2018? Tähän listaan olemme keränneet parhaat edulliset lainat, joita tarjotaan tänäpäivänä verkon kautta täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

Tässä listamme parhaista tälläisistä lainoista (päivitetty maaliskuussa 2018)​

ege pikalaina
 • Lainaa 100 - 2800€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Selkeästi hinnoiteltu laina

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Ege tarjoaa helposti haettavaa lainaa melko edullisella korolla 2 - 12 kuukauden maksuajalla. Hinnoittelu esitetään myös todella selkeäst, joka tekee lainojen vertailusta helppoa

Hyvä valinta varsinkin jos etsit pienempää luottoa tai vippiä hieman pidemmällä maksuajalla

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

2

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla TALVIFE

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

Credigo
 • Lainaa 100 - 2500€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Vippi todella pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Credigo on erikoistunut tarjoamaan pikalainoja todella pitkillä maksuajoilla. Pieneenkin vippiin voit hakea jopa monta vuotta aikaa takaisinmaksuun.

Parhaita valintoja jos tahdot pitää kuukausierät todella pieninä ilman että korko olisi kova!

Simplia
 • Lainaa 500 - 40 000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella helposti

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplia on lainojen kilpailutuspalvelu joka ottaa asiakkaakseen kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset.

Palvelun avulla voit lähettää yhden lainahakemuksen yli 10 lainapalveluun, ja saada heiltä nopeasti tarjouksia pyytämästäsi lainasta.

Kilpailutus on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun ole pakko hyväksyä mitään hakemusta!

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Laadukas ja melko edullinen luottotili myös nuoremmille

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar tarjoaa kaikille yli 18 vuotiaille lainaajille luottotiliä 2000 euroon asti, jolta voit tehdä nostoja omaan tahtiin.

Mahdollisuus myös nostamalla kerralla enemmän hankkia melko edullista pienempää lainaa kuitenkin jopa 12 kk maksuajalla.

Erinomainen valinta erityisesti 18v ja 19v lainaajien kohdalla, mutta muutkin voivat pitää Creditstarin tarjonnasta.​

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Halpaa lainaa ilman vakuuksia

Netti on nykyään vakuudettomien lainojen kehto, ja siellä olevat lainat ovatkin pääsääntöisesti sellaisia, jotka myönnetään aina ilman vakuuksia, eikä niitä edes yleensä kysytä. Ainoana poikkeuksena tästä voidaan mainita tilanteet, jossa haetaan yli 10000 euron lainoja. Tällöin alkaa osa paikoista jo pyytää takaajaa, mutta vakuuksia kuitenkin harvemmin.

Vakuudettomat lainat ovat aina lähtökohtaisesti kalliimpia kuin vakuudelliset lainat, sillä riski niiden antajalle on korkeampi. Se paljonko tämä lisähinta sitten on, se vaihtelee todella paljon ja laajasti eri lainapalvelujen välillä.

Senpä takia kun etsitään edullista lainaa ilman vakuuksia, on viisasta kääntyä tämän tapaisten vertailujen puoleen.​

halvin laina ilman vakuuksia

Osaltaan se paras lainapaikka riippuu myös siitä, minkä suuruista lainaa etsit. Jos tarvitset pientä pikavippiä, tai suurempaa pankkilainaa, on se paras lainapaikka yleensä hyvinkin eri. Tämän takia olemme tähänkin listaukseen listanneet useampia paikkoja, joista osa sopii toisiin tarpeisiin paremmin kuin listan toiset.

​Kun tahdot sitten saada todella halpaa lainaa ilman vakuuksia, on hyvä varautua siihen että sen saaminen on myös vaikeampaa. Varsinkin kun ei anneta mitään vakuuksia, niin mitä edullisemmasta lainasta tai vipistä on kyse, sitä tiukemmat ovat myös sen lainaehdot. Esimerkkinä mm. Bank Norwegian, joka tarjoaa todella edullisia isoja lainoja. Sen kriteerit ovat kuitenkin selvästi tiukemmat kuin monessa muussa paikassa, ja mm. osoituksena tästä on sen vaatima 23 vuoden ikäraja kaikilta lainaajilta.

Kun haet edullista pikalainaa, voikin joutua siis joustamaan hieman lainan suuruudesta tai muista ehdoista, jos omat tulot eivät ole kauhean vahvat. Pieniä lainoja on helpompi saada pienilläkin tuloilla halvalla, mutta kun lainasummat nousevat yli 2000 euroon, niin joudut usein joko joustamaan hieman hinnan puolesta, tai sitten maksuaikaa täytyy pidentää.

Ja toisaalta nämä kumpikin sitten nostavat lainan kokonaiskustannuksia, jolloin se ei ehkä olekkaan se halvin.

Tämä onkin yksi syy miksi tähän tarkoitukseen lainaa etsittäessä suosittelemmekin lämpimästi lainojen kilpailutuspalveluja kuten Lendo ja Simplia. Ne ovat nopein ja kätevin keino saada nopeasti selville, millaista lainaa tarjottaisiin, millä hinnalla ja ehdoilla, juuri sinulle tänäpäivänä! Loistavana etuna niissä voidaan pitää myös sitä, että niiden käyttö ei velvoita sinua ottamaan lainaa keneltäkään!​