haenyt.fi

Haenyt.fi Kokemuksia & Arvostelu (2019)

Haenyt.fi Lyhyesti

Haenyt.fi on lainojen vertailuun luotu palvelu, jonka avulla pystyt nopeasti vertailuttamaan lainasi monilla netin suosituimmilla lainafirmoilla yhdellä hakemuksella.

Erilaiset lainojen vertailuttajat ovatkin helpoin tapa nopeasti vertailla, millaisia lainoja eri firmat tarjoaisivat juuri sinulle, ei yleisesti.​

Haenyt.fi lupaa kilpailuttaa lainasi jopa yli 20 pankilla ja rahoituslaitoksella, jota voidaan pitää jo laajana vertailuna.​

Haenyt laina - mitä on tarjolla?

Haenyt ei itse lainaa rahoja, se vaan toimii vertailijana.

Palvelun kautta onkin mahdollista saada monenlaisia lainoja, aina 500 euron pikavipeistä 50000 euron kulutusluottoihin.​

Maksuaikaa taas voi saada aina 6 kuukaudesta jopa 12 vuodeksi. Osa ajoista on rajattu vain suuremmilla lainoille, mutta aina kannattaa pyytää tarjouksia haluamallasi maksuajalla. Jos se on liian pitkä, voivat pankit kuitenkin tarjota lainojaan omilla ehdotuksilla.

Haenyt vertailun kautta voit myös yhdistää lainojasi, jolloin voit hommata esimerkiksi useammat pienet lainat yhden lainan alle. 

Tämä tekee niiden maksamisesta yleensä mukavampaa, kun ei tarvitse maksaa maksuja useaan eri firmaan. Lisäksi tämä tulee myös sinulle yleensä halvemmaksi, jonka takia mahdollisuus kannattaa käyttää mikäli omistat jo muutaman pikalainan tai vipin.​

Lähes aina Haenyt:in kautta haetut lainat maksetaan takaisin kuukausittaisilla erillä. Tarkista asia kuitenkin aina saamistasi lainatarjouksista.​

Kilpailuta Lainasi tästä >>

Lainan kulut ja korot

Haenyt.fi sivustolta löydät palvelun oman lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida kuukausierien suuruuksia erilaisilla lainasummilla ja maksuajoilla.

Huomaa kuitenkin, että nämä ovat vain arvioita, sillä saamasi korko riippuu omasta tilanteestasi ja millaisena lainaajat näkevät kykysi maksaa haluamasi laina takaisin sovitussa ajassa. Korkosi voi siis olla lainalaskurin korkoa suurempi tai pienempi, jolloin myös kuukausittain maksettava erä on eri suuruinen.​

Hinnoittelun tekee helpoksi onneksi se, että kaikki lainan hinnat lasketaan korkoon, eli siihen ei tule sitten mitään piilokuluja kuten nostokuluja. Näin ollen tiedät helposti, paljonko lainasi tulee maksamaan.

Huomioi kuitenkin, että voit koska tahansa maksaa lainan pois jo etuajassa, jolloin säästät tietenkin sen kustannuksista.

haenyt.fi kokemuksia

Alimmillaan lainaa voi saada jopa alle 5 % todellisella vuosikorolla, eli todella edullisesti. Yleensäkkin halvimmat lainat saa yleensä tälläisiä vertailuja käyttämällä, mutta niissä menee hieman kauemmin aikaa koska tarjouksia pitää hetki odotella.​

Kuinka hakea Haenyt.fi pikavippi?

Hakeminen onnistuu helposti Haenyt.fi osoitteesta, jossa kerrot ensiksi paljonko lainaa haluat ja millä aikataululla, jonka jälkeen kerrot hakemuksessasi omasta tilanteestasi.

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, alat saada tarjouksia nopeastikkin . Arkisin voit saada ensimmäiset tarjoukset jo saman tien. Odottamalla on mahdollista saada parempia tarjouksia, ja sinulla on myös oikeus kieltäytyä kaikista tarjouksista jos ne eivät miellytä.

Kilpailuta Lainasi tästä >>

Mikä on lainan ikäraja?

Haenyt lainavertailu on avoinna kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa.

Vastaavia Palveluja

Muista erinomaisista lainojen kilpailutuspalveluista suosittelemme erityisesti seuraavia:

ZMarta
  • Lainaa 500 - 60000 € 
  • Ikäraja 20 v
  • Kun tahdot saada edullista lainaa tai yhdistää vanhoja lainojasi, on Zmarta helppo keino tässä onnistua

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Zmartan kautta on mahdollista saada hyvinkin edullisia suurempia lainoja.

Palvelun avulla voit säästää paljon lainan koroissa. Saat myös tarkemmin säätä sen maksuaikaa kuin​ monissa muissa lainapaikoissa.

Zmartaa voikin suositella, jos haet yhtään suurempaa lainaa, ja tahdot saada sen edullisesti mutta helposti.​

aktiivilaina
  • Lainaa 500 - 50 000€ 
  • Ikäraja 20 v
  • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
  • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Hae lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

Haenyt palvelua voi käyttää täysin ilman takaajia tai vakuuksia, mutta jos haluat suurempia lainoja, tarvitaan yleensä yhteishakija, eli toisin sanoen takaaja kun lainasumma nousee yli 10000 €.

Antamalla takaajan kuitenkin tätäkin pienemmissä summissa parannat mahdollisuuksia saada haluamasi laina, jonka lisäksi saat sen edullisemmalla korolla.

Palvelua voi kuitenkin käyttää myös hyvin ilman takaajia tai vakuuksia.​

Lainaa ilman luottotietoja?

Kuten niin tavallista, myöskin nämä lainaajat tarkistavat hakijoiden luottotiedot ennen tarjousten antamista.

Tämän takia palvelun käyttö ilman luottotietoja tai maksuhäiriömerkinnän kanssa on vain ajanhukkaaa, sillä lainaa et tule valitettavasti saamaan.​

Samantyylisiä lainoja

Markkinoilla on 2017 tarjolla jonkin verran lainoja vertailevia palveluja. Suurin osa niistä toimii melko samoilla periaatteilla, ja usein ne vertailuttavat lainoja melko samoissa rahoituslaitoksissa.

Haenyt.fi kokemuksia

Haenyt on tuoreempi lainavertailija, ja valitettavasti emme löytäneet oikein luotettavia kokemuksia tästä palvelusta.

Kilpailuta Lainasi tästä >>

Sen omistaja on kuitenkin luotettu ja tunnettu alalla toimiva yritys, ja koska palvelun käyttö ei sido mihinkään, ovat kokemukset varmasti tästäkin palvelusta keskimäärin positiiviset.

Ennen kuin hyväksyt kuitenkin saamasi lainatarjouksen, kannattaa myös tarkistaa, millainen yritys sitä on tarjoamassa ja lukea sen kokemuksia. Ne vaikuttavat yleensä lainaasi enemmän kuin itse vertailupaikka.​

Haenyt.fi Yhteystiedot & Asiakaspalvelu

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 050 585 0210.

Posti: Holla Online Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti Netti: Haenyt.fi

Kilpailuta Lainasi tästä >>


Summary
Review Date
Reviewed Item
Haenyt.fi Lainat
Author Rating
51star1star1star1star1star